Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5884525 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

bence yarın kaldırmayı deneyecekler içimden öyle geçiyor kaldırış başlayacak sadece düşüncemdir eski açıktaki son iskeleler söküldüğü an kaldırış başlayacak nedense öyle bi his oluştu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

bence yarın kaldırmayı deneyecekler içimden öyle geçiyor kaldırış başlayacak sadece düşüncemdir eski açıktaki son iskeleler söküldüğü an kaldırış başlayacak nedense öyle bi his oluştu
Bursa mübarek gün diyor @Çağrı bey :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Ekim 2015, 22:17:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı onurturan

Sabah canlı yayın var gibi hissediyorum uyanamam diyenler erkenden uyusun derim..  :busted_cop:

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

bana da biraz değişik geldi görüntü.

istanbulda bazı metro istasyonlarının tavanları da bu şekilde.
son dönemin trenti o
tavanların bu şekilde yapılması daha havadar olmasını sağlamak adına yapılmıştır, düşününki eski tarz asma tavanlarda komple kapalı bir sistem vardı, bu tarz tavanlarda kafanızı yukarı kaldırdığınızda farkedeceğiniz bir bozuk görüntü olur yoksa normal yürüyüş esnasında düzgün bir görüntü oluşur, konuya hakim olduğumdan değil ama mesleki içgüdü diyelim  :lol: :lol: :lol:
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 14 Ekim 2015, 22:50:42
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

iskeleleri de pikselli toplamışlar  :akuma:
ufaktan alıştırıyorlar herhalde piksel sevmeyenleri...  :bandit:
:steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :akuma: :akuma: :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ers1903

Çevrimdışı Orhan

Benim derdim de ışıklandırma. Işıklandırma çok önemli. Tribünlerin loş gibi olduğu statlar tv'de hoş görünmüyor. Tv'de maç izlerken de kimi çimin rengi çok hoş duruyor, acaba kullanılan ampül vb. malzemeden dolayı mı?
Evet bazı maçlar görselde çok hoş.Sanırım celtic-fb maçında dediğin gibi bir atmosfer vardı.

Çevrimdışı Efe

hava 1 hafta sıcak ve güneşli bu zaman zarfında bu işi bitirelim artık semer ve oluklu uzun boru montajı başlasın aralık sonuna kadar çatıyla ilgili tüm işlerin bitmesi lazım diğer işlere yoğunlaşalım
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Türkay

İskeleler ile tahtalar gidince stat tıraş olmuş gibi geliyo bana  :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı asi_kartal

Tek isteğim çok iyi bir akustiği olsun ve taraftar koltuğu 43-44.000 arası başkada bir şey istemiyorum :)
Bu stat istanbul da yapılacak organizasyonlar (boğaz manzarası vs.) ve Milli maçların oynancağını düşünürsek taraftar koltuk sayısı 45.000 olmalı..
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı eren_viyanaBJK

Evet bazı maçlar görselde çok hoş.Sanırım celtic-fb maçında dediğin gibi bir atmosfer vardı.

aynen..benimde böyle takintilarim var..juventus stadini ve kizan olcak belki ama fenerin stadin isiklarini cok begeniyorum..sanki mac gündüz oynaniyor ve üst katlar karanlik degil..tt arenada üst katlar kapkaranlik ve sanki sahaya hic baskisi yok gibi..ama ben herseye önem verildini bildigim icin..icim cok rahat..akustik konusundada dert etmeyin..stata gitigimde yeni acik altaydik..mabet abiye sordum akustik nasil olucak diye..dedi bagirsana yok abi sen bagir dedim..BESIKTASIM BENIM diye bir inleti tüylerim hala diken diken..bildigin inledi heryer öyle böyle degil..ve düsün bu tribünde 15 bin kisi olucak dedi :D

Çevrimdışı dropoon

krasnodar çatı ana halkası küfeki kaplanmış görünce acaba bizdede sorusu sordum kendime

Çevrimdışı Factatum

[ Son Düzenleme: 15 Ekim 2015, 00:14:04 Factatum ]

Çevrimdışı sozkul

evet suan magzalarda felan trent sanırım sttatda oyuzden uygulandı

Bence asıl nedeni uzun vadeli bakış açısı, tavan kaplamasının 10 sene sonra nasıl duracağı, yukarda tadilat gerektiğinde nasıl demonte edilip yenisi gerekmeden nasıl takılabılacağı, arıza noktasının kolay bulunabilmesi önemli, trend oldu ama bu nedenlerle oldu, görsel güzellikten değil. Ayrıca kapalı alanda yürürken kimse tavana bakmaz, önünde merdiven varsa durup kafa göz kırma olasılığı var  :)

Çevrimdışı denilanz

krasnodar çatı ana halkası küfeki kaplanmış görünce acaba bizdede sorusu sordum kendime

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Eski açıktaki tahtalar neden toplanmadı?Yoksa eski açığın üstü açık mı kalacak...  :D

Çevrimdışı ahmet türker

Saniyorum ki en kotu ihtimal arenamizin gelecek sezona 4*4luk yetiseceginde herkes hemfikir. Farzet ki en basta 2016-17 sezonuna acabiliriz dendi. Bize de dusen acilana kadar hasret cekmek, insaatin keyfini cikarmak.
olacağı da bu sevgili kardeşim ,2016 - 2017 sezonunda açılacak ,kimse daha öncesini hayal etmesin . aslında en düzgünü de bu , kombine karmaşası da yaratmayacaktır . eğer şampiyon olursak son maç bu stad da zorlayarak oynanabilir . benim fikrimde zaten tam bitmeden stad açılmasın . her şey bitmiş olarak gururla stadımızı açmak isteriz .....

Çevrimiçi Necmi

Merhabalar ,
uzunca süredir stad inşaatını kaza olana kadar canlı yayından, olduktan sonrada bu  forumdan üye olmadan takip ediyordum. Ellerinize emeklerinize sağlık, çok TEŞEKKKÜRLER. Akşam bu yazıyı görünce konu ile ilgili ikii kelam edeyim dedim. Integral ile 3 yıllık anlaşma yapıldı. 10 tl ye anlaşıldı,
1. Sene 2 TL
2. Sene 3 TL
3. Sene 5 TL
Anlaşma gereği sponsorluktan her sene başında tazminatsız vazgeçme şartı var. 2 senede verdiğini 1 senede vermek istemeyen integral sezon başında anlaşmadan vazgeçti.

Hoşgeldin kardeşim. Demekki anlaşmalarını ona göre yapacaksın.
Burda sponsoru suçlamadan önce sen o takımda sponsoru memnun edecek ne yaptın
diye sormak lazım Basketbol takımımız üvey evlat muamelesi görüyor. Sponsorun
önemini gördük Amatör branşlar yük oluyorsa kapatacaksın kapatmıyorsan Beşiktaşın
adını taşıyan bir takıma gerekli önemi vereceksin.

Çevrimdışı ahmet türker

abi walla bu buyuklukteki bir sirketin idari yonetimini futboldan cikmis genellikle de yonetim bilgisi olmayan insanlara devretmektense is adamlari yonetsin daha iyi.
benim fikrime gore yonetim secimle goreve geldigi surece is adamlarina mahkumuz. olmaz ama bence olmasi gereken yurtdisi cok buyuk banka yonetim sekilleri. yonetim kurulu sadece hesap sorucu pozisyonda olmali sirketi idari yoneden bir ceo gibi proesyonel yonetmeli. bu profesyonelin altinda futboldan anlayan ve tamamen ceoya bagli bir takim olmali. bu takim ve ceo performans primleri ile tesvik edilmeli. bu 3 katman da sadece kendi isini yapmali ve bir ust kademeye sadece rapor vermeli.
artik yonetim kurulunu, icra kurulunu ve sportif kurulunu tamamen birbirinden ayirmaliyiz. su anki gibi 3u de ayni kisilerde olmamali. bankalar ve amerikan spor klupleri hemen hemen bu tarzda yonetiliyor. bence dogru olan bu. tabi utopik olmakla birlikte secimle gelecek her kurul hylimizdeki yonetimi yapamaz
biraz değil ,hali geç cevap vermiş oluyorum ama kendi şirketlerini nasıl yönetiyorlar bilmiyorum ?, öyle yönetseler zaten kulüpler bu durumda olmazlardı . sadece vicdan ve adalet diyorum,anladınız siz onu ......