Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5876502 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

Yahu bu ne izlerken başımız döner :D Marsilya'nın stadında maç izle sen kafan bir dünya olur çatıya baktıkça  :evillol:

stadımız baş döndürüyor denilirdi işte ne güzel:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

ysariusta

• Ziyaretçi

@Çağrı son maçı ya izlemedin ya fazla duygusaldın unuttun. Bak o maç son maç olmasaydı biz o kadar rahat kazanamazdık. Trabzon'un Fener motivasyonu negatif bir motivasyondur. Bahsettiğimiz motivasyon negatif bir şey değil ki. Gayet olumlu bir motivasyon. Ayrıca Töre Olcay Ozi dolu tribünü tribün coşkusunu seven adamlar. Bundan negatif bir şey çıkmaz. Yersiz bir korku olarak görüyorum.

Çevrimdışı Easthanbool

Olayın aslı belli İz inşaatın tecrübesizliği
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ekim 2015, 22:26:52
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı son maçı ya izlemedin ya fazla duygusaldın unuttun. Bak o maç son maç olmasaydı biz o kadar rahat kazanamazdık. Trabzon'un Fener motivasyonu negatif bir motivasyondur. Bahsettiğimiz motivasyon negatif bir şey değil ki. Gayet olumlu bir motivasyon. Ayrıca Töre Olcay Ozi dolu tribünü tribün coşkusunu seven adamlar. Bundan negatif bir şey çıkmaz. Yersiz bir korku olarak görüyorum.

@Yunus abi negatif motivasyon genelde kötü sonuç vermez zaten pozitif olanı bitirir takımları çoğu zaman.

Ben son maç stattaydım senin atladığın kısım oyuncular 2 yıl dışarıda oynayıp bir anda dönmediler İnönü'ye o maçta. Zaten alışık oldukları yere daha artı bir destek ile döndüler. Ki bir de şampiyonluk maçı değildi.

Bilmiyorum oynama şansın oldu mu amatör ya da profesyonel ama hiç alışık olmadığın ortama çıktığın zaman dizlerin boşalır gibi olur maç başladığında. Ki biz zaten İnönü'de sırf bu anormal baskıdan son 10 yılda %50 galibiyet yüzdesi olan bir takımız.

Stat ile her şey değişmesi gerekecek. Daha Brugge maçını nasıl unutursun olanları? Maç 1-1 iken ne hale geldi o coşkulu ortamda. Sene başı o stada geçip bütün yaz kendini ona hazırlamak ile son maç hadi şamiyonluğa gidiyoruz diyip o atmosfere çıkmak aynı şey değil. Kaş yaparken göz çıkarma ihtimalimiz çok yüksek.

Dünya'da çok fazla örneği oldu bahsettiğim durumun bir ara bulup atarım sana linklerini hiç yersiz bir korku olmadığını daha net görürsün örneklerle. Bizi taşıyan çocuklar 22-23 yaşındalar. Kaşarlanmış futbolcular değiller henüz maalesef.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ya yemin ediyorum koca camia her sabah şu halde çatı için siteye giriyor .

Daha gahmadı mı bu çatı? Naabıyo yerde?

:kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

Bazı şeyler sorgulanmaya başlanır 5 güne kalkmazsa..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı osman1903

çatı kalkınca prekast işleri devam etsin diye hemen tahtaları topluyorlar yapılacak iş var daha merdivenlerde :)
@Efe tahtalar kalktıktan sonra prekastlara uygulanacak işlemleri sıralayabilir misin boyama vs yapılacak mı merdivenlere de neler yapılacak?

ysariusta

• Ziyaretçi

Bazı şeyler sorgulanmaya başlanır 5 güne kalkmazsa..

Ne sorgulayacaksın? Ya beyler burada bir keyfiyet mi var sanıyorsunuz? 2 senedir ne konuşuyoruz. Aylardır çatı konuşuluyor. Bir kaza yaşandı. 2 kişi yaralandı. O demir aksamların ebatları burada defalarca paylaşıldı. 850 ton 15 mt yukarı çıkacak ve orada 25 sene duracak. Az biraz düşünüp yorum yapın rica ederim. Nedir bu herkesin bir parmak sallama gayreti.

Çevrimdışı can1903

Ne sorgulayacaksın? Ya beyler burada bir keyfiyet mi var sanıyorsunuz? 2 senedir ne konuşuyoruz. Aylardır çatı konuşuluyor. Bir kaza yaşandı. 2 kişi yaralandı. O demir aksamların ebatları burada defalarca paylaşıldı. 850 ton 15 mt yukarı çıkacak ve orada 25 sene duracak. Az biraz düşünüp yorum yapın rica ederim. Nedir bu herkesin bir parmak sallama gayreti.
Bize verilen tarihlere göre konuşuyoruz.

Başkan canlı yayında 5 ekim demedi mi? Tarih ne 12 Ekim?

Sorun mu var ne varsa açıklasınlar bilelim..

Ya da yalan bilgi verip insanları beklentiye sokmasınlar..

Babam bundan 1 ay önce 20 Eylül'de stadın açılacağına inanıyordu.

Çünkü Beşiktaş başkanı konuşuyor ben ona inanırım diyordu.

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Deniz

Çatıda ne olup bittiği birkaç güne netlik kazanır sarkmanın neden olduğu da belli olur geçen hafta kalkmadıysa ,bugün de kalkmadıysa demek ki var birkaç pürüz.Bekleyip görelim..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Emre Ş.

Bize verilen tarihlere göre konuşuyoruz.

Başkan canlı yayında 5 ekim demedi mi? Tarih ne 12 Ekim?

Sorun mu var ne varsa açıklasınlar bilelim..

Ya da yalan bilgi verip insanları beklentiye sokmasınlar..

Babam bundan 1 ay önce 20 Eylül'de stadın açılacağına inanıyordu.

Çünkü Beşiktaş başkanı konuşuyor ben ona inanırım diyordu.

Belki de yüzlerce defa bahsedildi 5 Ekim'de krikolara yük bindirilmeye başlandı.Tarih x günü olur y günü olur hiç farketmez.x olmasa y olmasa seven ne kaybeder sevdiğinden diyip Tahir ile Zühre'ye bağlıyorum buradan konuyu  :halay: :halay:

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı can1903

Belki de yüzlerce defa bahsedildi 5 Ekim'de krikolara yük bindirilmeye başlandı.Tarih x günü olur y günü olur hiç farketmez.x olmasa y olmasa seven ne kaybeder sevdiğinden diyip Tahir ile Zühre'ye bağlıyorum buradan konuyu  :halay: :halay:
Yarın sabah olsun.. Foruma girdiğimizde müjdeli haberi görelim  :halay:

Çevrimdışı izorlu85

Şurda tarih verildi ama tarihinde  olmadı deyip de oraya buraya sallayanlara buluşma adresi versen kaç da gelirsin desen hepsi verdikleri saatten geç gelirler. Arkadaş ne tarih derdiniz varmış. Yazmayayım diyorum  okuyunca dayanamıyorum saçma sapan tarih yorumlarını. inşaat işi yaşayan bi süreçtir kazası olur betonu yanlış dökülür kalıp patlar demir eğilir makas kırılır usta hastalanır yağmur yağar kar tutar bi şekilde tarihler tam tutmaz 3 aşağı 5 yukarı olur olması için çaba verilir VERİLMEKTEDİR DE GÖRÜYORUZ. Yapılıyor işte gayret ediliyor insanlar keyfi bekletmiyorlar vardır bi sıkıntı yada bitirilemeyen iş illa bi sıkıntı da aramak tutarsız bitirilemeyen  iş var belki??

Hiç düşünmeden insanların emeklerine haklarına giriyorsunuz ayıptır günahtır.
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı TØLGA

:claps: :claps: :claps:

Bu spikere gıcık olmayan var mı  :D
e.tuna akdemir'den sonra düzgün birini bulamadık oraya adam lig tv Beşiktaş spikeri oldu

bir ara sercan dikme şimdi bu arkadaş yapmacık geliyorlar insana
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

ya baskan kazmayi mayista vuruyoruz deyip, o mayislar hic bitmeseydi..beyler bazen hakikaten ayip ediyoruz.
Bende bugun bir umitle catinin kalkacagini bekledim.
Olmayinca bende sinirlendim. Ama sabir etmek lazim.
Unutmayalim burada bizler neleri beklemedik ki, Hafriyatti rampaydi, forekazikti, testere kirisiydi, prekastti, kolonlardi eski acik kapatilmayacak mi bilezik bitmedi derken yok 40 cm i. derken dert ettigimiz seye bakin
Geldigimiz nokta Catinin kalkmasinin belki hava kosullari belki bilmedigimiz baska nedenlerden dolayi 2-3 gun hadi bir hafta gecikmesi.
Bu stadta son mu olacak sira koltuklara gelecek koselerdeki kaymalari duzensizlikleri konusacagiz, yok pikselli gecis mi olur mus neden merdiven bosluklari bu renk olmusu, cimin neden ekilmedigini hibrite ne zaman baslanacagini dert edecegiz.
Biz Besiktasliyiz bize dert cok, gelin bu dertlerden zevk almasini bilelim.

Çevrimdışı osman1903

Kaldırma Çarşamba'ya kalmış yarın kalkış beklemeyelim

Çevrimdışı onurturan

45 dakikadır herkes yutkunuyo  heralde son mesajdan sonra :by2:
Bu arada @osman1903 bu bilgiyi bize biraz açar mısın.. kaynak ve detay verebilir misin..

Çevrimdışı Efe

@Efe tahtalar kalktıktan sonra prekastlara uygulanacak işlemleri sıralayabilir misin boyama vs yapılacak mı merdivenlere de neler yapılacak?
merdivenleri yerlerine monte işlemi sürecek yine üst katlarda takılması gereken bi kaç ufak prekast var onlar takılacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bugun hasan tahsin beyin yazisinde cati kaldirma en erken pazartesi baslanacak yazmiyor muydu? Ben mi yanlis algiladim.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Efe

45 dakikadır herkes yutkunuyo  heralde son mesajdan sonra :by2:
Bu arada @osman1903 bu bilgiyi bize biraz açar mısın.. kaynak ve detay verebilir misin..

kaynak vermesine gerek yok daha vidalar değiştiriliyordur yarında büyük ihtimal devam edilecektir tam hazır olsa bile yarın kaldırma işlemine geçilmez yine kontroller sürer hafta sonuna kadar yolu var hafta sonunu aşmayacaktır temennim bu sorunların hepsini çarşamba-perşembe hallederler diye ümit ediyorum fotolardan gördüğüm hala işçiler belli başlı bölümlerde çalışıyor görünen aksaklıkları gideriyorlar o yüzden mabet çatı havaya 20 cm kalktı diyene kadar kimse şu gün kalkar bu gün kalkar demesin beklenti  oluşuyor sonra herkes gelecek ilk fotolo açıklamayı beklesin bence :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bugun hasan tahsin beyin yazisinde cati kaldirma en erken pazartesi baslanacak yazmiyor muydu? Ben mi yanlis algiladim.
pazartesi başlayacaktı ama sıkıntılı bölümlerde çalışmalar bitmemiş görünen yarında devam edilecektir hafta sonuna kadar çok daha net bir paylaşım gelir ilk haberi olacaklar bizleriz zaten mabet direk periscope yapacak en kötü foto koyar  zaten :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hunter1987

ya yemin ediyorum koca camia her sabah şu halde çatı için siteye giriyor .

Sesli güldüm ya, çok güzel tespit :D

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk

Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı onurturan

kaynak vermesine gerek yok daha vidalar değiştiriliyordur yarında büyük ihtimal devam edilecektir tam hazır olsa bile yarın kaldırma işlemine geçilmez yine kontroller sürer hafta sonuna kadar yolu var hafta sonunu aşmayacaktır temennim bu sorunların hepsini çarşamba-perşembe hallederler diye ümit ediyorum fotolardan gördüğüm hala işçiler belli başlı bölümlerde çalışıyor görünen aksaklıkları gideriyorlar o yüzden mabet çatı havaya 20 cm kalktı diyene kadar kimse şu gün kalkar bu gün kalkar demesin beklenti  oluşuyor sonra herkes gelecek ilk fotolo açıklamayı beklesin bence :ok:
Hayır direk çarşambaya kalmış deyince merak ettim birden birisinden mi duydu acaba diye..