Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5905458 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı iyimserure

yapılan her statta mutlu oluyorum ülkem adına.
keşke kulüplerimizin mali yapısı yeterli olsaydı da hepsi kendi statlarını yapsalardı. Maalesef şu anda TOKİ'nin yaptığı statlar birbirinin aynısı, sadece dış cepheyi değiştirip değiştirip yeni stat diye şehirlerimize yapıyorlar. Tabi eski statların arazileri hep şehir içinde en kıymetli alanlarda olduğu için müthiş bir rant kapısı oluyor TOKİ için. Seçimlerde AKP'nin iktidara gelememesi durumunda TOKİ'nin yapmakta olduğu bu inşaatların hepsinin durdurulacağını düşünüyorum çünkü hiçbirinin ihalesinin usüle uygun olduğunu zannetmiyorum. İşte o zaman Anadolu kulüpleri için çok kötü olacak. Bazılarının inşaatı durdu bile, Akhisar, Malatya gibi..

Çevrimiçi Necmi

@bjk_mabet tüm alanda mı kalkmış sadace 1 bölge de mi kalktı ? kalkıysa inme ihtimali var mı  :evillol: :evillol:
gerçek anlamda kalkma işi cumartesi başlayacak şu anki kalkış test için olmuş @ALI RIZA

Çevrimdışı sozkul

çatı havada az da olsa :super:

bunun azı çoğu yok, çatı ya havadadır ya da değildir.  :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

gerçek anlamda kalkma işi cumartesi başlayacak şu anki kalkış test için olmuş @ALI RIZA
Buda mi Gol degil
Yinemi Ofsayta yakalandik :by2: :by2: @Necmi abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kadir G.

@rsceran: Denizbank'tan tüm yöneticilerin kefaleti ile kredi çekiyorsun, ödeyeceğin kredi faizi ile de Denizbank tribün isim hakkını satın alıyor.

@numanakpinar: 3 tribün ismi;faizlere,alacaklara ve 3-5'e gitti.(Spor Toto,Denizbank,Milangaz-Total)Kalan tribünede FO ismini versinler bu kadar emeği var!

Soylenenlere gore tribun sponsorluklarinda pek bir gelir elde edemiyoruz!
Milangaz icin tribunu Demirorene alacagina karsilik bedava veriyoruz!

Bu şekilde çok iyi anlaşmalar zaten emeği geçenlere teşekkür etmek kalıyor. Gelir elde etsek dahi Demirörene çok borç var gelir yine bu tarz borçlarımıza gidecekti.

Denizbank anlaşmasında da faiz miktarı ne kadar bilmiyorum fakat yüksek ise faiz+20 milyon çok düşük görünmüyor.

Çevrimiçi Necmi

Buda mi Gol degil
Yinemi Ofsayta yakalandik :by2: :by2: @Necmi abi
neden ne sanıyorsunuz bundan sonrada her kaldırış sonrası kontroller yapılacak
bu ilk kesiş olduğu için tam bir kontrol yapılır sonra her 3 metre kaldırışta gene kontrol yapılır
bunlar prosedür olarak yapılacak

Çevrimiçi doganay

Nasil ya cumartesiye kadar daha cok var. Ozamana kadar ne yapilacak ki  :s20:

Çevrimdışı empisayn

içerisi ne alemde acaba ; tuvaletler , merdivenler , tavan ?
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı panic13

Çatının kalktığını duyunca ben :)

bittiği günleri, şampiyonluk turlarını attığımızı görmek dileği ile...
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Fatih

Antalya'nin kale arkalarini seven bi tek benim heralde. Loca gibi mis gibi.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı pascal26

@ahmetx ve@Necmi abi özellikle sizin ve tabi her arkadaşımın fikrini almak isterim. Ben bu kısmı gerçekten iyibilmiyorum. Ama abi bu Sivas ve Eskişehir'in çatı kaplama malzemeleri bizim membranlardan çok daha kaliteli durmuyor mu bana mı öyle geliyor? Bi de çatı yüzeyleri dümdüz mis gibi. Bizimki öbek öbek olacaksa stadın tüm sıklığını gölgeleyecek gibi.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Canlarım, güzel arkadaş , kardeşlerim ve büyüklerim; gün gerçekten önemli bir gün ve nutkum tutuldu kendi adıma. Çatımız için kimileri dua, kimileri temenni ve kimileri de olumlu enerjilerini göndermeye çalışırken bir de şu malum esprileri bıraksak gönlüm daha da rahat edecek. Uzun süredir sizi kendime yakın gördüğüm için yaptığım nacizane ikaz için affola.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Erdem Çözer

@ahmetx ve@Necmi abi özellikle sizin ve tabi her arkadaşımın fikrini almak isterim. Ben bu kısmı gerçekten iyibilmiyorum. Ama abi bu Sivas ve Eskişehir'in çatı kaplama malzemeleri bizim membranlardan çok daha kaliteli durmuyor mu bana mı öyle geliyor? Bi de çatı yüzeyleri dümdüz mis gibi. Bizimki öbek öbek olacaksa stadın tüm sıklığını gölgeleyecek gibi.

dışardan görüntünün daha kaliteli durduğu konusunda katılıyorum ama içeriden de tam bir demir yığını oluyor.. ayrıca hem çimlerin sağlığı hem de yükseklik sınırından dolayı öyle bir çatı yapamazdık..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ekim 2015, 16:44:40
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Orhan

gayet aklı selim bir yorum.katılıyorum size.sonuçta bu stadlar anadolu takımlarının rüyasında bile göremeyeceği stadlar.Şahsen ciddi mimari hatalar yoksa eleştirmenin yada şeklini beğenmeyip aşagılamanın böyle seviyeli bir forum sitesine yakışmadıgını düşünüyorum.

Çevrimdışı empisayn

gayet iyi

eyvallah abi sonunda bitecek gibi hissediyorum artık stadımızı  :)
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı cagdas44

Öncelikle çatımızdaki yeni gelişmeler hepimize hayırlı uğurlu olsun :)

Sonrasında

Öncelikle KAP ya da resmi sayfadan gelmeyen hiç bir anlaşma haberine itibar etmeyip tartışmasak nasıl olur? Çünkü nasıl ki borsaya dair spekülatif bilgiler söz konusu olduğunda işler karışırsa bizim içinde zaten durum aynı ki zaten borsada halka açık bir şirketiz. Basının kulübümüze yaklaşımı ortadayken onlardan çıkan haberlere itibar ederek kendi kendimize zarar verebiliriz. Basit bir algı yoklaması ile en düşük ne kadar teklif edildiğinde ya da nasıl teklifler geldiğinde kamuoyundan tepki gelmeyeceğini görmek ve bunu bir veri olarak kulübe karşı kullanmak hiçte zor değil. İki gündür forumun sayfaları kaynağı "belirsiz" bir haber ile çalkalanıyor bırakalım bu haber KAP'tan ya da kulüpten gelsin.

Çevrimdışı pascal26

dışardan görüntünün daha kaliteli durduğu konusunda katılıyorum ama içeriden de tam bir demir yığını oluyor.. ayrıca hem çimlerin sağlığı hem de yükseklik sınırından dolayı öyle bir çatı yapamazdık..

evet ben sadece çatının dıştan görünüşlerini söylüyorum.
Hem Es Es hem Sivas İki stad da nefis. Düz çatı zeminleri...
Bizimki lansman videosunda güzeldi ama sonradan konuşulanlar, Saatchi'nin görselleri falan köpük köpük ya da öbek öbek, biraz hayal kırıklığı.  Ama yükseklik sınırı şu bu gene klasik engellerimiz yüzündense eyvallah.

Çevrimdışı Erdem Çözer

gayet aklı selim bir yorum.katılıyorum size.sonuçta bu stadlar anadolu takımlarının rüyasında bile göremeyeceği stadlar.Şahsen ciddi mimari hatalar yoksa eleştirmenin yada şeklini beğenmeyip aşagılamanın böyle seviyeli bir forum sitesine yakışmadıgını düşünüyorum.

tabi ki her yeni stad mutlu ediyor.. en azından modern stadlarda oynayacağız ama gerçekten mimari açıdan çok çirkin işler oluyor.. aynı paralara çok daha güzel stadlar yapılabilirdi
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Katılıyorum. Bir ara diğer statları incelediğimde mümkün olduğu kadar memnun oldum. Mümkün olduğu kadar diyorum zira şampiyona finallerinde ev sahipliği yapabilmek için 40 bin sınırı var diye biliyorum. Bir Eskişehir stadı 35 bin iken neden bu standartlara getirilmez anlayabilmiş değilim ya da Samsun stadı .... Diğer yandan tersi bir bakış açısıyla İtalya stadlarının o berduşluğunu  görünce bir kat daha memnun oluyorum. Türkiye'miz finallere ev sahipliği yapmalı artık.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

içerisi ne alemde acaba ; tuvaletler , merdivenler , tavan ?
ooo içerde işler nerdeyse bitti tuvaletlerin zeminleri döşeniyor Tavan kaplamaları başladı benim
tahminime göre aralık sonu en geç ocak ortası içerlerde iş kalmaz siz çatıya odaklanın çatı biter stad açılır :D @empisayn
divanda büfeleri yapmak için girecekti o aşamayı bilmiyorum başlamış olabilirler iç kısımların diabaz kaplaması az kaldı

Çevrimdışı cadavra

Ya varya bide stadsiz sampiyon olsak ne kapak olur bea diyerlerine ilklerin kulubu bi ilki daha gerceklestirir belkide dunyada ilk olur bilmiyorum daha once olan var mi stadsiz sampiyon olan dunyada ama