Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5876403 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ekim 2015, 16:22:38
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
sallamak gerekiyor çnk bir haftadır o siparisler yada kontroller yapılamamısmı nedir bu uyusukluk
hadi uyusukluk demeyimde daha yumusatmak istiyorum dogru kelimeyi bulamıyorum ama sıktı artık
ve gecen haftalarda birisi demişti bu çatı sanırım parasının cok olmasıyla gorsel ihtisamı bir olmucak yani
o umdugumuz seyler olmuyacaktır diye fikir belirtmişti ben coktandır bu kafadayım o ısık gecirgenliği muhabbetleri
bana gore fasafiso cnk maç oncesi ve sonrası fenerasyon farklı görsel sovlara izin vs vermicektir aynı dortmund tribünleri gibi
yani bosa para kacırıyoruz  bosa boyle zor yapıların içine giriyoruz

umarım yanılırımda hem görsel olarak hemde işlevi iyi olur fakat ben simdiden bıktım ve beklentimi cok dusurdu bu fransız ekipleri

Ozan şu yazdıkların içinde gerçek temele dayanan, varsayım olmayan bir tane done söyler misin bana :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eren_viyanaBJK

Cok negativ yorum var..vallahi billahi geriliyorum..Tarihler veriliyor diyorsunuz..vallah baskan tarih vere vere zamanin nasil gecdini anlamadik..bu sadece kombine satmak icin söylenen yalan degildi..hep böyle tartisa tartisa odur stat bitiyor..surda bir kac ay daha dayanin..ne fark eder ha ocak mart mayis..stat bitiginde ve o stati canli yasadiginzda..hersey unutulacak nasil olsa..icim cok rahat..dünyanin en etkili en güzel stadyumuna az kaldi :)

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ekim 2015, 16:24:54
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Ozan şu yazdıkların içinde gerçek temele dayanan, varsayım olmayan bir tane done söyler misin bana :D
ozan @Necmi  abinin mıntıkasında :biggrinking:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ekim 2015, 16:27:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
ozan @Necmi  abinin mıntıkasında :biggrinking:

Futbol topiğinden de benim vardiyama düşüyor çokça  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ekim 2015, 16:28:28
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Futbol topiğinden de benim vardiyama düşüyor çokça  :evillol:
takip etmiyorum futbol topiğini uzun zamandır.
ersan ıska geçince başkana mı sallıyor yoksa :kop:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı cagdas44

NLP saçmalığı gerçek olsa zoru başarıp olumsuzun diye diye başaracağız. 3 gün geç olsun sağlam olsun demek yok mu? İnsanlar işini yapıyor büyük riskler alıyor bırakalım emin olsunlar önce.

Çevrimdışı Efe

Ben anlamıyorum sizi :D

2 gün önce bir dövmediğiniz kaldı Ağustos'ta açılır diyince şimdi Mart mucize diyorsunuz :D @Efe

Nisan'ın ortasında sonunda açılacak stat zaten hiç açılmaz 3 maç kalacak diye e benim dediğime gelmiyor mu şimdi bu iş :D
ula ne alaka istanbul ziyaretimden sonra soyledim ya burda marti unutun diye sen ara sira geliyon kaciriyon herseyi @Çağrı :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan Çağıl

Bu stad oyle yada boyle en kotu ıhtımal bıle son 5 ıc saha macına yetısmelı.Marta zor ama bakalım umarım bıter

Çevrimdışı Alparslan

Hemen hemen her gün işlerimden vakit bulabilirsem forumu takip ediyorum. İmkan oldukça da ara ara yazıyorum. Hepiniz gibi bende stadın bir an önce bitmesini istiyorum. Biraz daha olumlu düşünsekmi acaba. Tamam çatı henüz kalkmadı. Belki birkaç hafta gecikecek. Ama bu saatten sonra sizce bunun bir önemi varmı. Stad martta bitse ne olur mayısta bitse ne olur. Erken bitse bile 2-3 maç en fazla oynayabiliriz zaten. Biraz rahat olalım. Bu gerginlik burayada yansıyor ve gereksiz atışmalar oluyor zaman zaman. Nasılsa zamanımız var. En zor aşamadayız artık. Çatı kaldırıldığı an zaten stad bitti demektir. O yüzden aceleye gelmesin. Ha bugün ha 1 hafta sonra. Önemli olan başarıyla kaldırılması. Hatta bence çatı şu gün kalkacak haberleride verilmesin bence. Daha kötü geriliyor herkez. Bir sabah bir bakmışız çatı havada:) İzlemesi hiç kolay olmaz emin olun :D

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

ysariusta

• Ziyaretçi

@Çağrı Nisan olursa zaten açılmaz ne demek yahu. Arkadaş, gidip gidip en alt katın fotoğraflarına bakıp içeride iş çok diyorsunuz. Orada ıvır zıvır yerler var. Müşteriye açık yerler bitiyor. Mart desen 5 ay var ki o kadar zaten sürmez. Neden gidip başka statlarda extra maliyet yapılsın. Ayrıca stada dönmenin motivasyonu bambaşka olacaktır takım üstünde. Vodafone tam olarak bitsin diyorsa bu kendi açısından önemli görülen stadyum vision falan filandır. Yoksa kulüp binasının taşınması çok da umurunda değildir sanırım. Kaldı ki 5 ay sonra muhtemelen o kısımlar da bitecektir. Çatı kalkıp kedi yolları tamamlansın 70 gün sayarız. bi 5 gün de karamsar kardeşlerime gelsin 5 günde fikstür için koyalım hadi.

Çevrimdışı ahmet türken

ben cikarim ne korkacam ki cıktim az altina baslangicina cok guzel manzara var orda oyurdum biraz renkliler geldiginde cekecekleri zulmu dusundum  :D
valla @Efe en üst prekasta belki çıkabilirimde ,kirişin üstüne çıkabileceğimi pek sanmıyorum. Hadi yaptım bi delilik çıktım diyelim orada çekim yapıp ,yaparkende konuşmak imkansız

Çevrimdışı bertanb

Hemen hemen her gün işlerimden vakit bulabilirsem forumu takip ediyorum. İmkan oldukça da ara ara yazıyorum. Hepiniz gibi bende stadın bir an önce bitmesini istiyorum. Biraz daha olumlu düşünsekmi acaba. Tamam çatı henüz kalkmadı. Belki birkaç hafta gecikecek. Ama bu saatten sonra sizce bunun bir önemi varmı. Stad martta bitse ne olur mayısta bitse ne olur. Erken bitse bile 2-3 maç en fazla oynayabiliriz zaten. Biraz rahat olalım. Bu gerginlik burayada yansıyor ve gereksiz atışmalar oluyor zaman zaman. Nasılsa zamanımız var. En zor aşamadayız artık. Çatı kaldırıldığı an zaten stad bitti demektir. O yüzden aceleye gelmesin. Ha bugün ha 1 hafta sonra. Önemli olan başarıyla kaldırılması. Hatta bence çatı şu gün kalkacak haberleride verilmesin bence. Daha kötü geriliyor herkez. Bir sabah bir bakmışız çatı havada:) İzlemesi hiç kolay olmaz emin olun :D

:claps: :claps: :claps:
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı ozan062

iskeletini gözlerim begenmedi dolayısıyla kotu izlenim bıraktı bende :kop:
fenerasyon zaten neye izin vermişki bu ısık oyunlarına izin versin
baskan konusuna gelirsek demekki yeterli denetleyemiyor demekki yeterli uyum yok
çnk o ayrı telden  çalısanlar ayrı telden

yeterli done varmı?:D @Çağrı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Necmi

valla @Efe en üst prekasta belki çıkabilirimde ,kirişin üstüne çıkabileceğimi pek sanmıyorum. Hadi yaptım bi delilik çıktım diyelim orada çekim yapıp ,yaparkende konuşmak imkansız
en üst prekasta @ZEKI  bile çıktı :D  @ahmet türken

Çevrimdışı Kalyoncu

Ya valla iş olmayınca sizde şaşırıyosunuz çatının kalkması bir hafta gecikti diye stadın açılmasını 5 ay ileriye attınız herkes Mart derken ankete katılırken bir hafta gec oldu diye niye agustos oldu :) ayrıca ozan062 ayağın kaysa düşsen başkan istifa etmeli diyeceksin senin yorumlarını okurken gerçekten gülüyorum

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

baskan konusuna gelirsek demekki yeterli denetleyemiyor demekki yeterli uyum yok

@ozan062 hesabını yeğenin falanmı kullanıyor. :alala:

Çevrimdışı ozan062

@ozan062 hesabını yeğenin falanmı kullanıyor. :alala:

artık bu gozler daha net goruyor abi o sebeble yorum stilimi değiştirdim direk konuya balıklama atlıyorum
cok ters tepiyor ama insanlar alısacak zamanla hak vericek:)) baskan beye inanılmaz takık durumdayım zaten benim ona soylediklerime cok takılmamak lazım
fakat yinede içinden birseylerde kapın derim

:kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 12 Ekim 2015, 17:12:02 ozan062 ]

Çevrimdışı Sedat_BJK

Isik oyunlarina federasyon neden karissin? Stad sadece mac oynanirken kullanilmayacakki. Konserlerde, hafta ici gunlerde, mac oncesinde, ozel gunlerde yapilir. Hatta eminim ki mac oncesi icin ligtv bunu fazlasiyla destekler olmasi icin gobek atar.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Alparslan

@ozan062 Merak ettiğim birşey var. Gerçekten stadla ilgili olsun yönetimle ilgili olsun beğendiğin birşey varmı? Ne zamandır dikkat ediyorum. En azından insan bari kirişlerin rengi güzel olmuş veya şurası iyi olmuş falan der insan. Tamam eleştiri herkesin hakkı. Yapılan bazen ciddi yanlışlarda olabilir kabul ediyorum ama bir kerede şurası iyi de be kardeşim :lol: Çatı kötü diyorsunda 17 milyon Euro verince çatının uçmasını falan beklemiyordun herhalde. Bu kadar zor bir çatı seçimi başkanın elinde olan bir durum değil. Sen onu gidip çatı yüksekliğini sınırlandıranlara soracaksın.

Çevrimdışı ahmet türken

en üst prekasta @ZEKI  bile çıktı :D  @ahmet türken
en üst prekasta çıkarımda kirişin üstüne çıkamam

Çevrimdışı ozan062

Isik oyunlarina federasyon neden karissin? Stad sadece mac oynanirken kullanilmayacakki. Konserlerde, hafta ici gunlerde, mac oncesinde, ozel gunlerde yapilir. Hatta eminim ki mac oncesi icin ligtv bunu fazlasiyla destekler olmasi icin gobek atar.

bu dortmund uygulamasından sonra yani koltuksuz tribüne karsı gelecekleri için direk bu konuyada red gelecektir çnk bu konularda düzenlenmiş hiçbir yasa vari seyler yok yani neyi gostererek reddettiklerinide bilmiyoruz o sebeble hayır derler heleki bu dunyanın en guzel stadının herkes tarafından ilgi çekmesini hiç istemiceklerdir ben size soyleyim

heleki yonetim konusu zaten biliyorusnuz herseye eyv diyorlar

ekleme yapayım
hiç inanmıyorum bu bolca konser ve etkinliğin yapılacagına... istanbulda kaç tane buyuk organizasyon oluyor ve boyle bir ihtiyac varmı sorusunu kendime soruyorum ve cevabını kendimce veriyorum
arastırın sizlerde soyleyin bende ikna olayım acıkcası bu konuda bence muamma,, saha dısında zaten olcak ama içinbde bence olmaz
[ Son Düzenleme: 12 Ekim 2015, 17:21:00 ozan062 ]

Çevrimdışı Alparslan

en üst prekasta çıkarımda kirişin üstüne çıkamam
Bende yükseklik korkusu var. Kesin çıkamazdım bende. Çıkarsam tribünden ilk düşen taraftar olabilirdim herhalde.  :lol: :lol:

Çevrimdışı Efe

valla super oluyor abi  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl1903

@Necmi Abi çok yorum yazmayı seven birisi değilim ama gerek futbol başlığı gerekse stad başlığı yazılanları gördükçe şaşırıyorum Allah yardımcınız olsun forum yönetimi konusunda.Herşeye sabır ettik çok az daha kaldı biraz daha sabır...