Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5905491 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Kadir G.

Vallahi stad seneye kimseye bir zarar gelmeden sıkıntısız şekilde açılsın da isterse torku arena olsun. :)

Çevrimdışı Efe

koltuklar simsiyah olacak nokta fikret başkan duy beni çatı beyaz koltuklar siyah olmalı  :super:  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

çatı işi bitti bence deniz şu gerginlikte çok rahat şekilde asılı duruyor havada son kontrolleri yarın yapıp perşembe devam ederler gelecek hafta bugünlerde v halatlarda takılmış olur cuma kasım paşa maçında tam bitmiş şekilde görürüz hatta kedi yolları ve uzun oluklu boru imalatı başlamış olur tahminimce aralık başında tüm çelik imalatıta bitecektir :)
En önemli kısım ilk kaldırmaydı zaten ama yine de burası Türkiye tamamen havada SJ olmadan kendi başına asılı görmek içimi rahatlatacak :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi murat

Bence biz bu stadıda dolduramayaz ilk 4 veya 5 maç full çekeriz oda herkes meraktan gelir sonra inönüde olduğu gibi kemikleşmiş bi 20 belki 25 bine oynarız derbilerde avrupa maçlarında kapalı gişe olur o kadar 17 binlik stada bile 6 bin kişi gidiyorsa olimpiyatı anlarımda başakşehire gidilmemesini anlamıyorum takımda gayet iyi gidiyorken belki davulun sesi uzaktan bana hoş geliyordur başakşehirde çok uzak olabilir ters olabilir net bilmiyorum ama sezonluk ortalamamız 25 bini geçmez gibi geliyor inşallah yanılırım.
olimpiyata ulaşım başakşehire göre nispeten daha kolay.araları yaklaşık 4-5 km ama olimpiyata metro çok yakın başakşehire uzak.olimpiyatın dezavantajı ise seyir zevki.stadların yerlerini değişmeimkanı olsaydı başakşehir stadı full dolu olurdu.

birde şu piksele bu kadar karşı olmayı bende anlamıyorum banada bizim maketteki piksel çokgüzel geliyor.renklerimiz piksele uygun.tabi elimizdeki örnek tasarımlara göre 4 veya 5. seçimim olurdu.özellikle siyahı bol olan armalı tasarım mükemmel.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi murat

juve stadında en beğenmediğim şey ilk katın gereğinden çok uzun olması.locaların sahaya mesafesi çok uzak.ikinci katta haliyle sahaya uzak oluyor.bence bizim stad trbün yapısı bakımından çok daha iyi ,çatı olarakta, dış kabuk olarakta fersah fersah öndeyiz.bence o stadın en güzel yanı siyah beyaz olması ve ilk katın eğimi.

Çevrimdışı harund1k3

saka bir tarafa piksel isi ciddi su projedeki gibi olacagini dusunmuyorum. illa pikselli olacaksa (neyin inadi bilmiyorum) daha kaliteli birsey olur heralde. ama arkadaslar yapmislar siyah kirmizi falan cok efsane tasarimlar yapmislardi. hic olmadi beyaz olsun, merdivenler siyah olsun yine cok iyi.

Çevrimdışı Deniz

Olay çok basit şekilde halledilebilir aslinda.
Vodafone reklam hazirlar ,halihazırda dusunulen birkac tasarimi numaralar ile koyar ve sadece Vodafone Karakartal olanlar ankete katılarak begendikleri numaralara oy verir.boylece koltuk tasarimi sponsorun vasıtasıyla taraftar tarafindan seçilmiş olur.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sinanMCMIII

Arkadaşlar koltuklar çoktan hazırda bekliyodur bile. Boşu boşuna neyi tartışıyorsunuz?! :photo:
DELİ GİBİ SEVMEK RUHUMUZDA VAR #SİYAH #BEYAZ

Çevrimiçi Necmi

Yok öyle bir yazı amaçlayıp yazmadım daha önce yazdığım şeyi yanlış anlaşılmasın diye savundum. Siz de bana karşı öyle yazıyorsunuz mesela karşı da görünce dikkatinizi çekmiş olabilir. İlginç olan bana tonla laf çarptığınız yerden güya kullandığım argodan kelimelerle eleştirmeye çalışmanız. Neyse daha size mesaj yazmamaya çalışırım bunun sonunda haksız çıkan taraf baştan belirlenmiş oluyor yine ortada kalmayayım. :)

Siyahla ilgili yazdıklarınız aklıma yattı. Siyahı istememin nedeni teknik, malzeme kaynaklı bir şey değil sonuçta. Özellikle takımın üstündeki klasik algıyla ilgili romantik sebepler ve tek renk oluşu.

Yani siyaha da çok takıldığımı söyleyemem tamamen beyazda yukarıda yazdığım gibi çok hoş olurdu çatıyla tek renk oluşu ferah oluşu.

Ne yönden anlatsam bilemedim stadın dışı kolonlar çatı derken 40 bin koltuk tek renk cidden hoş geliyor bana.

Sonuç olarak kim nasıl istese de olacak belli. Birkaç maça bu konuların lafı bile geçmez. En kolay değişiklik yapabileceğimiz şeylerden biri olduğu için maliyeti de sıkıntı etmeyeceğimiz birkaç sene sonra farklı şeyler denenir belki.

Stad sorunsuz açılsın da diğer istekler hiç önemli değil.
sana karşı öyle yazıyorsam bu senin üslubundan dolayı seni defalarca ikaz ettim
sana tonla laf falan çarpmadım bunun neden olamayacağını anlattım evet belki sana karşı tahammülüm düşmüştür ama
bunu bende değil kendinde ara çünkü senin hakkında yapılan şikayetlerden bıktım artık
bunların ana nedeni üslubun benimle konuşman konuşmaman bir şeyi değiştirmez
kimseyle bu şekilde konuşamazsın sen bu forumda 6-7 defa forum üyelerine saygısız üsluptan
uyarı aldın ve artık üslübun bizim telorans sınırlarımızı aştı o nedenle dikkat et öyle kimseyle
dayılanarak konuşamazsın ve bundan sonrada bu tür üslupla konuştuğun sürece bu tepkiyi
alacaksın kimseye şahsi gıcıklığım olamaz kimseyede torpilli davranmam burda benim gözümde herkes
eşit yanlış davranışlarıda kişisel fikrime göre karara bağlamıyorum genelde şikayet mekanizmasıyla oluyor
ve sen bu forumda en fazla şikayet alan bir kaç kişiden birisin düzelt haraketlerini insanlara güzel yaklaşırsan
insanlarda sana güzel yaklaşır @Kadir Güney

Çevrimiçi Necmi

Olay çok basit şekilde halledilebilir aslinda.
Vodafone reklam hazirlar ,halihazırda dusunulen birkac tasarimi numaralar ile koyar ve sadece Vodafone Karakartal olanlar ankete katılarak begendikleri numaralara oy verir.boylece koltuk tasarimi sponsorun vasıtasıyla taraftar tarafindan seçilmiş olur.
vodafone karakartallı olmayanlar taraftar değilmi :alala:
logoda seçildi şimdi taraftarmı seçmiş oldu. :D şahsen beğenmiyorum hiç

Çevrimiçi Necmi

juve stadında en beğenmediğim şey ilk katın gereğinden çok uzun olması.locaların sahaya mesafesi çok uzak.ikinci katta haliyle sahaya uzak oluyor.bence bizim stad trbün yapısı bakımından çok daha iyi ,çatı olarakta, dış kabuk olarakta fersah fersah öndeyiz.bence o stadın en güzel yanı siyah beyaz olması ve ilk katın eğimi.
bence ilk katın eğimi bizimkinden fazla değil yada en fazla bir iki derece oynuyordur o kadar dik görünmesi sıra sayısının fazla olması
mesela olimpiyattada açı çok düşük olmasına ramen koltuk sayısından dolayı dik duruyor ben juve stadını beğenmiyorum dengesiz bir stad
tas gibi olmuş ilk kat uzun olduğu için bu sefer kapasite attırmak için iyice yükselmişler üst katlar sahadan uzaklaşmış ve güdük kalmış
ilk katı daha yatık yapamazlardı bu seferde C90 ı kaybederlerdi bence mimari bir başarısızlık o stad @MURAT

Çevrimdışı harund1k3

Abi nedir bu tavrin anlamakta gucluk cekiyorum. tamam hep bahsedildigi gibi belki yuzde yuz kulube katki veremiyoruz ama hepimiz elimizden geldigi gibi birseyler yapiyoruz. Begenmedigimiz bursa taraftari bile topluluk olup stadin koltuklarinin (bir kisminin bile olsa) edebiliyolar. Arkadaslari bilmiyorum ama sabahtan aksama kac defa su sayfalara bakiyorum, kac tane sosyal medya hesabini takip ediyorum ben bile kendime sasiriyorum bazen. insan isini gucunu birakip bunlari dusunuyor. Simdi cok derin besiktaslilik mevzularina girip isi dramatiklestirmekde istemiyorum ama biz buyuz abi. Simdi boyle cok basit bir konuda bile neden taraftarin gucune inanmiyorsun anlamiyorum ben bu isi. sadece ben degil taraftarlarin buyuk bir bolumu projedeki piksel tasariminin cok kotu oldugunu dusunuyor. nedir ki pikselli olmaz siyah beyaz olur direk, karsilikli tribunlerde besiktas armasi olur veya kartal olur, kale arkalarinda bjk yazilir olur biter. emin ol boyle biseyin yapilmasi bile ilerde hepimizin cocuklarina anlatabilecegi guzel bir ani olur. belki cok kucuk bisey ama yine de ben senin tutumunu anlayamiyorum acikcasi.

vodafone karakartallı olmayanlar taraftar değilmi :alala:
logoda seçildi şimdi taraftarmı seçmiş oldu. :D şahsen beğenmiyorum hiç

Çevrimiçi Necmi

Abi nedir bu tavrin anlamakta gucluk cekiyorum. tamam hep bahsedildigi gibi belki yuzde yuz kulube katki veremiyoruz ama hepimiz elimizden geldigi gibi birseyler yapiyoruz. Begenmedigimiz bursa taraftari bile topluluk olup stadin koltuklarinin (bir kisminin bile olsa) edebiliyolar. Arkadaslari bilmiyorum ama sabahtan aksama kac defa su sayfalara bakiyorum, kac tane sosyal medya hesabini takip ediyorum ben bile kendime sasiriyorum bazen. insan isini gucunu birakip bunlari dusunuyor. Simdi cok derin besiktaslilik mevzularina girip isi dramatiklestirmekde istemiyorum ama biz buyuz abi. Simdi boyle cok basit bir konuda bile neden taraftarin gucune inanmiyorsun anlamiyorum ben bu isi. sadece ben degil taraftarlarin buyuk bir bolumu projedeki piksel tasariminin cok kotu oldugunu dusunuyor. nedir ki pikselli olmaz siyah beyaz olur direk, karsilikli tribunlerde besiktas armasi olur veya kartal olur, kale arkalarinda bjk yazilir olur biter. emin ol boyle biseyin yapilmasi bile ilerde hepimizin cocuklarina anlatabilecegi guzel bir ani olur. belki cok kucuk bisey ama yine de ben senin tutumunu anlayamiyorum acikcasi.

şimdi bunu bu alıntıdanmı çıkardın ne demişim neden karakartallılar seçsin
bu kampanyadan faydalanmayanlar Beşiktaş taraftarı değilmi neden mahrum olsun
tercih yapmaktan bence taraftar gücünü gösterecekse başka yerde göstersin hakem sahada bizi
doğrarken arkasını dönüp lay lay lom yapmasın evet uzun zamandır takığım çünkü artık kalıplaşmış
bir tribün tavrı hoşuma gitmiyor son derece etkisiziz bunu neden söylüyorum çünkü gerçekten ciddiye
aldığımız maçlarda oldukça etkili olabiliyoruz ama bu bir kaç maçı geçmiyor gerisi taraftar şovu
tamamen sahadaki maçın önüne geçme haraketleri o bursa koltukları taraftar eseriyse ben bursa taraftarının zevkinin
içine ...  taraftar zevki diye bir şey olamaz kardeşim bu mümkün değil bin kişiyi al bin farklı düşünce çıkar ortaya
o nedenle böyle bir tercihin taraftara bırakılması diye bir şey olamaz düşün dört farklı tasarım koysunlar biri %26
oy alsın diğeri %24 alsın bir diğeri %24,5 alsın diğeri %25,5 alsın şimdi yüzde 26 olan kazanıyor bu çoğunlukmu oluyor
buna taraftar tercihi diyebilirmisin o modeli taraftarın %26 sı beğenmiş oluyor geri kalan %74 beğenmemiş oluyor
ve %74 ün beğenmediği bir tasarımı yapmış olacaksın işte oylamanın bu tip bir zararı var ya o %26 domino gibi bir deseni seçerse ne yapacaksın
unutma stad tasarımları içinde üstünde kartal olan model oylamaya girse kazanırdı komedi gibi bir şey neden biliyormusun
genelde internette oy kullandırırsan bu oyları çoğunlukla çocuklar kullanır ve onların seçtiği çocukça bir tasarıma kalırsın
bu nedenlede böyle bir seçimi sunamazsın birde dekorasyonda bir kural vardır her şey bir bütündür ve bütünün herhangi bir parçasını
kafana göre değiştiremezsin bu bütünü bozar o stadın her tarafı seçilen renkler nerenin nasıl olacağı en başta tasarlanmıştır ve bu tasarımın dışına çıkamazsın
kervan yolda düzülmez en başta bütünüyle bir kaç proje olurdu yarışmaya sokulurdu ve projelerden kazanan yapılırdı
ama bunun içinde hem paran olacak hemde zamanın olacak bunların ikiside bizde yok diğer bir yöntemde proje
yarışması yapılırdı bunlardan biri seçilirdi bundada şöyle bir durum ortaya çıkardı kesinlikle Beşiktaşın kontrolünde olmazdı
bunu devlet yönlendirirdi bizde başkalarının seçtiği projeyi yapmak zorunda kalırdık allah bilir ortaya ne çıkardı
yani her şey burda taraftarın konuştuğu kadar basit değil  o koltuk tasarımı mimarın kararıdır ve bu karar değişmez
mimari projeler böyledir. yoksa mimara yaptırmana gerek yok fener gibi mütahit işi yaparsın yani bir işin mimarı varsa o yapar birileri seçmez
siz diyorsunuzki milyonlarca taraftar mimardan daha iyi biliyor onlar seçsin bende diyorumki herkesi kendiniz gibi görmeyin
daha sağını solunu bilmeyen insanlar var bu ülkede sırf göz rengini beğendiği için veya sırtındaki kıyafetin rengini beğendiği için oy veren insanlar
ben kişisel fikrimi söylüyorum kesinlikle bu işi insanların tercihine bırakmam taraftarmış garantisi varmı senin stadının koltuk rengini
renklilerinde oy kullanabileceği bir platformdamı seçelim vodafone yaptı sence logomuzun seçimine kaç renkli oy kullanmıştır
benim çevremde bir sürü var bir kişi çıksında bana Beşiktaşlıların oyuyla seçildi diye kanıtlasın bakalım
benim kızdığım fikir değil fikirler düşünceyle çıkar ama bu laflar düşünce eseri değil taraftar seçsinmiş tamam seçsin
ama nasıl seçsin taraftar seçsin demekle olmuyor bu iş @harund1k3 oylamayı burda yapsak bile Beşiktaş taraftarının seçtiğinden emin olamayız
biliyormusun

Çevrimiçi Necmi

http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-tribun-renk-tasarimlari/

en basitinden buraya bakalım 144 oyun 40 tanesi siyah olsun demiş siyah istemeyen 104 kişi var
şimdi burda çoğunluk siyahmı istemiş oluyor siyah yapılırsa çoğunluk mutlu olmayacak ama oylamayı
siyah kazanıyor hesapta yani oylama sonucunda kazanan çoğunluk olmuyor aslında yani tercihi taraftara bırakırsan
zaten hem çoğunluk kaybedecektir hemde sen projenin dışına çıkmış olacaksın burda her yönüyle kaybedeceksin
bilmem anlatmak istediğimi anlatabildimmi birde diyorlar çoğunluk  siyah istiyor işte oylama çoğunluğun siyah istemediğini söylüyor
%27 istiyor %73 istemiyor

Çevrimdışı Geovani

Keşke komple beyaz olsa inci gibi parlar 2 veya 3 tribüne arma veya kartal figürleri siyahla, hem de beyaz ferahlık verir komple beyaz olsaydı... mimarın çizdiği ilk tasarımda komple beyaz çok ferah duruyor...
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı kartalizm

iyi sabahlar beşiktaşlı kardeşlerim. işim dolayısıyla gün içinde foruma fazla vakit ayıramıyorum ama her akşam istisnasız yazılanları teker teker geriden gelerek okuyorum. gün içinde denizbankla yapılan sponsorluk anlaşmasını beğenmeyenler , yetersiz bulanlar ve eleştirenler olmuş bu şahsen beni çok rahatsız etti zira bizim forma göğüs reklamımız yanlış hatırlamıyorsam 5mil.€ civarı ve stadımızın yıllık isim hakkı yine yanlış hatırlamıyorsam 6,7 milyon € .bu bağlamda eğer tek tribünümüzü yıllık 1,2 mil.€ gibi bir rakama verebiliyorsak 4*1,2= 4,8 milyon € yapar ki bu bize 2 .bir forma göğüs reklamı getirir en az. bu arada hesaplamayı yaparken en küçük tribünümüze bu paranın verildiğini ve muhtemelen diğerlerinin getirisinin daha fazla olacağını hesaba katmadım. eleştiren ve beğenmeyen arakadaşlarımıza sorum bir tek tribünün isim hakkının stadın isim hakkından daha fazlaya vermelerini mi düşünüyorlar ya da becerebilirler. lütfen eleştiri yaparken daha yapıcı ve ülkenin  içnde bulunduğu durumun gerçeklerine uygun davranalım.saygılarımla

not:beşiktaşın adamıyım
not 2:polemik yaratmak istemiyorum.
türkiyede 2 büyük var biri BEŞİKTAŞ biri 70 lik rakı

Çevrimiçi doganay

Hayirli sabahlar, bugun stadin hizla yukselmesi dilegi ile ..

Çevrimdışı KCKF

En son maca basaksehirde oldugu halde 6700 kisinin gittigini dusunursek, yeni stadinda milletin meragi gectikten sonra birkac sezon sonra mesala 15 binlerde falan oynanan mac cok olur.
Tabi bu temenni degil, sadece tahmin. Insallah hep tak kapasite dolu maclar olur.
Pikselli goruntude belki birazda buda dusunuluyor. Az kisi olsa bile goz yanilgisi oluyor ve kalabalik gozukuyor.
Başakşehir maçına, FB maçını Doğu ve Batı'dan izleyenleri girmesi yasaktı. Lütfen değerlendirirken elma ile armudu karıştırmayalım. Her maç dolduracağız o stadı!
KCKF^^<3

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

iyi sabahlar beşiktaşlı kardeşlerim. işim dolayısıyla gün içinde foruma fazla vakit ayıramıyorum ama her akşam istisnasız yazılanları teker teker geriden gelerek okuyorum. gün içinde denizbankla yapılan sponsorluk anlaşmasını beğenmeyenler , yetersiz bulanlar ve eleştirenler olmuş bu şahsen beni çok rahatsız etti zira bizim forma göğüs reklamımız yanlış hatırlamıyorsam 5mil.€ civarı ve stadımızın yıllık isim hakkı yine yanlış hatırlamıyorsam 6,7 milyon € .bu bağlamda eğer tek tribünümüzü yıllık 1,2 mil.€ gibi bir rakama verebiliyorsak 4*1,2= 4,8 milyon € yapar ki bu bize 2 .bir forma göğüs reklamı getirir en az. bu arada hesaplamayı yaparken en küçük tribünümüze bu paranın verildiğini ve muhtemelen diğerlerinin getirisinin daha fazla olacağını hesaba katmadım. eleştiren ve beğenmeyen arakadaşlarımıza sorum bir tek tribünün isim hakkının stadın isim hakkından daha fazlaya vermelerini mi düşünüyorlar ya da becerebilirler. lütfen eleştiri yaparken daha yapıcı ve ülkenin  içnde bulunduğu durumun gerçeklerine uygun davranalım.saygılarımla

