Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5887574 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Guzel yakalanmis :)

Demek ki hala malzeme geliyor.tesis icin mi stadtum icin mi merak ettirdi :)

Hangi yakaya geçiyor öğrenebilirsek sorun cevap bulur  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

Şu arkadaşı gördüm köprü yolunda:) edit:foto yan çıkmış
hibrit makinesi ülkesine geri dönüyor :D

Çevrimdışı Necmi

Guzel yakalanmis :)

Demek ki hala malzeme geliyor.tesis icin mi stadtum icin mi merak ettirdi :)
tesis bitti Beşiktaşa teslim ettiler bu gün görüştüm bitim süresi tam 70 gün
tam programa uyup gününde teslim ettik dediler ve tekrar teğit ettirdim stadıda 70 günde teslim edecekler
buna uymamak ancak bizden kaynaklanmayan nedenlerle olur dediler.
hava şartları mutlaka zorlarmış ama zorladığı kısım yoğun kar yağışı veya şiddetli yağmurla
olurmuş ama biz genede çalışırız dedi saha zemini tesislerde şu anda antrenman yapmaya müsaitmiş
ama sanırım aşağı yukarı ongün sonra resmen açacakmış kulüp

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Deniz

tesis bitti Beşiktaşa teslim ettiler bu gün görüştüm bitim süresi tam 70 gün
tam programa uyup gününde teslim ettik dediler ve tekrar teğit ettirdim stadıda 70 günde teslim edecekler
buna uymamak ancak bizden kaynaklanmayan nedenlerle olur dediler.
hava şartları mutlaka zorlarmış ama zorladığı kısım yoğun kar yağışı veya şiddetli yağmurla
olurmuş ama biz genede çalışırız dedi saha zemini tesislerde şu anda antrenman yapmaya müsaitmiş
ama sanırım aşağı yukarı ongün sonra resmen açacakmış kulüp
Ben zaten zemin icin cok da endislenmiyorum abi.70 olmaz 90 olur ama her turlu yapar adamlar kendilerine guvenleri çok yuksek baksana biz sadece catiyi kaldirmada 1 ay geciktik onların da o kadar opsiyonu olur aylarca sarkan o kadar is gördükten sonra hava sartlarinin ya da bazi faktorlerin geciktirecegi birkac gunun esamesi okunmaz..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Necmi

Ben zaten zemin icin cok da endislenmiyorum abi.70 olmaz 90 olur ama her turlu yapar adamlar kendilerine guvenleri çok yuksek baksana biz sadece catiyi kaldirmada 1 ay geciktik onların da o kadar opsiyonu olur aylarca sarkan o kadar is gördükten sonra hava sartlarinin ya da bazi faktorlerin geciktirecegi birkac gunun esamesi okunmaz..
çatıda neye göre geciktik sana göremi  :D
firmanın iş akdini bilmiyoruz resmi olarak bilmiyoruz
ama benim gayri resmi bildiğim gecikme olmadığı yönünde
o nedenle kafamızdan koyduğumuz tarihlere inanıpta yorum yapmayalım
kimse şu kadar sürecek ve şu günde bitecek diye bir açıklama yapmadı
anlık lokal haraketlere göre gecikti şöyle oldu böyle oldu demek çok bilmişliktir
senin gecikme kabul ettiğin şeylerin aslında normal prosedür içinde olmadığını nerden biliyorsun
kafana göre bir tahmin yap sonra bu tahmin çıkmayınca geciktik de :D @Deniz

Çevrimdışı Necmi

:) :) bende eve gittim direk uyudum
sen zaten eve gitmeden uyumaya başlamıştın :D
benimde acayip başım ağrıyordu bir şey farkettim paun kayıpları
bende baş ağrısı yapıyor :bandit:

Çevrimdışı empisayn

çatı ve diğer işler arasında bu kadar sıkıntılı iş kalıyor mu kaldırıldıktan sonra ?
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Deniz

anlık lokal haraketlere göre gecikti şöyle oldu böyle oldu demek çok bilmişliktir
senin gecikme kabul ettiğin şeylerin aslında normal prosedür içinde olmadığını nerden biliyorsun

Ben forumda kasım tahmini yapan nadir kisilerin basinda geliyorum abi.tahmini cikamamak degil aksine tahmini cikan ben oluyorum :)

Baskan in demeclerine gore geciktik, baskan bircok kez roportajinda ekim ayinin baslarinda catiyi kaldiracaklarini acikladi uzerinden nerdeyse 1 ay gecti cati daha yeni kaldirilma asamasinda.
1 aydir bazi sıkıntılar sonucu catiyi kaldiramiyoruz bu da bir gecikmeye neden oldugu ortada,ha firma bunu semer,membran vs montajlari sirasinda telafi edebilirse ayri ama su an planlanin gerisinde oldugumuzu soylemek yanlis olmaz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 31 Ekim 2015, 19:27:13
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Membran başladıktan sonrası yokuş aşağı olacak bence.

Vinçli minçli, ağır parçalı hassas ayarlı iş kalmayacak.

Yamulmuyorsam tabii  :kop:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Çatının birinin üstüne ( Kapalı ya da numaralı ) vodafone , diğerinin üstüne Beşiktaş yazılacak diye biliyorum. Bir tartışma - anket benzeri bir şeyler gördüm. Diyorlar ki çatının üstüne
1- ) BEŞİKTAŞ
2- ) BEŞİKTAŞ JK

bunlardan hangisi yazılsın.

Aslında bilmiyorum tartışıldı mı bunların yanında benim aklımda başka bir husus var. Biliyorsunuz Beşiktaş Jimnastik kulübü olarak kuruldu, daha sonra futbol şubemiz ve diğer bir çok branşlarımız açıldı. Acaba kulübümüzün adı BEŞİKTAŞ SPOR KULÜBÜ  - BEŞİKTAŞ SK olarak değiştirilebilir mi ?  İlk söz senin @Necmi    :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı yldrmaydn

Sanırım tesislere çünkü 2.köprü yolunda Ümraniye yönünde gidiyordu
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Necmi

Ben forumda kasım tahmini yapan nadir kisilerin basinda geliyorum abi.tahmini cikamamak degil aksine tahmini cikan ben oluyorum :)

Baskan in demeclerine gore geciktik, baskan bircok kez roportajinda ekim ayinin baslarinda catiyi kaldiracaklarini acikladi uzerinden nerdeyse 1 ay gecti cati daha yeni kaldirilma asamasinda.
1 aydir bazi sıkıntılar sonucu catiyi kaldiramiyoruz bu da bir gecikmeye neden oldugu ortada,ha firma bunu semer,membran vs montajlari sirasinda telafi edebilirse ayri ama su an planlanin gerisinde oldugumuzu soylemek yanlis olmaz.
afferin sana doğru tahmin yapmışsın ama benim kitabımda seninki tahmin değil sallama oluyor
salladın tuttu Başkanın demeçleri neydi ve söylediği günden itibaren çatı kaldırma işi devam ediyor
bu işler demeyle olmuyor parayla oluyor bir aydır hangi sıkıntıdan bahsediyorsun sıkıntı sana göre var şirket sürekli bir şeyler yapıyor kaldırıyor parça takıyor
kontrol ediyor bunlar iş süreci sıkıntı değilki sıkıntı dediğin kaza yaptığın süreçte olanlara deniyor
ne zaman çatı uzmanı oldunda işlerin sıkıntılı olduğunu söylüyorsun bırak onu hayatında kaç iş yaptın bitirdinde
bir işdeki sürecin sıkıntılı gittiğini söyleyebiliyorsun bir işde terslik olması o işin sıkıntılı gittiğine işaret etmez
vida keser sen biliyormusun bunu ordaki mühendisler sallamıyor bile çünkü bu sıkıntı değil 36000 vida kullandığın yerde
40-50 vidanın kusurlu olması sıkıntı değildir bunlar olmadan kaldırmakta sıkıntı değil ama işi riske etmek istemeyeceğin için
bin defa kontrol edersin sonra kaldırırsın bu iş bir süreç
yoksa sizin böyle konuşmanız sadece boş boş ortalığı germek oluyor ne yani bizim burda görmediğimiz sıkıntı taa adanadanmı
görünüyor resimlere bakarak konuş hangi detayı biliyorsun hüküm veriyorsun

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Sanırım tesislere çünkü 2.köprü yolunda Ümraniye yönünde gidiyordu
Bildiğim kadarı ile 1. köprüye tırların girmesi yasak. ( Hatta ticari mal taşıma, kamyon, kamyonet dahil )  Bu gün Necmi Ümraniye de işlerin bittiğini söylemişti. 2.  köprü üzerinden Stada gidiyor olabilir.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

Çatının birinin üstüne ( Kapalı ya da numaralı ) vodafone , diğerinin üstüne Beşiktaş yazılacak diye biliyorum. Bir tartışma - anket benzeri bir şeyler gördüm. Diyorlar ki çatının üstüne
1- ) BEŞİKTAŞ
2- ) BEŞİKTAŞ JK

bunlardan hangisi yazılsın.

