Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5905563 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sawii

konu dışı olacak ama koltuk dizaynı olarak pixelli koltuklar göze hitap etmiyor.(kademeli olarak renk uyumunu yakalayan tasarımları hariç tutuyorum) bunun zevk ile de alakası yoktur. yapın adam akıllı ya komple siyah, ya da beyaz. manu,chelsea, liverpool, arsenal felan çok düşünmüşlerdir, acep pixelli mi yapsak diye :)   
[ Son Düzenleme: 20 Ekim 2015, 20:04:35 Tolga ]

Çevrimdışı brkntcnr

Kırmızılı olan çok kötü duruyor , simsiyah koltuk gri renk merdiven olsa bence müthiş olur
Ben koltuk rengini şeyaptım ya tabi kırmızı yerine beyaz olsa daha da iyi olur

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Ustte philadelphia eagles stadyumu (kartallı tribün), altta san antonio spurs salonu.. siyah tribün iyidir.merdiven araları füme veya beyaz olursa !!!

Üstteki muazzam. Beyaz la BJK yazısı veya başka bi slogan yazsak da güzel olur :)

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şahsen bende siyah olsun taraftarıyım.

Tribünde - sanmıyorum ama - boşluklar olsa bile belli olmayacaktır.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şahsen bende siyah olsun taraftarıyım.

Tribünde - sanmıyorum ama - boşluklar olsa bile belli olmayacaktır.
Full siyah Candir :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı harunmustak

Siyah Beyaz + Fume merdiven çogu kişiyi mutlu eder bence
Oturacak koltuk, oynanacak saha bizi deli eder :)
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı onurturan

Arkadaşlar ben bulamadım bu bizim piksel olayı nasıl olacak en son maketten falan bahsedilmiş en son plandaki piksel görselini paylaşabilir misiniz acaba..

Çevrimdışı Kadir G.

Arkadaşlar ben bulamadım bu bizim piksel olayı nasıl olacak en son maketten falan bahsedilmiş en son plandaki piksel görselini paylaşabilir misiniz acaba..

Alt kat beyaz üst kat siyah olacak geçiş olan yerlerde siyah beyaz karışık olacak.

Şukarıda paylaşılmış şöyle bir görüntü olacak.

Çevrimdışı can1903

Yedek kulübesi çok modern olmalı statta
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı onurturan

teşekkürler @Kadir Güney.. ama bu piksel olayı gerçekten hoş durmaz bence inşallah sonradan karar değişir.. 

Alt kat beyaz üst kat siyah olacak geçiş olan yerlerde siyah beyaz karışık olacak.

Şukarıda paylaşılmış şöyle bir görüntü olacak.
Hic icime sinmiyor ya
Bari sade olsaydi Alt beyaz ust siyah olarak
Bu pixel denen illet butun görüntüyü bozuyor :bawling: :bawling:

Çevrimiçi doganay

Bence bir kat siyah bir kat beyaz en ideali olur.

Çevrimdışı onurturan

Hic icime sinmiyor ya
Bari sade olsaydi Alt beyaz ust siyah olarak
Bu pixel denen illet butun görüntüyü bozuyor :bawling: :bawling:
Bunun başka çaresi yok mu harbiden kötü duruyo yaa :s20: Teknik konularda boynumuz kıldan ince çok da harika iş çıkıyor ama koltuk renk olayı en azından taraftarlar arasında bi oylama yapılsa keşke..

Çevrimdışı sinanMCMIII

Bence yönetim karar kıldıysa bundan sonra değişmez koltuk renklendirmesi,... malum pencere daralıyor, siparişlerde çoktan verilmiştir.
DELİ GİBİ SEVMEK RUHUMUZDA VAR #SİYAH #BEYAZ

Bunun başka çaresi yok mu harbiden kötü duruyo yaa :s20: Teknik konularda boynumuz kıldan ince çok da harika iş çıkıyor ama koltuk renk olayı en azından taraftarlar arasında bi oylama yapılsa keşke..
Alt kat beyaz ust kat soyaha herkes razi zaten sikinti aralardaki pixel geçiş :s20: :s20:
Biz forumda oylama yaptik Full siyah seçildi benimde tercihim Full siyah ama alt beyaz ust siyahta uyar

Çevrimdışı Sezer94

Alt kat siyah loca kat kirmizi ust kat siyah koltuklar olsa guzel olurdu :)
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı onurturan

Alt kat beyaz ust kat soyaha herkes razi zaten sikinti aralardaki pixel geçiş :s20: :s20:
Biz forumda oylama yaptik Full siyah seçildi benimde tercihim Full siyah ama alt beyaz ust siyahta uyar
Aynen uyar tabii önemli olan bütünlük .. pixel olayı bir sanat eseri özeninde yapılmadığı sürece yanlışlıkla farklı renk takmış gibi duracak eminim yani..
en son alttaki siyahları beyaz, üstteki beyazları da siyah kaplama kağıdıyla kaplayıp şu şekil dolaştırcaklar bizi stadda  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı denilanz

Pikselliyi sevdiğini söyleyen biri(leri) vardı kimdi o? Yahu olacak iş değil, ben de beğeniyorum bu pikseli.

Bana da "bu zevk değil" , "berbat" , "iğrenç" diyenler garip geliyor. Sanatçı falan mısınız, bu kadar net konuşabiliyorsunuz? Antalya'daki güzel piksellendirilememiş ama bizim maketteki piksellenme gayet hoş. Çok da güzel olacağını düşünüyorum. Bakın düşünüyorum, fikrim bu. Aksini düşünen faiktir tarzı yorumlar çok faydasız. Bir de bunu her sayfada en az bir kere yazanlar var. Lütfen arkadaşlar, biraz fikirlere saygınız olsun.

Çevrimdışı Tolga

Maketteki pikselli o kadar da kötü durmuyor bence.

Gerçi ben de pikselli olacaksa düz renk olmasını tercih ederim orası ayrı :D

Tabi damalı benim favorim :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Maketteki pikselli o kadar da kötü durmuyor bence.

Gerçi ben de pikselli olacaksa düz renk olmasını tercih ederim orası ayrı :D

Tabi damalı benim favorim :bandit:
Bak hala Damali diyo ya :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

teşekkürler @Kadir Güney.. ama bu piksel olayı gerçekten hoş durmaz bence inşallah sonradan karar değişir..

Genel kanaat o yönde. Tamamen siyah koltuk füme merdiven çok iyi dururdu.

Kesinlikle
Siyah koltuk , Fume merdiven harika olurdu
Prekast altlarini zaten Fume kaplama yapmislar Kufekilerle inanilmaz uyumlu ve güzel duruyor

Çevrimdışı Anıl

Basketbol salonuna artık :)

Çevrimdışı mehmetthedum

Siyah koltulu nfl stadyumları(asalet ve estetiği bir yana pragmatik bir faydası da olmasa elin amerikalısı siyahı bu kadar tercih etmezdi):

Bazı kartal uygulamaları:

Tarihi kapı önündeki meydana Kartal yuvası:

Köşe üstlerine:

Kulelerde küfeki ustlerine:

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.