Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5885135 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ErsinA.

neyseki artık o maçtakilerle sınırlı tribün cezaları .

Komple stad kapatılmasından tribün kapatılmasına indirgendi cezalar. Şahıslara yansıtıldığı günleri de görür miyiz acaba?

Çevrimdışı ahmetx

konya stadı bu fotoda çok güzel görünüyor , her şeyi A kalite olacak Vodafone arena oturduğum yerde kıpır kıpır etti beni .

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Komple stad kapatılmasından tribün kapatılmasına indirgendi cezalar. Şahıslara yansıtıldığı günleri de görür miyiz acaba?

artık o maçda ceza alan tribünde kimler varsa onlar bilet alamayacaklar tribün kapanmıyor , başladı o uygulama trabzon maçıyla
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

adam gs li ama Vodafone Arena da locası var.

Başkanımızın satış politikasına hayranım. hiç affetmiyor.  :evillol:
Staddda Calisan Her firmanin sahibine ve her sponsor un sahibine 1 Loca kitliyor :biggrinking:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

yok artık tribün kapatmada kalktı sadece tribündekiler ceza alıyor

Çevrimdışı ErsinA.

artık o maçda ceza alan tribünde kimler varsa onlar bilet alamayacaklar tribün kapanmıyor , başladı o uygulama trabzon maçıyla

Ama o tribünde olup da küfür etmeyenlerde ceza almış oldu. Benim demek istediğim sadece küfür eden veya aykırı hareket yapanlar ne zaman tespit edilecek ve sadece onlar ceza alabilecek.

Pasoligin asıl amacı buydu uygulamaya koyduklarında ama hala amacına ulaşamadı.

yine yanlış anladın beni Ahmet abi  :)

Çevrimdışı ahmetx

yoo sadece ben değil bak @Necmi abide yanlış anladı :D . O dediğin nasıl olacak peki mümkün mü şahıs cezası nasıl ayırt edeceksin ?
[ Son Düzenleme: 15 Ekim 2015, 16:38:43 ahmetx ]

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Hunter1987

yoo sadece ben değil bak @Necmi abide yanlış anladı :D . O dediğin nasıl olacak peki mümkün mü şahıs cezası nasıl ayırt edeceksin ?

stad'a giriste herkese chip taksak olur mu ki acaba? :ebebe:
Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı Erdem Çözer

projedeki sonraki hedef şahıs ayırt etmek.. yüksek çözünürlüklü kameralar ve passolig alırken verdiğimiz resmi kullanarak yüz tanıma programlarıyla bunu yapmaları mümkün.. belki seneye şahıs cezalandırmaya geçerler
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ErsinA.

yoo sadece ben değil bak @Necmi abide yanlış anladı :D . O dediğin nasıl olacak peki mümkün mü şahıs cezası nasıl ayır edeceksin ?

iki kişi yanlış anladıysa ben anlatamamışımdır  :)

Demirören zamanında pasoligi överken anlatıyordu. 

Pasolig sayesinde kimin hangi tribünde ve hangi koltukta oturduğu belli. ellerinde resimlerimizde var.

stattaki kameralar ve güvenlikler sayesinde aykırı harekette bulunanları tespit edecek ve o kişilere ceza uygulanacak diyordu.

Böyle bir sistemden bahsettiler zamanında ama uygulamaya geçemediler henüz.

Bende ne zaman geçebileceklerini merak ediyorum doğrusu.

Çevrimdışı Tolga

iki kişi yanlış anladıysa ben anlatamamışımdır  :)

Demirören zamanında pasoligi överken anlatıyordu. 

Pasolig sayesinde kimin hangi tribünde ve hangi koltukta oturduğu belli. ellerinde resimlerimizde var.

stattaki kameralar ve güvenlikler sayesinde aykırı harekette bulunanları tespit edecek ve o kişilere ceza uygulanacak diyordu.

Böyle bir sistemden bahsettiler zamanında ama uygulamaya geçemediler henüz.

Bende ne zaman geçebileceklerini merak ediyorum doğrusu.

Aynen Pasolig bu amaçla ortaya çıkartılmıştı ama böyle olmayacağını herkes biliyordu tabi.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı YunusEmre

çatı cuma namazına müteakip kalksın artık kokmaya başladı :duman:

2 cuma kaldıramadık ama Allah nasip ederse yarın Cuma namazına müteakiben kalkacak  :evillol:

Çevrimdışı Factatum

yok artık tribün kapatmada kalktı sadece tribündekiler ceza alıyor

Kulüp daha evvel sattığı koltukları cezalı maçta başka taraftarlara satabiliyorsa, maddi açıdan kulübe ödül oluyor bu. 

Çevrimdışı Efe

çatı gerçekden ayın 20 sinde kalkarsa haberi Hulusi babadan alın derim.
Yok ya ne alakası var ayın 9 unda denemişler işte yani 9 unda kaldırma başlamış gitmiş yamulmuş bulonlar falan yamulmasaydı kalkmış olacaktı onların değişimi falan  filan derken 1 hafta geçti yarına bakalım ne olacak iş güvenliği tüm önlemler alınmadan zaten kaldırmaya izin vermez tüm parçalar tekrar kontrol ediliyodur hep bişeyler çıkıyor azami dikkat lazım
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Kulüp daha evvel sattığı koltukları cezalı maçta başka taraftarlara satabiliyorsa, maddi açıdan kulübe ödül oluyor bu. 
tabi klüplere  bi yaptırımı kalmadı ancak 80 bin beşiktaş passoligli bi maçta ceza alırsa ertesi maç seyirci bulamayız :D hele anadoluda bursanın 20 bin taraftarının kitlenmişti ertesi maç 5 bine zor oynadılar :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Fikret Ormanın çok hoşuna gitti bu karar  :lol:

Çevrimdışı Factatum

tabi klüplere  bi yaptırımı kalmadı ancak 80 bin beşiktaş passoligli bi maçta ceza alırsa ertesi maç seyirci bulamayız :D hele anadoluda bursanın 20 bin taraftarının kitlenmişti ertesi maç 5 bine zor oynadılar :icool:

Nasıl yani? O sırada maçta bulunlar değil de, tüm Beşiktaş passolig kartı olanlara mı geliyor ceza?

Çevrimdışı ahmetx

Nasıl yani? O sırada maçta bulunlar değil de, tüm Beşiktaş passolig kartı olanlara mı geliyor ceza?

hayır maçda ceza alan tribün hangisiyse o tribündekiler cezayı yiyor.

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Rize ve Kasımpaşa maçlarının Başakşehir Stadı'nda oynanacağı açıklanmış kulüp tarafından. Sadece 2 maç mı orada oynanacak ben anlamadım bu işi. Olimpiyat Stadı havaların soğumasıyla beraber imkansız. Şenol Güneş takımın şehir şehir gezmesine karşıydı bu gidişle tekrardan Ankara Konya gezilecek anlaşılan.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı mehmetthedum

Kulübe de tekrar ettikçe artan şekilde para cezası verirler. Bizim takımın tekrar satılan biletleri anca para cezasını karşılar.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı LuceGel

çatı gerçekden ayın 20 sinde kalkarsa haberi Hulusi babadan alın derim.
Hulusi baba napıyon o çatı kimleri yedi  :D
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Anıl

BeşiktAŞK ‏@BesiktASK 4 dk.4 dakika önce

Çaykur Rizespor maçımızın biletleri yarın 12.00'de satışa çıkıyor.

Çaykur Rizespor maçının Bilet Fiyatları:

Doğu Tribün     : 45TL
Batı Tribün      : 30TL
Kuzey Tribün   : 15TL
Güney Tribün   : 15TL

Çevrimdışı sozkul

fener maçında bilet alanlar giremeyecek başka herkes o cezalı tribüne bilet alabilecek.
yani boş tribün olmayacak.
kulüpler için karlı iş bu...

Peki, cezalı bir furbolsever olarak kombinemi ceza almamış birine aktarabiliyor muyum?

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

hayır maçda ceza alan tribün hangisiyse o tribündekiler cezayı yiyor.
Ya  aslında o cezalı tribünde olup da  haksız yere  ceza  yiyen  birisi(eğer küfür  edilen yere uzakta  oturduğunu mesela ispat edebilirse)  mahkemeye  verse  federasyonu çok kolaylıkla tribün cezasını  kaldırtırabilirde  mahkeme tarafından  @ahmetx.