Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5905518 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Sanırım sıkma ve kontrol işleri devam ediyor. Bu olay rakiplerimizi baya sıkacak  :D

Öyle yada böyle bir düşün gerçekleşmesine şahit oluyoruz.

Koltuk sorunu herhalde en son düşünülecek şeylerden biri. bugün siyah olur yarın beyaz 3 sene sonra piksel, 5 sene sonra logo, çok takılmayın, koltuklar boşken gözükecek. mabedimiz boş kalırsa o zaman koltuklar altın kaplama olsa ne yazar.

Bence o koltukların nasıl dolacağını düşünün birde zıplamalara karşı dayanıklımı önemli husus o
şimdi kimin zıplayacağına bağlı @KUMANOVALI  zıplarsa  :o_o:

Çevrimdışı sinanMCMIII

Fotoğraflar için teşekkürler @keremfrat1

Bugün farklı bi heybetli duruyor stadımız, yoksa sadece banamı öyle geldi  :money:
DELİ GİBİ SEVMEK RUHUMUZDA VAR #SİYAH #BEYAZ

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ekim 2015, 16:00:01
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
:alala:
dediğinden bir şey anladıysam arap olayım :bandit:
yukarda siyah koltuklu statta her bir bölümde 4 tane sarı koltuk var onları diyor.
piksel gibi ama piksel de değil :biggrinking:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Yiğit

Saat 15:00'te stada ilk kez gitme şansım oldu. İnanılmaz yoğun bir çalışma var. Acayip etkilendim. Bunlar da naçizane fotoğraflar:

Çevrimdışı ahmetx

loca katının aluminyum profillerini neden takmadılar halen ? teşekkürler @Yiğit
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı huseyin3018

Çevrimdışı ahmetx

yeni açığın ordaki halatlardan bazıları gerilmemiş halen tribünlerde açı kaybına uğradığından.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Sarp

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Localar halen 3 ay önceki yerinde mi duruyor yoksa bana mı öyle geliyor. Alçıpan çalışmaları başladı denmişti içerden olmadığı için net göremiyoruz sanırım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Fatih

:alala:
dediğinden bir şey anladıysam arap olayım :bandit:

Bloklarda ki sari renkli koltuk sayisi max 5 adet. Bazisinda 1 adet. Onu demek istemistim Arap @Necmi  :bandit: :D :D
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Hakan_11

Dün havada olan çatı bugün tekrar iskelelere oturtulmuş galiba.denemeler ve kontroller devam ediyor anlaşılan.

Çevrimdışı bertanb

BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Para olmadığı için herşeyi zamana yayarak yapmaya çalışıyoruz. Bir şekilde kulübe giren parayı döndürerek stadı bitirmeye çalışıyoruz. Yoksa kimse bana 3-4 aydır localarda neden tek bir çivi bile çakılmadığını anlatamaz.
Zamanında bununla ilgili tartışamalar çok oldu. Eski açığı önce bitirsen ne olacak dendi Yeni açığı bitirmeden önce ve bu sebepten işlerin yayıldığı söylendi. Bu bir yandan gereklilik ama öbür taraftanda vakti zamanı geldiğinde çoğu şeyin gecikmesine sebep oluyor. Eski açığı zamanında bitiremediğimiz için üst kolonları zamanında takamadık bu yüzden stadın halkasını zamanında tamamlayamadık. Her 1 haftalıkta olsa gerçekleşen gecikme işlerin 1 hafta değil 15 gün 1 ay sarkmasına sebep oluyor. Daha önce yazmıştım belli başlı planlamalar doğru yapılmıyor diye. Belki içerideki ince işlere hiç odaklanmayıp sadece tribünlere ve çatıya odaklansak şu anda çok daha farklı bir noktada olabilirdik. Aynı anda bir çok işe zaman ve para harcamak yerine kritik ve önemli noktalara harcayıp diğer yerleri ardından bitirmek bence bize en az 5-6 ay zaman kazandıracaktı. Neyse bugüne kadar sabırla bekledik bundan sonrada son rötuşlar için bekleyeceğiz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Bloklarda ki sari renkli koltuk sayisi max 5 adet. Bazisinda 1 adet. Onu demek istemistim Arap @Necmi  :bandit: :D :D
ne bileyim sen böyle şeylerle ilgilenirmiydin :D
Bende neler düşünüyorum :bandit: @Fatih

Çevrimdışı cagdas44

Stada değişim gözle görülür seviyenin altında kalıp çatıyı beklemeye başlayınca yine bir pixelli günü başlamış :D

Ben pixelleri önemsemiyorum dolu bir statta bu sorun değil ki stada gitme şansı olupta gitmemeyi düşünüp boş kalırsa diyene darılırım, küserim, konuşmam :by2:

Anket konusuna gelince, anket konusu çok kolay manüpüle edilebilir, en başta bir kere toptan bir soru sorulmayacak hazır tasarımlar arasından bir şey çıkacak ki bu bazıları için kötünün iyisini seçmek olacak yani yine birileri memnun olmayacak. Ayrıca Kartal Yuvası alışverişlerinde limit forma satışı altında olduğu müddetçe verilecek oy hakkı kolaylıkla manüpüle edilebilir hatta bu süreç için oluşturulacak sisteme TC Kimlik Numarası ile girilmesi gerekir ki buda oy kullanma oranını zaten düşürür. Öbür yandan vodafone karakartallı olmak zor ve maliyetli değil dolayısıyla sırf oy kullanmak için 1 TL sini feda edecek "renkli" bulmak zor da değil. Dolayısıyla tasarımcı gözüyle plananlanan işleri sorgulayıp herkesi memnun etmek kolay değil. Hele ki bizi  :biggrinking:

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Para olmadığı için herşeyi zamana yayarak yapmaya çalışıyoruz. Bir şekilde kulübe giren parayı döndürerek stadı bitirmeye çalışıyoruz. Yoksa kimse bana 3-4 aydır localarda neden tek bir çivi bile çakılmadığını anlatamaz.
Zamanında bununla ilgili tartışamalar çok oldu. Eski açığı önce bitirsen ne olacak dendi Yeni açığı bitirmeden önce ve bu sebepten işlerin yayıldığı söylendi. Bu bir yandan gereklilik ama öbür taraftanda vakti zamanı geldiğinde çoğu şeyin gecikmesine sebep oluyor. Eski açığı zamanında bitiremediğimiz için üst kolonları zamanında takamadık bu yüzden stadın halkasını zamanında tamamlayamadık. Her 1 haftalıkta olsa gerçekleşen gecikme işlerin 1 hafta değil 15 gün 1 ay sarkmasına sebep oluyor. Daha önce yazmıştım belli başlı planlamalar doğru yapılmıyor diye. Belki içerideki ince işlere hiç odaklanmayıp sadece tribünlere ve çatıya odaklansak şu anda çok daha farklı bir noktada olabilirdik. Aynı anda bir çok işe zaman ve para harcamak yerine kritik ve önemli noktalara harcayıp diğer yerleri ardından bitirmek bence bize en az 5-6 ay zaman kazandıracaktı. Neyse bugüne kadar sabırla bekledik bundan sonrada son rötuşlar için bekleyeceğiz.

Localarda 3 aydır çalışma yapılmadığı konusunda yanılıyor olabilirsin.

Çevrimdışı mrred

Saat 15:00'te stada ilk kez gitme şansım oldu. İnanılmaz yoğun bir çalışma var. Acayip etkilendim. Bunlar da naçizane fotoğraflar:

Naçizane mi ? Baya güzel fotolar çekmişsin eline sağlık :steamed:
The great gig in the sky

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Localarda 3 aydır çalışma yapılmadığı konusunda yanılıyor olabilirsin.
Dış camlar ve içerdeki dış cephe aynı duruyor. İçerideki alçıpan işlerinin yeni başlandığı veya devam ettiği söylendi. Locaların içinden bir foto göremediğimiz için bunu söyledim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Erdem Çözer

valla boşuna uğraşıyor, günlük bilgi paylaşıyorsunuz @Necmi abi ve @bjk_mabet

localarda 3-4 aydır tek bir çivi çakılmıyormuş, çatı tekrar iskelelere oturmuş vs vs

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

localarda 3-4 aydır tek bir çivi çakılmıyormuş, çatı tekrar iskelelere oturmuş vs vs
Ya kardeşim sen herşeye atlamak zorunda mısın? Ben negatif bir şey söylemedim durumu anlatmaya çalıştım. Durumdan fayda çıkarmaya da çalışmıyorum. Aç bak eski tarihli fotoları durumu görürsün. Ben ince işler yerine ana alanlara yönelinseydi daha iyi olurdu dedim. Buradan bile saldırmak için yer arıyorsunuz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ekim 2015, 16:46:50
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!

iki gündür ayakta az bi otursun el insaf :biggrinking:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimiçi Necmi

Belki locaları yaparken çivi kullanmıyorlardır :D  @Serhat Akkaya ondan bir çivi bile çakmıyorlardır
şimdi klimaları yaptılar elektrik tesisatlarını bitirdiler duvar alçıpanlarını yaptılar
tv stantlarını hazırladılar doğramaları ve camlarını taktılar bir kaldı boyası ve mobilyaların kurulumu
daha ne yapsınlar zaten iki tane duvar var biri ayna kaplanacak en sona bırakırlar tv ler geldi montajını şimdi yapamazlar
orda zemin ve tavan kaplamaları kaldı bunlar içinde daha ekip stada girmemişti artık girdi oralarda yapılır.
sen diyorsun bursa gibi yapsınlar dışı bitirsinler herkes stad bitti sansın ama daha içerlerde bir senelik iş olsun :D
kardeşim içerde mali külfet olan bütün işler bitti bundan sonrası kapatma sonlandırma işleri dışarıyla koordineli yürüyor işte
tuvaletler bitiyor zeminleri döşemeye başladılar bir tek vitra montajları var zaten son ana kadarda monte etmezler
Divan büfelerin yapımına giriyor yada girdi kartal yuvası ve müze dekorasyonuna başlıyorlar içerlerde para yiyecek kalem kalmadı
pek alada ikisini bir arada yürüttüler ne yani burayı yapmayıp dışa odaklansaydık dahamı çabuk biterdi zorunlu haller dışında parasızlık nedeniyle
çatımı durdu bangır bangır bağırıyorlar çatının parasının 4de 3 ü ödendi diye daha ne yapsınlar işi teslim etmeden tamamınımı ödesinler
çatının süreci normal süreç parasızlıktan kaynaklanan bir gecikme yokki

Çevrimdışı Efe

@keremfrat1 fotolar için teşekkürler.

Ama bu fotolardan bakınca hiçte havalanmış gibi durmuyor
fotolara gore zaten havalanmis durmuyor en az 20 cm havada suan cati yanina gidip ciplak gozle bakmak ayri sey ayrica mabet yakin fotosunuda koydu artik takilmayin bunlara cati hafta ici havada olacak yarin yada cuma devam edilecek
Şampiyon Beşiktaş JK