Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5904833 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Forumca sjlerden gelecek çatır çutur sesleri bekliyoruz  :lol: :lol:
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ben devlet şirketlerinin bazı kulüplere sponsor olmasını çok doğru bulmuyorum.
Sadece 1 takima sponsor olursa art miyet ararim ama 3-4 ve daha fazla kulube sponsor olursa sikinti yok benim acimdan
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Fatih

gs tribun isim sponsorlugu icin 4 milyon euro ve 4 milyon dolar arasinda satis gerceklestirmis.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı GD8

@gndundar26 eline sağlık sağolasın , kendi gözlemlerin nedir , neler oluyor stadda :)
Çatıdaki bazı işçi abilerimiz beklemede
6 işçi iskeledeki 4 lü halatlardaki bir noktada  çelik profiller de sıkma işlemi yapıyor

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Fatih

Sezgin Gülnar ‏@sezgingulnar  2 dk.2 dakika önce
Vodafone Beşiktaş'a sponsor oluyor dediler Beşiktaş Vodafone sponsor oldu şimdi Denizbank sponsor oldu deniliyor Beşiktaş sponsor oldu

Mantıklı.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

@ahmetx abi
Sutunlarin aralarina Cam bariyerden vazgeçilmiş galiba :alala:
Dun stadi baya dikkatli inceledim Kapalida 2-3 Farkli yere Demir ferforje monte edilmis , Belki ornektir bilemiyorum ama sanki Ferforje yapilacak gibi...

Çevrimdışı GD8

@gndundar26 fotograflar için teşekkürler elinize saglık
Rica ederim....

Çevrimdışı ahmetx

Sadece 1 takima sponsor olursa art miyet ararim ama 3-4 ve daha fazla kulube sponsor olursa sikinti yok benim acimdan

devlet şirketlerinin  milli takımlara , avrupa ve dünya liglerine katılan kulüp takımlarına sponsor olmasında benim açımdan da problem yok  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx abi
Sutunlarin aralarina Cam bariyerden vazgeçilmiş galiba :alala:
Dun stadi baya dikkatli inceledim Kapalida 2-3 Farkli yere Demir ferforje monte edilmis , Belki ornektir bilemiyorum ama sanki Ferforje yapilacak gibi...
bende biraz önce bunu düşünmüştüm çok yaşa ferforje daha güzel durur daha ayrı bir havası olur . @Yunus Emre Dökmeci
[ Son Düzenleme: 20 Ekim 2015, 11:39:36 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı GD8

Forumca sjlerden gelecek çatır çutur sesleri bekliyoruz 
Bende sj'lerin sesini duyup kendime geleyim dedim stada koştum. Ama duymadık yine....

Çevrimdışı Ensar

Çatıdaki bazı işçi abilerimiz beklemede
6 işçi iskeledeki 4 lü halatlardaki bir noktada  çelik profiller de sıkma işlemi yapıyor

Ayar çekiliyor yani iyi iyi :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Erdem Çözer

Sezgin Gülnar ‏@sezgingulnar  2 dk.2 dakika önce
Vodafone Beşiktaş'a sponsor oluyor dediler Beşiktaş Vodafone sponsor oldu şimdi Denizbank sponsor oldu deniliyor Beşiktaş sponsor oldu

Mantıklı.

ne açıdan mantıklı?
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

bende biraz önce bunu düşünmüştüm çok yaşa ferforje daha güzel durur daha ayrı bir havası olur .
Evet Bencede Ferforje olsun cok güzel duruyor :ok:
Ferforjelerde Besiktas armasi var kucuk küçük onlarda ayri güzel duruyor
Kufekiler ile Prekast altlarindaki ve kolonlardaki Fume kaplama ise cok uyumlu duruyor...

Çevrimdışı GD8

Yeni açıkta alt kısımlara doğru küfeki çalışması yapılıyor...

Çevrimdışı Serkan Çağıl

DenizBank bize bayağı kredi verdi bu vefa borcu olabilir.Yani hani ucuza sponsor olmuş ama kredilerde daha çok güzellik sağlayacaktır.Yoksa yıllık 1,2 pek ciddiye alıncak rakam değil.Sen bu parayla en basit topçuyu alamıyorsun.

Bence acele etmemek gerek bekledikçe değeri artacaktır.Artmasa bile 5 yıllık 10 yıllık bu fiyatlara verilmesine kesinlikle karşıyım.Bir sene boş kalır belki tribün sponsoru ama sonraki sene daha iyi fiyatlara verilir.

Çevrimdışı ahmetx

Evet Bencede Ferforje olsun cok güzel duruyor :ok:
Ferforjelerde Besiktas armasi var kucuk küçük onlarda ayri güzel duruyor
Kufekiler ile Prekast altlarindaki ve kolonlardaki Fume kaplama ise cok uyumlu duruyor...
beşiktaş arması mı , kartal başı mı ? @Yunus Emre Dökmeci

Bende sj'lerin sesini duyup kendime geleyim dedim stada koştum. Ama duymadık yine....

Ben dun duydum :icool:
Ama her ses geldiginde yuregim agzima geldi , Kirildimi , Koptumu diye dusundum her seferinde :money:

Çevrimdışı Efe

mickey mouslar ve alt halatlar iyice yerinden oynamis bazi kisimlari havada suan bugun kontrollerde herangibi sıkıntı olmazsa cati havaya dogru cikmaya baslar ogelden sonra tekrar islem devam eder heralde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

bu sponsorlara inşallah sadece isim hakkını vermişlerdir tribün korkuluklarında umarım sabit reklamları olmaz.

beşiktaş arması mı , kartal başı mı ? @Yunus Emre Dökmeci
Benim gördüklerimde Arma vardi abi , Belki bazilari arma bazilari kartal figurlufur yada her ferforjede 2 si birden vardir tam hatirlayamadim simdi :alala:

Yeni açıkta alt kısımlara doğru küfeki çalışması yapılıyor...

Evet Yeni acik tarafinda kolonlarin alt taraflarida kaplanmaya baslamis , Ara katin demir iskeleti bitmis orasi cammi olacak acaba :alala:
[ Son Düzenleme: 20 Ekim 2015, 11:46:54 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı GD8

Ben dun duydum :icool:
Ama her ses geldiginde yuregim agzima geldi , Kirildimi , Koptumu diye dusundum her seferinde :money:
bakalım haftada 3-4 defa uğruyorum stada duyacağım  sj'lerin kükremesini...

Çevrimdışı ahmetx

Benim gördüklerimde Arma vardi abi , Belki bazilari arma bazilari kartal figurlufur yada her ferforjede 2 si birden vardir tam hatirlayamadim simdi :alala:
örneklerde arma hiç görmedim ben

bakalım haftada 3-4 defa uğruyorum stada duyacağım  sj'lerin kükremesini...

Insan bir acayip oluyor
Bayagi ses geliyor , Demir iskelet kirildi saniyorsun oyle bir ses çıkıyor

örneklerde arma hiç görmedim ben

Bu eski açıktaki abi
Kapali tarafindakilerde Arma vardi
Diyorum ya tam hatirlayamadim belki her ikisi birden vardi ama Arma gordum bundan eminim :ok: