stadı yapılırken neyini bize sordular ki koltuk tasarımını ve rengini soracaklar? önünüze ne konulursa sevekcesiniz nokta. sizin tek yapmanız gereken alın teri ile kazandığınız paralarla forma almak kombine almak stada para aktarmak. siz müşterisiniz taraftar olarak görülmüyorsunuz.
eski açık tarafı alçak, sonradan "aslında güzel" oldu denildi.
çatının kaplama maddesi yüz kere değişti etfe,ptfe vsvs sonradan herkes yine beğendi,
şimdi de yönetim kafasına göre bir koltuk tasarımı yapacak pixelli bile olsa sonradan "aslında fena değil ya" denilecek.
wow forumundan beri aynı şeyi söylüyorum. şimdi herkes yavaş yavaş dediğime geldi. taraftarın fikri alınmlı dediğimde bana "sen kimsin ki" denildi.
merak etmeyin o sevilmeyen pixelli koltuk tasarımı yapılırsa 1 ay sonra "çok güzel harika mükemmel" olarak algılanacak.
önünüze ne konulursa zorla sevmek zorundasınız.
eski açık tarafı mecburen alçak.. yani taraftarın fikri alınmalı konulu bir yazıda bu biraz anlamsız kaçmış
onun dışında ben de fikrimi söylüyorum ama kulübün taraftarın fikrini almak için anket yapması düşünülemez..
@Necmi abi önceki sayfalarda bunun neden olamayacağını güzelce açıklamış..
başkanda bu konuda zamanında, "transferlerle ilgili olarak, yetki ve sorumluluk bizde ve en doğrusunu yapmaya çalışıyoruz.. taraftarların isteğine göre kulübü yönetemeyiz.. o zaman her mevki için anket yapalım, taraftar hangi oyuncuyu istiyorsa onu alalım.. böyle bir şey olabilir mi?" demişti..
stad konusunda da o dönemde sorumlu olan yönetim bir mimarla anlaşıp en doğrusunu yapmaya çalışır.. taraftara sorulursa her kafadan bir ses çıkar.. örneğin lunapark gibi olan kartal başlı tasarım konulsa eminim 1. olurdu