Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5904669 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

yedisinde start verdiler kaldırma işi resmen başladı 4ünde 5 inde kaldıracağız demedi
kaldırmayı istiyoruz dedi. düşerler düşmezler bizim o maçları alacağımızın garantisi ne ben çok küme düşmüş
takıma yenildiğimizi hatırlıyorum kaldıki ölüm kalım mücadelesi veren takımla oynamanın nesi rahatta
vurup geçeriz diyorsun insanlarda beklenti oluşturuyorsun :upto:  @Çağrı
vahi gelmiş ona düşen takımlara olimpiyatta 5 atacakmışız  :lol: :lol: vodafone arena açılmazsa en büyük sıkıntımız son 5-6 maç olacak :bawling:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ekim 2015, 01:08:23
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
yedisinde start verdiler kaldırma işi resmen başladı 4ünde 5 inde kaldıracağız demedi
kaldırmayı istiyoruz dedi. düşerler düşmezler bizim o maçları alacağımızın garantisi ne ben çok küme düşmüş
takıma yenildiğimizi hatırlıyorum kaldıki ölüm kalım mücadelesi veren takımla oynamanın nesi rahatta
vurup geçeriz diyorsun insanlarda beklenti oluşturuyorsun :upto:  @Çağrı

:evillol:

Ben vurup geçeriz demedim @Necmi abi şuan vurup geçiyoruz herkese dedim :D

O 5 iç saha maçını ise Arena olsun olmasın alırız bir önemi yok stadın dedim. Eğer kazanamayacaksak zaten Arena'da da kazanamayız o önemde maçları :D Ayrıca ben kulüp başkanı değilim insanlarda beklenti oluşturayım, en az 15 milyona hitap etmiyorum  :evillol:

O fırsatım olursa sözümü koyduğum işi söylediğim şekilde yaparım, risk taşıyorsa sözüme kendimi esir etmem  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

:evillol:

Ben vurup geçeriz demedim @Necmi abi şuan vurup geçiyoruz herkese dedim :D

O 5 iç saha maçını ise Arena olsun olmasın alırız bir önemi yok stadın dedim. Eğer kazanamayacaksak zaten Arena'da da kazanamayız o önemde maçları :D Ayrıca ben kulüp başkanı değilim insanlarda beklenti oluşturayım, en az 15 milyona hitap etmiyorum  :evillol:

O fırsatım olursa sözümü koyduğum işi söylediğim şekilde yaparım, risk taşıyorsa sözüme kendimi esir etmem  :D
bizde kulüp başkanı değiliz beklenti oluşturmuyoruz  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ekim 2015, 01:12:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Orman, “En önemli sorun çatı. 4-5 Ekim gibi çatıyı kaldıracağız.

http://www.kanalahaber.com/haber/spor/fikret-orman-mac-sahada-kazanilir-256295/

Kaldırmak istiyoruz değil, kaldıracağız! @Necmi abi  :kop: :bandit:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ekim 2015, 01:13:12
  • Beşiktaş / Bodrum
bizde kulüp başkanı değiliz beklenti oluşturmuyoruz  :evillol:

İyi de beklenti oluşturmayı size yüklemedim ki onu başkan yapıyor başkanı eleştirdim o konuda :D

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

şimdi baktım 10 nisanda açarsak bursaspor-kayserispor ve osmanlısporla oynayacağız bu maçlar geröekten çok zorlu geçer bu maçları kesinlikle vodafone arenada oynamalıyız 20 marta yetişirse yine antalylada burda oynamak lazım sezon sonu iç sahada son 4 maç çok zorlu takımlarla oynayacağız napıp edip yetişmesi gerekiyor olimpiyatta bu takımlar bize büyük sıkıntı çıkarır demedi demeyin :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

İyi de beklenti oluşturmayı size yüklemedim ki onu başkan yapıyor başkanı eleştirdim o konuda :D

başkan yapar ya adamım onada bilgiyi iz inşaat veriyor ama kendileride bilmiyorki  :D artık tarih vermeninde sonu geldi bu hafta bu iş bitecek herkes rahat bi nefes alacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

hiç bir başkan en başta , beşiktaş ın başkanı böyle tarihler vermemeli diye çok defa benim gibi pek çok söyleyen oldu ,peki duyan oldu mu? . benim söylediğim de bu işte .yeter artık sus kardeşim ,akışına bırak . çok mu zor ,bundan çıkarın ne . seni sevmek istiyoruz ama en çok sevmemizi engelleyen kendinsin . biz beşiktaşımızın başkanı ile iftihar etmek istiyoruz ,göğsümüzü gerebildiğimiz kadar germek istiyoruz ,sadece buna izin vermesini istiyoruz,hepsi bu .....

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ekim 2015, 01:22:59
  • Beşiktaş / Bodrum
başkan yapar ya adamım onada bilgiyi iz inşaat veriyor ama kendileride bilmiyorki  :D artık tarih vermeninde sonu geldi bu hafta bu iş bitecek herkes rahat bi nefes alacak

Fikret Orman sempatik olmasa inan bana tepkiler çok daha büyük olurdu ama ne derse desin sonunda en iyisini yapmağa çalışıyoruz diyince olay bitiyor  :kop:

Başkanın iyi niyetinden şüphem yok. Hataları oluyor, ciddi hataları da oldu. Yapıcı eleştirileri dikkate alırsa her şey daha iyi olacak.

Stat bitsin, şampiyonluk gelsin 10 yıllık Demirören toprağını atacağız üstümüzden.
[ Son Düzenleme: 24 Ekim 2015, 01:24:45 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

ben o konuşmanın videosunu dinledim @Çağrı tv dede izledim hatta bu konuda gene
tartışma olmuştu yanlışmı anladım dedim orda niyet belirtiyor aslında dediğin gibi hiç ne süre verecekler nede bilgi
ne gerek var yapın çıkın millette bilgi bilgi diye yırtınsın dursun sanki mecburlar bilgi vermeye
ne gereği var bilgi veriyorum diye birde hakarete uğramaya bak ts stadına gram bilgi yok
bilgi yok sorun yok her şeyi yapıldığında görüyorlar tarihde verilmediği için gelecek sezonu bile gözden çıkartmışlar.
unutmayalım biz o stadla aynı zamanda temel attık büyüklük olarakta aynı stad Toki hızlı yapıyor ya
işte ne kadar hızlı yada yavaş olduğumuzun göstergesi o stad bizde ek olarak birde hafriyat işi vardı
bakalım hangisi önce bitecek burda hızlı yavaş demenin bir mantığı yok karşılaştırma ortada duruyor
zorluk derecesinide hiç katmıyorum ortaya neymiş tarih veriliyormuş hayal kırıklığına uğruyormuşuz
ben niye uğramıyorum hayal kuran insan hayal kırıklığına uğrar ben hiç bir zaman başkalarının sözlerine göre plan yapmadım
sizede tavsiyem bu kendi mantığınıza güvenin araştırın kimsenin sözüyle haraket etmeyin yanacaksanız kendi hatanızla
yanın bir seneden fazla oldu bu günleri söylemiştik herkes işler ilerlemiyor diyecek diye sonra bir gün bir bakacaksınız
patır patır işler bitiyor o zamanda gelince diyeceksiniz işler hızlandı demekki hızlanınca bitiyor :D aslında bunların hepsi bir
süreçtir ne şimdi yavaş nede o zaman hızlanacak sadece final işlerinde yapılan iş görünür hale gelecek bu tamamen algı
aslında çatının kalkması olayıda insanların yavaş gittiğinden korkusu değil sadece bilinç altında bilinmeyenden duyulan korku
bir an önce kalksın bu sıkıntıdan kurtulalım dürtüsü buda dışa vurumu işi hafife almak yap bitir söylemine dönüşmesi şekline
bürünüyor çatı bağlandığı gün herkesde bir rahatlama olacak

Çevrimiçi COB

Başkan mükkemmel iş çikartiyor stad konusunda, yalan tarih vermese efsane iş olurdu, ikinci Seba olurdu direkman, ama bukadar yalan konuşma efsaneyi mükemmele çeviriyor malesef...

Çevrimdışı Efe

Fikret Orman sempatik olmasa inan bana tepkiler çok daha büyük olurdu ama ne derse desin sonunda en iyisini yapmağa çalışıyoruz diyince olay bitiyor  :kop:

Başkanın iyi niyetinden şüphem yok. Hataları oluyor, ciddi hataları da oldu. Yapıcı eleştirileri dikkate alırsa her şey daha iyi olacak.

Stat bitsin, şampiyonluk gelsin 10 yıllık Demirören toprağını atacağız üstümüzden.
şampiyonluk şart bütün kara bulutlar dağılacak ama bu sene şampiyonluk için en önemli unsur son 3 iç saha maçını vodafone arenada oynamak olursa şampiyonluğa 1 adım daha yakın olacağız olacağıına inancım tam 10 nisan günü en güçlü tarih olarak önümüzde duruyor şampiyonluk maçlarını bekliyor olacağız vodafone arenada :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Başkan mükkemmel iş çikartiyor stad konusunda, yalan tarih vermese efsane iş olurdu, ikinci Seba olurdu direkman, ama bukadar yalan konuşma efsaneyi mükemmele çeviriyor malesef...
o biraz parasızlıktan öyle konuşmak zorunda kaldı artık herşey geçti sona geldi hafta içi şu işi bitirelim sonrası çorap söküğü gibi gelecek inşallah ben artık 10 nisan gününe konsantre oldum en makul tarih bu görünüyor mart sonu bu stadın bitmesi lazım 10 nisan günüde bursaspor maçıyla tarihteki yerini alır vodafone arena :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi COB

o biraz parasızlıktan öyle konuşmak zorunda kaldı artık herşey geçti sona geldi hafta içi şu işi bitirelim sonrası çorap söküğü gibi gelecek inşallah ben artık 10 nisan gününe konsantre oldum en makul tarih bu görünüyor mart sonu bu stadın bitmesi lazım 10 nisan günüde bursaspor maçıyla tarihteki yerini alır vodafone arena :)

O koltukta oturan insan büyük yalanlar söylememeli bence. Transfer piyasasi hakkinda konuşmuyorum,  tamamen stad ile alakali.

Bu stad bu sezon açilmaz,  bence boşuna ümitlenmeyelim. Bu trend le devam edersek kediyolu montajinda da, çim de de sorun yaşayacağiz,  tecrübeler bunu gösteriyor.  O yüzden önümüzdeki sezonun ilk haftasina denk gelirse gene başaridir, korkum önümüzdeki sezonun devre arasina kadar sarkmasi,  fazla aksaklik yaşiyoruz çünkü...

Çevrimiçi Necmi

her insanın hatası olur @Çağrı olmayada devam edecek bizde eleştirmeye devam edeceğiz.
ama bazen resmi bütünüyle görmek gerekiyor keşke her eleştiren senin gibi eleştirse
ben bu sezon sonunu bekliyorum bakalım aynı hatalar tekrarlanacakmı şampiyon olamayabiliriz
sorun bu değil sorun neden olamadığımız olacak burda hatalar olacakmı mutlaka olacaktır ama bu bizi ne
kadar etkileyecek yönetim bunların ne kadar önüne geçecek bakmak lazım geçen seneki şampiyonluğun kaçışına yanıyorum
Devre arası Bilici göndermeleri gerekiyordu gönderilmemesi bize şampiyonluğa maal olan bir hata oldu.

Çevrimdışı Efe

yanlız bütün büyük maaçları oynuyoruz inşallah 2.yarı tüm iç saha maçlarını başakşehirde oynarız şaampiyonluğa giden asıl önemli konu bu biran önce anlaşma yapılmalı 2.yarı oynayacağımız tüm iç saha maçları anadolu maçları derbi yok olimpiyat stadını emekli etmenin zamanı geldi artık en azından lig maçları için :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

O koltukta oturan insan büyük yalanlar söylememeli bence. Transfer piyasasi hakkinda konuşmuyorum,  tamamen stad ile alakali.

Bu stad bu sezon açilmaz,  bence boşuna ümitlenmeyelim. Bu trend le devam edersek kediyolu montajinda da, çim de de sorun yaşayacağiz,  tecrübeler bunu gösteriyor.  O yüzden önümüzdeki sezonun ilk haftasina denk gelirse gene başaridir, korkum önümüzdeki sezonun devre arasina kadar sarkmasi,  fazla aksaklik yaşiyoruz çünkü...
olmaması gerekiyor bu saatten sonra buna izinverilmemeli elemansa eleman paraysa para bi şekilde halledilmeli sonuçta takım şampiyon olursa getirisi müthiş boyutlarda olucak 3-5 milyon euro vermeyelim diye 40-50 milyon eurodan olabiliriz başkan akıllı adam buna izin vermez 10 nisanda stadı açmalı açamazsa zaten onun içinde tehlike çanları çalmaya başlar kimseyi kendine inandıramaz artık çünkü şampiyonluğa giden yol başakşehir stadı ve vodafone arenadan geçiyor ben şimdi söylüyorum bunları gelecekte neler olacak göreceğiz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

buna böylede bakmamak lazım tamam dümenin başında Başkan var
ama bu işde Beşiktaş camiasının gücüyle yürüyor Kredi alıyorsan bu krediyi
Beşiktaşın adı alıyor sponsor olunuyorsa buda Beşiktaşın adıyla oluyor Başkanı elbette taktir ediyorum ama
diyelim anadolu takımlarından birinin başkanı olsaydı bunları yapabilirmiydi.
Bir şeyleri yapabilecek kapasitede olsan bile uygun şartlar olmazsa yapamazsın
Başkanın yapabilecek cesareti vardı ama Beşiktaşında bunu kaldırabilecek gücü vardı.
Başkanın yaptığı en önemli şey cesaretiyle bu güçü haraketlendirmek oldu oda biraz iteleyebildi
bu haliyle bile yapabildikleri ortada birde tüm camia etrafında olup ona destek verseydi
Beşiktaş için her şey çok daha güzel olurdu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ekim 2015, 02:00:35
  • Beşiktaş / Bodrum
her insanın hatası olur @Çağrı olmayada devam edecek bizde eleştirmeye devam edeceğiz.
ama bazen resmi bütünüyle görmek gerekiyor keşke her eleştiren senin gibi eleştirse
ben bu sezon sonunu bekliyorum bakalım aynı hatalar tekrarlanacakmı şampiyon olamayabiliriz
sorun bu değil sorun neden olamadığımız olacak burda hatalar olacakmı mutlaka olacaktır ama bu bizi ne
kadar etkileyecek yönetim bunların ne kadar önüne geçecek bakmak lazım geçen seneki şampiyonluğun kaçışına yanıyorum
Devre arası Bilici göndermeleri gerekiyordu gönderilmemesi bize şampiyonluğa maal olan bir hata oldu.

Zor karardı @Necmi abi o riski ben de alamazdım her şey iyi gidiyorken. Geçen sene başı Şenol Güneş ile anlaşsak nasıl olurdu diye  düşünüyorum asıl ben.

Hata yapsınlar hatasız olmaz yeter ki yanlış yapmasınlar. Yanlışlar affedilmiyor.

Stadı yapsın, ikinci 3 yılında spor salonunu yapsın, şu 4 yıla minimum 2 şampiyonluk eklesin efsane olarak biraz ara versin 3 yıl sonra geri gelir zaten böyle bir durumda.

Artık sportif başarı şart.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

olmaması gerekiyor bu saatten sonra buna izinverilmemeli elemansa eleman paraysa para bi şekilde halledilmeli sonuçta takım şampiyon olursa getirisi müthiş boyutlarda olucak 3-5 milyon euro vermeyelim diye 40-50 milyon eurodan olabiliriz başkan akıllı adam buna izin vermez 10 nisanda stadı açmalı açamazsa zaten onun içinde tehlike çanları çalmaya başlar kimseyi kendine inandıramaz artık çünkü şampiyonluğa giden yol başakşehir stadı ve vodafone arenadan geçiyor ben şimdi söylüyorum bunları gelecekte neler olacak göreceğiz :)
on nisan doğum günün falanmı @Efe  neden on nisan :alala:

Çevrimiçi Necmi

Zor karardı @Necmi abi o riski ben de alamazdım her şey iyi gidiyorken. Geçen sene başı Şenol Güneş ile anlaşsak nasıl olurdu diye  düşünüyorum asıl ben.

