Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5905526 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

total de demirörenin biliyorsunuz milangaz ve totale ayrı ayrı tribün verileceği söyleniyor.
Ozaman bi kismi hibe doger kismi Sponsorluk olarak odenmis olur boykece kurtuluruz :bandit:
Ama baskan 30 hibe , 40 Sponsoluk 40 da odeme yaparak halletmeyi planlıyoruz demişti @ahmetx abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

bunun azı çoğu yok, çatı ya havadadır ya da değildir.  :)
@sozkul doğum günün kutlu olsun :cook:

Çevrimdışı ahmetx

Ozaman bi kismi hibe doger kismi Sponsorluk olarak odenmis olur boykece kurtuluruz :bandit:
Ama baskan 30 hibe , 40 Sponsoluk 40 da odeme yaparak halletmeyi planlıyoruz demişti @ahmetx abi
20 milangaz 20 de totale gider işte
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yigit_Gelir

evet daha önce resmini koymuştuk ama alçak bir sıkıntı yaratmıyor
zaten konmazsa orda durulmaz :D her maç telef olur taraftarlar yukardan aşağı
örümcek kameralardan bakıyormuş gibi bakıyorsun Beşiktaş taraftarı artık oyuncuları kafasından
tanıyacak keline bakacak he bu cenk diyecek @Yigit_Gelir

:D :D :D Sağol abi bilgiler için :D Neyse Top kontrol edişlerinden tanırız artık :D

Çevrimdışı BlackEagle26

Membranların şekli tam olarak bu şekilde mi olacak ?

Çevrimdışı ahmetx

krasnodar çatı altına mesh çekti ve çok karanlık oldu bizde olmaması çok iyi olacak göreceksiniz.

Çevrimdışı aa.aslan

evet çok karanlık olmuş krasnodar. bizimki iyi böyle.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı yash26

çatı işi yoluna girdiğine göre merak ettiğim bir soruyu sormak istiyorum. sponsor isminin yasak olduğu avrupa kupalarında stadın ismi ne olacak/olmalı ?
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı ahmetx

krasnodarda pikselli olacak  :evillol: edit: yedek kulübeleri english style.

Çevrimdışı BlackEagle26

Çevrimdışı Kadir G.

çatı işi yoluna girdiğine göre merak ettiğim bir soruyu sormak istiyorum. sponsor isminin yasak olduğu avrupa kupalarında stadın ismi ne olacak/olmalı ?

Şeref Bey

Çevrimdışı Ersoy

Nasıl ya avrupada sponsor yasakmı ?

Evet Arsenal'de Emirates ismini kullanamıyor.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kadir G.

krasnodarda pikselli olacak  :evillol: edit: yedek kulübeleri english style.

Burada bir miktar risk içeriyor ama bizde de böyle olmasını isterdim daha hoş geliyor.

Çevrimiçi Kartal Ç

Vodafone anlaşmasının lansmanında İnönü Spor Kompleksi Vadofone Arena olacağı açıklanmıştı. Muhtemelen avrupa maçlarında inönü stadı denmeye devam edecek.
[ Son Düzenleme: 20 Ekim 2015, 19:43:41 Kartal Ç ]

Çevrimdışı BlackEagle26

[ Son Düzenleme: 20 Ekim 2015, 19:15:08 BlackEagle26 ]

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı BlackEagle26

Tribunler pixelli olacaktı demi ? Ben pixele karşıydım. Ama bu görseldeki gibi pixel olacaksa ben beğendim. @ahmetx

EDIT : Gorseli dikkatli inceledimde olmasa daha iyi 😊
[ Son Düzenleme: 20 Ekim 2015, 19:28:42 BlackEagle26 ]

Çevrimdışı mehmetthedum

bizimkini arttırmaya gerek yok ki şu haliyle karşılıyor standartları.

Turnuva için gerekli olduğundan değil, o bahaneyle anıtlar kurulu yasağını kaldırma işini ve maliyetini de organizasyon komitesine yıkarak stadımıza 1000 küsur koltuk daha eklemiş oluruz .  Bizim için gerekli.  Hem simetrik de olur. Ben de simetri hastalığı var biraz  :D

-------hesaplayan adam mode on--------

*1250 koltuk x 400 dolar  yıllık kombine ücreti x 100 yıl yapı ömrü = 50 milyon dolar.

**Stad kapasitesinin 45bin olmasının psikolojik etkisi = ölçülemez.

-------hesaplayan adam mode off --------

Saygılar.

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı brkntcnr

Şöyle olsa efsane olacak ama pixel diyorlar :(

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BlackEagle26

Siyah Beyaz + Fume merdiven çogu kişiyi mutlu eder bence

Çevrimdışı Ensar

Şöyle olsa efsane olacak ama pixel diyorlar :(

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kırmızılı olan çok kötü duruyor , simsiyah koltuk gri renk merdiven olsa bence müthiş olur
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mehmetthedum

Ustte philadelphia eagles stadyumu (kartallı tribün), altta san antonio spurs salonu.. siyah tribün iyidir.merdiven araları füme veya beyaz olursa !!!

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.