Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5904832 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

tavana kimse o açıyla bakmayacak ki

baktığında bu şekilde görünecek böyle düşünün  :)

kapız olursak bakabilirik:D

gerçi içeride ızgaralar yok sanıyorum
[ Son Düzenleme: 24 Ekim 2015, 14:03:11 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ferhat Türk

,

bitmiş görüntü değil dimi bu bitince olacak olan görüntü
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Stadin diş tarafinda kufekilere herhangi bi lcd dijital panel falan konulacak mi
Hayir !
Stadin disina Kufekilere Pano veya Led koymamiz veya reklam almamiz Kesinlikle YASAK ...
Dis goruntu Lokasyona uygun ve sade olmak zorunda..
@Sezer94
[ Son Düzenleme: 24 Ekim 2015, 14:20:34 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sabriozyurt

https://twitter.com/VodafoneArena/status/657874872933228544
Su kaba beton isi bittimi stad anca bitmistir bence.kaliplari gordukce aklima trubun insaati flaan neyin geliyo.icimi sikinti basiyor :ebebe:
Besiktaslisin sen!!   GururLAN

Çevrimdışı empisayn

,

evet bitince böyle görünecek vip tribün
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Efe

Su kaba beton isi bittimi stad anca bitmistir bence.kaliplari gordukce aklima trubun insaati flaan neyin geliyo.icimi sikinti basiyor :ebebe:
o tarihi duvar stadla alakasi yok oda yil donu biiter
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

herkese mrb uzun süredir sizi takip ediyorum artık üye olayım dedim:) stadımız çok güzel olacak ve bizde stadda yerimizi alacagız çatı kalkmaya başlamış galiba 40 50 cm kalkmış ögleden sonrada kaldırılacakmış dogruysa süper olacak
:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı binnur32

Bence mantıklı bir tavan seçimi yapılmış bir sıkıntı oldugunda sıkıntıyı görmek kolay, müdahele kolay,maliyet çıkarmaz denildiği gibi ısıklada güzel duracaktır stadı güzel gösterecek sey ince detaylar olacaktır  o asamaya daha gelemedik beton görüntüsünün en aza indirgendiğini düşünürsek şık bir stad olacak. gerçekten bir stad yapmak değil amaçları güzel bir iş çıkarmak istiyorlar benim merakım deniz manzaralı oturabilecegimiz bir mekan olacak mı stadda özellikle eski açıgın önündeki kısımda böyle bir mekan olacak mı 19 marttaki dogum günümü stadımızda ilk maçımızla kutlamayı çok istiyorum benim için hayatımdaki en güzel hediye olacak insallah yetiştirler

Çevrimiçi Necmi

bütün wc ler tek tip yapılıyormuş yani loca farklı taraftar farklı değil
stadda kalite her yerde aynı oluyor gerçekten üst kalite bir stadyum oluyor

Çevrimdışı binnur32

Hersey güzel oluyorda inşallah taraftarımızda aynı sekilde tutmayı başarır her yere kamera yerleştirilecektir heralde diye düşünüyorum birde duvarlara bjk geçmişini yansıtan fotoların oldugu pano tasarımı varmı planda kolidorlarda tribün girişlerinde

Çevrimiçi Necmi

,

aslında btp kullanmadılar bir tane örnek yapmışlardı sonra değişti bitmiş hali bu şekilde oluyor

Çevrimdışı Emre.Guler

Selamlar çatıdan bir haber varmı? Yukarı hareket başladımı

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı bjk_mabet

SA mabet abi basket salonuna beni işe al  @bjk_mabet  :iblush: :iblush:
önce bi oranın çaycısı olayımda:)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

Pazar günü hava iyi olucak sanırım. Pazar günüde başlama ihtimalleri varmı @bjk_mabet
evet var ama daha iyimser tahmin pazartesi..

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı bjk_mabet

bütün wc ler tek tip yapılıyormuş yani loca farklı taraftar farklı değil
stadda kalite her yerde aynı oluyor gerçekten üst kalite bir stadyum oluyor
@Necmi abi umarim Deplasman tribunune de boyle birsey yapmazlar , Yazik olur kirar dokerler :by2:

Çevrimiçi Necmi

Hersey güzel oluyorda inşallah taraftarımızda aynı sekilde tutmayı başarır her yere kamera yerleştirilecektir heralde diye düşünüyorum birde duvarlara bjk geçmişini yansıtan fotoların oldugu pano tasarımı varmı planda kolidorlarda tribün girişlerinde
wc lere yerleştirmezler sanırım :nerd:
iyi bir şey yaparsan sürekli bakımlıda tutarsan  korunur
amerikada bununla ilgili bir araştırma yapmışlar. bir arabayı zengin bir muhitte
onbeşgün bırakıyorlar hiç bir şey olmuyor. onbeş günün sonunda arabanın yanından geçerken
camına vurup kırıyorlar. bir saat sonra araba paramparça ediliyor. Yani işin özeti ilk darbeden korumak gerekiyor.
zarar vereninde bunun bedelini ağır ödeyeceğini hissettirirsen korunur. avm lerde nasıl bir şey olmuyorsa burdada olmaz
taraftar diye bir ayrım yok yeterki ben taraftarım kulüp bana dokunmaz hissi oluşmasın bunuda ilk zarar verene çok ciddi bir yaptırımda bulunup bunuda
açıklarsan bir daha kimse dokunamaz.

aslında btp kullanmadılar bir tane örnek yapmışlardı sonra değişti bitmiş hali bu şekilde oluyor

@Necmi abi BTB ne oluyor :alala: :alala:

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi umarim Deplasman tribunune de boyle birsey yapmazlar , Yazik olur kirar dokerler :by2:
kıranın başına bir şeyler geleceğini anlarlarsa merak etme bir şey yapmazlar
şu ana kadar uygulanan sistem yanlıştı hasar oluyor rakip kulübe fatura ediyorsun
aslında bunu direk yapandan alacaksın. bak o zaman bir daha yapılıyormu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tamam iste yeni akim bu :)
Metrolarda , Avm lerde , Stadlarda hep buna benzer tavanlar yapiliyor artik :bandit:
Mesela Marmarayda boyle , Boyle derken birebir ayni ve bu kadar Şık degil tabiki :D
Marmarayin tavanini kare kare yapmislar ama Acik , butun Kablolar ve tesisat borulari gözüküyor :bandit: Hatta ilk gittigimde bu ne boyle ya YARIM birakmislar daha bitmeden acmislar demistim :D sonradan ogrendimki modaymis :bandit:

Böyle akıma da modaya da lanet girsin :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ALBATROS

mozaik daha iyi gibiydi ama değiştiğine göre vardır bir bildikleri diyelim  :bandit:

kıranın başına bir şeyler geleceğini anlarlarsa merak etme bir şey yapmazlar
şu ana kadar uygulanan sistem yanlıştı hasar oluyor rakip kulübe fatura ediyorsun
aslında bunu direk yapandan alacaksın. bak o zaman bir daha yapılıyormu
Wc ye Kamera konulamayacagina gore Kiran kisiyi bulamazlar ve Yine Rakip kulube Fatura edilir Hasar :tabe: