Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5904784 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türken

Sponsor bulmamız tabiki çok güzel bir şey ama borcumuz çok fazla olduğu için anlaşılan fiyatlar çok düşük. Sponsor olacak firmalar mali durumumuzun farkında elimizde çok fazla bir pazarlık imkanı yok. Ya Denizbank gibi kredi aldığımız firmalarla anlaşma yapıp bu krediye istinaden para alacağız ya da beklentinin altında ücretlerle anlaşma imzalayacağız yoksa Türkiye'nin en özel yerindeki en güzel stadının sponsor anlaşmaları bu boyutta olmamalı. Mali durumumuz düzeldikçe ve sportif başarı geldikçe sponsor anlaşmalarının miktarı artacaktır.
bence içinde bulunduğumuz duruma göre çok iyi rakamlar. Fiyapı gibi batak bir firmaya 2 milyona koca stadın tüm tribünlerinin isim hakkının verildiğini biliyoruz. Hatta sonrasında  üzerine para verdik

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bence içinde bulunduğumuz duruma göre çok iyi rakamlar. Fiyapı gibi batak bir firmaya 2 milyona koca stadın tüm tribünlerinin isim hakkının verildiğini biliyoruz. Hatta sonrasında  üzerine para verdik
Aynı minvalde düşünüyoruz. Ama içinde bulunduğumuz duruma göre daha güçlü bir finansal yapımız olsaydı bu tekliflerle kapımıza bile gelemezlerdi. Anlatmak istediğim nokta bu. Ama böyle böyle ayağa kalkacağız.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

Sponsor bulmamız tabiki çok güzel bir şey ama borcumuz çok fazla olduğu için anlaşılan fiyatlar çok düşük. Sponsor olacak firmalar mali durumumuzun farkında elimizde çok fazla bir pazarlık imkanı yok. Ya Denizbank gibi kredi aldığımız firmalarla anlaşma yapıp bu krediye istinaden para alacağız ya da beklentinin altında ücretlerle anlaşma imzalayacağız yoksa Türkiye'nin en özel yerindeki en güzel stadının sponsor anlaşmaları bu boyutta olmamalı. Mali durumumuz düzeldikçe ve sportif başarı geldikçe sponsor anlaşmalarının miktarı artacaktır.
Türk Hava Yolları'nın  birde sanırım isviçreli Swissotel'inde (kapalı tribün için tam arkasında kalıyor) sponsorluk istediği falan duymuştum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Türk Hava Yolları'nın  birde sanırım isviçreli Swissotel'inde (kapalı tribün için tam arkasında kalıyor) sponsorluk istediği falan duymuştum
THY beşiktaş haricinde her takıma sponsor oldu neredeyse. Beşiktaş'a da olmak isteyecektir ama bunun bedeli diğer takımlar gibi ucuz olmayacak. Swissotel mantıklı kapalı tarafı için :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

Abiler yapmayın , beşiktaş gibi çok yükselişte ve revaçta olan bir takım böyle bir mevki de stad yapıyor , avrupada oyuncuları değer buluyor , avrupa kupalarında gruptan çıkıyor tottenham liverpool karşısında duramıyor , siz bu duruma bu paralar iyi diyorsunuz , beşiktaş eski beşiktaş değil ki bu paraları normal olsun
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı SDemirsoy

THY beşiktaş haricinde her takıma sponsor oldu neredeyse. Beşiktaş'a da olmak isteyecektir ama bunun bedeli diğer takımlar gibi ucuz olmayacak. Swissotel mantıklı kapalı tarafı için :)
siwissotel banada çok mantıklı geldi ama kuru kuruya olmaz iyi para versinler :D

Çevrimdışı denizaydogdu

Senelik 1.2m euro , çok az geldi bana , diğer stadlarda durum nedir bilen var mi

kulübün ilgili bankaya borcu var ordan kesmişlerdir büyük ihtimalle yoksa Fİkret Orman kaçın kurası verirmi boyle bedavaya =)
Kartal

Çevrimdışı ahmetx

Maraton derken  :alala:
Bizde Eski Açık - Yeni Açık - Kapalı - Numaralı hiç değişmez sanıyorum ben  :D
iki farklı stadyumu karşılaştırıyoruz Hasan abi  :bandit:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı bertanb

ilk yapılan sponsorluk anlaşmalarını önümüzdeki 5 yılda sportif başarılarlada desteklersek eğer, ikinci 5 yıllık yada 10 yıllık anlaşmalar daha iyi rakamlara yapılabilir. şu anda içinde bulunduğumuz şartlara göre bence iyi anlaşmalar yapılıyor.

Tesisleşmeler sırasında veya sonrasında iyi sponsorluk anlaşmaları için sportif başarı kesinlikle sağlanmalıdır. NET!!!  :eyes :icool:
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı ahmetx

ben devlet şirketlerinin bazı kulüplere sponsor olmasını çok doğru bulmuyorum.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Fatih

Thy bize zaten sponsor. Ama onlarin istedigi gogus reklami. Bizde de orasi en az 8 senelik kapali.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı aoguzd

siwissotel banada çok mantıklı geldi ama kuru kuruya olmaz iyi para versinler :D

Numaralıya da itü makine fakültesi sponsor olsun  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ben devlet şirketlerinin bazı kulüplere sponsor olmasını çok doğru bulmuyorum.
Başka takımlara oluyorsa Beşiktaş'a da olacak. Ben de karşıyım bu duruma ama devletsen ayrım yapamazsın.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

yeni açığa tükürük köftecisi :D

Çevrimdışı GD8

Vodafone Arena 11:15

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı GD8

Devamı

Çevrimdışı Serdkar

Pegasus:

-Pegasus tribünü için isim sponsorluğu yıllık 4.000.000 euro

- Opel tribünü için yıllık 4.000.000 euro.

http://www.milliyet.com.tr/sponsor-zengini-galatasaray--galatasaray-1763817-skorerhaber/

Bakalim Haberturk haberi dogru cikacakmi...

Resmi olarak aciklama olmadan hic bir Habere inanmam

Çevrimdışı ahmetx

yeni açığada ritz olsun o zaman  :D

Çevrimdışı ahmetx

Başka takımlara oluyorsa Beşiktaş'a da olacak. Ben de karşıyım bu duruma ama devletsen ayrım yapamazsın.
bende onu dedim zaten ayırt etmeyecek sonuçda bu şirketler milletin bazı kulüplerin değil.

Çevrimdışı SDemirsoy

@gndundar26 kardeşim eline sağlık ses geliyor mu çatur çutur jacklarden ?

Çevrimdışı MERTG

Yeni açık tribüne de Ritz Carlton?!  Numaralıyı da THY aldı mı tamam  :lol: Stad değil turizm ve seyahat acentası  :lol:
Bir gün değil her gün Beşiktaş!

Çevrimdışı Erdem Çözer

sponsorların futboldan çekildiği, büyük takımların bile iyi rakamlardan forma sponsoru bulmakta zorlandığı bir dönemde tribün sponsoru bulmak iyi iştir.. rakam gelince, fenerbahçe gibi tribünü komple bi markaya vermek yerine 5 sene için para almışız.. 5 sene sonra şartlar iyi yönde değişirse inşallah daha iyi rakamlara verilir ama alınan para bugünün şartlarında hiç fena değil
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı GD8

@gndundar26 kardeşim eline sağlık ses geliyor mu çatur çutur jacklarden ?
Hayır şuanlık bir işlem yapılmıyor...

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Ensar

@gndundar26 eline sağlık sağolasın , kendi gözlemlerin nedir , neler oluyor stadda :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !