Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5904481 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cagdas44

Kalde Feda sezonundan beri yanımızda sahibi kimdir?

Kendileri mi sponsor oldular başkanın mı iyi ilişkileri sayesinde oldu merak ediyorum gözümde en az Vodafone kadar değerli şuan.

Bir BEKO neden olmasın bize.

Bir beko olmaz ama bir kalde olurlar bize, beko'nun yeri tarihten geliyor bizim için anlamı farklı, bir sami abi karikatürüne konu olacak kadar mazisi var :) kalde bize olmaz ama beko dönemine yetişemeyenlere çok şey ifade edecektir yıllar içerisinde. Tabii bizde bildiklerimiz nedneiyle bu şirketi destekleyeceğiz gibi  :D

Çevrimdışı eagleizm

Kalde Feda sezonundan beri yanımızda sahibi kimdir?

Kendileri mi sponsor oldular başkanın mı iyi ilişkileri sayesinde oldu merak ediyorum gözümde en az Vodafone kadar değerli şuan.

Bir BEKO neden olmasın bize.
Sahibi Fikret Orman'ın sınıf arkadaşı.
BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ekim 2015, 20:04:15
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sahibi Fikret Orman'ın sınıf arkadaşı.

Başkandan kaynaklı olduğunu tahmin ediyordum sevindim Beşiktaş taraftarı yapılan iyiliği hiçbir zaman unutmaz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Kadıköy'de de yokmuydu bunlardan ?

4 tarafında da var
Saraçoğlu'nda Fenerium ve Maraton tribününde yok şuan sadece kale arkalarında var :)

Çevrimdışı ALBATROS

fb staıdnda açılır kapanır galiba bu demirler

Çevrimdışı Ersoy

Kalde çok kral yav.İyi işler yapıyorlar bizim için.Baya yakın arkadaşmış heralde Başkan ile sahibi. :tabe:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Efe

Kalde çok kral yav.İyi işler yapıyorlar bizim için.Baya yakın arkadaşmış heralde Başkan ile sahibi. :tabe:
zaten verdigi geri donusu olmayan destekten belli stadin yapiminda cok yararlari dokundu teşekkur etmek gerek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

ysariusta

• Ziyaretçi

Kalde'nin ve İntegral Forex'in sahipleri çok iyi Beşiktaşlılar. @Çağrı

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

zaten verdigi geri donusu olmayan destekten belli stadin yapiminda cok yararlari dokundu teşekkur etmek gerek

Piyasada adı Beşiktaşlı diye  geçen ama cebinde akrep olan onca işadamına göre Kalde süper iş yapmıştır  @Efe.Kaldeye  çok teşekkürler.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bjk_mabet in öyle dediğini ve sizin de bizim  kombineyi aldığımız yerden görüş açımızı etkiler mi diye konuştuğunuzu hatırlıyorum geçen sene sanırım . plan değiştiyse veya yanlış hatırlıyorsam bu da güzel haber  :)
@bjk_mabet abi en son Kale arkalrinda Ag - Tel orgu - Demir parmaklik vs hic bisey olmayacak dedi
Deplasman Tribunu demir parmaklik ve aglarla cevrilir o kalmistir sizin aklinizda :tabe: @empisayn @cursedofdragon
[ Son Düzenleme: 21 Ekim 2015, 21:43:49 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çatı güya Temmuz'da havada olacaktı Ekim'in sonuna geldik hala havada değil.

Ben bu kadar fazla tarih kaymasına anlam veremiyorum :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Başkandan kaynaklı olduğunu tahmin ediyordum sevindim Beşiktaş taraftarı yapılan iyiliği hiçbir zaman unutmaz.
Bu Devirde kimse Babasinin ogluna destek vermezken adamlar Stadin 3 MILYON TL tutan Tesisatini UCRETSIZ yapmislar Ne diyelim Helal olsun
TESEKKURLER KALDE :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ekim 2015, 21:41:56
  • Beşiktaş / Bodrum

Integral Forex Ulukartal holdingin @Yunus abi sahibi çok iyi Fenerbahçeli.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı empisayn

@bjk_mabet abi en son Kale arkalrinda Ag - Tel orgu - Demir parmaklik vs hic bisey olmayacak dedi
Deplasman Tribunu demir parmaklik ve aglarla cevrilir o kalmistir sizin aklinizda :tabe:

yok ya hatta EPL' de ne şut çekiyorlar da bir şey olmuyor bizde mi olacak falan demiştim . neyse üstelemeyelim o zaman tribünler düşündüğümden daha da efsane olacak :D
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

yok ya hatta EPL' de ne şut çekiyorlar da bir şey olmuyor bizde mi olacak falan demiştim . neyse üstelemeyelim o zaman tribünler düşündüğümden daha da efsane olacak :D
Aslinda Ag olmasi kotu degil , Demir parmaklik olmasi kotu ve cirkin
Seffaf Aglar oluyor onlardan takilsa senin gorus acini bozmuyorr ve esttetigide bozmuyor , Tvden falanda belli olmuyor onlar eger olursa ondan olsun mabet ilk zamanlar seffaf ag olacak demisti daha sonra vazgecildi hiçbirşey olmayacak dedi..

ysariusta

• Ziyaretçi

Integral Forex Ulukartal holdingin @Yunus abi sahibi çok iyi Fenerbahçeli.
:alala: ben Beşiktaşlıyım diye siyah beyaz ofise geçtik o zaman. 

Çevrimdışı celiker1

yagmur falan etkilemez artik calismalari yapilacak bi is yok disarida duzeltmeler yapiliyor bittimi kalkis surecek sadece kontrol yapacaklar tribunde olur ygmur istedigi kadar yagabilir ruzgar cok sert olmasin yeter
@Efe Bugün stadta görevli(görev yetkisini bilmiyorum)yağışlı havalarda çelik konstrüksüyon üzerinde şimşek riskine karşı iş güvenliğinden dolayı çalışma olmaz dedi.Ne kadar doğru bilmiyorum😔
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı A_Aydin

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ekim 2015, 22:05:39
  • Beşiktaş / Bodrum
:alala: ben Beşiktaşlıyım diye siyah beyaz ofise geçtik o zaman. 

:D

Kendi röportajı abi Ulukartal diye herkes Beşiktaşlı sanmış halbuki Fenerbahçeliyim ama Beşiktaş'ı severim diye klasik cümleler kurmuştu.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Kale arkalarında ağ bulunmayacak demişti .@Yunus Emre Dökmeci
Biliyorum bende ayni seyi söylüyorum zaten :D
Ilk baslarda Ag düşünülüyormus sonradan vazgecilmis ve hicbirsey olmamasina karar verilmis..

Çevrimiçi murat

@Yunus bildiğim kadarıyla integral forex in sahibi fenerbahçeli.maslakta springiz plazada .ulukartal holdinge bağlı bir firma .belki isimlerine uygun gördükleri için beşiktaşa sponsor olmak istemişlerdir.
edit:@Çağrı
  gerekli bilgiyi vermiş.ben yıllar önce çalışanına sormuştum ismi çok güzel sahibi beşiktaşlı mı ? diye :D
[ Son Düzenleme: 21 Ekim 2015, 22:36:08 MURAT ]

Çevrimdışı can1903

Kalde Çebi'nin şirketi değil mi arkadaşlar_?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Sezer94

Bi yaramazlik olmayana kadar tel ağ falan olmasin
Her zaman her yerde en büyük kartal.