Zor olmadığını ve kişisel fikrim olduğunu belirtmiştim zaten genel olarak bir mesajla kesin kanıya vardığınız için böyle bir cevap gelmesi normal.
Mesajım tamamen siyah olması üzerine olduğu için bin koltuk gibi bir şeyden söz etmedim. Bin koltul pikselliden alt beyaz üst siyaha geçiş için yeterli ben ondan bahsetmiyorum. Stadın her yerinden farklılık akıyorken piksel çok klişe kaçıyor bana göre.
Birde ben şu dönemde saman alevi gibi ortaya çıkıp popülerleşen her şeyin değerini daha çabuk yitirdiğini gözlemliyorum. Sadece stad değil herhangi bir şey. Modası geçmeyen her şey ilk çıktığında onlarda böyle karşılanıyordu belki lakin dönem farklıydı. Her şeyin daha yavaş tüketildiği.
Benden veya buradaki dışarıdaki herhangi birinden fikir almayacaklarını da biliyoruz haliyle yaptığımız forumun varoluş amacına uygun şekilde fikrimizi belirtmek. Bunu yaparken her cümlenin başına bence yazmak gerekli değil sanırım.
stad doluyken koltuk pembe olsa ne olur zaten görünmeyecek algılar dolu stadda değil boş stadda
oluşur. mesela şu anda koltuksuz tek renk ve gri bu stadı küçük gösteriyor buraya beyaz koltuk koysalar stad devasa ortaya çıkacaktır
ama üstlerin siyah olması yukarı baktığında derinliği göremeyeceksin gene ufak görünecek siyahın tek bir işe yarar özelliği vardır
tüm defoları perdeler onun dışında kasvetli ve boğucu gösterir içindeyken insanın psikolojisini bozar ve ordan çıkma isteği uyandırır.
ve psikolojik olarak gelmeme ruh halini yaratır artık dünya eskisi gibi değil pazarlama tekniklerinde her şeyi kullanıyorlar
bence tek renk olacaksa tek tercih beyaz olmalı yoksa gride eski ve kirli duygusu yaratır. Siyahın bir kötü özelliğide güneş altında çok hızlı solar
bir süre sonra tribünlerde kirli bir boz renk koltuklarımız olur zaten büyük ihtimal alt katlar beyaz o nedenle yapılıyordur çünkü çok fazla
güneş alacak alt katlar
birde öyle atarlanarak konuşma bir şey sordun neden olamayacağını anlattım burası veya ben senin gaz çıkartma alanın değiliz
siyah olmasının ne zararı olabilir dedin bende neden olamaz artık onu anlattım senin için klişe olabilir ama benim içinde siyah
çok banel ve aynı zamanda psikolojik olarak negatif bir renk mesela düz siyah formayada karşıyım ben hakem en ufak bir haraketini kolayca görür
hakem bir çok insanın içinde sana odaklanır başkalarının yaptığı görünmez senin en ufak bir haraketin görünür. mesela oğuzhanın düşüşünü izle
tekrar o kadar rizelinin içinde bir tek oğuzhana odaklanırsın faul yapıldımı göremezsin pozisyonu defalarca izledim maçtada dikkatimi
çekti bizim oyuncular sürekli yere düşüyor ama faulleri göremiyorsun çünkü rakip formasıyla senin yanında silik kalıyor