Koltuk tasarımı taraftara sorulabilir aslında bunun onlarca yolu var hatta noter huzurunda her telefondan bir sms bile kabul edilebilir vs. Vs. Kartal kafası örneği verilmiş ama o çok farklı bir konu taraftara bırakılamaz sma önümüze 3 seçenek konsa alt beyaz üst siyah pikselli ve full siyah konsa bunların 3ünüde mimarlar hazırlamış olacak ve hangisi seçilirse seçilsin birinin çıkıp bu çok çocukça deme şansı var mı?yok tabiiki @Necmi abi senin % örneğinede katılmıyorum şimdi bir parti %49 alsa onu istemeyen %51 var diye indirecek miyiz onu ya da bu onun çok kötü olduğunu göstermez ki kaldı ki bizim önümüze konuşan şeyler mimarlar tarafından çizilmiş ve başkanında kontrol ettiği olur
Diyelim ki yönetim kabul etti oylama önerimizi ve 3 tane seçenek sundular. Herkesin yaptığı oylama şekli önerilerinden bir tanesi seçildi ve oylama başladı.
1- Alt beyaz üst siyah pikselli.
2- Alt siyah üst beyaz pikselli.
3- Pikselli kardeşim, her taraf pikselli.
Bunların üçünü de mimarlar hazırlayıp önümüze koymuş olacaklar ama insanlar seçeneklerden memnun kalmayacak bu sefer de. Şunu demek istiyorum, oylama yapılsa bile istediğiniz seçeneğin olacağının garantisini verebiliyor musunuz? Bakın en basitinden uygulanmış örnek, stat logosu. Sadece 2 seçenek sundular, oylama ile seçildi logomuz ama bu yapıyı ifade eden logolar değil bence. Bakın bence diyorum; rezalet, iğrenç, mantıksız, ciddiyetsiz demiyorum.