koltukla ilgili yönetmelik var çok boş konuşuyorsun
milleti koltuğuna oturtmanın zorunlu olduğu stadlarda nasıl olmadığını
savunabilirsin tamam diyorsunki ben istediğim kadar desteksiz atarım
insanların saçmalama özgürlüğüde var ama bizimde okumama hakkımız var ama üye pas geçebilirde
ben geçemiyorum sen forum yöneticilerine yapıyosun çin işkencesini
@ozan062
varda simdi passodan once sen kimi denetliyordunki 25binlik stada 35 binde giriyordu burada bi cacıca dokunmuyordu fenerasyon
ama sayıdan dolayı tribünlerde koltuk lazım diyorsan bende diyorumki oncesi var oncesinde bu kural deliniyordu
simdi cok begendikleri passo var o zaman denetleyebiliyorsun ve o koltukları kaldırabiliyorsun
sonucta bir tribünde oluyor bu yani bundada esneklik yapılabilir fakat yapmıyor benmi desteksiz sallıyorum
nasıl bir okumama merakıdır illaki sevecen yazılar yazanları okuyun işte zaten o sebeble o tarih olmayınca bu tarih olmayınca herkes birbirini yiyor..
benim gibi laf atanlar bol olsa bu millette insanlar kendilerine bi donup bakma gereği duyacaklar ben nerde hata yapıyorum diye
fakat goygoy da adamların işlerini dogru yapmasına engel biz burda ötüyoruz ama bi stadda sikayet etsek durumdan bak bakalım nasıl
ceki duzen veriyorlar kendilerine,, işte avrupadan farkımız bu adamlar taraftar gelmiyor diye deplesman taraftarlarına otobus kaldırıyor bizimkilerin ruhu duymuyor
bayram gununde ustelik derbi var bir tane kartalyuvası organizasyonu yok onuda bize yukluyorlar sonra hep suclu biz
gecelim efenim gecelimm
dolu olduğum için ve burda bayadır konusmadıgımdan yazmadıgımdan
konudan konuya atlıyorum mazur gorunuz