Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5886093 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Rize ve Kasımpaşa maçlarının Başakşehir Stadı'nda oynanacağı açıklanmış kulüp tarafından. Sadece 2 maç mı orada oynanacak ben anlamadım bu işi. Olimpiyat Stadı havaların soğumasıyla beraber imkansız. Şenol Güneş takımın şehir şehir gezmesine karşıydı bu gidişle tekrardan Ankara Konya gezilecek anlaşılan.
4 maç anlaşıldı  çimler  müsaade  ederse,bozulmazsa 5. maç içinde izin verecekti Göksel Gümüşdağ.

Çevrimdışı sallapati

BU saçma uygulama kombine sahiplerine büyük bir haksızlık... 2 haftada 1, adam tribüne giremeyecek 300-500 kişi küfür etti 30 saniye diye..

Vodafone Arenada kombine alacaklara tavsiyem.. küfürün az olacağı tribünden alsınlar kombinelerini... numaralı veya eski açık olabilir...

yoksa 2 haftada 1 maça giremezler bu salak tff yüzünden

Çevrimdışı talha

Kulübe de tekrar ettikçe artan şekilde para cezası verirler. Bizim takımın tekrar satılan biletleri anca para cezasını karşılar.
Şu cezayı niye kulübe kesiyorlar ki onu da kessinler taraftara bir maç para cezası kesilsin ikinci sefer bir allahın kulu sövüyor mu cezalar yanlış türk milleti cebini düşünür

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Rize ve Kasımpaşa maçlarının Başakşehir Stadı'nda oynanacağı açıklanmış kulüp tarafından. Sadece 2 maç mı orada oynanacak ben anlamadım bu işi. Olimpiyat Stadı havaların soğumasıyla beraber imkansız. Şenol Güneş takımın şehir şehir gezmesine karşıydı bu gidişle tekrardan Ankara Konya gezilecek anlaşılan.
4 ya da 5 maç için anlaşılmıştı zaten.

Gs derbisi hariç kalan maçların hepsi Başakşehir'de oynanacak öyle gözüküyor.

Belki 1 maç daha yine Olimpiyat'ta oynanabilir.(İç sahada 6 maçımız kaldı)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ersoy

4 ya da 5 maç için anlaşılmıştı zaten.

Gs derbisi hariç kalan maçların hepsi Başakşehir'de oynanacak öyle gözüküyor.

Belki 1 maç daha yine Olimpiyat'ta oynanabilir.(İç sahada 6 maçımız kaldı)

Gs niye oynanmıyor ?
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı sallapati

GS , LOkomotiv ve Skenderbeu maçları Olimpiyatta sadece ilk yarı sonuna kadar..
Bu arasa moscow maçı 19 a alınmış.. 22 çok geç oluyordu ama 19 da hafta içi için biraz erken gibi

Çevrimdışı Tolga

Gs niye oynanmıyor ?
Bugüne kadar tüm derbiler Olimpiyat'ta oynandı, daha fazla taraftarın gelebilmesi için.

Bu yüzden yine derbiyi Olimpiyat'ta oynarız :)

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Sarp

Çevrimdışı ers1903

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı BlackEagle26

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Hadi bakalım yarın erkene alarmı kurayım beklemeye geciyim ben

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı celiker1

Allahım şu çatıyı kazasız,belasız kaldırmayı nasip et👍🏻
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı cadavra

nazar boncugunun takılması bu işin ne kadar riskli oldugunu gösteriyor.Bence bu işi yapan firmada da korku var ınsallah kazasız belasız kalkar tek temennim o benim.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı İhsan

Hadi bakalım yarın erkene alarmı kurayım beklemeye geciyim ben

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben saat 0:00 dan sonra beklemeye başlarım artık :-)
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Ben saat 0:00 dan sonra beklemeye başlarım artık :-)
Karanlıkta zor olur gün doğumuna kalkarız :D

Çevrimdışı celiker1

Şu an çatının en yüksek noktası çatı kirişleri.Çatı kalktığı zaman en öndeki çelik boruların en üstü çatı kirişlerini 40 cm mi geçecek?Eğer öyle ise halatlar öne doğru yaklaşık olaracak 20-30 derece eğik olacak duruma kadar gerilecek değil mi?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı smtcglr

Kalksın  artıkkk  :D inşallah bi sakatlık çıkmaz :alala: