Orman, “En önemli sorun çatı. 4-5 Ekim gibi çatıyı kaldıracağız.
http://www.kanalahaber.com/haber/spor/fikret-orman-mac-sahada-kazanilir-256295/
Kaldırmak istiyoruz değil, kaldıracağız! @Necmi abi

ben o konuşmanın videosunu dinledim
@Çağrı tv dede izledim hatta bu konuda gene
tartışma olmuştu yanlışmı anladım dedim orda niyet belirtiyor aslında dediğin gibi hiç ne süre verecekler nede bilgi
ne gerek var yapın çıkın millette bilgi bilgi diye yırtınsın dursun sanki mecburlar bilgi vermeye
ne gereği var bilgi veriyorum diye birde hakarete uğramaya bak ts stadına gram bilgi yok
bilgi yok sorun yok her şeyi yapıldığında görüyorlar tarihde verilmediği için gelecek sezonu bile gözden çıkartmışlar.
unutmayalım biz o stadla aynı zamanda temel attık büyüklük olarakta aynı stad Toki hızlı yapıyor ya
işte ne kadar hızlı yada yavaş olduğumuzun göstergesi o stad bizde ek olarak birde hafriyat işi vardı
bakalım hangisi önce bitecek burda hızlı yavaş demenin bir mantığı yok karşılaştırma ortada duruyor
zorluk derecesinide hiç katmıyorum ortaya neymiş tarih veriliyormuş hayal kırıklığına uğruyormuşuz
ben niye uğramıyorum hayal kuran insan hayal kırıklığına uğrar ben hiç bir zaman başkalarının sözlerine göre plan yapmadım
sizede tavsiyem bu kendi mantığınıza güvenin araştırın kimsenin sözüyle haraket etmeyin yanacaksanız kendi hatanızla
yanın bir seneden fazla oldu bu günleri söylemiştik herkes işler ilerlemiyor diyecek diye sonra bir gün bir bakacaksınız
patır patır işler bitiyor o zamanda gelince diyeceksiniz işler hızlandı demekki hızlanınca bitiyor

aslında bunların hepsi bir
süreçtir ne şimdi yavaş nede o zaman hızlanacak sadece final işlerinde yapılan iş görünür hale gelecek bu tamamen algı
aslında çatının kalkması olayıda insanların yavaş gittiğinden korkusu değil sadece bilinç altında bilinmeyenden duyulan korku
bir an önce kalksın bu sıkıntıdan kurtulalım dürtüsü buda dışa vurumu işi hafife almak yap bitir söylemine dönüşmesi şekline
bürünüyor çatı bağlandığı gün herkesde bir rahatlama olacak