Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5905597 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yldrmaydn

Dış camlar ve içerdeki dış cephe aynı duruyor. İçerideki alçıpan işlerinin yeni başlandığı veya devam ettiği söylendi. Locaların içinden bir foto göremediğimiz için bunu söyledim.

fotodaki localar pencere takılan ofis olarak kullanılan localar sanırım. o yüzden diğerlerinden geride olmaları normal olsa gerek. çünkü fotolarda da görüleceği gibi neredeyse tüm locaların ön cepheleri tamamlanmıştı.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı sallapati

Antalya stadı bizim maçla mı açılıyor pazartesi günü?

Çevrimiçi Necmi

Dış camlar ve içerdeki dış cephe aynı duruyor. İçerideki alçıpan işlerinin yeni başlandığı veya devam ettiği söylendi. Locaların içinden bir foto göremediğimiz için bunu söyledim.
kim söyledi alçıpanın yeni başladığını  :alala:
alçıpancılar bir ay önce işlerini bitirip gittiler az bir işleri kaldı oda iş sırasını bekliyor
gerçekten ezbere konuşuyorsunuz bazen. eleştirmek için eleştirilmezki  @Serhat Akkaya

Çevrimdışı Anıl

İyi de dün çatıyı kaldırmadılar ki bugün tekrar iskeleye oturtsunlar :D Dün sadece deneme amaçlı tek bir mickey mouse kaldırıldı sanırım, kontroller yapılıp bitince de yarın veya cuma günü tüm çatı kalkmaya başlayacak :)

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Belki locaları yaparken çivi kullanmıyorlardır :D  @Serhat Akkaya ondan bir çivi bile çakmıyorlardır
şimdi klimaları yaptılar elektrik tesisatlarını bitirdiler duvar alçıpanlarını yaptılar
tv stantlarını hazırladılar doğramaları ve camlarını taktılar bir kaldı boyası ve mobilyaların kurulumu
daha ne yapsınlar zaten iki tane duvar var biri ayna kaplanacak en sona bırakırlar tv ler geldi montajını şimdi yapamazlar
orda zemin ve tavan kaplamaları kaldı bunlar içinde daha ekip stada girmemişti artık girdi oralarda yapılır.
sen diyorsun bursa gibi yapsınlar dışı bitirsinler herkes stad bitti sansın ama daha içerlerde bir senelik iş olsun :D
kardeşim içerde mali külfet olan bütün işler bitti bundan sonrası kapatma sonlandırma işleri dışarıyla koordineli yürüyor işte
tuvaletler bitiyor zeminleri döşemeye başladılar bir tek vitra montajları var zaten son ana kadarda monte etmezler
Divan büfelerin yapımına giriyor yada girdi kartal yuvası ve müze dekorasyonuna başlıyorlar içerlerde para yiyecek kalem kalmadı
pek alada ikisini bir arada yürüttüler ne yani burayı yapmayıp dışa odaklansaydık dahamı çabuk biterdi zorunlu haller dışında parasızlık nedeniyle
çatımı durdu bangır bangır bağırıyorlar çatının parasının 4de 3 ü ödendi diye daha ne yapsınlar işi teslim etmeden tamamınımı ödesinler
çatının süreci normal süreç parasızlıktan kaynaklanan bir gecikme yokki

Bak buna benzer bilgileri geçenlerde yine vermişti Necmi abi o yüzden  sana da yanılıyor olabilirsin dedim @Serhat Akkaya yanlış anlama yoksa ben de fotograflara baktığımda acaba yanlış mı anlamışım localarda gerçekten değişme yok mu daha iyi bilen biri yazsın diye bir bekledim :)

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ekim 2015, 16:56:46
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Antalya stadı bizim maçla mı açılıyor pazartesi günü?
gidip pikselin üstüne oturacağız :biggrinking:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Alparslan

En Basitinden buradaki taraftarin yorumlarina gore %90 ni Pixele karsi , Diger site ve forumlardada durumun farkli oldugunu sanmıyorum
Buradan bile belli Ezici cogunluk Pixel istemiyor bu kadar basit hala %lerin konusulmasi yönetim buna karar vermis falan denmesi enteresan yani..
Pikselli tasarıma herkesin karşı olduğu yargısına nereden vardın. Beşiktaş taraftarı sadece forumlardaki kişilerden ibaret değilki. Ayrıca zaten artık koltuk dizaynı belirlenmiş. Boşuna konuşuluyor bence. Hem nasılsa ileride değişebilecek bir şeyde. En büyük sorunumuz bu olsun bence:)

Çevrimiçi Necmi

yok kardeşim dışarda camlar aynı duracak normal çünkü bitti başka bir şey yapılmayacak.
icerlerdede alçıpan kaplanmamış yerler görüyorsun bunlar seni yanıltıyor çünkü bazı yerler lambri yapılacak onuda şu an yapamazlar
ahşabı koruyamazlar mecbur sona bırakılacak yani normal seyrinde yürüyor sırası geldikçede yapılıp bitiriliyor. son dekorasyon kalemleri zemin ve tavan yapılmadan
girilmez çünkü koruma şansı yoktur. Yani durmuş bir şey yok sadece periyot takip ediliyor @Serhat Akkaya

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Anıl

Yeni İnönü Stadı ‏@yeniinonustadi 19 dk.19 dakika önce

Vodafone Arena 21 Ekim 2015

Çevrimdışı heart

Saat 15:00'te stada ilk kez gitme şansım oldu. İnanılmaz yoğun bir çalışma var. Acayip etkilendim. Bunlar da naçizane fotoğraflar:

Yürüyen merdivenlerin montajı bitti denmişti. Yeni açık tarafında 2 tane yürüyen merdiven var ?
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Hava durumu ;

Meteoroloji, bugün başlayan ve özellikle Marmara ile Ege’de etkili olması beklenen çok kuvvetli sağanak yağışlar için vatandaşları uyardı.

Yağışların, yarın Marmara’nın batısı (Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir) ile İstanbul, İzmir, Aydın, Muğla ve Antalya çevrelerinde kuvvetli ve çok kuvvetli;(21-75 kg/metrekare) Cuma günü ise Marmara, (İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bilecik, Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ) Güney ve Kıyı Ege (İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli) ile Batı ve Orta Akdeniz’de (Antalya, Burdur, Isparta, Mersin ve Adana )çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 kg/metrekare); Antalya ve Muğla illerinde aşırı (100 kg/metrekare üzeri) 48 saatlik toplamda 200 mm civarı yağışlara neden olacağının beklendiğini açıkladı
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yiğit

Naçizane mi ? Baya güzel fotolar çekmişsin eline sağlık :steamed:
Naçizane demenin nedeni yıllardır buradan fotoğrafları takip ediyorum, ben de naçizane katkıda bulunmak istedim. :)

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

@Necmi abi sence 31.12.2015 e kadar içerde nereleri bitirirler

çünkü bu gelen fotolarda bir çok arkadaşımız umutsuzluğa düşüyor

öngörün nedir ?

Çevrimdışı poedr

bugünkü resimlerde iskeleden ayrılmış halat göremedim. bu nedir yaa... aylarca görüşüp ben seni arkadaş olarak seviyorum diyen kızın verdiği hissiyatı yaşıyorum şuanda..
sınanmadığın günahın masumu değilsin

Çevrimiçi doganay

Kayserispor'un stadi icin bunu desen anlarim da yukarida ki stat ne alaka hocam?  :lol:
Genel olarak piksel olayini kendi fikrimce soyledim. Yukaridaki stad icin degi. Genel

Çevrimiçi Necmi

Naçizane demenin nedeni yıllardır buradan fotoğrafları takip ediyorum, ben de naçizane katkıda bulunmak istedim. :)

eline sağlık gerçi daha bakamadım tam olarak @Yiğit

Çevrimdışı Ersoy

Hava durumu ;

Meteoroloji, bugün başlayan ve özellikle Marmara ile Ege’de etkili olması beklenen çok kuvvetli sağanak yağışlar için vatandaşları uyardı.

Yağışların, yarın Marmara’nın batısı (Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir) ile İstanbul, İzmir, Aydın, Muğla ve Antalya çevrelerinde kuvvetli ve çok kuvvetli;(21-75 kg/metrekare) Cuma günü ise Marmara, (İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bilecik, Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ) Güney ve Kıyı Ege (İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli) ile Batı ve Orta Akdeniz’de (Antalya, Burdur, Isparta, Mersin ve Adana )çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 kg/metrekare); Antalya ve Muğla illerinde aşırı (100 kg/metrekare üzeri) 48 saatlik toplamda 200 mm civarı yağışlara neden olacağının beklendiğini açıkladı

Abi bu çalışmaları nasıl etkiler ?
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yiğit

eline sağlık gerçi daha bakamadım tam olarak @Yiğit
Emekleriniz ödenmez. Bugün bir sürü insana stat hakkında bilgiler verdim. Hepsi sayenizde. :)

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi sence 31.12.2015 e kadar içerde nereleri bitirirler

çünkü bu gelen fotolarda bir çok arkadaşımız umutsuzluğa düşüyor

öngörün nedir ?
ben bütün işin bitmesini bekliyorum ama belki ocak ayına sarkan işler olabilir
ocak ayı içerleri için son tarihtir oda gecikirse  @Cenk Mert İnanç  zaten geçenlerde @bjk_mabet  le
konuşuyordum anladığım kadarıyla propanında öngörüsü aynı yönde birde gece mesaileri başlıyor
artık 24 saat çalışmaya geçilecek büyük ihtimal çatı kalktıktan sonra başlanacaktır çatı kalkana kadar iş güvenliği için
risk oluşturur

Çevrimiçi Necmi

Yürüyen merdivenlerin montajı bitti denmişti. Yeni açık tarafında 2 tane yürüyen merdiven var ?
müze veya moda merkezinin olabilir belkide kartal yuvası içindir bilemedim içerdekiler takıldı
yada atladığımız vardır  @heart

Çevrimdışı Efe

Abi bu çalışmaları nasıl etkiler ?
yagmur falan etkilemez artik calismalari yapilacak bi is yok disarida duzeltmeler yapiliyor bittimi kalkis surecek sadece kontrol yapacaklar tribunde olur ygmur istedigi kadar yagabilir ruzgar cok sert olmasin yeter
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

bursa stadında tribün ile saha arasına demir parmaklıklar konması ortalığı karıştırmış bu tabloyu demir parmaklıklar arkasında izlemek zorunda kalacaklar vodafone arena EPL standartlarında  :ok:

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

hafta ici stad tertemiz olur paletliler diger celik elemanlari yerlestirmeye baslar eksik olan prekast isleride tamamlanir yerlestirilecek merdivenler var onlara baslarlar
Şampiyon Beşiktaş JK