Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5884879 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Alparslan

Bugün kaldırış olmaz bu saatten sonra. Ama yarın bir ihtimal kalkabilir. Arkadaşlar lütfen acele etmeyelim. Biliyorum herkez bir an önce kaldırılmasını bekliyor. Yapılan iş çok hassas bir iş. Hiç bir hata kabul etmiyor. Merak etmeyin herşey emin ellerde. En ufak bir aksilik bile istenmiyor bu yüzdende acele edilmiyor. Herşeyden emin olunmadan kaldırış olmamalı. Biraz acele ettik bir kaza yaşandı. Bunun tekrarı büyük bir facia olur. Eğer o çatı Allah korusun aşağı inerse siz önümüzdeki seneyi bırakın bir daha stadı göremezsiniz. O yüzden biraz daha sabır.

Çevrimdışı TayfurU

19.03 de açarsak 4 maç yapabiliyoruz, sizce 19 marttan daha erken açılma ihtimali var mı?

Çevrimdışı ahmet türken

valla 3 senedir stad yüzü görmemiş taraftar ediceği küfürlerin hepsi onlara helal hos olsun

birikmiş enerji var yahu ve bu belkide sezona yayılarak harcanır öyle biriki maçla bitmez:D
ben küfüre karşıyım :D bak fb maçında edenler cezayı aldı. Taraftarımız çok küfürbaz özellikle numaralı tribün :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

19.03 de açarsak 4 maç yapabiliyoruz, sizce 19 marttan daha erken açılma ihtimali var mı?
Şu an itibariyle 19 martta açılma ihtimali de yok  :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Akil Emre

Çatı işinin bukadadr meşekatli olduğunu gördükten sonra, mesela 5 yıl sonra Kapasite arttırımı için gerekli izinler alınsa bile, çatının yerinden sökülmeden eski açığın portatif tribünlerle veya başka bir yolla yükseltilme ihtimali var mıdır?
Yoksa kapasite artışı için stadımızdaki tek yol koltuk düzenlemesi ile mi olacaktır?

Çevrimdışı Anıl

ben küfüre karşıyım :D bak fb maçında edenler cezayı aldı. Taraftarımız çok küfürbaz özellikle numaralı tribün :evillol:
:kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

o zaman açılışı Juve ,Newcastle, santos la beraber 4 lü turnuva yapalım @Necmi abi. Bizimkiler renklide elinkiler renkli değil mi? :D
elin renklisinden bize ne :D @ahmetx
elinde renkli bittide elin renklisinemi dadandın :bandit:

Çevrimdışı ErsinA.

yarın kalkacak bence

bence bu hafta kalkmaz.

rüyamda çatının kaldırılışını gördüm.  o yüzden forumun canlı yayınını da izlemicem.   haftaya kaldırıyorlardı.  :D

Çevrimdışı Deadam

Çatı işinin bukadadr meşekatli olduğunu gördükten sonra, mesela 5 yıl sonra Kapasite arttırımı için gerekli izinler alınsa bile, çatının yerinden sökülmeden eski açığın portatif tribünlerle veya başka bir yolla yükseltilme ihtimali var mıdır?
Yoksa kapasite artışı için stadımızdaki tek yol koltuk düzenlemesi ile mi olacaktır?

Şahsi kanaatim mevcut yapının yeniden revize edilerek kapasite artırılması çok mümkün bulunmamakta bunun birinci engeli yükseklik (kot) sınırı hal böyle iken tek kapasite arttırımı koltukların ve aralardaki mesafelerin daraltılması olabilecektir. Onunda UEFA standartları nedeni ile yapılması pek mümkün gözükmemekte.

Zaten mevcut bir imkan olsaydı yani 41903 yerine 45903 kişilik yapılabilseydi bu işlem şu anki aşamada yapılırdı. Liglerimizde ve bizim maçlarımızda eski inönü zamanlarıda dahil olmak üzere seyirci ortalamalarına bakacak olursak mevcut kapasite yeterli gözüküyor.

Yıllar Yıllaaaar sonra bu kapasite yetersiz gelirse ancak yeniden bir stad inşaa etmek ve kot sınırlamasının esnetilmesi yoluyla kapasite arttırımı yapılabilir.

Kişisel kanattim ise stadlarda nicelikten ziyade niteliğin önemli olmasıdır. Yani 100 bin kişilik stadda 25 bin gerçek-ateşli -tutkuluBeşiktaş taraftarının yarattığı ambiansı yaratamayabilirsiniz.

Mevcut mabedimizin gerek tribünlerin sahaya olan mesafesi, dikliği, sahaya hakimiyeti ile değil 40000 kişi 20000 kişinin bile orada takımı çok rahat baskı altına alabileceğini hayal edebiliyorum.

O yüzden acizane kapasite konusuna pek takılmamanızı tavsiye edebilirim.

İyi günler
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Akil Emre

Şahsi kanaatim mevcut yapının yeniden revize edilerek kapasite artırılması çok mümkün bulunmamakta bunun birinci engeli yükseklik (kot) sınırı hal böyle iken tek kapasite arttırımı koltukların ve aralardaki mesafelerin daraltılması olabilecektir. Onunda UEFA standartları nedeni ile yapılması pek mümkün gözükmemekte.

Zaten mevcut bir imkan olsaydı yani 41903 yerine 45903 kişilik yapılabilseydi bu işlem şu anki aşamada yapılırdı. Liglerimizde ve bizim maçlarımızda eski inönü zamanlarıda dahil olmak üzere seyirci ortalamalarına bakacak olursak mevcut kapasite yeterli gözüküyor.

Yıllar Yıllaaaar sonra bu kapasite yetersiz gelirse ancak yeniden bir stad inşaa etmek ve kot sınırlamasının esnetilmesi yoluyla kapasite arttırımı yapılabilir.

Kişisel kanattim ise stadlarda nicelikten ziyade niteliğin önemli olmasıdır. Yani 100 bin kişilik stadda 25 bin gerçek-ateşli -tutkuluBeşiktaş taraftarının yarattığı ambiansı yaratamayabilirsiniz.

Mevcut mabedimizin gerek tribünlerin sahaya olan mesafesi, dikliği, sahaya hakimiyeti ile değil 40000 kişi 20000 kişinin bile orada takımı çok rahat baskı altına alabileceğini hayal edebiliyorum.

O yüzden acizane kapasite konusuna pek takılmamanızı tavsiye edebilirim.

İyi günler

Cevap için teşekkür ederim. Aslında sormak istediğim, yükseklik sınırı için bile gerekli izinler daha sonra alınsa , Çatı yerinden kımıldatılmadan eski açık yeni açık seviyelerine çıkartılabilir mi?

Benimde şahsi fikrim tabikide nitelikli taraftardır , bunun en kötü örneğini zaten brudge maçında yaşamıştık.

Çevrimdışı ahmetx

elin renklisinden bize ne :D @ahmetx
elinde renkli bittide elin renklisinemi dadandın :bandit:
ben bizim renklilere de karşı değilim , gelsinler 3 lü turnuvayla açalım. Dost düşman görsün stadyum nasıl oluyormuş  :D
[ Son Düzenleme: 15 Ekim 2015, 16:02:09 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ErsinA.

Başkan ve çatı firması sık sık toplantı yapıyorlarmış.  çatı firmasının patronuda hergün ordaymış. adam ofise uğramıyormuş bile.

Anladığım kadarıyla stad çok hareketli bu günlerde.

Çevrimdışı Deadam

Cevap için teşekkür ederim. Aslında sormak istediğim, yükseklik sınırı için bile gerekli izinler daha sonra alınsa , Çatı yerinden kımıldatılmadan eski açık yeni açık seviyelerine çıkartılabilir mi?

Benimde şahsi fikrim tabikide nitelikli taraftardır , bunun en kötü örneğini zaten brudge maçında yaşamıştık.

İmar planları yapılırken orada yapı yükseklikleri yoğunlukları belirtilir. İnönü stadı kendisi tarihi eser olmasada tarihi eserlere cephesi olması nedeni ile sit alanı gibi değerlendirilmektedir. Bu nedenle eski açıkta iki kule arasına dokunulamamaktadır. Hal böyle iken arkadaki süzer plazayı saymazsak - ki oranında nasıl yapıldığı ve yıkım kararı alınıp tekrar nasıl durdurulduğu bilinir-  mabedimizin tarihi eserlere yakın olması nedeni ile onların görüşünü kirletecek nitelikte ve yükseklikte yapı yapılmasına izin verilmesi çok muhtemel bulunmamaktadır.

Yani kısa ve kanımca orta vadede kapasite arttırımı yapılamayacaktır.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı ahmetx

iz inşaat için çok önemli bir proje keşke beşiktaşlı olsaydı sahibi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ekim 2015, 16:06:01
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
çatı cuma namazına müteakip kalksın artık kokmaya başladı :duman:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetx

ben eski açıkda testere kirişlerde ve karşılarındaki kolonlarda ankrajları gördükten sonra izinler alındıktan sonra o kısma 7 sıra ekleneceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı ErsinA.

iz inşaat için çok önemli bir proje keşke beşiktaşlı olsaydı sahibi.

adam gs li ama Vodafone Arena da locası var.

Başkanımızın satış politikasına hayranım. hiç affetmiyor.  :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

çatı gerçekden ayın 20 sinde kalkarsa haberi Hulusi babadan alın derim.

Çevrimdışı Karabay

valla 3 senedir stad yüzü görmemiş taraftar ediceği küfürlerin hepsi onlara helal hos olsun

birikmiş enerji var yahu ve bu belkide sezona yayılarak harcanır öyle biriki maçla bitmez:D
bunu öylesine şaka olsun diye yazdığınızı düşünüyorum.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

adam gs li ama Vodafone Arena da locası var.

Başkanımızın satış politikasına hayranım. hiç affetmiyor.  :evillol:
loca iş adamları için bir prestij hele ki böyle bir stadyumda.

Çevrimdışı ahmetx

neyseki artık o maçtakilerle sınırlı tribün cezaları .

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ekim 2015, 16:25:49
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
neyseki artık o maçtakilerle sınırlı tribün cezaları .
fener maçında bilet alanlar giremeyecek başka herkes o cezalı tribüne bilet alabilecek.
yani boş tribün olmayacak.
kulüpler için karlı iş bu...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana