Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5885152 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Evet hepimizin sabrı gün geçtikçe bitiyor ama şu yorum beni güldürüyor ' her şey hazırsa neden kalkmıyor ' hazır olduğu halde keyfi bir bekleme yapacaklarını mı düşünüyorsunuz. O kazadan sonra iki kat temkinli yaklaşılıyordur varsın bi hafta geç kalksın ama Allah korusun bi kaza daha olmasın 1 seneyi çöpe atarız.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı aziz1903

Bu bulon isleri insallah cabuk halledilir yeni gelenler de sakat olmasin

Çevrimdışı ers1903

Jacklerin ayarları yapılıyor ve ondan sonra kalkacak bilgisi geldi bana

Sağol.

Çevrimdışı BlackEagle26

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Bugun kalkar mi ?

Bence artık bu konu daha çooookk uzar.bizde daha çoook 1000 li sayfalar arşive atarız...

Çevrimdışı enemy1903

Türkiye'nin en dik Avrupa'nın ise en dik 3.tribünlerine sahip olucak Vodafone Arena'nın tribün dikliği.

Arkadan tekmeyi yiyen aşağıya :D

yalnız bu resmi çeken arkadaş dik filan çekmemiş,bildiğin kamerayı yere doğru tutmuş :lol: :D

Çevrimdışı Kalyoncu

Dersteyim forumdan çıkamıyorum ha kalktı ha kalkacak diye hoca öğrencilere bir konu seçin ve yarın stajda anlatın diyo ben acaba çatı 20 cm kalktımı diye düşünüyorum sabredelim abilerim kardeşlerim az kaldı sabret

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

yalnız bu resmi çeken arkadaş dik filan çekmemiş,bildiğin kamerayı yere doğru tutmuş :lol: :D
zaten üst tribünden aynen öyle bakıyorsun örümcek kameradan seyreder gibi :D

Çevrimiçi Necmi

Dersteyim forumdan çıkamıyorum ha kalktı ha kalkacak diye hoca öğrencilere bir konu seçin ve yarın stajda anlatın diyo ben acaba çatı 20 cm kalktımı diye düşünüyorum sabredelim abilerim kardeşlerim az kaldı sabret

sen dersle ilgilen kardeşim bu gün zor daha tamamlanmamış kontroller @Kalyoncu

Çevrimdışı Kalyoncu

Hayırlısı olsun abi sonuna geldik artık elbet bitecek ve benim bu stadla alakalı anlatacak çok anılarım var yıllar sonra bahsederken yüzümde gülümsemeyle anlatıcam

Çevrimdışı Efe

ogeleden sonra belki fikir degistirip kaldirirlar kontroller biterse tabi bitmezse yarin sabahtan baslarlar kaldirsalarda kurtulsak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

ogeleden sonra belki fikir degistirip kaldirirlar kontroller biterse tabi bitmezse yarin sabahtan baslarlar kaldirsalarda kurtulsak :)

yarın sabahta kaldırmazlar 1 kasıma kadar beklerler fantazi olsun :)

Çevrimdışı Efe

yarın sabahta kaldırmazlar 1 kasıma kadar beklerler fantazi olsun :)
artik kalkarya ben bugun hala bi gelisme olabilir dusuncesindeyim olmazsa yarin kacari kalmadi hersey tamamlanmis gorunuyor bence yemiyor kaldirmak tırsıyolar korkunun ecele faydası yoktur tam olarak eminlerse kaldirsinlar en fazla yine vidalar yamulur indirirler ne olacak :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sozkul

artik kalkarya ben bugun hala bi gelisme olabilir dusuncesindeyim olmazsa yarin kacari kalmadi hersey tamamlanmis gorunuyor bence yemiyor kaldirmak tırsıyolar korkunun ecele faydası yoktur tam olarak eminlerse kaldirsinlar en fazla yine vidalar yamulur indirirler ne olacak :icool:

Herşey hazır ama korkuyorlarsa kötü,sakat bir durum var öyleyse..

Çevrimdışı Tolga

Bu sezon stat açılmayacaksa çatıyı kaldırmada da acele etmeye gerek yok. :)

Yavaş olsun ama sağlam olsun sonra Allah korusun bir aksilik çıkar birkaç ay daha kaybederiz hiç acele etmeye gerek yok :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Factatum

Herşey hazır ama korkuyorlarsa kötü,sakat bir durum var öyleyse..

Korku olup olmadığı bizim yorumumuz. Belki İz ve Freysas, hiç endişe içerisinde değildir. Sadece riskleri sıfırlamak için her işlemi defalarca kez kontrol ediyordur. 

Çevrimdışı kadir

Vodafone arena açıldığında ilk maçta hangi bestenin söylnmesini istersinz arkadaşlr ( 3 lü hariç) :)😂 merakımdan soruyorum 😁

Çevrimdışı ozgurcildiroglu

Vodafone arena açıldığında ilk maçta hangi bestenin söylnmesini istersinz arkadaşlr ( 3 lü hariç) :)😂 merakımdan soruyorum 😁
GÜNDOĞDU !

Çevrimdışı Kemal

Renkli giyinmiş dansöz oynatsak belestepede acaba görüp kaldirirlar mi

Çevrimdışı Deadam

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı cadavra

Ne catiymis arkadas stadin kendisinden uzun sürdü yahu.

Çevrimdışı alfaoz

selam arkadaşlar. Uzun süredir uğramıyordum. 4-5 ekimde kalkmaz demiştim. Nitekim kalkmaması da normal. Bu çatı öyle kolay kalkmaz iskeleden kesildikten sonrada bir haftada bitmez sabır lazım bu büyük mühendislik işidir öyle tut çek kalksın zannetmeyin ben hala söylüyorum kasım sonunu görebiliriz gayetde normal karşılamak lazım bu takvimi. Bu çatıyı bir kere kaldırma hakkımız var onu da doğru zamanda kullanmak lazım aceleye gerek yok

Çevrimdışı alfaoz

Türkiye'nin en dik Avrupa'nın ise en dik 3.tribünlerine sahip olucak Vodafone Arena'nın tribün dikliği.

Arkadan tekmeyi yiyen aşağıya :D

harbiden bu kadar var mı? muhteşem olacak muhteşem

Çevrimdışı onurturan

Burası beşiktaş alayına gider.... :steamed: :steamed: