Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5905555 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-tribun-renk-tasarimlari/

en basitinden buraya bakalım 144 oyun 40 tanesi siyah olsun demiş siyah istemeyen 104 kişi var
şimdi burda çoğunluk siyahmı istemiş oluyor siyah yapılırsa çoğunluk mutlu olmayacak ama oylamayı
siyah kazanıyor hesapta yani oylama sonucunda kazanan çoğunluk olmuyor aslında yani tercihi taraftara bırakırsan
zaten hem çoğunluk kaybedecektir hemde sen projenin dışına çıkmış olacaksın burda her yönüyle kaybedeceksin
bilmem anlatmak istediğimi anlatabildimmi birde diyorlar çoğunluk  siyah istiyor işte oylama çoğunluğun siyah istemediğini söylüyor
%27 istiyor %73 istemiyor

Benim isteğim şıklarda bile yok , kirli beyaz ve füme merdivenler - giriş çıkışlar  :) Bence de iş uzmanlara bırakılmalı. Bir de şaka yapayım; pikseli beğenmeyen, pikselli koltuğun tam üzerinden kombine alsın  :D

Keşke komple beyaz olsa inci gibi parlar 2 veya 3 tribüne arma veya kartal figürleri siyahla, hem de beyaz ferahlık verir komple beyaz olsaydı... mimarın çizdiği ilk tasarımda komple beyaz çok ferah duruyor...
Kesinlikle Akatlar modeli diyorum, şıkır şıkır bir çatı ve beyaz koltuklar üzerine az sayıda armalar ve kartal figürleri .
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı YunusEmre

@Başkan in son aktif olma tarihi 11 Subat :icool:

kesin oydu :D bir de @Yunus Emre Dökmeci sponsorluk işinde daha fiyatlar dillendirilmemişken (dedikoduları duymadığımı belirteyim) eleştirmemek gerek bence.. ha tutar açıklanır dedikleri gibi düşükse o zaman birlikte eleştirelim derim...

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ekim 2015, 09:05:35
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Günaydın. Son günlerde takip edemedim. Daha önce konu olduysa kusura bakmayın
Çatının tamamı mı 30cm kalktı yoksa bir kaç Mickey mousler mi?
 :alala:
iskeleden ayrılmış artık halatlar havada tutuyor dendi.
perşembe ya da cuma 3-3,5 metrelik yükselişler başlayacakmış.
yani haftasonu baktığımızda net havada görebileceğiz inşaallah...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ekim 2015, 09:08:26
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Benim isteğim şıklarda bile yok , kirli beyaz ve füme merdivenler - giriş çıkışlar  :) Bence de iş uzmanlara bırakılmalı. Bir de şaka yapayım; pikseli beğenmeyen, pikselli koltuğun tam üzerinden kombine alsın  :D
Kesinlikle Akatlar modeli diyorum, şıkır şıkır bir çatı ve beyaz koltuklar üzerine az sayıda armalar ve kartal figürleri .
aynen ben de kirli beyaz,ay tozu gri,gümüş gri,gri,füme tonlardan isterim.
hem beyaza yakın hem siyaha yakın.
derinlikte katar daha heybetli görünürdük.
ama artık yapacak birşey yok koltukları nerdeyse takacaklar imalatı bitmiştir bile...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetx

dün akşamı piksel almış götürmüş  :D

@Başkan duy sesimizi tek renk istiyoruz.  :poke:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erdem Çözer

Günaydın..

şu tasarım pikselli olmasın da hiç bir anlam ifade etmediğini düşündüğüm halde logoluya bile razıyım :)

ama tek siyah candır tabi
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı onur_U

çatı işi bitti bence deniz şu gerginlikte çok rahat şekilde asılı duruyor havada son kontrolleri yarın yapıp perşembe devam ederler gelecek hafta bugünlerde v halatlarda takılmış olur cuma kasım paşa maçında tam bitmiş şekilde görürüz hatta kedi yolları ve uzun oluklu boru imalatı başlamış olur tahminimce aralık başında tüm çelik imalatıta bitecektir :)

@Efe aralık başı biter,vinçlerde 15'i gibi çıkarsa Mart ayında açılma ihtimali var mı sence? en son bu sene açılması zor gibi düşünüyordun yanlış hatırlamıyorsam. umarım fikrin değişmiştir son gelişmelerden sonra  :D

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimiçi Necmi

Ben onu bunu bilmem !
Baskan degilmiydi Besiktasin sponsorlugu rakiplerden az olamaz olmayacak diyip Toyota ve Ulkerle sozlesme yenilemeyen ? Demekki isteyince oluyormus :tabe:
Ama Ayni baskan simdi Koca bir tribunu yok pahasina vermek uzere..
Alkisladigimiz gibi elestirmesinide bilmeliyiz
Bu kabul edilebilir birsey degil
Amacim burada Baskani veya yönetimi elestirmek degil..
@Yunus Emre Dökmeci  olaylar günümüz gerçekleriyle değerlendirilir
geçmişle değil günümüz gerçekleride göğüs sponsoru bile bulamadıklarını söylüyor
madem mukayese edeceksin fenerin isim hakkını bizimkiyle mukayese et ama edemezsin çünkü
gerçekleri açıklamıyorlar :D ben söyleyeyim bu seneki transferlerinin bonservisini anca ödedi
10 senelik isim hakları birde stad içi reklam gelirlerinide kaybettiler on yıl

Çevrimdışı Erdem Çözer

Ben onu bunu bilmem !
Baskan degilmiydi Besiktasin sponsorlugu rakiplerden az olamaz olmayacak diyip Toyota ve Ulkerle sozlesme yenilemeyen ? Demekki isteyince oluyormus :tabe:
Ama Ayni baskan simdi Koca bir tribunu yok pahasina vermek uzere..
Alkisladigimiz gibi elestirmesinide bilmeliyiz
Bu kabul edilebilir birsey degil
Amacim burada Baskani veya yönetimi elestirmek degil..

neyi neye göre eleştireceğiz? adamlar 4 milyon euroluk anlaşmayı yaparken ortalık sponsor doluydu şimdi formalara sponsor bulunamıyor.. muhtemelen yıllık 4 milyon tl'ye bile zor buluyorlar.. sponsorların tribünler için kapımıza yığılmış olduğunu hiç sanmıyorum

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

aynen ben de kirli beyaz,ay tozu gri,gümüş gri,gri,füme tonlardan isterim.
hem beyaza yakın hem siyaha yakın.
derinlikte katar daha heybetli görünürdük.
ama artık yapacak birşey yok koltukları nerdeyse takacaklar imalatı bitmiştir bile...

heybet olayına çok taktın abi, mesele heybetse en heybetlisi olimpiyat stadı ama çileden başka bir şey değil. Tribünler boş kaldığında da dolu ve baskıcı gözükmesi için koyu olsa daha iyi olmaz mı, açık renkler mobilya gibi göze hoş gelir ama tribünlerdeki boşluklar çok fazla belli olacak. Açık renk düşünenler stat boşken alınacak fotograflardaki güzelliği düşünüyor. Ha çok güzel görünür o ayrı.

Çevrimdışı Fatih

Başıma bir iş gelmeyecekse Emirates Stadyum'daki koltuk rengi bence hoş. Bir de tribünlerin karanlık olmasından yanayım.  :bandit: Damalı, geçişli, pikselli koltuk goruntusunu istemem. Kapalı ust kartal figuru, kapali alt Beşiktaş yazısı, yeni açık BJK, eski açık 1903 yazılması taraftarıyım. Tenk yu veri maç.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı mrturker

Başıma bir iş gelmeyecekse Emirates Stadyum'daki koltuk rengi bence hoş. Bir de tribünlerin karanlık olmasından yanayım.  :bandit: Damalı, geçişli, pikselli koltuk goruntusunu istemem. Kapalı ust kartal figuru, kapali alt Beşiktaş yazısı, yeni açık BJK, eski açık 1903 yazılması taraftarıyım. Tenk yu veri maç.

İyi olurdu aslında ama bütün tribünlere yazı yazılancağını sanmam yalnızca kameraların direk görebileceği kapalıya alt ve üst olarak belki yazılır veya logo konulur.

Çevrimdışı bertanb

Tüm Beşiktaşlı kardeşlerime günaydın.
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

:steamed: :steamed: :steamed:

Gizli ttarena hayranları olabilir aramızda :by2:

Çevrimdışı Serkan7738

Başıma birşey gelmeyecekse bende maketteki gibi pikselli olmasını istiyorum bu arada herkese günaydın  :icool:

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş stadına kırmızı renk istersen gerçekten başına bir iş gelebilir  :steamed:  :lol:

Çevrimdışı ahmetx

donbass arena koltuk renk konsepti :D bizim armalı konsepte benziyor  :bandit: .

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Fatih

Durun vurmayin  :bandit: :lol:

ilk defa aciklanan projede ki rengi kastetmistim. Benim hosuma gidiyor tek renk ve kirmizi. TT Arena'daki biraz bordoya kaciyor.

Çevrimdışı ahmetx

kırmızı güzel gidiyor stadyumlarda ama bizi temsil etmiyor .

Çevrimdışı Erdem Çözer

Durun vurmayin  :bandit: :lol:

ilk defa aciklanan projede ki rengi kastetmistim. Benim hosuma gidiyor tek renk ve kirmizi. TT Arena'daki biraz bordoya kaciyor.

o projeyi çizenin de aklı neredeyse artık.. gs'li birine mi çizdirdiler nedir  :ebebe:

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Fatih

kırmızı güzel gidiyor stadyumlarda ama bizi temsil etmiyor .
Forma da niye bizi temsil ediyor  :bandit:

Çevrimdışı KUMANOVALI

Forma da niye bizi temsil ediyor  :bandit:

ben fatihe katılıyorum
kendi adıma tek renk olsun

siyah
beyaz
füme
kırmızı

pixel nedir ağa
tv mi seyrediyoruz :biggrinking:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com