Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5905558 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Ahmetsahin

Hepimize Geçmiş olsun. Camiaya hayırlı olsun.

Çevrimiçi Necmi

evet ben sadece çatının dıştan görünüşlerini söylüyorum.
Hem Es Es hem Sivas İki stad da nefis. Düz çatı zeminleri...
Bizimki lansman videosunda güzeldi ama sonradan konuşulanlar, Saatchi'nin görselleri falan köpük köpük ya da öbek öbek, biraz hayal kırıklığı.  Ama yükseklik sınırı şu bu gene klasik engellerimiz yüzündense eyvallah.
sanırım bizim stadyum deniz kenarında ve yer altında olduğu için kışın bile
bir sera etkisi oluşuyormuş çim için bir sene gün gün ışık ve nem durumunu test etmişler
ben similasyonlarını gördüm ve şeffaf çatı tamamen seraya döndürürmüş şu anki haliyle bile
bir sürü ek önlem alıyorlar toprak altından kökleri havalandırma toprak üstü rüzgar tüneli
zeminin her yerine ısı sansörleri koyacaklar zemin üstü nem ölçümleri yapacaklar tamamen elektronik
365 gün değerleri sabit tutacakları bir sistem için çok büyük bir maliyet harcıyorlar çatı şeffaflığındanda büyük
ihtimal bu nedenle vaz geçildi @pascal26 zaten şeffaf etfe çatı maliyeti şimdi yaptığımızdan daha uygun fiyata çıkıyor

Çevrimdışı Ferhat Türk

5-10 cm için heyecandan ne yaptığımızı bilmiyoruz bi de çatı tamamen kalktığında burası iyice karışır  :biggrinking:
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Katılıyorum. Bir ara diğer statları incelediğimde mümkün olduğu kadar memnun oldum. Mümkün olduğu kadar diyorum zira şampiyona finallerinde ev sahipliği yapabilmek için 40 bin sınırı var diye biliyorum. Bir Eskişehir stadı 35 bin iken neden bu standartlara getirilmez anlayabilmiş değilim ya da Samsun stadı .... Diğer yandan tersi bir bakış açısıyla İtalya stadlarının o berduşluğunu  görünce bir kat daha memnun oluyorum. Türkiye'miz finallere ev sahipliği yapmalı artık.
@Hasan Tahsin abi
Bu satdlarin Cogu Euro 2016 icin projelendirildi zaten ama Euro 2016 yi kaybetmemize ragmen Devlet yinede hepsinin yapilmasina karar verdi
Dikkat edersen Stadların cogunun Catisi cok yuksek ! Ozellile Sivas , Mersin stadlari bu stadların bir cogu kapasite artirilabilir olarak tasarlandi yani Onemli bir organizasyon alinmasi durumunda Tipki brezilya daki bazi stadlar gibi Portatif tribun eklenerek veya direk tribun ekelenerek kapasite artırılacak
Bu arada bende Organizasyonalrda En az 33.000 kapasite istenoyor doye biliyorum fakat Yari final , Ceyrek final ve Final maçları icinde 40.000 ve uzeri en az 4-5 Stadyum isteniyor buda mevcut durumda var zaten..
Bursa : 43.560
Vodafone : 41.903
Konya: 42.000
Tokı: 52.500
Saracoglu : 50.000
Olompiyat: 76.000
Tarbzon: 41.453
Sivas ve merisn stadlari 33.000 e kadar artırabilir kapasiteli
34.000 lik Eskisehir stadi 40.000 e oadar artilabilir olarak tasarlanmış durumda yani bir turnuva ve organizasyon icin gayet uygun ve yeterli stadimiz var..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@Hasan Tahsin abi
Bu satdlarin Cogu Euro 2016 icin projelendirildi zaten ama Euro 2016 yi kaybetmemize ragmen Devlet yinede hepsinin yapilmasina karar verdi
Dikkat edersen Stadların cogunun Catisi cok yuksek ! Ozellile Sivas , Mersin stadlari bu stadların bir cogu kapasite artirilabilir olarak tasarlandi yani Onemli bir organizasyon alinmasi durumunda Tipki brezilya daki bazi stadlar gibi Portatif tribun eklenerek veya direk tribun ekelenerek kapasite artırılacak
Bu arada bende Organizasyonalrda En az 33.000 kapasite istenoyor doye biliyorum fakat Yari final , Ceyrek final ve Final maçları icinde 40.000 ve uzeri en az 4-5 Stadyum isteniyor buda mevcut durumda var zaten..
Bursa : 43.560
Vodafone : 41.903
Konya: 42.000
Tokı: 52.500
Saracoglu : 50.000
Olompiyat: 76.000
Tarbzon: 41.453
Sivas ve merisn stadlari 33.000 e kadar artırabilir kapasiteli
34.000 lik Eskisehir stadi 40.000 e oadar artilabilir olarak tasarlanmış durumda yani bir turnuva ve organizasyon icin gayet uygun ve yeterli stadimiz var..

Şimdi oldu o zaman . Tşk @Yunus Emre Dökmeci   :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

@ahmetx ve@Necmi abi özellikle sizin ve tabi her arkadaşımın fikrini almak isterim. Ben bu kısmı gerçekten iyibilmiyorum. Ama abi bu Sivas ve Eskişehir'in çatı kaplama malzemeleri bizim membranlardan çok daha kaliteli durmuyor mu bana mı öyle geliyor? Bi de çatı yüzeyleri dümdüz mis gibi. Bizimki öbek öbek olacaksa stadın tüm sıklığını gölgeleyecek gibi.
bilmem bizimki daha yapılmadıki karşılaştırma yapayım
ama kalite olarak açık ara önde estetik anlamda bilemeyeceğim önce bir bitsin
şu an ezbere konuşmuş oluruz @pascal26

Şimdi oldu o zaman . Tşk @Yunus Emre Dökmeci   :ok:
Suanki kapasiteler yeterli abi
Organizasyon alinmasi durumunda 3-4 Stadin kapasitesi direkt olarak artırılacak suan okadar buyuk yapılmasının hicbir anlami yok zira butun takimlar bos tribunlere oynuyor..
Ayrica diger stadlarin kapasiteleri :
Antalya : 33.000
Gaziantep : 36.000
Kocaeli : 33.000
Sakarya : 28.000
Adana : 33.000
Samsun: 33.000
Bir cogu 33.000 ve uzeri yani turnuvalar icin yaterli @Hasan Tahsin abi

Çevrimdışı empisayn

ooo içerde işler nerdeyse bitti tuvaletlerin zeminleri döşeniyor Tavan kaplamaları başladı benim
tahminime göre aralık sonu en geç ocak ortası içerlerde iş kalmaz siz çatıya odaklanın çatı biter stad açılır :D @empisayn
divanda büfeleri yapmak için girecekti o aşamayı bilmiyorum başlamış olabilirler iç kısımların diabaz kaplaması az kaldı

güzel haberlerin ardı arkası kesilmiyor 2 gündür teşekkürler @Necmi abi  :)
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Kadir ‏@KdrGney  11 dk.11 dakika önce
Vodafone Arenada da diklikten dolayı Mestellada kullanılan koltuk arkası korkuluklar kullanılacak. Mestella:

@Necmi Abi, Sıra önüne korkuluk mu koyulacak?

Çevrimdışı ALBATROS

Vodafone Arenada da diklikten dolayı Mestellada kullanılan koltuk arkası korkuluklar kullanılacak. Mestella:

evet hocam hiç görmedinmi birkaç numune takılı zaten şuan

Çevrimdışı Yigit_Gelir

evet hocam hiç görmedinmi birkaç numune takılı zaten şuan

Yok hocam, kaçırmışım orayı :) En önde olacağını mantıken biliyordum da, her sıra arasına koymazlar demiştim :) acaba nasıl görüntü oluşacak :)

ysariusta

• Ziyaretçi

Şu "Namabed" şampiyonluk konusunda ben sizinle hem fikir değilim.

Namağlup şampiyonluk gibi "Çok ütopik düşünürsen" tüm maçlarını kazanarak ya da hiç gol yemeyerek gibi oynanan oyundaki marifetlerle ilgili unvanlar amenna ama stadyumsuz gibi unvan anlamsız. Play Station'da mı yeniyoruz rakipleri. Olimpiyatta Ankara'da Başakşehir'de statlar var. Ölçüleri nizami vs vs. Bu lig tv spikerlerinin gereksiz sıfat bulma merakının yansıması gibi geliyor. Onların bazı tanımları var. Mesela bir maçın 4. dakikasında gol atan ilk namibyalı oyuncusu gibi cins cins unvanları var. Galiba bunlardan etkileniyoruz. Stat açılsın maçlarımızı oynayalım, şampiyon olalım. Namağlup unvanı duruyor işte yıllardır. En farklı skor duruyor orada... Yıllardır kıran yok. Ben namağlup şampiyonluktan beri bekliyorum ki ligde namağlup takım kalmasın. Tüm takımlar yenilince diyorum ki şampiyonluk olmasa bile unvan duruyor.

Çevrimiçi Necmi

evet daha önce resmini koymuştuk ama alçak bir sıkıntı yaratmıyor
zaten konmazsa orda durulmaz :D her maç telef olur taraftarlar yukardan aşağı
örümcek kameralardan bakıyormuş gibi bakıyorsun Beşiktaş taraftarı artık oyuncuları kafasından
tanıyacak keline bakacak he bu cenk diyecek @Yigit_Gelir

Çevrimdışı Ensar

Yok hocam, kaçırmışım orayı :) En önde olacağını mantıken biliyordum da, her sıra arasına koymazlar demiştim :) acaba nasıl görüntü oluşacak :)
Bende her sıra da olacağını düşünmemiştim , ama iyi olur çok dik ,  bi gol olsa herkes pert olur :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı AngryEagle

demirörenin bayağı bir alacağı var çok iyi anlaşma olmuş.
helal olsun başkana anlaşma böyle ise...

Yaklaşık 110 milyon lira alacağı var, üç parçada halledilecek.
Şu ana kadar ortaya çıkanlaradn anlatığım; 30un üstünü silecek, 40ını sponsorluğa yazdıracak, 40ını da ödeyeceğiz.

Yaklaşık 110 milyon lira alacağı var, üç parçada halledilecek.
Şu ana kadar ortaya çıkanlaradn anlatığım; 30un üstünü silecek, 40ını sponsorluğa yazdıracak, 40ını da ödeyeceğiz.
Evet aynen bu sekilde odenmesi planlanıyor
Baskan aynen boyle demisti :ok:

Çevrimdışı mehmetthedum

Şu yukardaki turnuva alınırsa kapasiteler artar muhabbeti aklıma birden eski açığı getirsi. :)

Hani sanki uzatılacakmış gibi hazırlık yapılıp, yapılmamıştı ya.. turnuva alınırsa bir şok pres ile o bölge uzatılıp kapasite 1000-1500 daha artar diye hissediyorum.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx ve@Necmi abi özellikle sizin ve tabi her arkadaşımın fikrini almak isterim. Ben bu kısmı gerçekten iyibilmiyorum. Ama abi bu Sivas ve Eskişehir'in çatı kaplama malzemeleri bizim membranlardan çok daha kaliteli durmuyor mu bana mı öyle geliyor? Bi de çatı yüzeyleri dümdüz mis gibi. Bizimki öbek öbek olacaksa stadın tüm sıklığını gölgeleyecek gibi.
bizim bu çatı örtüsünü seçme sebeplerimiz ;
1.tribünlerin sahaya yakınlığı ve dikliğinden dolayı çimlerin yeterli güneş ışığı alabilmesi
2.ışık oyunlarına imkan sağlaması
3.Aydınlık iç ortam sağlaması
4.Konserler için akustik yapısı @pascal26
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Şu yukardaki turnuva alınırsa kapasiteler artar muhabbeti aklıma birden eski açığı getirsi. :)

Hani sanki uzatılacakmış gibi hazırlık yapılıp, yapılmamıştı ya.. turnuva alınırsa bir şok pres ile o bölge uzatılıp kapasite 1000-1500 daha artar diye hissediyorum.
Aynen o ara onay alinabilir neden olmasin :tabe:

Çevrimdışı ahmetx

Evet aynen bu sekilde odenmesi planlanıyor
Baskan aynen boyle demisti :ok:
total de demirörenin biliyorsunuz milangaz ve totale ayrı ayrı tribün verileceği söyleniyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Suanki kapasiteler yeterli abi
Organizasyon alinmasi durumunda 3-4 Stadin kapasitesi direkt olarak artırılacak suan okadar buyuk yapılmasının hicbir anlami yok zira butun takimlar bos tribunlere oynuyor..
Ayrica diger stadlarin kapasiteleri :
Antalya : 33.000
Gaziantep : 36.000
Kocaeli : 33.000
Sakarya : 28.000
Adana : 33.000
Samsun: 33.000
Bir cogu 33.000 ve uzeri yani turnuvalar icin yaterli @Hasan Tahsin abi

kayseriyi unutmuşsun kapasite 40 bine çıkarılabiliyor orda.

Çevrimdışı ahmetx

bizimkini arttırmaya gerek yok ki şu haliyle karşılıyor standartları.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sercank

Çok şükür ya. Valla çatı mı kalktı yoksa üstümüzden yük mü bilemedim.  :ishock:
Sadece Beşiktaş!!!