Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5884774 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Orhan

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sabah şerifleriniz hayrolsun şimdiden forum :bye:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ferhat Türk

Sabah şerifleriniz hayrolsun şimdiden forum :bye:

Ne zaman uyudun da kalktın yusuf  :D
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Mehmet92

Günaydın,çatıyı havada görmeye 1 gün daha yaklaştık

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Seçimlere 15 gün kaldı, şu 15 gün içerisinde abidik gubidik sebeplerle belediye çalışmaları durdurursaise şaşırmayın...
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı enemy1903

hava güzel bugün.kalkarsa iyi olur sanki.

Çevrimdışı Ferhat Türk

Seçimlere 15 gün kaldı, şu 15 gün içerisinde abidik gubidik sebeplerle belediye çalışmaları durdurursaise şaşırmayın...

Tepki çekecek bir şey yapamazlar kendi ayaklarına sıkmak anlamına gelir. 1 kasım sonrası Allah Kerim

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Günaydın  ne derece  doğrudur  bilmiyorum  ama Asporda  şuan  çatının  bugün kaldırılacağı  söylendi spiker  tarafından.Bilgi olarak.  @Necmi doğrumudur?  Bir  kontrol etsene  abicim  haberi.

Çevrimdışı onur_U

bu kadar paranoyak olmayalım yahu :) seçimden önce öyle birşey yaparlar mı hiç

Çevrimiçi Necmi

Günaydın  ne derece  doğrudur  bilmiyorum  ama Asporda  şuan  çatının  bugün kaldırılacağı  söylendi spiker  tarafından.Bilgi olarak.  @Necmi doğrumudur?  Bir  kontrol etsene  abicim  haberi.
40 dakika önce kalkmayacak bilgisi almıştım Çoşkun abi
Tekrar sordum haber gelirse yazarım

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

40 dakika önce kalkmayacak bilgisi almıştım Çoşkun abi
Tekrar sordum haber gelirse yazarım
Tamam sağolasın.Tv haberlerinde  söylenince extra bir  durum mu  oldu  diye  heyecanlanıyor  haliyle  insan.

Çevrimdışı Ferhat Türk

Ayın ortasında havada görecektik sözde daha ne zaman kalkacağı belli değil mis gibi hava işte neyi bekliyoruz tipi çıkmasını mı? risksiz kazasız temiz olsun derken yeni sezona bile yetişmeyecek böyle giderse

Çevrimdışı cursedofdragon

Ayın ortasında havada görecektik sözde daha ne zaman kalkacağı belli değil mis gibi hava işte neyi bekliyoruz tipi çıkmasını mı? risksiz kazasız temiz olsun derken yeni sezona bile yetişmeyecek böyle giderse

kar fırtına dolu bekliyorlar böyle bir havada kalkmıyor gider en rüzgarlı günde filan kaldırırlar.

Çevrimdışı Erdem Çözer

beyler adamlar da bir an evvel kaldırmak ve bitirmek isterler.. acele etmedikleri ve işi riske atmadıkları için teşekkür etmeliyiz bence.. demek ki hala kalkmaya hazır değil
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı cursedofdragon

Türkiye'nin en dik Avrupa'nın ise en dik 3.tribünlerine sahip olucak Vodafone Arena'nın tribün dikliği.

Arkadan tekmeyi yiyen aşağıya :D

Çevrimdışı Deadam

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı ers1903

Hersey hazir ve kontrol edildiyse bu çatı neden kalkmaz:) ki hava son derece güzel ..

Çevrimdışı İhsan

Hersey hazir ve kontrol edildiyse bu çatı neden kalkmaz:) ki hava son derece güzel ..

Jacklerin ayarları yapılıyor ve ondan sonra kalkacak bilgisi geldi bana
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ekim 2015, 10:34:48
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Jacklerin ayarları yapılıyor ve ondan sonra kalkacak bilgisi geldi bana
ne ayarmış günlerdir arkadaş ya :alala:
yok mu bunun fabrika ayarlarına dön tuşu :biggrinking:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı yldrmaydn

çimcilere stada 15-20 kasım gibi gelin demişler. hayırlısı:)
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ahmett.67

Bu da güzel haber. İnşallah doğrudur.

Çevrimdışı osman1903

Nerden edindiniz bu bilgiyi bana inandırıcı gelmedi

Çevrimdışı GD8

Vodafone Arena 10:55

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi