Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5876499 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ekim 2015, 18:38:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yok sen tutma kendini söyle @Çağrı. Değil 2 maç 1 maç bile olsa bittiğinde oynanacaktır. Benim fikrim bu. Her ne kadar beğenmesen de.

Seçim yatırımı dediğiniz şey, bu stadın yıkılmasıdır, yeniden yapılmasıdır. Bu güne gelmesidir. Ha aman canım Etoo gelseydi, stadı da yerinde yapacaktı zaten diyorsanız da yapacak bir şey yok. Oda bir fikir.

Burada kendinizi BJK Kongresi,  Futbolcu seçme komitesi vs yerine koymaya devam. Zevkle izliyorum ben.

Çok yanlış yerlere giriyorsun bazen @Yunus abi ve hiç öyle düşünmediğimi bilmene rağmen :)

En başta 'siz' diye bir kavramı kime neden kullanıyorsun ki? Biz kim? Ben benim. Kimseye kalıplaşık düşüncem yok. Etoo'yu isteyen kim? Stat yerine yapılabilirdi diyen kim?

Bunları çıkıp ortaya söylesen anlarım tutup da benim üzerimden söylersen anlamsız oluyor ben de farkında olmadan nasıl taraf oluyorsunuz onu farkediyorum böyle yapınca.

Çok üzgünüm farklıysam. Bende biat kültürü yok, hiçbir zaman da olmayacak, her zaman doğru bildiğimi, kimseyi savunma görevini üstlenmeden yaparım. İyiye iyi, kötüye kötü doğrusu budur.

Konu dışına çıkarak yanıtladığın için öyle yanıtladım. Konu içinden de şunu yazayım, 2 yıldır Olimpiyatta oynayan takımın son maçını belki şampiyonluk maçını Vodafone Arena'da oynaması da psikolojik olarak intihar olur.

Çıkabilecek aksi bir sonuçta Vodafone Arena'nın sezon başı açılsa bizi 1 sene götürecek olan havası 1 maçta matem havasına bürünür. 7-8 maç kala bunu yaparsan hiçbir şey olmaz ama son maç bunu yapmaya kimse kalkışamaz.

Stat nisan sonuna sarkarsa hep beraber göreceğiz bu dediğimi.

Bir de ek yapayım. Ortada durmanın en kötü yanı budur. Stat gecikecek dersin Adalıcı yapar biri yerinde yapacaktın Etooyu getirecektin der, sansasyonel adam getirmemek doğrudur dersin bu kez öbürü Ormancısın der. Ben de bu kısır döngüyü senin gibi zevkle değil gerçekten üzülerek izliyorum.
[ Son Düzenleme: 12 Ekim 2015, 18:42:59 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Yönetimsel tartışmaların kökeni maalesef yönetime mesnetsizce yapılan saldırılardır. Bazı sitelerde bu Saldırılar o kadar izansız bir hal aldı ki bunları gören birçok kişi yönetimle ilgili makul Eleştirilere dahi refleks gösterebiliyor. Ben de bazen bunu uapıyorum. Çünkü birilerinin Adam'ı olduğu apaçık belli sitelerdeki abuk sabuk eleştiri ve hakaretler insanları çileden çıkarıyor. Bu gerçekten büyük bir sorun ve birçok insanın bu sahtekarların yazdıklarını unutması mümkün değil

Çevrimdışı mehmetthedum

Bjktv'de ümraniye hibrid zeminin yapımı var. Çok güzel.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bak bu çok iyide oldu çokda güzel iyi oldu taaammı :halay: :halay:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı GD8

Nevzat Demir Tesisleri...
Tv'den çekim

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Factatum

Bu ne yahu! Herkes birbirine girmiş, herkes bir bilen havasında!

Yanlış bilinen bilgece bir vecizi düzelterek tekrarlamak istiyorum; en iyi bildiğim şey, pek az şey bildiğimdir. İnsan herşeyin ölçü ve kararını bilmeli. Beşiktaşlılar da birbirini böyle kolayca üzmemeli.

Kalksın şu çatı, moral ve keyifler biraz yerine gelecektir.  :ok:

Çevrimdışı BlackEagle26

Kaza bela olmadığı takdirde stadın yeni sezona açılacağının garanti olması bile sevindirici. Ben bu sezon 1 veya 2 iç saha maçını evimizde oynayacağımızı düşünüyorum.  Stadın hazır olup da maç oynanmayacağına ihtimal vermiyorum. Başkan herzaman şampiyonluk turunu arenada atmak istiyoruz diyordu. Yazın zaten yine özel bir açılış etkinliği yapılır.

Çevrimdışı jepaq

arkadaşlar bursa'nın stadında fener marşı çalındı en son antalya'nın yeni stadında ise trabzon marşı çalınmış. ses denemeleri sırasında böyle bir rezillik çıkmaması için umarım tüm tedbirler alınmıştır. bu işleri yapan ekip titizlikle seçilip gerekli uyarılar yapılmalıdır şimdiden.

Çevrimdışı EagleForce

Ya hala Fikret Orman'in stadla ilgili verdigi tarihlere inanan var. dua edin stad gelecek sezona yetisecek demesin. O da yalan olur.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı izorlu85

Vodafone Arena Saat 14:40

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kapalıda halatların altına serilen iskeleleri kaldırmaya başlamışlar demek ki tarih yakın??
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Kadir Akdağ

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ersoy

Kalktı mı kalktı mı

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Efe

Yeni Inonu
çatı kalkınca prekast işleri devam etsin diye hemen tahtaları topluyorlar yapılacak iş var daha merdivenlerde :)
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Çok yanlış yerlere giriyorsun bazen @Yunus abi ve hiç öyle düşünmediğimi bilmene rağmen :)

En başta 'siz' diye bir kavramı kime neden kullanıyorsun ki? Biz kim? Ben benim. Kimseye kalıplaşık düşüncem yok. Etoo'yu isteyen kim? Stat yerine yapılabilirdi diyen kim?

Bunları çıkıp ortaya söylesen anlarım tutup da benim üzerimden söylersen anlamsız oluyor ben de farkında olmadan nasıl taraf oluyorsunuz onu farkediyorum böyle yapınca.

Çok üzgünüm farklıysam. Bende biat kültürü yok, hiçbir zaman da olmayacak, her zaman doğru bildiğimi, kimseyi savunma görevini üstlenmeden yaparım. İyiye iyi, kötüye kötü doğrusu budur.

Konu dışına çıkarak yanıtladığın için öyle yanıtladım. Konu içinden de şunu yazayım, 2 yıldır Olimpiyatta oynayan takımın son maçını belki şampiyonluk maçını Vodafone Arena'da oynaması da psikolojik olarak intihar olur.

Çıkabilecek aksi bir sonuçta Vodafone Arena'nın sezon başı açılsa bizi 1 sene götürecek olan havası 1 maçta matem havasına bürünür. 7-8 maç kala bunu yaparsan hiçbir şey olmaz ama son maç bunu yapmaya kimse kalkışamaz.

Stat nisan sonuna sarkarsa hep beraber göreceğiz bu dediğimi.

Bir de ek yapayım. Ortada durmanın en kötü yanı budur. Stat gecikecek dersin Adalıcı yapar biri yerinde yapacaktın Etooyu getirecektin der, sansasyonel adam getirmemek doğrudur dersin bu kez öbürü Ormancısın der. Ben de bu kısır döngüyü senin gibi zevkle değil gerçekten üzülerek izliyorum.

@Çağrı pardon. İlk satır senin şahsınaydı kalanı genele yazılmıştı. Ancak KONU İÇİ kısmını yazayım. İnönüdeki son maçta "son maç" olmasaydı Gençlerbirliğine o kadar etkin bir oyun oynar mıydık? Ben ilk maçı taraftar olarak ne kadar büyük bir heyecanla bekliyorsak, orada oynamış ve o tadı bilen Olcay, Töre, Q17 gibi oyuncuların, hep rakip olarak çıkmış Tosun'un hatta ve hatta anlatıla anlatıla çok iştahlanmış Gomez'in bile beklediğine eminim.

Hibrit idman sahası zaten var. Evet kendi sahanda oynarken artık ezbere bildiğin reklam tabelası vs vardır. Hep aynı yerde bekleyen malzemeci vs vardır. Futbolcu bunu ezberler sahayı ona göre ölçer biçer ama bu o kadar elzem bir durum değildir. Zamanla olur. Sahada orada çok sıkıntı değil 2 gün ter idmanı koyarsın alışırlar. Hatırlarsın Ertuğrul ilk idmanları sahada yaptırırdı. Bunlar aşılmayacak konular değil.

Çevrimdışı ozan062

ben aslında egzantirik seylere karsı daha farklı bi bakısla yaklasıyorum

keske bizdede böyle bi farklılık olsaydı

[ Son Düzenleme: 12 Ekim 2015, 22:10:10 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ekim 2015, 22:10:02
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı pardon. İlk satır senin şahsınaydı kalanı genele yazılmıştı. Ancak KONU İÇİ kısmını yazayım. İnönüdeki son maçta "son maç" olmasaydı Gençlerbirliğine o kadar etkin bir oyun oynar mıydık? Ben ilk maçı taraftar olarak ne kadar büyük bir heyecanla bekliyorsak, orada oynamış ve o tadı bilen Olcay, Töre, Q17 gibi oyuncuların, hep rakip olarak çıkmış Tosun'un hatta ve hatta anlatıla anlatıla çok iştahlanmış Gomez'in bile beklediğine eminim.

Hibrit idman sahası zaten var. Evet kendi sahanda oynarken artık ezbere bildiğin reklam tabelası vs vardır. Hep aynı yerde bekleyen malzemeci vs vardır. Futbolcu bunu ezberler sahayı ona göre ölçer biçer ama bu o kadar elzem bir durum değildir. Zamanla olur. Sahada orada çok sıkıntı değil 2 gün ter idmanı koyarsın alışırlar. Hatırlarsın Ertuğrul ilk idmanları sahada yaptırırdı. Bunlar aşılmayacak konular değil.

@Yunus abi stres faktör denilen ve futbolda çok önemli yer tutan bir konu var.

Futbolcunun yüksek performans vermesi için tek kıstas var. Stres faktörü orta seviyede olacak. Düşük olduğunda motive olamaz, yüksek olduğunda aşırı motivasyondan  inanılmaz hatalar yapar. Bu durumu aşmanın en kolay yolu da özellikle önemi yüksek ve büyük maçlarda oyuncuya bunun sırada olduğunu hissettirmektir.

Bunu hissettiremediğin her maçı kaybedersin. Tam 4 derbi kaybettik geçen sene sadece  bu sebepten. Trabzon Fener'i yıllardır yenemiyor sadece bu sebepten. Türk milli takımı İngiliz milli takımını yenemez sırf bu sebepten.

Dediğim gibi tutup da 6-7 maç kala stada geçersen hiç önemli değil bu konu oyuncu ''final'' yapmayacağı için rahat oynar. Ama sen tutup da rakibinle arada 2 puan varken hadi stada dersen emin olabilirsin Töre'nin de Oğuzhan'ın da hepsinin ayakları birbirine dolanır. Etkilenmeyecek tek adam Gomez olur bundan çünkü o winner karakter.

Biz son maçta aşırı motiveydik yine aynı şekilde oluruz çünkü biz işin coşku kısmındayız. Ama bu dediğin futbolcu için hiç ama hiç iyi bir şey değil. O finale girdiğinde olabildiğince sıradan olduğunu hissetmeli her şeyin.

Velhasıl kelam, açılmaz dememin sebebi etkenler. O yüzden ya Mart'ta olur ya Ağustos'ta olur bu iş benim gözümde ortası yok. Herkesin düşüncesi farklıdır tabi ki saygı duyarım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ekim 2015, 22:11:16
  • Beşiktaş / Bodrum
ben aslında egzantirik seylere karsı daha farklı bi bakısla yaklasıyorum

keske bizdede böyle bi farklılık olsaydı

Yahu bu ne izlerken başımız döner :D Marsilya'nın stadında maç izle sen kafan bir dünya olur çatıya baktıkça  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Kalkmıycam kalkmıycam.. Benim değilmi kalkmıcam olayına döndü..

Kalkmıyor valla  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı empisayn

ya yemin ediyorum koca camia her sabah şu halde çatı için siteye giriyor .

İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !