Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5904830 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Hiç kimse yürürken kafasını yukarı kaldırıp bakmaz. Statta ilk bir kaç maç kaldırıp bakarsınız yukarı ıyyyy ne kötü dersiniz sonra bir daha da bakmazsınız. Zaten direk yukarı bakmazsan da gayet hoş görünüyor.

Çim işi için 10 sayfalık röpotaj yapıldı tüm detaylar orada yazıyor. 75 Gün. O kadar sürecek. hatta 60 günde de oynanabilir. Ama beklenecek denmişti. Ancak o zaman kaza olmamıştı. Son zamanlarda söylüyorum. Vinçler çıkıp toprak gelmeye başladığı gün 75 i geriye sayın.

Çevrimdışı Burak Akay

Bugün MİR Ofis'e gideceğim elimden geldiğince en fazla bilgiyi almaya çalışacağım.  :busted_cop:
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

büyük bir firmam olsa stad için birşey gerekli olsa

1 lira para istemeden hibe ederdim

bilmiyorum ticari kanunlarda bir yere karşılıksız bir şey hediye etme var mı suç unsuru oluşturur mu

ama fazla fazla verirdim

Çevrimiçi Necmi

büyük bir firmam olsa stad için birşey gerekli olsa

1 lira para istemeden hibe ederdim

bilmiyorum ticari kanunlarda bir yere karşılıksız bir şey hediye etme var mı suç unsuru oluşturur mu

ama fazla fazla verirdim

neden suç unsuru olsun mal senin değilmi ister atar ister satarsın :D
bak Beko tv ler arçelik klimalar sence Koç para almışmıdır. Daha doğrusu Başkan
vermişmidir. Kalde de tesisat ekipmanını verdi karşılıksız olarak Bildiğim kadarıyla
TV ler Beşiktaşa özel üretildi.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

vermişmidir. Kalde de tesisat ekipmanını verdi karşılıksız olarak Bildiğim kadarıyla
KALDE stadin 3 Milyon Tl tutan butun tesisat malzemelerini BEDELSIZ vermis @Necmi abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ozan062

:evillol:

Ben vurup geçeriz demedim @Necmi abi şuan vurup geçiyoruz herkese dedim :D

O 5 iç saha maçını ise Arena olsun olmasın alırız bir önemi yok stadın dedim. Eğer kazanamayacaksak zaten Arena'da da kazanamayız o önemde maçları :D Ayrıca ben kulüp başkanı değilim insanlarda beklenti oluşturayım, en az 15 milyona hitap etmiyorum  :evillol:

O fırsatım olursa sözümü koyduğum işi söylediğim şekilde yaparım, risk taşıyorsa sözüme kendimi esir etmem  :D

bende onu diyorumya

biz burda tarih versek onu bunu yapsakta gram beklenti yaratmayız
cnk basına demec vermiyoruz versek milyonlara hitap edicez o zaman sıkıntı
yani sızdırmanın kralını yapabiliriz:)

kralını derken biraz ucundan yani:)
[ Son Düzenleme: 24 Ekim 2015, 12:33:47 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

KALDE stadin 3 Milyon Tl tutan butun tesisat malzemelerini BEDELSIZ vermis @Necmi abi

bedelsiz demeyelim biryerdende loca almıstır kombine almıstır veya biryerden isim hakkı kaznamıstır.. hiçbirsey profesyonel hayatta bedava olamaz...

Çevrimiçi Kartal Ç

Tamam iste yeni akim bu :)
Metrolarda , Avm lerde , Stadlarda hep buna benzer tavanlar yapiliyor artik :bandit:
Mesela Marmarayda boyle , Boyle derken birebir ayni ve bu kadar Şık degil tabiki :D
Marmarayin tavanini kare kare yapmislar ama Acik , butun Kablolar ve tesisat borulari gözüküyor :bandit: Hatta ilk gittigimde bu ne boyle ya YARIM birakmislar daha bitmeden acmislar demistim :D sonradan ogrendimki modaymis :bandit:

Valla koridorda yürürken yukardan börtü böcek düşmediği sürece yada tesisat (pis su, klima suyu vs) akıtmadığı sürece benim için sorun diil  :D ama arkadaşın dediği gibi yangın tesisatı hariç siyaha boyansa tadından yenmez.

