Abi nedir bu tavrin anlamakta gucluk cekiyorum. tamam hep bahsedildigi gibi belki yuzde yuz kulube katki veremiyoruz ama hepimiz elimizden geldigi gibi birseyler yapiyoruz. Begenmedigimiz bursa taraftari bile topluluk olup stadin koltuklarinin (bir kisminin bile olsa) edebiliyolar. Arkadaslari bilmiyorum ama sabahtan aksama kac defa su sayfalara bakiyorum, kac tane sosyal medya hesabini takip ediyorum ben bile kendime sasiriyorum bazen. insan isini gucunu birakip bunlari dusunuyor. Simdi cok derin besiktaslilik mevzularina girip isi dramatiklestirmekde istemiyorum ama biz buyuz abi. Simdi boyle cok basit bir konuda bile neden taraftarin gucune inanmiyorsun anlamiyorum ben bu isi. sadece ben degil taraftarlarin buyuk bir bolumu projedeki piksel tasariminin cok kotu oldugunu dusunuyor. nedir ki pikselli olmaz siyah beyaz olur direk, karsilikli tribunlerde besiktas armasi olur veya kartal olur, kale arkalarinda bjk yazilir olur biter. emin ol boyle biseyin yapilmasi bile ilerde hepimizin cocuklarina anlatabilecegi guzel bir ani olur. belki cok kucuk bisey ama yine de ben senin tutumunu anlayamiyorum acikcasi.
şimdi bunu bu alıntıdanmı çıkardın ne demişim neden karakartallılar seçsin
bu kampanyadan faydalanmayanlar Beşiktaş taraftarı değilmi neden mahrum olsun
tercih yapmaktan bence taraftar gücünü gösterecekse başka yerde göstersin hakem sahada bizi
doğrarken arkasını dönüp lay lay lom yapmasın evet uzun zamandır takığım çünkü artık kalıplaşmış
bir tribün tavrı hoşuma gitmiyor son derece etkisiziz bunu neden söylüyorum çünkü gerçekten ciddiye
aldığımız maçlarda oldukça etkili olabiliyoruz ama bu bir kaç maçı geçmiyor gerisi taraftar şovu
tamamen sahadaki maçın önüne geçme haraketleri o bursa koltukları taraftar eseriyse ben bursa taraftarının zevkinin
içine ... taraftar zevki diye bir şey olamaz kardeşim bu mümkün değil bin kişiyi al bin farklı düşünce çıkar ortaya
o nedenle böyle bir tercihin taraftara bırakılması diye bir şey olamaz düşün dört farklı tasarım koysunlar biri %26
oy alsın diğeri %24 alsın bir diğeri %24,5 alsın diğeri %25,5 alsın şimdi yüzde 26 olan kazanıyor bu çoğunlukmu oluyor
buna taraftar tercihi diyebilirmisin o modeli taraftarın %26 sı beğenmiş oluyor geri kalan %74 beğenmemiş oluyor
ve %74 ün beğenmediği bir tasarımı yapmış olacaksın işte oylamanın bu tip bir zararı var ya o %26 domino gibi bir deseni seçerse ne yapacaksın
unutma stad tasarımları içinde üstünde kartal olan model oylamaya girse kazanırdı komedi gibi bir şey neden biliyormusun
genelde internette oy kullandırırsan bu oyları çoğunlukla çocuklar kullanır ve onların seçtiği çocukça bir tasarıma kalırsın
bu nedenlede böyle bir seçimi sunamazsın birde dekorasyonda bir kural vardır her şey bir bütündür ve bütünün herhangi bir parçasını
kafana göre değiştiremezsin bu bütünü bozar o stadın her tarafı seçilen renkler nerenin nasıl olacağı en başta tasarlanmıştır ve bu tasarımın dışına çıkamazsın
kervan yolda düzülmez en başta bütünüyle bir kaç proje olurdu yarışmaya sokulurdu ve projelerden kazanan yapılırdı
ama bunun içinde hem paran olacak hemde zamanın olacak bunların ikiside bizde yok diğer bir yöntemde proje
yarışması yapılırdı bunlardan biri seçilirdi bundada şöyle bir durum ortaya çıkardı kesinlikle Beşiktaşın kontrolünde olmazdı
bunu devlet yönlendirirdi bizde başkalarının seçtiği projeyi yapmak zorunda kalırdık allah bilir ortaya ne çıkardı
yani her şey burda taraftarın konuştuğu kadar basit değil o koltuk tasarımı mimarın kararıdır ve bu karar değişmez
mimari projeler böyledir. yoksa mimara yaptırmana gerek yok fener gibi mütahit işi yaparsın yani bir işin mimarı varsa o yapar birileri seçmez
siz diyorsunuzki milyonlarca taraftar mimardan daha iyi biliyor onlar seçsin bende diyorumki herkesi kendiniz gibi görmeyin
daha sağını solunu bilmeyen insanlar var bu ülkede sırf göz rengini beğendiği için veya sırtındaki kıyafetin rengini beğendiği için oy veren insanlar
ben kişisel fikrimi söylüyorum kesinlikle bu işi insanların tercihine bırakmam taraftarmış garantisi varmı senin stadının koltuk rengini
renklilerinde oy kullanabileceği bir platformdamı seçelim vodafone yaptı sence logomuzun seçimine kaç renkli oy kullanmıştır
benim çevremde bir sürü var bir kişi çıksında bana Beşiktaşlıların oyuyla seçildi diye kanıtlasın bakalım
benim kızdığım fikir değil fikirler düşünceyle çıkar ama bu laflar düşünce eseri değil taraftar seçsinmiş tamam seçsin
ama nasıl seçsin taraftar seçsin demekle olmuyor bu iş
@harund1k3 oylamayı burda yapsak bile Beşiktaş taraftarının seçtiğinden emin olamayız
biliyormusun