Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5905663 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yasin A.

taraftarın maalesef böyle durumlarda karar verme yetkisi olmuyor. şayet olsaydı, taraftar olarak koltuk renklerinden önce stadın isminin Vodafone değilde Şeref Bey yada İnönü yada Süleyman Seba olmasını tartışabilirdik.. bi sürü başka konu var hatta.. ama günümüz koşullarında sponsorlar kilit rol oynadıgı ve kaynağı yarattığı için, ben koltuk dizaynından kalebodur kaplamasına kadar herşeyin çok önce proje aşamasında yapıldıgını düşünüyorum ve vodafone firmasının talepleri doğrultusunda bizim yönetiminin de içinde oldugu kurul tarafından seçildiğini düşünüyorum. Bu meslek sahibi dizayner insanlar var, bunları çoktan seçenekleri sunmuş, onaylanmıştır.

Çevrimdışı Fatih

Bence de taraftara sorulmali. Artik cogu sirketler yapacaklari seyleri oncesinde kullaniciya sunarlar. Hangisini istersiniz diye. %'delik ornegine ben de katilmiyorum, kotu bir dusunce bence.

Insallah tek renk olur.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı denilanz

Koltuk tasarımı taraftara sorulabilir aslında bunun onlarca yolu var hatta noter huzurunda her telefondan bir sms bile kabul edilebilir vs. Vs. Kartal kafası örneği verilmiş ama o çok farklı bir konu taraftara bırakılamaz sma önümüze 3 seçenek konsa alt beyaz üst siyah pikselli ve full siyah konsa bunların 3ünüde mimarlar hazırlamış olacak ve hangisi seçilirse seçilsin birinin çıkıp bu çok çocukça deme şansı var mı?yok tabiiki @Necmi abi senin % örneğinede katılmıyorum şimdi bir parti %49 alsa onu istemeyen %51 var diye indirecek miyiz onu ya da bu onun çok kötü olduğunu göstermez ki kaldı ki bizim önümüze konuşan şeyler mimarlar tarafından çizilmiş ve başkanında kontrol ettiği olur
Diyelim ki yönetim kabul etti oylama önerimizi ve 3 tane seçenek sundular. Herkesin yaptığı oylama şekli önerilerinden bir tanesi seçildi ve oylama başladı.
1- Alt beyaz üst siyah pikselli.
2- Alt siyah üst beyaz pikselli.
3- Pikselli kardeşim, her taraf pikselli.

Bunların üçünü de mimarlar hazırlayıp önümüze koymuş olacaklar ama insanlar seçeneklerden memnun kalmayacak bu sefer de. Şunu demek istiyorum, oylama yapılsa bile istediğiniz seçeneğin olacağının garantisini verebiliyor musunuz? Bakın en basitinden uygulanmış örnek, stat logosu. Sadece 2 seçenek sundular, oylama ile seçildi logomuz ama bu yapıyı ifade eden logolar değil bence. Bakın bence diyorum; rezalet, iğrenç, mantıksız, ciddiyetsiz demiyorum.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

size siyah tribün ayarladım .

@Yunus Emre Dökmeci bak Ahmet Q17 için yedek kale ayarlamış birde. İsterse ortadakine trivela isterse köşeye yakın olana plase  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Erdem Çözer

size siyah tribün ayarladım .

valla hiçte denildiği gibi basık ve kasvetli falan durmuyor.. aksine son derece klas duruyor
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı harund1k3

valla hiçte denildiği gibi basık ve kasvetli falan durmuyor.. aksine son derece klas duruyor

aynen bence de. mesela bu sekilde yapilip. tribun ortalarina kirmizili, beyazli amblemlerle kartal figurleriyle beslenebilir. bence enfes olur.

Çevrimdışı halvetifarazi

@ahmetemre evet haklısın nerdeyse 2 yıldır aynı eleştrileri yapıyorum. ve aynen necmi abi de gelip bana kızıyor :D
forumda benim 2 yıl önceden yazdıklarım gündeme gelmeye başlayınca ne kadar haklı olduğum yada boş düşünceye sahip olmadığım ortaya çıkıyor. bundan 2 sene önce anket'in a'sı dile gelmezken, önceki sayfalarda benden bağımsız koltuk tasarımı için taraftara neden sorulmadı tartışılmış. bu güzel bir olay. olması gereken buydu bence.

dediklerimi abartan ve saptıran diğer kardeşlerim ve abilerim
elbette stadı direk taraftar çizmeyecek yada koltuğu taraftar tasarlamayacak. herkesi aynı anda memnun edemezsin. taraftarın önüne proje koyarsın 2 tane. taraftar seçer. ona yakını yaparsın. birebir aynısını da yapmazsın. herkesin gönlü olur.
oy verdiği proje seçilmeyen arkadaş da çoğunluğa uymak zorunda kalır. demokrası budur. bunu gerektrir.

ben yaptım olduculuk güzel birşey değil.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@ahmetemre evet haklısın nerdeyse 2 yıldır aynı eleştrileri yapıyorum. ve aynen necmi abi de gelip bana kızıyor :D
forumda benim 2 yıl önceden yazdıklarım gündeme gelmeye başlayınca ne kadar haklı olduğum yada boş düşünceye sahip olmadığım ortaya çıkıyor. bundan 2 sene önce anket'in a'sı dile gelmezken, önceki sayfalarda benden bağımsız koltuk tasarımı için taraftara neden sorulmadı tartışılmış. bu güzel bir olay. olması gereken buydu bence.

elbette stadı direk taraftar çizmeyecek yada koltuğu taraftar tasarlamayacak. herkesi aynı anda memnun edemezsin. taraftarın önüne proje koyarsın 2 tane. taraftar seçer. ona yakını yaparsın. birebir aynısını da yapmazsın. herkesin gönlü olur.
oy verdiği proje seçilmeyen arkadaş da çoğunluğa uymak zorunda kalır. demokrası budur. bunu gerektrir.

Ozellikle Son 2 paragrafa kesinlikle katıldığımi belirtirim :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ekim 2015, 14:14:19
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!

bence bu sefer kızmayacak :biggrinking:
bu eski açık tribüne getirilen sınırı hala anlayamıyorum ya.
çatı kuleleri geçiyor ama tribün kuleden yüksek olamaz diye kota konuyor.
çatı ile tribün arası boş amaç boğaz görünsün mü valla anlamadım gitti.
aslında devlet büyüklerine biraz ısrarcı olsaydı başkan ve yönetim belki bu sınırı da hallederlerdi.
gerçi üstü açık olacaktı en azından eski açığın üstünü kapatma izni aldılar buna da şükür...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimiçi COB

Çevrimdışı osman1903

Diyelim ki yönetim kabul etti oylama önerimizi ve 3 tane seçenek sundular. Herkesin yaptığı oylama şekli önerilerinden bir tanesi seçildi ve oylama başladı.
1- Alt beyaz üst siyah pikselli.
2- Alt siyah üst beyaz pikselli.
3- Pikselli kardeşim, her taraf pikselli.

Bunların üçünü de mimarlar hazırlayıp önümüze koymuş olacaklar ama insanlar seçeneklerden memnun kalmayacak bu sefer de. Şunu demek istiyorum, oylama yapılsa bile istediğiniz seçeneğin olacağının garantisini verebiliyor musunuz? Bakın en basitinden uygulanmış örnek, stat logosu. Sadece 2 seçenek sundular, oylama ile seçildi logomuz ama bu yapıyı ifade eden logolar değil bence. Bakın bence diyorum; rezalet, iğrenç, mantıksız, ciddiyetsiz demiyorum.
Ben bu şekilde önümüze konan 3 seçeneğinde birbirinden kötü olabileceğini düşünmüyorum insanların %95 i içlerinden en az birine güzel diyecektir ama pikselli önümüze konursa ve insanlar Antalya stadında olduğu gibi iğrenç olmuş derse suçlu yönetim olur sen ne kadar sağlam beton yapsan da insanlar görüntüye bakar bir çok beşiktaşlı stattan bihaber tam koltuklar döşendikten sonra stat ne halde diye bakacak insanlar belki beğenecek belki beğenmeyecek bilemiyorum ama beğenmezlerse yönetime sallamaya başlayacaklar kötü stat diye ama oylama yapılsa yönetimin kendini savunma şansı var size sorduk böyle istediniz der ve işin içinden çıkar ve herkes Mutlu olur ben eminim ki oylama da pikselli çıksa @Yunus Emre Dökmeci bile saygı duyacaktır :)

bence bu sefer kızmayacak :biggrinking:
bu eski açık tribüne getirilen sınırı hala anlayamıyorum ya.
çatı kuleleri geçiyor ama tribün kuleden yüksek olamaz diye kota konuyor.
çatı ile tribün arası boş amaç boğaz görünsün mü valla anlamadım gitti.
aslında devlet büyüklerine biraz ısrarcı olsaydı başkan ve yönetim belki bu sınırı da hallederlerdi.
gerçi üstü açık olacaktı en azından eski açığın üstünü kapatma izni aldılar buna da şükür...
Oradaki mantigi anlayan beri gelsin zaten :bandit:
Sirf bize Engelleme yapilsinda nasil yapilirsa yapilsin mantigi..
Denizden Motor veya Vapurla gelirken stad Lokasyonla okadar uyumlu duruyorki sanki o stad 100 yildir ayni sekilde orada duruyor , Hicbir sekikde goruntuyu bozmuyor Hatta Dolmabahçe sarayi ve saat kulesiyle cok uyumlu duruyor zaten kufeki kaplama bunun icin secildi..
Yime denizden gelirken Stadin yüksekliği ve Cati kirisleri sırıtmıyor görüntüyü bozmuyor O tribun yuksek olsa yine bozmaz hatta belli bile olmazdi cunku YAPI lokasyona inanilmaz derecede uyumlu..
Ben burada Bize karsi Art niyetle karar verildigini düşünüyorum @ahmetemre

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı keremfrat1

Catida çalışma var kontrolller devam ediyor  :ok:

Çevrimdışı hm1506

Yahu arkadaslar kac sayfadir neyi tartisiyoruz olan olmus koltuk siparisleri verilmis belkide yapilmis bitmis takilmayi bekliyor, biz hala o renk bu dizim falan filan.
Kafayi yormayin bu islere catiya konsantre olalim.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben bu şekilde önümüze konan 3 seçeneğinde birbirinden kötü olabileceğini düşünmüyorum insanların %95 i içlerinden en az birine güzel diyecektir ama pikselli önümüze konursa ve insanlar Antalya stadında olduğu gibi iğrenç olmuş derse suçlu yönetim olur sen ne kadar sağlam beton yapsan da insanlar görüntüye bakar bir çok beşiktaşlı stattan bihaber tam koltuklar döşendikten sonra stat ne halde diye bakacak insanlar belki beğenecek belki beğenmeyecek bilemiyorum ama beğenmezlerse yönetime sallamaya başlayacaklar kötü stat diye ama oylama yapılsa yönetimin kendini savunma şansı var size sorduk böyle istediniz der ve işin içinden çıkar ve herkes Mutlu olur ben eminim ki oylama da pikselli çıksa @Yunus Emre Dökmeci bile saygı duyacaktır :)
Yani neden karsi cikalimki ??
En azindan DAYATMA degil oylama ile secildi deriz..
Tama en kaliteli en guzel en pahali malzemeler secildi , Lokasyona göre en yuksek kapasite ve en guzel proje cizildi bunu biliyoruz ve bu konuda Yonetime en ufak bir elestiride bulunmadim bulunmamda Tek Diyecegim Allah razi olsun.
Ama Boyle şeyleri taraftara sormalari fikirlerini almalari gerekirdi..
Develtin yaptigi stadda bile Es eslilere tribun dizayni hangisi olsun secenegi sunuluyorsa
Besiktasin kendi yaptigi stadda taraftarin fikrini almamasi cok yanlış bu benim fikrim..

Çevrimdışı empisayn

siparişin verilmiş olması neyi değiştirir ki ? piksel dediğin zaten 1000 koltuktur maksimum bu koltuklar yedekleriyle birlikte geliyor hadi o da olmadı piksel olanların yerini değiştirirler .

PİKSELE KARŞI OMUZ OMUZA !
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ekim 2015, 14:29:26
siparişin verilmiş olması neyi değiştirir ki ? piksel dediğin zaten 1000 koltuktur maksimum bu koltuklar yedekleriyle birlikte geliyor hadi o da olmadı piksel olanların yerini değiştirirler .

anlaşılan çarşı piksele de karşı :biggrinking:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı aesenkaya

Çatı çemberi ön kısım destekleri kaldırılmıştı arka kısım destekleri kalkmamıştı ve geriye 30 cmlik hareket sonrasında desteklerin arkaya doğru yattığı görülüyor. Destekler bundan sonraki kaldırma aşamasında alınacakmı? Alınmaz ise ne bir problem yaratırmı ? Eski fotolarda desteklerin her kademesinden aşağı doğru ince halatlar görmüştüm bunlar devrilmesini engeleyecekmi?

Çevrimiçi Necmi

:nerd:  ne zaman kızdım yokum diye arkamdan konuşun bakalım
ben kızmıyorumki boş konuşuyorsunuz :D ya resmi olarak açıklandımı koltuk
projesi bu neyin veriştirip veriştirmemesi fol yok yumurta yok siz civciv peşindesiniz
benimde tercihim düz beyaz olması ama alt beyaz üst siyah pikselli geçişide
kabul ederim ama siyah kesinlikle tercihim değil  @halvetifarazi

En Basitinden buradaki taraftarin yorumlarina gore %90 ni Pixele karsi , Diger site ve forumlardada durumun farkli oldugunu sanmıyorum
Buradan bile belli Ezici cogunluk Pixel istemiyor bu kadar basit hala %lerin konusulmasi yönetim buna karar vermis falan denmesi enteresan yani..

Çevrimdışı Fatih Akyıldız

Çevrimdışı YunusEmre

Arkadaşlar neyin tartışmasını yaşıyoruz gerçekten hayretle okuyorum... Bizim stadımızda piksel olmak zorunda bence.. alt kat tribünler beyaz olacak üst katlar ise siyah.. alt katlarda locaların olduğu kısımlarda koltuklar siyah olacak.. yani beyazdan siyaha direk geçilirse bu kez hiç olmamış söyle olsa daha iyi denilecektir.. bizdeki pikselin bir kayseri stadındaki gibi bir antalya sitadındaki gibi değil de sadece ufak bir geçiş şekli,nde olduğunu düşünüyorum.. diger yorumlarda da yazıldığı gibi olmadı tutmadı bi sistem 1000 koltuk değiştirilir herşey hallolur...

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ekim 2015, 14:33:28
Yani neden karsi cikalimki ??
En azindan DAYATMA degil oylama ile secildi deriz..
Tama en kaliteli en guzel en pahali malzemeler secildi , Lokasyona göre en yuksek kapasite ve en guzel proje cizildi bunu biliyoruz ve bu konuda Yonetime en ufak bir elestiride bulunmadim bulunmamda Tek Diyecegim Allah razi olsun.
Ama Boyle şeyleri taraftara sormalari fikirlerini almalari gerekirdi..
Develtin yaptigi stadda bile Es eslilere tribun dizayni hangisi olsun secenegi sunuluyorsa
Besiktasin kendi yaptigi stadda taraftarin fikrini almamasi cok yanlış bu benim fikrim..
tribün dizaynı taraftara sorulmaz çünkü kimse aradaki locaları istemezdi o zaman.
loca gelir kapısı belki tüm stadın kombine parasını sadece locadan çıkardılar.
sadece yeni açığı taraftarın isteğine göre yaptılar.
alt kat üst kat arası loca istemediler boşluk olmasın istediler.
es es te loca olsa da olmasa da farketmez kaç kişi yüksek para verip loca alacak...
Vodafone Park

Hz. Mevlana