Aslında bilmiyorum tartışıldı mı bunların yanında benim aklımda başka bir husus var. Biliyorsunuz Beşiktaş Jimnastik kulübü olarak kuruldu, daha sonra futbol şubemiz ve diğer bir çok branşlarımız açıldı. Acaba kulübümüzün adı BEŞİKTAŞ SPOR KULÜBÜ  - BEŞİKTAŞ SK olarak değiştirilebilir mi ?  İlk söz senin @Necmi    :)
değiştirilmez Beşiktaş jk adımız neden değiştirelimki.
birde Beşiktaş yazılacağını nerden çıkartıyorsunuz bu sadece gönülden geçen bir şey
yoksa bütün projelerde tanıtımda iki taraftada vodafone yazıyor. Firma o ismi yazdırmak için stadın maliyetinden
daha fazla para ödedi bence hayal kurmayalım olursa güzel olur ama olacağını sanmıyorum
proje nasılsa bu güne kadar o şekilde yapıldı

Çevrimdışı murat

dün geceden beri bende aynı haldeyim :s20:

Çevrimdışı Necmi

Bildiğim kadarı ile 1. köprüye tırların girmesi yasak. ( Hatta ticari mal taşıma, kamyon, kamyonet dahil )  Bu gün Necmi Ümraniye de işlerin bittiğini söylemişti. 2.  köprü üzerinden Stada gidiyor olabilir.
uluslar arası anlaşmalara göre TIR lara yasak bir yol yok.
sadece patlayıcı vs yük taşıyanlara önlem var hiç bir büyük araç gidemezken tırlar sol şeritten gidebilir mesela
köprü yasağı kamyonlar için geçerli bildiğim kadarıyla TIR lara uygulanmıyor ben kapışmıştım birinci köprüde
bir TIR la :D trafik geldi yapacak bir şey yok onların da otomobiller kadar hakkı var dedi onlara engel yok
senin girdiğin her yola girerler ama genelde ikinci köprüyü tercih ediyorlar yada kural değişti bilmiyorum
aramızda trafikçi varsa daha iyi izah eder

Çevrimdışı murat

sadece patlayıcı vs yük taşıyanlara önlem var hiç bir büyük araç gidemezken tırlar sol şeritten gidebilir mesela
köprü yasağı kamyonlar için geçerli bildiğim kadarıyla TIR lara uygulanmıyor ben kapışmıştım birinci köprüde
bir TIR la :D trafik geldi yapacak bir şey yok onların da otomobiller kadar hakkı var dedi onlara engel yok
senin girdiğin her yola girerler ama genelde ikinci köprüyü tercih ediyorlar yada kural değişti bilmiyorum
benim bildiğim 1. köprü yasak 2. köprü ise zaman kıstlaması var.1. köprüden kamyonet ,panelvan vs geçemiyor tır geçmesi mümkün değil.
edit:
7 - Asya'dan Avrupa ve Avrupa'dan Asya yakasına geçmek isteyen ağır vasıtaların Fatih Sultan Mehmet Köprüsünden geçişlerini düzenlemek için İstanbul Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME)'in kararı ile sabah saatlerinde 06:00 - 10:00 saatleri arasında, öğleden sonra ise 16:00 - 22:00 saatleri arasında geçişleri yasaklanmıştır. Tehlikeli madde taşıyan araçlar ise gece 02:00 - 06:00 saatleri arasında geçirilmektedir. Boğaziçi Köprüsünden ise yalnızca Belediye, Halk Otobüsleri ve Turist taşıma belgesine haiz otobüsler ile otomobil ve motosikletlerin geçişine izin verilmektedir. Ruhsatında kamyonet yazan (ister van isterse panelvan) hiçbir araç Boğaziçi Köprüsünden geçiş yapamaz. Bu araçların FSM Köprüsünü kullanması gerekmektedir.

KGM
[ Son Düzenleme: 31 Ekim 2015, 20:23:20 MURAT ]

Çevrimdışı yldrmaydn

Çıkışları geçmişti o sırada rumelihisarı çıkışından çıkmadıysa Anadolu yakasına gitti. Belki oradaki cihazları alıp stada depoya falan götürür..
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı Ensar

değiştirilmez Beşiktaş jk adımız neden değiştirelimki.
birde Beşiktaş yazılacağını nerden çıkartıyorsunuz bu sadece gönülden geçen bir şey
yoksa bütün projelerde tanıtımda iki taraftada vodafone yazıyor. Firma o ismi yazdırmak için stadın maliyetinden
daha fazla para ödedi bence hayal kurmayalım olursa güzel olur ama olacağını sanmıyorum
proje nasılsa bu güne kadar o şekilde yapıldı
#6515 Gönderen: TsuFrankWoli 29 May, 2015 15:51

