Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5884628 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı dogu1903

Vodafone arena açıldığında ilk maçta hangi bestenin söylnmesini istersinz arkadaşlr ( 3 lü hariç) :)😂 merakımdan soruyorum 😁

çıldırt bizi delirt bizi kartalım

bu stadı başlarına YIKALIIIM  :lol: :lol:

Çevrimdışı tarik33

Onceki sayfada bir kardesimizin iletisi gibi bir mantikta olmaliyiz hepimiz. " catinin kalkmasina, stadin bitmesine bir gun daha yaklastik" .
Stadin acilmasi ile alakali ise, gozuken o ki ikinci yatinin ortasina dogru hazir olacak. O zaman bence "soft opening" denilen bir acilis yapilip, hem sezon sonuna kadar ufak ufak eksikler giderilir hemde guzel bir acilis firsati kacirilmaz.  Asil "grand opening" ise yaza, avrupa sampiyonasi sonrasi, 3 buyuk klubunde katilacagi, turnuva+konserler serisi seklinde 2-3 gunluk bir aktivite seklinde yapilabilir.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ekim 2015, 14:09:00
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone arena açıldığında ilk maçta hangi bestenin söylnmesini istersinz arkadaşlr ( 3 lü hariç) :)😂 merakımdan soruyorum 😁
sensiz geçen günlerin a....... k....... :bandit:
küfürlü tezahürat etmeden durmaz bizim taraftar hemen ceza da alırız ilk maç ilk ceza...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Aç kaldık susuz kaldık deplasmanda soğuktan geberdik olimpiyatta gibi bir beste olabilir gerçekçi, özlem dolu, sensiz hiç iyi değildim mesajı var bence stadın da hoşuna gider :D

Çevrimdışı ahmet türken

çıldırt bizi delirt bizi kartalım

bu stadı başlarına YIKALIIIM  :lol: :lol:
dur daha yeni yaptık yıkmayalım hemen

Çevrimdışı aoguzd

kesin ''baaazılarıııııı tüm kupalaraaaa bazıları şampiyonluğaaaa'' veya ''koy trabzona koy cimbomboma koy şu ... kanaryaya'' söylenir biz de burda kendimizi parçalarız :D

Çevrimiçi COB

Arkadaşlar daha önce de demiştim,  Başkanımız Fikret Orman'in demeç verdiği tarihten minimum 3 hafta sonra kalkarsa eyvallah. Bugüne kadar edindiğimiz tecrübeler bunu işaret ediyor. Önümüzdeki sezona yetişirse iyidir. O yüzden bu çatı daha çoook geç kalkar, kafama takmiyorum bence sizde takmayin, sadece kendimizi üzeriz.

Çevrimiçi Necmi

Onceki sayfada bir kardesimizin iletisi gibi bir mantikta olmaliyiz hepimiz. " catinin kalkmasina, stadin bitmesine bir gun daha yaklastik" .
Stadin acilmasi ile alakali ise, gozuken o ki ikinci yatinin ortasina dogru hazir olacak. O zaman bence "soft opening" denilen bir acilis yapilip, hem sezon sonuna kadar ufak ufak eksikler giderilir hemde guzel bir acilis firsati kacirilmaz.  Asil "grand opening" ise yaza, avrupa sampiyonasi sonrasi, 3 buyuk klubunde katilacagi, turnuva+konserler serisi seklinde 2-3 gunluk bir aktivite seklinde yapilabilir.
renklilerin ne işi var açılışımızda :alala:

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar daha önce de demiştim,  Başkanımız Fikret Orman'in demeç verdiği tarihten minimum 3 hafta sonra kalkarsa eyvallah. Bugüne kadar edindiğimiz tecrübeler bunu işaret ediyor. Önümüzdeki sezona yetişirse iyidir. O yüzden bu çatı daha çoook geç kalkar, kafama takmiyorum bence sizde takmayin, sadece kendimizi üzeriz.
yok biz takmıyoruz zatende sen bayağı takıyorsun :D
bu başlığa son attığın 10-15 mesaja bir bak istersen :evillol:  @COB

Çevrimdışı altanbjk

çimcilere stada 15-20 kasım gibi gelin demişler. hayırlısı:)

Nerden edindiniz bu bilgiyi bana inandırıcı gelmedi

Gelin demisler, belki de sadece etüd calismasi falan vardir. Bilgi dogrudur!

Çevrimdışı panic13

Selam arkadaşlar,

Dün çatının kaldırılışı rüyama girdi :D İnönü stadındayız ama lokasyon Dolmabahçe değil. Bakırköy'ü bilenler bilir, orada yücespor'un sahası vardır, eski adliyenin karşısında. Oradayız. Böyle uzun direkler dikmişler sahanın çevresine, bir adamda çatının demirlerini kontrol ediyor ama bizde içeride tribün düzeni almışız acayip bi şekilde. Hadi çıkın falan diyo, biz çıkıyoruz bir anda nerden geldiğini anlamadığım şekilde duvarlar çıkıyor ortaya ve çatının bağlantılarını oraya çekiçle çakıyorlar.

sonra uyandım sanırım, kafayı yemezsek iyidir çatı kalkana kadar :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ekim 2015, 14:33:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Burası beşiktaş alayına gider.... :steamed: :steamed:

2 yılda aldığımız aldığımız 5 milyon liraya yakın cezanın sebebi olan iki besteden biri :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ekim 2015, 14:34:47
  • Beşiktaş / Bodrum

Kalkarken sıkıntı çıkmazsa önümüzdeki sezon Ağustos'a yetişecektir.

Lakin gerçekçi olursak durum bu. Bu sene stattan çok şampiyonluğa odaklanmamız gerek ha oldu ha olacak yerine kabullenip sahaya odaklanmamız gerek çok daha önemli bu sene gelecek şampiyonluk.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı KUMANOVALI

2 yılda aldığımız aldığımız 5 milyon liraya yakın cezanın sebebi olan iki besteden biri :)

kim bulduysa besteyi zararı büyük

lütfen dikkat edelim beyler  :biggrinking:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ekim 2015, 14:36:25
  • Beşiktaş / Bodrum

Sütoğlanı Fener geçen her bestenin karşılığı yılda 2 milyon civarı ceza abi daha kaç kez uyarılır insanlar bilmiyorum :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi COB

yok biz takmıyoruz zatende sen bayağı takıyorsun :D
bu başlığa son attığın 10-15 mesaja bir bak istersen :evillol:  @COB

Yok çok takanlari gördüğüm için tekrardan yaziyorum :D  Ben kendimi önümüzdeki sezona programladim,  daha önce biteceğine ihtimal vermiyorum pek.

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Söyle Şampiyon Kim Söyle En Büyük Kim Söyle Fenerbahçe Söyle G.. Cimbombom Söyle Söyle bestesini söyleriz :sevinc

Çevrimiçi COB

Kalkarken sıkıntı çıkmazsa önümüzdeki sezon Ağustos'a yetişecektir.

Lakin gerçekçi olursak durum bu. Bu sene stattan çok şampiyonluğa odaklanmamız gerek ha oldu ha olacak yerine kabullenip sahaya odaklanmamız gerek çok daha önemli bu sene gelecek şampiyonluk.

Sorun çikmazsa okey,  Allah korusun ya sorun çikarsa?  Ağustos'a bile korkuyla yaklaşacağiz demekki...

Çevrimdışı ahmetx

renklilerin ne işi var açılışımızda :alala:
o zaman açılışı Juve ,Newcastle, santos la beraber 4 lü turnuva yapalım @Necmi abi. Bizimkiler renklide elinkiler renkli değil mi? :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Herşey hazır ama korkuyorlarsa kötü,sakat bir durum var öyleyse..
devirdikleri borular abi bi daha bi sıkıntı yaşanmasın diye bence tek tek kontrol ediyorlar yoksa halatlar gerilmiş iskeleler toplanmış çoktan kalkmalıydı skıntı vardır bazı bölümlerde onlar yeniden onarılıyordur yoksa 1 hafta önce kalkış başlamalıydı artık gelecek habere bakıyoruz heran işlem başladı denebilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

o zaman açılışı Juve ,Newcastle, santos la beraber 4 lü turnuva yapalım @Necmi abi. Bizimkiler renklide elinkiler renkli değil mi? :D
boavista altay newcastle valensia  :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurturan

Maç başlamadan önce sövsek yine ceza aliyor muyuz abi? illaa sövecem dedigimden degil harbiden merak ettim.. :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ozan062

valla 3 senedir stad yüzü görmemiş taraftar ediceği küfürlerin hepsi onlara helal hos olsun

birikmiş enerji var yahu ve bu belkide sezona yayılarak harcanır öyle biriki maçla bitmez:D
[ Son Düzenleme: 15 Ekim 2015, 15:06:08 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

devirdikleri borular abi bi daha bi sıkıntı yaşanmasın diye bence tek tek kontrol ediyorlar yoksa halatlar gerilmiş iskeleler toplanmış çoktan kalkmalıydı skıntı vardır bazı bölümlerde onlar yeniden onarılıyordur yoksa 1 hafta önce kalkış başlamalıydı artık gelecek habere bakıyoruz heran işlem başladı denebilir
yarın kalkacak bence