Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5904993 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

bizim maraton tribünler alt kat 26 sıra bursanın 23 ,üst katlar bizim 22 bursanın 23 sıra ,bizim arada loca katı var onların locası üstte. @ahmetemre  edit : bizim tribünler daha dik ayrıca bu nedenle daha heybetli görünüyor.
[ Son Düzenleme: 20 Ekim 2015, 10:32:04 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

ysariusta

• Ziyaretçi

Herkese günaydın. Uzun zamandır ziyaretçi olarak takip ediyodum forumu artık üye olma vakti geldiğini düşündüm.

Uğurlu gelirim de çatı hemen kalkar inşallah  :tabe:  :)
Hoşgeldiniz

Çevrimdışı mrturker

timsah kafasından dolayı belki heybetli gibi görünebilir aslında.

bizde de bi kartal başı silueti filan olsa süper olurdu aslında  :D

Çevrimdışı Sarp

Bana böyle şeyler çok zorlama geliyor kardeşim.
Bizim stadımızın kendisi gayet ağır başlı zaten  :) 

Çevrimdışı ahmetx

kartalbaşı silüeti tam luna park arena diyosun  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı mrturker

Resimlerden gördüğüm kadarıyla iskelelerden ayrılma yok. Halatlar tamamen gerilmiş hepsi dengede gibi duruyor sanırım yükselme işlemi bugün yapılacak.

Çevrimdışı mrturker

kartalbaşı silüeti tam luna park arena diyosun  :D

artık orasını geçtik ama çatı üzerine en azından bir kartal resmi filan koyulsa da olur :D

Çevrimdışı ahmetx

dikkatli bakarsan farelerin arka kısmı havada

Çevrimdışı Ferhat Türk

dünya inşaatlarıyla ilgili uluslararası forum sitesi vodafone arenanın kapasitesini benim imzamdaki gibi 43.903 yazmışlar . :D

forumun adı ne ahmet abi
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı ahmetx

artık orasını geçtik ama çatı üzerine en azından bir kartal resmi filan koyulsa da olur :D

inönüdeki kartalın yenisini koyarlar kapalının üstüne

Çevrimdışı mrturker

evet oraya şimdi dikkat ettim haklısın biraz kaldırılma olmuş.

peki bugün tamamen iskeleden ayrılabilir mi?

Çevrimdışı Sarp

Bu arada stat içi görüntülere nereden ulaşıyorsunuz üstad

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Serkan Çağıl

Bugünün resimlerini gördüm çatı kalkmamış ama halatlar eskisinden daha gerbin görnüyor.

Çevrimdışı Ferhat Türk

Bu arada dün eskişehir'in yeni stadının önünden geçtim araba ile stat aşırı hızlı ilerliyor seneye yeni statlarında oynarlar

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Serdkar

Kartal'dan dev anlaşma!
20 Ekim 2015 Salı, 00:33:34 Güncelleme: 10:17:59
Fikret Orman döneminde sponsorluk konusunda önemli adımlar atan Beşiktaş, Vodafone Arena’da kale arkası tribününün isim hakkı için Denizbank ile anlaştı. Kulübün kasasına 5 yılda 20 milyon TL girecek. Sırada Spor Toto var

HABERTÜRK SPOR | KARTAL YİĞİT

Beşiktaş sahada koşar adım ilerlerken, yönetim de mali konularla kulübü rahatlatma adına durmadan çalışıyor. Son dönemde sponsorluk anlaşmaları konusunda önemli adımlar atan Siyah-Beyazlılar, Vodafone Arena kozunu da kullanmaya başladı. Yönetim, İnönü Stadı’nda ‘eski açık’ olarak bilinen deniz tarafındaki kale arkası tribününün isim hakkını Denizbank’a sattı.

Buna göre Vodafone Arena’da söz konusu bölüm Denizbank Tribünü olarak anılacak. 5 yıllık anlaşma karşılığında Kartal’ın kasasına 20 milyon TL girecek. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, söz konusu anlaşmayla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Bütün tribünlere sponsor alacağız. Stadın maliyetine de buradan büyük bir katkı sağlayacağız. İlk anlaşmayı Denizbank ile yaptık. Sırada 3 anlaşma daha var” ifadelerini kullandı.

50 MİLYON TL YOLDA
Orman’ın ‘sırada’ dediği 3 anlaşmanın ilki için en yakın aday da Spor Toto... Yönetimin İnönü Stadı’nda Çarşı Grubu’nun oturduğu kapalı tribün için Spor Toto’yla görüşmelerinin son aşamaya geldiği öğrenildi. Siyah-Beyazlılar’ın Vodafone Arena’da kapalının ‘Spor Toto Tribünü’ olarak anılması karşılığında 10 yıllık bir anlaşma yapmayı planladığı ve kasaya 50 milyon TL girmesinin hedeflendiği belirtildi. Öte yandan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena’da çatı montajının 10 gün içinde tamamlanacağını açıkladı.

"Haberi yazmışsın zaten linke gerek yok"
[ Son Düzenleme: 20 Ekim 2015, 12:35:32 Yunus ]

Çevrimdışı Burak Akay

30 değil de 5-10 cm olabilir yeterli şimdilik :D
Aynen oda yeter şimdilik zaten ön destek iskeleleri sökülmüş çatı dengede duruyor bu bile yeterli ama tamamen bi kesilse yerden tam süper olucak
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Ensar

Kartal'dan dev anlaşma!
Fikret Orman döneminde sponsorluk konusunda önemli adımlar atan Beşiktaş, Vodafone Arena’da kale arkası tribününün isim hakkı için Denizbank ile anlaştı. Kulübün kasasına 5 yılda 20 milyon TL girecek. Sırada Spor Toto var

Beşiktaş sahada koşar adım ilerlerken, yönetim de mali konularla kulübü rahatlatma adına durmadan çalışıyor. Son dönemde sponsorluk anlaşmaları konusunda önemli adımlar atan Siyah-Beyazlılar, Vodafone Arena kozunu da kullanmaya başladı. Yönetim, İnönü Stadı’nda ‘eski açık’ olarak bilinen deniz tarafındaki kale arkası tribününün isim hakkını Denizbank’a sattı.

Buna göre Vodafone Arena’da söz konusu bölüm Denizbank Tribünü olarak anılacak. 5 yıllık anlaşma karşılığında Kartal’ın kasasına 20 milyon TL girecek. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, söz konusu anlaşmayla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Bütün tribünlere sponsor alacağız. Stadın maliyetine de buradan büyük bir katkı sağlayacağız. İlk anlaşmayı Denizbank ile yaptık. Sırada 3 anlaşma daha var” ifadelerini kullandı.

50 MİLYON TL YOLDA
Orman’ın ‘sırada’ dediği 3 anlaşmanın ilki için en yakın aday da Spor Toto... Yönetimin İnönü Stadı’nda Çarşı Grubu’nun oturduğu kapalı tribün için Spor Toto’yla görüşmelerinin son aşamaya geldiği öğrenildi. Siyah-Beyazlılar’ın Vodafone Arena’da kapalının ‘Spor Toto Tribünü’ olarak anılması karşılığında 10 yıllık bir anlaşma yapmayı planladığı ve kasaya 50 milyon TL girmesinin hedeflendiği belirtildi. Öte yandan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena’da çatı montajının 10 gün içinde tamamlanacağını açıkladı.

http://www.haberturk.com/spor/futbol/haber/1142206-kartaldan-dev-anlasma
Senelik 1.2m euro , çok az geldi bana , diğer stadlarda durum nedir bilen var mi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ferhat Türk

Kartal'dan dev anlaşma!

50 MİLYON TL YOLDA

http://www.haberturk.com/spor/futbol/haber/1142206-kartaldan-dev-anlasma

Bedavaya vermişiz bildiğin

Çevrimdışı Hasan Tahsin

bizim maraton tribünler alt kat 26 sıra bursanın 23 ,üst katlar bizim 22 bursanın 23 sıra ,bizim arada loca katı var onların locası üstte. @ahmetemre  edit : bizim tribünler daha dik ayrıca bu nedenle daha heybetli görünüyor.

Maraton derken  :alala:
Bizde Eski Açık - Yeni Açık - Kapalı - Numaralı hiç değişmez sanıyorum ben  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı SDemirsoy

Aynen oda yeter şimdilik zaten ön destek iskeleleri sökülmüş çatı dengede duruyor bu bile yeterli ama tamamen bi kesilse yerden tam süper olucak
zaten altından şuan iskeleyi alsan havada durur bence :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sponsor bulmamız tabiki çok güzel bir şey ama borcumuz çok fazla olduğu için anlaşılan fiyatlar çok düşük. Sponsor olacak firmalar mali durumumuzun farkında elimizde çok fazla bir pazarlık imkanı yok. Ya Denizbank gibi kredi aldığımız firmalarla anlaşma yapıp bu krediye istinaden para alacağız ya da beklentinin altında ücretlerle anlaşma imzalayacağız yoksa Türkiye'nin en özel yerindeki en güzel stadının sponsor anlaşmaları bu boyutta olmamalı. Mali durumumuz düzeldikçe ve sportif başarı geldikçe sponsor anlaşmalarının miktarı artacaktır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Burak

5 yılda 20 milyon TL az değil mi? Yılda 4 milyon TL yapar, kur cinsinden yazsak çok daha az bir miktar çıkacak. Acaba bu verilecek ücretin yanında başka maddelerde olabilir mi? Mesela bizim onlara borcumuz var mı bilmiyorum ama varsa borç silme olayı veya taraftara özel kartlar gibi şeyler olabilir herhalde.