not:beşiktaşın adamıyım
not 2:polemik yaratmak istemiyorum.
Abi daha KAP gelmedi
4 Milyon Tl doye bir soylenti var sadece ve biz bu soylenti uzerinden konuşuyoruz
Simdi Gs her 2 Kale arkadindanda 4 er milyon Euro Aliyor yillik
Rakibinin 4 Milyon EURO aldigi yerde senin tam 3 kati daha düşük yani 4 Milyon TL almak icine siniyorsa diyecek bisey bulamıyorum
Bogaza sifir Stadyumun Sponsorlugu Dag basindaki stadin sponsolrugundan 3 kat daha az olacak ve siz bunu uygun buluyorsunuz , INANILIR GİBİ DEGIL !!!
Hesap bilmiyenler icin kabaca yazalim 4 milyon EURO = 12 milyon TL yapiyor..
[ Son Düzenleme: 21 Ekim 2015, 08:30:24 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı DrmsAli

Abi daha KAP gelmedi
4 Milyon Tl doye bir soylenti var sadece ve biz bu soylenti uzerinden konuşuyoruz
Simdi Gs her 2 Kale arkadindanda 4 er milyon Euro Aliyor yillik
Rakibinin 4 Milyon EURO aldigi yerde senin tam 3 kati daha düşük yani 4 Milyon TL icine siniyorsa diyecek bisey bulamıyorum
Bogaza sifir Stadyumun Sponsorlugu Dag basindaki stadin sponsolrugundan 3 kat daha az olacak ve siz bunu uygun buluyorsunuz , INANILIR GİBİ DEGIL !!!
Hesap bilmiyenler icin kabaca yazalim 4 milyon EURO = 12 milyon TL yapiyor..

Yani olay stadin deniz kenarinda yada dag basinda olmasi mi? Sportif basarinin onemi yok mu? Malesef, uzulerek soyluyorum bunu ama son sampiyonlugumuz ne zamandi? En son ne zaman sampiyonlar ligi muzigini duyduk stadimizda. Sponsorlar buna geliyor, deniz havasi almaya degil. Sen 2 3 sene ust uste sampiyon ol, her yil sampiyonlar liginde gruptan cik ondan sonra sponsor sana acik cek versin. Sen belirle alicagin ucreti.

Yani olay stadin deniz kenarinda yada dag basinda olmasi mi? Sportif basarinin onemi yok mu? Malesef, uzulerek soyluyorum bunu ama son sampiyonlugumuz ne zamandi? En son ne zaman sampiyonlar ligi muzigini duyduk stadimizda. Sponsorlar buna geliyor, deniz havasi almaya degil. Sen 2 3 sene ust uste sampiyon ol, her yil sampiyonlar liginde gruptan cik ondan sonra sponsor sana acik cek versin. Sen belirle alicagin ucreti.
Ben onu bunu bilmem !
Baskan degilmiydi Besiktasin sponsorlugu rakiplerden az olamaz olmayacak diyip Toyota ve Ulkerle sozlesme yenilemeyen ? Demekki isteyince oluyormus :tabe:
Ama Ayni baskan simdi Koca bir tribunu yok pahasina vermek uzere..
Alkisladigimiz gibi elestirmesinide bilmeliyiz
Bu kabul edilebilir birsey degil
Amacim burada Baskani veya yönetimi elestirmek degil..
[ Son Düzenleme: 21 Ekim 2015, 08:50:54 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı YunusEmre

Evet arkadaslar gercegi aciklama vakti geldi. Bu kadar erken soylemek gerekir mi bilmiyorum ama vakit gelmis gibi hissediyorum.

@Necmi Fikret Orman'in ta kendisi. burda algi yonetimi yapiyor D D D D D

Bir ara @Başkan vardı ben onun gerçekten başkan olduğunu düşünüyorum :D  :evillol:

Bir ara @Başkan vardı ben onun gerçekten başkan olduğunu düşünüyorum :D  :evillol:
@Başkan in son aktif olma tarihi 11 Subat :icool:

Çevrimdışı İhsan

Günaydın. Son günlerde takip edemedim. Daha önce konu olduysa kusura bakmayın
Çatının tamamı mı 30cm kalktı yoksa bir kaç Mickey mousler mi?
 :alala:
Come to Beşiktaş