Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5875951 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Tolga

bu dortmund uygulamasından sonra yani koltuksuz tribüne karsı gelecekleri için direk bu konuyada red gelecektir çnk bu konularda düzenlenmiş hiçbir yasa vari seyler yok yani neyi gostererek reddettiklerinide bilmiyoruz o sebeble hayır derler heleki bu dunyanın en guzel stadının herkes tarafından ilgi çekmesini hiç istemiceklerdir ben size soyleyim
Işık oyunları maç sırasında olmayacak ki o yüzden de Federasyon'un birşey demeye hakkı yok. :)

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

artık bu gozler daha net goruyor abi o sebeble yorum stilimi değiştirdim direk konuya balıklama atlıyorum
cok ters tepiyor ama insanlar alısacak zamanla hak vericek:)) baskan beye inanılmaz takık durumdayım zaten benim ona soylediklerime cok takılmamak lazım
fakat yinede içinden birseylerde kapın derim

:kop: :kop:
yok ben almayım sağ ol bence gözlerin bozulmuş gözlük kullan  :D

Çevrimdışı Alparslan

bu dortmund uygulamasından sonra yani koltuksuz tribüne karsı gelecekleri için direk bu konuyada red gelecektir çnk bu konularda düzenlenmiş hiçbir yasa vari seyler yok yani neyi gostererek reddettiklerinide bilmiyoruz o sebeble hayır derler heleki bu dunya tatlısı stadın herkes tarafından ilgi çekmesini hiç istemiceklerdir ben size soyleyim
Elmayla armutu karıştırmışsın bence. Koltuksuz tribün olayı başka bir durum. Işık oyunlarına izin verilmemesi apayrı birşey. Koltuksuz tribüne UEFA da izin vermiyorki. Almanya dışındaki avrupa ülkelerinde de benzeri zaten yok. İzin vermezler bence diğer ülkelerdede.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Cati kasimda havada olsa. 1 bucuk ayda vicler disari ciksa, aralik ortasinda cim ve koltuk baslasa. 3 ay cimi beklesek. benim icin mart hala gercekci bir tarih. Ve aslinda umurumda da degil. Nezaman acilirsa acilsin. Agustosta acilacak olsa dahi 3 yilda stad bitirmek basli basina buyuk bir marifet. Bu arada acilis macimiz 20 martta Antalya ile. Iadeyi itibar yapariz.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Alparslan

Cati kasimda havada olsa. 1 bucuk ayda vicler disari ciksa, aralik ortasinda cim ve koltuk baslasa. 3 ay cimi beklesek. benim icin mart hala gercekci bir tarih. Ve aslinda umurumda da degil. Nezaman acilirsa acilsin. Agustosta acilacak olsa dahi 3 yilda stad bitirmek basli basina buyuk bir marifet. Bu arada acilis macimiz 20 martta Antalya ile. Iadeyi itibar yapariz.
Bence tarih hesabı yapma. Herşey olacağına varır. Bırakalım su yolunu kendisi bulur zaten. Bu şekilde istemesek bile hepimiz farkında olmadan kendimi şartlandırıyoruz.

Çevrimdışı celiker1

Stadın açılış tarihi:Çatı iskeletinin havaya kaldırılması+45 gün çatının eksik parçalarının takılıp vinçlerin saha dışına çıkması+70 gün çim işi👍🏻👍🏻👍🏻Çatı havaya kalktığı an stadın maç oynanabileceği tarih hemen hemen netleşmiş olur.Başkanlık seçimi veya takımın o zamanki durumuda stadın açılış tarihini belirleyici olacaktır ama maç oynanabileceği tarihi çatı havya kalktığı anda tahmin edebileceğiz.Dua edelim sorunsuz şekilde şu çatı havaya kalksın👍🏻
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı ozan062

Işık oyunları maç sırasında olmayacak ki o yüzden de Federasyon'un birşey demeye hakkı yok. :)

yonetmelikleri okumak gerek,, oyle seylere karısıyorlar ki  oncelikle standartları onlar belirliyor bu standartlarda ne var ona bakmak lazım
biraz çelişki varsa netleşmiş birsey yoksa direk yasagı  koyarlar oyle adam bunlar bosuna fenerasyon demiyoruz

uefa nasıl stadda taraftar için 2 uzman doktor bulundurulması gerekiyor diyorsa ki o buyuk bir organizasyon ve onun gerekliliklerinide fenerasyon aynen uyguluyor
yani mantıksız gibi gorunuyor ama bana gore karısıyorlardır o konuya,,

yok ben almayım sağ ol bence gözlerin bozulmuş gözlük kullan  :D

kabul edilmeyen algıda secicilik olmayınca o gozler gormuyor işte abi :D benimkiler mutasyona ugradığından her demec her aksilikle bu gozler neler yakalıyor neler :money:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Sedat_BJK

bu dortmund uygulamasından sonra yani koltuksuz tribüne karsı gelecekleri için direk bu konuyada red gelecektir çnk bu konularda düzenlenmiş hiçbir yasa vari seyler yok yani neyi gostererek reddettiklerinide bilmiyoruz o sebeble hayır derler heleki bu dunyanın en guzel stadının herkes tarafından ilgi çekmesini hiç istemiceklerdir ben size soyleyim

heleki yonetim konusu zaten biliyorusnuz herseye eyv diyorlar

ekleme yapayım
hiç inanmıyorum bu bolca konser ve etkinliğin yapılacagına... istanbulda kaç tane buyuk organizasyon oluyor ve boyle bir ihtiyac varmı sorusunu kendime soruyorum ve cevabını kendimce veriyorum
arastırın sizlerde soyleyin bende ikna olayım acıkcası bu konuda bence muamma,, saha dısında zaten olcak ama içinbde bence olmaz
Koltuksuz tribun ve isik oyunlari. Dun sahilde denize karsi benim de kafa bu ayardaydi :d

Çevrimdışı ozan062

Koltuksuz tribun ve isik oyunlari. Dun sahilde denize karsi benim de kafa bu ayardaydi :d

demekki herkes mantıksız buluyor o zaman sorun bende :bandit:
hayır kıyası bosverseniz olayın kendisine baksanız anlıcanızda işte:)

Çevrimiçi Necmi

heleki yonetim konusu zaten biliyorusnuz herseye eyv diyorlar

ekleme yapayım
hiç inanmıyorum bu bolca konser ve etkinliğin yapılacagına... istanbulda kaç tane buyuk organizasyon oluyor ve boyle bir ihtiyac varmı sorusunu kendime soruyorum ve cevabını kendimce veriyorum
arastırın sizlerde soyleyin bende ikna olayım acıkcası bu konuda bence muamma,, saha dısında zaten olcak ama içinbde bence olmaz
koltukla ilgili yönetmelik var çok boş konuşuyorsun
milleti koltuğuna oturtmanın zorunlu olduğu stadlarda nasıl olmadığını
savunabilirsin tamam diyorsunki ben istediğim kadar desteksiz atarım
insanların saçmalama özgürlüğüde var ama bizimde okumama hakkımız var ama üye pas geçebilirde
ben geçemiyorum sen forum yöneticilerine yapıyosun çin işkencesini  :bandit:  @ozan062

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bence tarih hesabı yapma. Herşey olacağına varır. Bırakalım su yolunu kendisi bulur zaten. Bu şekilde istemesek bile hepimiz farkında olmadan kendimi şartlandırıyoruz.
Yok tarih beklentim hic yok aslinda. Takima bir sol bek, bir stoper alsinlar stad agustosta acilsin ben tavim. Catiyi zevkine kaldirip indirmis kadar mutlu olurum. Bu arada iadeyi itibar yanlis kullanim olmus sanirim orada. :)

Çevrimdışı serdart

ben çatıdan falan korkmuyorum stada bişey olacağına da inanmıyorum o kadar stad var dünyada. benim korkum şu olacak maçlara gittiğimde üst tribünün zıplaması  :ebebe:

http://www.cezmikalorifer.com/video/izle.php?id=2938

Çevrimdışı ozan062

koltukla ilgili yönetmelik var çok boş konuşuyorsun
milleti koltuğuna oturtmanın zorunlu olduğu stadlarda nasıl olmadığını
savunabilirsin tamam diyorsunki ben istediğim kadar desteksiz atarım
insanların saçmalama özgürlüğüde var ama bizimde okumama hakkımız var ama üye pas geçebilirde
ben geçemiyorum sen forum yöneticilerine yapıyosun çin işkencesini  :bandit:  @ozan062

varda simdi passodan once sen kimi denetliyordunki 25binlik stada 35 binde giriyordu burada bi cacıca dokunmuyordu fenerasyon
ama sayıdan dolayı tribünlerde koltuk lazım diyorsan bende diyorumki oncesi var oncesinde bu kural deliniyordu
simdi cok begendikleri passo var o zaman denetleyebiliyorsun ve o koltukları kaldırabiliyorsun
sonucta bir tribünde oluyor bu  yani bundada esneklik yapılabilir fakat yapmıyor benmi desteksiz sallıyorum

nasıl bir okumama merakıdır illaki sevecen yazılar yazanları okuyun işte zaten o sebeble o tarih olmayınca bu tarih olmayınca herkes birbirini yiyor..
benim gibi laf atanlar bol olsa bu millette insanlar kendilerine bi donup bakma gereği duyacaklar ben nerde hata yapıyorum diye
fakat goygoy da adamların işlerini dogru yapmasına engel biz burda ötüyoruz ama bi stadda sikayet etsek durumdan bak bakalım nasıl
ceki duzen veriyorlar kendilerine,, işte avrupadan farkımız bu adamlar taraftar gelmiyor diye deplesman taraftarlarına otobus kaldırıyor bizimkilerin ruhu duymuyor
bayram gununde ustelik derbi var bir tane kartalyuvası organizasyonu yok onuda bize yukluyorlar sonra hep suclu biz

gecelim efenim gecelimm
dolu olduğum için ve burda bayadır konusmadıgımdan yazmadıgımdan
konudan konuya atlıyorum mazur gorunuz
[ Son Düzenleme: 12 Ekim 2015, 17:41:05 ozan062 ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ekim 2015, 17:43:25
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı Nisan olursa zaten açılmaz ne demek yahu. Arkadaş, gidip gidip en alt katın fotoğraflarına bakıp içeride iş çok diyorsunuz. Orada ıvır zıvır yerler var. Müşteriye açık yerler bitiyor. Mart desen 5 ay var ki o kadar zaten sürmez. Neden gidip başka statlarda extra maliyet yapılsın. Ayrıca stada dönmenin motivasyonu bambaşka olacaktır takım üstünde. Vodafone tam olarak bitsin diyorsa bu kendi açısından önemli görülen stadyum vision falan filandır. Yoksa kulüp binasının taşınması çok da umurunda değildir sanırım. Kaldı ki 5 ay sonra muhtemelen o kısımlar da bitecektir. Çatı kalkıp kedi yolları tamamlansın 70 gün sayarız. bi 5 gün de karamsar kardeşlerime gelsin 5 günde fikstür için koyalım hadi.

Ne denir buna bilmem @Yunus abi hayırlısı diyim sadece fazlaca iyimser bakıyorsun çünkü başladığı günden beri illa ki sarkmalar oluyor bu statta maalesef hep bizim futbol bölümünde yaptığımız gibi

bunu içeride bunu dışarıda yeneriz bu iş biter diyoruz ama öyle olmuyor. Statta 2 senedir hiç böyle olmuyor ve sen sadece 5 gün sarkma koyuyorsun çato bile söylenenden ne kadar fazla sarktı farkında mısın?

Bir de aynen söylüyorum. Bu stat Nisan sonunda açılışa hazır hale gelirse açmazlar. Sadece 2 iç saha maçı kalıyor onun için stat açılmaz seçime bırakırlar ve yazın büyük bir turnuva ile açılır o stat.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ekim 2015, 17:46:25
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
iskeletini gözlerim begenmedi dolayısıyla kotu izlenim bıraktı bende :kop:
fenerasyon zaten neye izin vermişki bu ısık oyunlarına izin versin
baskan konusuna gelirsek demekki yeterli denetleyemiyor demekki yeterli uyum yok
çnk o ayrı telden  çalısanlar ayrı telden

yeterli done varmı?:D @Çağrı

Her şey baştan aşağı varsayım ve bireysel düşüncen yine :D

Bir de yukarda yönetmelikleri okumak lazım nelere karışıyorlar diyorsun e o zaman oku ondan sonra yaz kardeşim neden okumadan bence izin vermezler diyorsun böyle şey olur mu :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Bir de yukarda yönetmelikleri okumak lazım nelere karışıyorlar diyorsun e o zaman oku ondan sonra yaz kardeşim neden okumadan bence izin vermezler diyorsun böyle şey olur mu :D

okuyacagımız bir yermi yokki nerde okucam
kural olsada onuda uygulamazlar tarihte örneği bol
burdaki cogunluk birsey derken biliyormuki konusuyor ben orada
bence demek zorundayım ki yarın oburgun taklaya gelmeyelim :boxin: :lol:

Çevrimdışı ilhan mansız

@ozan062 Merak ettiğim birşey var. Gerçekten stadla ilgili olsun yönetimle ilgili olsun beğendiğin birşey varmı? Ne zamandır dikkat ediyorum. En azından insan bari kirişlerin rengi güzel olmuş veya şurası iyi olmuş falan der insan. Tamam eleştiri herkesin hakkı. Yapılan bazen ciddi yanlışlarda olabilir kabul ediyorum ama bir kerede şurası iyi de be kardeşim :lol: Çatı kötü diyorsunda 17 milyon Euro verince çatının uçmasını falan beklemiyordun herhalde. Bu kadar zor bir çatı seçimi başkanın elinde olan bir durum değil. Sen onu gidip çatı yüksekliğini sınırlandıranlara soracaksın.
olumsuz düşünceleri zihinsel canavarlar halini almadan önce yok etmek gerekir. Yersen 😀😀

Çevrimdışı Alparslan

olumsuz düşünceleri zihinsel canavarlar halini almadan önce yok etmek gerekir. Yersen 😀😀
Olumsuz düşünmek kendimizi yiyip bitirmekten öteye gitmiyor. Polyanna olalım demiyorum ama zaten şu anki durumda yapacak birşeyimizde yok öyle değil mi?

Çevrimdışı ilhan mansız

Olumsuz düşünmek kendimizi yiyip bitirmekten öteye gitmiyor. Polyanna olalım demiyorum ama zaten şu anki durumda yapacak birşeyimizde yok öyle değil mi?
haklısınız  :)

Çevrimdışı Efe

aynen oyle bitecek diyelim bekleyelim neden bekleyecekmisiz diyorlar ve hemen elestiri basliyor gidip yonetimmi sıkacak vidaları napacak adamların elinden gelen bu bitmesni bekleyecegiz care bu napalim gidip silah zoruyla catiyi hemen kaldirinmi diyelim adamlara kaldiracaklar iste beklemek zorundayiz gercek bu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

okuyacagımız bir yermi yokki nerde okucam
kural olsada onuda uygulamazlar tarihte örneği bol
burdaki cogunluk birsey derken biliyormuki konusuyor ben orada
bence demek zorundayım ki yarın oburgun taklaya gelmeyelim :boxin: :lol:
eee madem okumadın bilmiyorsun ne diye konuşuyorsun
bilmediğin şeylerde ahkam kesiyorsun yok birde bizide meşgul ediyorsun @ozan062
boş boş şeylerle ne diye doluyorsun dolma kardeşim bir insan birilerini mutsuz etmeye
uğraşarak nasıl bir tatmin duygusuna varır şimdi bilemedim bunu hani gerçekten bildiğin
bir konu olsa ve eleştiri yapsan anlarımda biz senin kaotik ruh halini çekmek zorundamıyız :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı can1903

İz İnşaat kaldırıyor.. İz İnşaat kaldırıp göstericek şimdi.. :kop: :kop:
Kalktı mı kalktı mı
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Ben artık bu yalanlardan bıktım..

Ağustos.. Yeni sezona hazır!

Eylül 20! 4-5 Ekim'de kaldırıyoruz!

Fikret Orman'a kızdığım en fazla konu budur..

Bu arada aman sabır aman sabır diye diye ekimide geçireceğiz!
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

ysariusta

• Ziyaretçi

Yok sen tutma kendini söyle @Çağrı. Değil 2 maç 1 maç bile olsa bittiğinde oynanacaktır. Benim fikrim bu. Her ne kadar beğenmesen de.

Seçim yatırımı dediğiniz şey, bu stadın yıkılmasıdır, yeniden yapılmasıdır. Bu güne gelmesidir. Ha aman canım Etoo gelseydi, stadı da yerinde yapacaktı zaten diyorsanız da yapacak bir şey yok. Oda bir fikir.

Burada kendinizi BJK Kongresi,  Futbolcu seçme komitesi vs yerine koymaya devam. Zevkle izliyorum ben.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ekim 2015, 18:37:31
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Armağan bozkurt nerde ya uzun zamandır yok.yoksa nöbeti ozana mı devretti😁😀😎
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana