Yok sen tutma kendini söyle @Çağrı. Değil 2 maç 1 maç bile olsa bittiğinde oynanacaktır. Benim fikrim bu. Her ne kadar beğenmesen de.
Seçim yatırımı dediğiniz şey, bu stadın yıkılmasıdır, yeniden yapılmasıdır. Bu güne gelmesidir. Ha aman canım Etoo gelseydi, stadı da yerinde yapacaktı zaten diyorsanız da yapacak bir şey yok. Oda bir fikir.
Burada kendinizi BJK Kongresi, Futbolcu seçme komitesi vs yerine koymaya devam. Zevkle izliyorum ben.
Çok yanlış yerlere giriyorsun bazen
@Yunus abi ve hiç öyle düşünmediğimi bilmene rağmen

En başta 'siz' diye bir kavramı kime neden kullanıyorsun ki? Biz kim? Ben benim. Kimseye kalıplaşık düşüncem yok. Etoo'yu isteyen kim? Stat yerine yapılabilirdi diyen kim?
Bunları çıkıp ortaya söylesen anlarım tutup da benim üzerimden söylersen anlamsız oluyor ben de farkında olmadan nasıl taraf oluyorsunuz onu farkediyorum böyle yapınca.
Çok üzgünüm farklıysam. Bende biat kültürü yok, hiçbir zaman da olmayacak, her zaman doğru bildiğimi, kimseyi savunma görevini üstlenmeden yaparım. İyiye iyi, kötüye kötü doğrusu budur.
Konu dışına çıkarak yanıtladığın için öyle yanıtladım. Konu içinden de şunu yazayım, 2 yıldır Olimpiyatta oynayan takımın son maçını belki şampiyonluk maçını Vodafone Arena'da oynaması da psikolojik olarak intihar olur.
Çıkabilecek aksi bir sonuçta Vodafone Arena'nın sezon başı açılsa bizi 1 sene götürecek olan havası 1 maçta matem havasına bürünür. 7-8 maç kala bunu yaparsan hiçbir şey olmaz ama son maç bunu yapmaya kimse kalkışamaz.
Stat nisan sonuna sarkarsa hep beraber göreceğiz bu dediğimi.
Bir de ek yapayım. Ortada durmanın en kötü yanı budur. Stat gecikecek dersin Adalıcı yapar biri yerinde yapacaktın Etooyu getirecektin der, sansasyonel adam getirmemek doğrudur dersin bu kez öbürü Ormancısın der. Ben de bu kısır döngüyü senin gibi zevkle değil gerçekten üzülerek izliyorum.