Çevrimdışı binnur32

herkese mrb uzun süredir sizi takip ediyorum artık üye olayım dedim:) stadımız çok güzel olacak ve bizde stadda yerimizi alacagız çatı kalkmaya başlamış galiba 40 50 cm kalkmış ögleden sonrada kaldırılacakmış dogruysa süper olacak

Çevrimiçi Necmi

bedelsiz demeyelim biryerdende loca almıstır kombine almıstır veya biryerden isim hakkı kaznamıstır.. hiçbirsey profesyonel hayatta bedava olamaz...
Başkan tarih verince inanıyorsunda 3 M lık malzemeyi bedelsiz verdi dediğine neden inanmıyorsun :alala:
zaten takım tutma işi pek profesyonel hayat olmuyor :D Kalde için bu para asgari ücretle çalışan birinin forma alması
kadar bile bütceyi gıdıklamaz emin ol asgari ücretle forma olan Kaldeye göre çok daha büyük özveride bulunmuş oluyor.
Söylenen açık ve net zaten sposorumuz ve bunun için Beşiktaşa para veriyor bunun dışında 3 Mluk malzemeyide hibe vermiş
elbette bunu bir şekilde muhasebeleştirmişlerdir. Cebinden çıkartıp para vermek başka bir şey üretim ağından malzeme
çıkarıp vermek başka bir şey. o ürün hammadde olarak faturalı giriş yapıyor. bunu muhasebeciler daha iyi açıklar ama
faturalı girenin faturalı çıkma gibi bir durumu var. yoksa stoklarında açık görünür.

Çevrimdışı Emre Ş.

herkese mrb uzun süredir sizi takip ediyorum artık üye olayım dedim:) stadımız çok güzel olacak ve bizde stadda yerimizi alacagız çatı kalkmaya başlamış galiba 40 50 cm kalkmış ögleden sonrada kaldırılacakmış dogruysa süper olacak

:hosgeldin

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ozan062

Başkan tarih verince inanıyorsunda 3 M lık malzemeyi bedelsiz verdi dediğine neden inanmıyorsun :alala:
zaten takım tutma işi pek profesyonel hayat olmuyor :D Kalde için bu para asgari ücretle çalışan birinin forma alması
kadar bile bütceyi gıdıklamaz emin ol asgari ücretle forma olan Kaldeye göre çok daha büyük özveride bulunmuş oluyor.
Söylenen açık ve net zaten sposorumuz ve bunun için Beşiktaşa para veriyor bunun dışında 3 Mluk malzemeyide hibe vermiş
elbette bunu bir şekilde muhasebeleştirmişlerdir. Cebinden çıkartıp para vermek başka bir şey üretim ağından malzeme
çıkarıp vermek başka bir şey. o ürün hammadde olarak faturalı giriş yapıyor. bunu muhasebeciler daha iyi açıklar ama
faturalı girenin faturalı çıkma gibi bir durumu var. yoksa stoklarında açık görünür.

yokbe hiç oralı bile olmam abi:D

muhakkak dediğin gibi bir yerlerde bunun muhasebeltirilmesi yapılıyordur...
ben yine iddaalıyım stadı yeni sezonda acarız cnk bu sürede hazırlık macları lazım ne bileyim güçlü bir tanıtım lazım yani muhakkakki o baslangıcı ligle değil
büyük bir organizasyonla yapmalıyız

dolayısıyla yaz ayında acılır bu stad artı hemen muhalefetliğimi göstereyim
stadı seçim içinde sonra acıcaktır cnk milletimiz bircok seyi unutur olayı sıcagı sıcagına yaparsan kazanan sen olursun:) neden adam onceden acsın:)

Çevrimiçi COB

Tuvaletlerdeki Tavan gibi olsun bence tavanlar.  Baya hoş gözüküyordu işiklandirmayla falan...

Çevrimiçi Necmi

iyi demişsin hoşgeldin

Çevrimiçi Necmi

yokbe hiç oralı bile olmam abi:D

muhakkak dediğin gibi bir yerlerde bunun muhasebeltirilmesi yapılıyordur...
ben yine iddaalıyım stadı yeni sezonda acarız cnk bu sürede hazırlık macları lazım ne bileyim güçlü bir tanıtım lazım yani muhakkakki o baslangıcı ligle değil
büyük bir organizasyonla yapmalıyız

dolayısıyla yaz ayında acılır bu stad artı hemen muhalefetliğimi göstereyim
stadı seçim içinde sonra acıcaktır cnk milletimiz bircok seyi unutur olayı sıcagı sıcagına yaparsan kazanan sen olursun:) neden adam onceden acsın:)

seçimi millet yapmıyor Beşiktaş kongresi yapıyor :D
stadın bitmesi yada bitmemesi hiç bir kongre üyesinin oyunu olumlu yada olumsuz etkilemez
Beşiktaş taraftarınıda iyice koyun yaptınız. Burda tanıdığım kongre üyelerinin tamamının o stad
bitsede bitmesede oyu Fikret Ormana gider.

Çevrimiçi Necmi

Tuvaletlerdeki Tavan gibi olsun bence tavanlar.  Baya hoş gözüküyordu işiklandirmayla falan...
:upto:
tuvalet tavanlarıda böyle ızgaralı değilmi :alala:

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

hislerime tercuman olmuşssun abi

:)

eminim ki daha bir çok kişi ucretsiz veriyordur

ysariusta

• Ziyaretçi

:upto:
tuvalet tavanlarıda böyle ızgaralı değilmi :alala:
Kamerayı tam altta tutup çekmiyorlar ondan oluyor bunlar hep

Çevrimdışı Erdem Çözer

inşaattan anlayan arkadaşlar daha iyi bilir tabi ama o tavanların şu an içine doğru ışık vuruyor.. işlemler bittiğinde ver ışık tavandan gelmeye başladığında ters ışıktan için görünmeyecektir diye düşünüyorum
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Sezer94

Stadin diş tarafinda kufekilere herhangi bi lcd dijital panel falan konulacak mi
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı mellfred

sponsorlarımıza sahip çıkalım. şu sıralar ev taşıyıp dolap alacam mesela, bekodan alacağım. adamlara destek olursak bunu muhakkak cirolarında  farkedeceklerdir.

Çevrimdışı yzturk

Cebinden çıkartıp para vermek başka bir şey üretim ağından malzeme
Beşiktaş JK kamu yararına çalışan dernek statüsüne sahip olduğundan yapılan bağışlar ve sponsorluk harcamaları belli oranlarda kurumlar vergisi matrahından indirilebiliyor. Kalde 3 milyonluk malzeme verdiyse ve tamımını matrahtan indirebilirse kendilerine maliyet aslında 2.4 milyon tl oluyor yani. ayrıntılı bilgi için bkz. http://www.altindagymm.com.tr/tr/html/319/Kamu+Yararina+Calisan+Derneklere+Kanunlarla+Taninan+Destekler

Çevrimdışı empisayn

tavana kimse o açıyla bakmayacak ki

baktığında bu şekilde görünecek böyle düşünün  :)
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı ozan062

seçimi millet yapmıyor Beşiktaş kongresi yapıyor :D
stadın bitmesi yada bitmemesi hiç bir kongre üyesinin oyunu olumlu yada olumsuz etkilemez
Beşiktaş taraftarınıda iyice koyun yaptınız. Burda tanıdığım kongre üyelerinin tamamının o stad
bitsede bitmesede oyu Fikret Ormana gider.

zaten fikret orman destekcileri her halukarda verir birde psikolojik olarak etki altında bıraktıkların ne olacak:)
bu dunyada yeni adı konulmus "algı oyunları" kelimesi işte buralarda büyük pay sahibi oluyor rakibinden bir değil iki sıfır ondesin
hoş daha rakiplerde piyasada yok fakat hani her zaman muhalefet iyidir sonucta daha iyi kadrolara sebebiyet verir
buda bizim işimize gelir stad işte bu işe yarıyor onde baslıyorsun:))

frover ruzgar :P