Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5887598 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

yönetim 19 martta stadı acıcagını bazı kimselere duyurmus

bilginiz olsun
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı cursedofdragon

bilginiz olsun

19.03.2016 düşünüyorlar ama hayal bu gidişle.

Çevrimdışı Samet_

afferin sana doğru tahmin yapmışsın ama benim kitabımda seninki tahmin değil sallama oluyor
salladın tuttu Başkanın demeçleri neydi ve söylediği günden itibaren çatı kaldırma işi devam ediyor
bu işler demeyle olmuyor parayla oluyor bir aydır hangi sıkıntıdan bahsediyorsun sıkıntı sana göre var şirket sürekli bir şeyler yapıyor kaldırıyor parça takıyor
kontrol ediyor bunlar iş süreci sıkıntı değilki sıkıntı dediğin kaza yaptığın süreçte olanlara deniyor
ne zaman çatı uzmanı oldunda işlerin sıkıntılı olduğunu söylüyorsun bırak onu hayatında kaç iş yaptın bitirdinde
bir işdeki sürecin sıkıntılı gittiğini söyleyebiliyorsun bir işde terslik olması o işin sıkıntılı gittiğine işaret etmez
vida keser sen biliyormusun bunu ordaki mühendisler sallamıyor bile çünkü bu sıkıntı değil 36000 vida kullandığın yerde
40-50 vidanın kusurlu olması sıkıntı değildir bunlar olmadan kaldırmakta sıkıntı değil ama işi riske etmek istemeyeceğin için
bin defa kontrol edersin sonra kaldırırsın bu iş bir süreç
yoksa sizin böyle konuşmanız sadece boş boş ortalığı germek oluyor ne yani bizim burda görmediğimiz sıkıntı taa adanadanmı
görünüyor resimlere bakarak konuş hangi detayı biliyorsun hüküm veriyorsun
Bence arkadaş fikrini beyan etmis ve haksız da değil beklenenden geç ilerliyoruz olabilir iştir bu kızsak da geç ilerleyebilir ama

hızlı gitmediğini söyleyen arkadaşa bu tepki neden ? Çok hızlı gidiyoruz da arkadaş mı durdurmuş her şey ortada işte maalesef başkan

dahil herkesin beklediğinin altındayız hız olarak. Ne var bunu belirttiyse bence herkes birbirine biraz daha hoşgörülü olmalı

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı tedd

Bence arkadaş fikrini beyan etmis ve haksız da değil beklenenden geç ilerliyoruz olabilir iştir bu kızsak da geç ilerleyebilir ama

hızlı gitmediğini söyleyen arkadaşa bu tepki neden ? Çok hızlı gidiyoruz da arkadaş mı durdurmuş her şey ortada işte maalesef başkan

dahil herkesin beklediğinin altındayız hız olarak. Ne var bunu belirttiyse bence herkes birbirine biraz daha hoşgörülü olmalı

Bir de o kadar ileri gitmiş ki adama hayatta kaç tane işi bitirdin diye soruyor. Adama sorarlar sen yücelerden bir yüce misin de böyle yaklaşıyorsun fikrini beyan edenlere?

The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı Efe

şimdi baba evi belgeselini seyrettim daha iyisi olacaksa yıkılsın diyor bi tanesi ama o bile en iyisnin yapılacağını aklına getirememiş gerçekten en iyisi yapılıyor dün yeni açıktan görünen yapı tartışmasız en sade ve en güzeli stadların :)
[ Son Düzenleme: 31 Ekim 2015, 22:57:04 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Samet_

Bir de o kadar ileri gitmiş ki adama hayatta kaç tane işi bitirdin diye soruyor. Adama sorarlar sen yücelerden bir yüce misin de böyle yaklaşıyorsun fikrini beyan edenlere?

Maalesef uslup hiç hoş olmamış alt tarafı normal bir şey yazmış buradan gözükmeyen Adanadan mı gözüküyor falan saygısızca

buldum ben.Hoş arkadaş Adanadan gayet iyi görmüş yalnız :)

Çevrimdışı Efe

Cati kalkmadi, stat indi  :ebebe:
çatı kalktı stad aynen yerinde bitişe gidiyor dün halini çok beğendim içeriden baya ses geliyor ince işlerle ilgili her yerde çalışma var çatıyı boş verin daha yapılacak taş işi var taş o iş daha zorlu bence çatının hemen altında kalan bölüm  baya zorlayıcı ve zahmetli olacak küfekiler stadı açıkçası bi ayrı gösterdi hele kadıköy vapuruyla gelirken harika görünüyor daha çatı kavisi eklenecek o görüntüye :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

çatı kalktı stad aynen yerinde bitişe gidiyor dün halini çok beğendim içeriden baya ses geliyor ince işlerle ilgili her yerde çalışma var çatıyı boş verin daha yapılacak taş işi var taş o iş daha zorlu bence çatının hemen altında kalan bölüm  baya zorlayıcı ve zahmetli olacak küfekiler stadı açıkçası bi ayrı gösterdi hele kadıköy vapuruyla gelirken harika görünüyor daha çatı kavisi eklenecek o görüntüye :icool:

çatı ne zaman kalkıyor efe :D

Çevrimdışı Efe

kerem şu tabana döşenecek örnek ilk yere yapıldığında yada yapılmışsa foto çeksene bi aklında olsun bişeye bakacağım  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

19.03.2016 düşünüyorlar ama hayal bu gidişle.
çatı mebranı şubat-mart ayı içinde biter çimciler 70 günde bitrirse hayal değil ama bence zor nisan ayı daha mantıklı görünüyor dünkü maçtan sonra dolu tribünler önünde bizim takımın daha fazla hata yaptığı kanısına vardım boş tribünler önünde daha rahat oynuyorlar taraftarından baskı yiyen tak ev sahibi takım Beşiktaş maalesef o yüzden  bu sezon stadın bitse dahi açılmaması takım ve bizler için daha hayırlı olacak dolu olimpiyat stadı takımı daha ileri itecektir liverpool maçı gibi ağustos ayında açılış yaparız takım maalesef psikolojik olarak bu stada hazır değil dünkü izlenimlerim bu :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

çatı ne zaman kalkıyor efe :D
çatı yetişkin bir insan diz kapağına kadar havada zaten  :D fotolarda göründüğü gibi hiç değil gerçekten çıplak gözle bakılınca çok fark var dikine halatların havaya doğru eğilimi taa denizden görünüyor  :) micket mouseların dikine eğilimini dün çok net çıplak gözle gördüm bugünkü fotolarda da bi işçi bildiğin halatın üzerine oturmuş muhabbet ediyor burdaki önemli konuyu herkes kaçırıyor ring hattında bulunan her boru desteksiz sıkıntısız ve gergin şekilde halatlarla beraber  havada asılı duruyor bu gittiğimde görmek istediğim andı açıkçası ve ben gemideyken bunların olması heyecanı dahada arttırdı  :D bu hafta bu çatı göğe çıkar fransızlar işi sıkı tutuyor şu kaldırış için 20 gün uğraştılar büyük bi eşiği aştık herkes rahat olsun artık germeyin kendinizi dün  çok iyi gördüm herşeyi 10 güne kalmaz kaldırma işlemi bitecek bu sefer tarih vermiyorum bakın kimse tarih verdin olmadı demesin sadece kendi fikrim belki 15 güne biter ama bu hafta içi baya hareketli geçecek o kesin :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı osman1903

çatı mebranı şubat-mart ayı içinde biter çimciler 70 günde bitrirse hayal değil ama bence zor nisan ayı daha mantıklı görünüyor dünkü maçtan sonra dolu tribünler önünde bizim takımın daha fazla hata yaptığı kanısına vardım boş tribünler önünde daha rahat oynuyorlar taraftarından baskı yiyen tak ev sahibi takım Beşiktaş maalesef o yüzden  bu sezon stadın bitse dahi açılmaması takım ve bizler için daha hayırlı olacak dolu olimpiyat stadı takımı daha ileri itecektir liverpool maçı gibi ağustos ayında açılış yaparız takım maalesef psikolojik olarak bu stada hazır değil dünkü izlenimlerim bu :)
Abi artık insanlara boşu boşuna umut vermesek diyorum sende 2 hafta öncesine kadar bu stad bu yıl yetişmez gittim gördüm diyordun çatı beklediğimizden uzadı şimdi hayal değil diyorsun artık herkes anlasın bu stad bu yıl açılmayacak boşu boşuna umutlanmayalım hep en iyi ihtimali düşünerek 19 mart dedik ekimin ortasında çatı kalkar dedik kasımın ortasında havada olacak işler yolunda giderse.lütfen 19 martı düşünenler kendilerini daha fazla strese sokmasınlar

Çevrimdışı ALI RIZA

bilginiz olsun
Bana Kimse Bir şey  Demedi  :upto:

Çevrimdışı murat

niye umutlanmayalım umutlu olmanın nesi kötü.güzel bir söz vardır umut fakirin ekmeği diye.asıl umutsuz olmak kötü bu stad 3 yıl sonra bitecek denseydi dahamı iyi olurdu?hep bir umudun peşinden koşarak bugüne kadar geldik.en kötü ihtimal stadımız olmadan son sezonumuz.en iyi ihtimal son 4 maçımızı evimizde oynayacağız.arada çok büyük bir fark yok.verilen bütün tarihlere inandım -inanmak istedim ne kaybım oldu?
[ Son Düzenleme: 31 Ekim 2015, 23:53:01 MURAT ]

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı umutcoban

afferin sana doğru tahmin yapmışsın ama benim kitabımda seninki tahmin değil sallama oluyor
salladın tuttu Başkanın demeçleri neydi ve söylediği günden itibaren çatı kaldırma işi devam ediyor
bu işler demeyle olmuyor parayla oluyor bir aydır hangi sıkıntıdan bahsediyorsun sıkıntı sana göre var şirket sürekli bir şeyler yapıyor kaldırıyor parça takıyor
kontrol ediyor bunlar iş süreci sıkıntı değilki sıkıntı dediğin kaza yaptığın süreçte olanlara deniyor
ne zaman çatı uzmanı oldunda işlerin sıkıntılı olduğunu söylüyorsun bırak onu hayatında kaç iş yaptın bitirdinde
bir işdeki sürecin sıkıntılı gittiğini söyleyebiliyorsun bir işde terslik olması o işin sıkıntılı gittiğine işaret etmez
vida keser sen biliyormusun bunu ordaki mühendisler sallamıyor bile çünkü bu sıkıntı değil 36000 vida kullandığın yerde
40-50 vidanın kusurlu olması sıkıntı değildir bunlar olmadan kaldırmakta sıkıntı değil ama işi riske etmek istemeyeceğin için
yoksa sizin böyle konuşmanız sadece boş boş ortalığı germek oluyor ne yani bizim burda görmediğimiz sıkıntı taa adanadanmı
Burada bu yorumu yazan kişiyi karakter olarak veya şahsen tanımıyorum fakat forumun yöneticisi konumunda olan birine bu yorum yakışmadı. İnsanlar ne zamandan beri fikirlere bu derece öfkeli bu derece aşağılayan şekilde karşılık verir oldu?! İnsanların küfür, hakaret veya kişileri rencide edici sözler sarfetmesi haricinde tüm fikirleri, düşünceleri özgürce yansıtabileceği ve beyan edebileceği bir forumda kim size bu hakkı tanıdı da bu şekilde insanların karakteristik veya özel hayatıyla ilgili yorumlarda bulunabiliyorsunuz?! Aylardır takip ettiğim güzelim forumda bu şekilde bir yorum hele ki yönetenin yaptığı bir yorumu ilk kez okudum. Aklıma diğer yöneticimiz Çağrı'nın daha önce forumda özellikle silmediği yorumu ve konuyu cevapladığı bir olay geldi. Bir ona bakıyorum bir de buna açıkçası onun o denli büyüklüğünün karşısında ikinci bir yöneticinin basit bir yorum karşısında bu kadar küçülebilmesi hakkaten zor. Bir Beşiktaşlının da bu denli zoru başarmasına önce şaşırdım. Sonra üzüldüm...

Çevrimdışı murat

benim beklentim çok daha hızlı olması yönündeydi bir başkasına göre bu imkansızlık içinde stadın yarım kalacağı hiç bitirilemeyeceği yönünde.şmdi kime göre karar vereceğiz.elden gelen en hızlı şekilde yapılıyor kimse bilerek işi ağırdan almıyor sonuç olarak.hızlı olacağız derken bir çuval inciri berbat etmekte var.geç gitmek hiç gitmemekten iyidir.birde kamyon yazısı atayım :D hatalı sollama eve acı haber yollama :D

Çevrimdışı smtcglr

dövseydin  :o_o:  hiç yakışır bi yorum değil bence okurken ben sıkıldım üzüldüm..

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA  :upto: :upto: düşündürücü  :kop:
Kimler gelmiş   :nargile: :nargile: @Melekcik Düşündürücü olduğu kadar uzadı  :akuma:
@bjk_mabet entrikalari adamlara çay dağıtırken soğut dağıtmış soğuk çaya alışmayan emekçiler midelerini üşütmüş hastalanınca işler uzamış ah bu çaycı  :steamed:

Çevrimdışı smtcglr

Stadın yüzde kaçlık dilimi bitmiş durumda acaba %60-70 lerde var mıdır  :alala:

Çevrimdışı Necmi

arkadaşlar dün geldiniz insanların arasındaki ilişkileri bilmeden yorum yapıyorsunuz
ben yöneticiysem @Deniz ne zaten ona tepkili bir mesaj yazsam  burda değil sizin görmediğiniz
yönetim bölümünde yazarım ben sadece onunla dalga geçiyorum yazımın muatapı siz değilsiniz @Deniz
ve emin olun bir haksızlık olduğunu düşünse kendini oldukça iyi savunur. Deniz bu forumu kuran ve
oldukça emek veren Beşiktaşlılardan biridir. Vede yüz yüze tanıdığım biri ve aramızda bir şaka o
arada bir dalarım ona dalgamı geçerim oda arada bana saldırır. iyi araştırmacıdır. Çokta severim onu
bırakında ona olan üslubumu o değerlendirsin  @Samet_  @tedd  @umutcoban siz tanımıyor olabilirsiniz
ama biz birbirimizi tanıyoruz kiminle nasıl konuşacağımızıda biliyoruz.

Çevrimdışı Necmi

dövseydin  :o_o:  hiç yakışır bi yorum değil bence okurken ben sıkıldım üzüldüm..
evet arada bir adanadan çağırır pataklarım. bu seneki dayağını daha yemedi
yakında gelir  :D