Hata yapsınlar hatasız olmaz yeter ki yanlış yapmasınlar. Yanlışlar affedilmiyor.

Stadı yapsın, ikinci 3 yılında spor salonunu yapsın, şu 4 yıla minimum 2 şampiyonluk eklesin efsane olarak biraz ara versin 3 yıl sonra geri gelir zaten böyle bir durumda.

Artık sportif başarı şart.
kesinlikle katılıyorum buna dany sezer eneramo hata değildi bunlar yanlıştı
tüm camiaya karşı inadına yapıldı bunların savunması bile olamaz ama yaptı diyede yerden yere vuramayız.
umarım ders almışlardır. Zaten dediğin gibi olacak son dönem seçilir tüzük daha sonrasına izin vermiyor.
Bu seçim dönemindede basket arenayı kazandırırsa büyük iş yapmış olur şampiyonluk için aynı şeyi
söyleyemiyorum sportif başarı gerekiyor ama bu sadece senin doğru adım atmanla olmuyor.Bir sürü
etken var senin olmanı engelleyen en büyük etkende federasyonun başkanlık koltuğunda oturuyor.

Çevrimdışı ahmet türker

her insan bir işe başladığında, başarmak ve kafasında o anda olan ölçüleri düşünür ve başlangıç ilkeleri vardır . daha sonra iş büyümeye başladığında ego devreye girer . ego nedir? ,başarmaya başladığından itibaren senin yerini alır ,artık sen kendin, egonun esiri olursun daha fazla ,daha fazla dersin . artık egon senin yerini almıştır ,asla kendini kurtaramazsın . sana yaptığın her şeyin doğru olduğuna inandırır ,çünkü çoktan senin başlangıç ilkelerinin yerini almıştır  ,hatta senin yerini almıştır. en garip yönü bilinç asla bunu anlayamaz . artık her inandığın değerleri yıkmak gibi bir durumu sana dayatır ,ve sana bin türlü mantıklı açıklamayı bile verir .tehdit olmayan  her şeyi tehdit olarak da sana bazen tehdit gibi gösterir ,  artık sen sadece egonun esirisindir taa ki bir gün ....  benim dileğim mayıs ayında stadın bitmesidir erken olursa da iyi olur...

Çevrimdışı Efe

on nisan doğum günün falanmı @Efe  neden on nisan :alala:
ilk iç saha maçı o zaman abi 20 marttan sonra ara var milli maç arası :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

yanlız bütün büyük maaçları oynuyoruz inşallah 2.yarı tüm iç saha maçlarını başakşehirde oynarız şaampiyonluğa giden asıl önemli konu bu biran önce anlaşma yapılmalı 2.yarı oynayacağımız tüm iç saha maçları anadolu maçları derbi yok olimpiyat stadını emekli etmenin zamanı geldi artık en azından lig maçları için :)
Başakşehirin bunu kaldırabileceğini sanmıyorum @Efe zaten o nedenlede maç maç gidiyorlar
sahada bozulma başlarsa hemen bitirirler haklı yere Türkiyede yoğun maç trafiğini kaldırabilecek sadece iki stad olacak biri kasımpaşa diğeride vodafone
osmanlıda bu konuda nisbeten iyi eski stadlar bu konuda daha şanslıydı ama arenalarla birlikte sahalar hassaslaştı koruması zorlaştı
ve çimde buna uygun yapılmıyor bazı stadlar toki gibi çim yetiştirmeye uygun bile yapılmıyor. GS nin tek şansı bizim yaptıracağımız gibi
yaptırmayla olur onunda gelecek beş yılda imkanı yok

Çevrimiçi Necmi

ilk iç saha maçı o zaman abi 20 marttan sonra ara var milli maç arası :)
yani 19 martı ıskalarsak başka şansımız yok diyorsun