@bjkmabet 

*Çatı tüm tribünlerin üzerini kapatacak. Açık kısım yok. Tribünlerde kimse ıslanmayacak. 
*Zemin düzeltiliyor, koltuk düzeni projesi hazırlanıyor. 
*Çatının uç kısımları yarı şeffaf, gerisi mat Beyaz. 
*Deplasman tribünü yeni açık&numaralı üst köşede olacak. Locaların üstünde olsun istenmiyor. 
*Koltuklar siyah beyaz, merdivenler çatal.
*Çim ve drenaj çalışmaları 3 ay sürecek. 
*Çatı ve zemin çalışmalarının eş zamanlı olacağı zamanlar var. 
*Çatı kendini temizleyebilir yapıda olacak. Tio2 kaplı. 
*Eskiye nazaran daha fazla tribün atmosferi olacak. 
*Çatı üzerinde elektrik üreten paneller olacak. Değişiklik yok. 
*Kulelerin söküm işlemi başladı. 
*Çatı Haziran ayı içerisinde gerdirilmeye başlanacak. Yerden kalkmaya başlaması ve tamamen yükselmesi ortalama 1 ay sürecek. 
*Çatının gerilme işlemi tamamlandığında çim çalışmaları başlayacak. 
*Çatı için 4 vinç gelecek. 
*Loca katı arasındaki bölümde digital reklam panoları olacak. 
*Saha zemini ile ilk koltuk arasında 40-50 cm yükseklik farkı olacak. 
*Stada BJK tv için bölüm yapılacak. 
*Çimler hibrit olacak. 
*Eski açık arkasındaki kuleler yıkılmayacak. Sadece restore edilecek. 
*Görsellik için çatının dış kolon aralarında LED lambalar olacak. 
*AVM'lerdeki gibi mağaza yemek restaurantlar olacak. 
*Stadın kapasitesi ileride artabilir. Şuan için resmi kapasite 41.903 
*Çatı kolonları arasındaki beyaz kiriş iskeleleri tüm krişiler monte edildiğinde kaldırılacak. 
*Otopark 300 araç kapasiteli olacak. 
*Çatı ve tirübünler arası açık kalacak. Eğimli bir yapıya sahip olduğundan dışarıdan içeri yağmur suyu girmesi zor. 
*Çatı için gelen Fransız mühendisler şantiyedeler. 
*Koltuk aralarında demir yok. Üst katlarda koltuk sırtlarında demir olacak. 
*Oyun alanı Fifa ve Uefa standartlarında. 
*Akustik için kanadalı bir Ses uzmanının çalışmaları oldu. 
*Türkiyedeki stadlar içerisinde sahaya en yakın tribün Vodafone Arena'da olacak. 
*Tribünlerin içe bakan beton kısımları kaplanacak. 
*Şuan için aktif çalışan sayısı 286, şantiyede mühendis hariç 480 kişi var. 
*Çatının üzerinde bir tarafta Vodafone, diğer tarfta Beşiktaş yazacak. 
*Yayın kamerası üst katta olacak.

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı selçukaras

Bişeyler yapıyorlar ama bakalım ne olacak.

dostum bu fotoyu sen mi çektin. arada sırada çekip siteye ekle de
ne oluyor orayı da takip edelim

Çevrimdışı Ali Aba

aranızda ben varım trafikçi ama istanbulda degilim benim oldugum zamanlar belirli saatlerde geçebiliyordu agır vasıtalar köprüden

Çevrimdışı quentine83

necmi abi çatının geciktiği gün gibi aşikar .öyle yada böyle gecikti.hatırlarsanız mabetin sene başında yaptıgı sızıntılarda iş planı vardı ağustos falan dı stadın bitiş tarihi.yanlış hatırlamıyorsam.hatta ben şunu da çok iyi hatırlıyorum.mabete sorulan sorularda geçen yıl şampiyonluğa giderken şampiyonluk maçını burda oynarmıyız dediğimizde o biraz zor ama 2015 ağustos kesin .denmişti.araya bir sürü iş girdi aksilikler vs. oldu.ama ne şirketler nede başkası çatının nerdeyse 1 yıl süreceğini öngöremedik.
çok şükür zor günleri atlattık.ama şunu da öğrendikki evdeki hesap çarşıdakine hiçbir zaman uymuyor.işin büyüklüğü ne olursa olsun.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı keremfrat1

Benim gibisin abim cok moralim bozuldu sesizdim arabada zaten :) uzuntu uyku yapti :)