Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5874418 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ferhat Türk

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Su kaçırmayalım :olmaz :kop: :kop:

ne dedik sanki yahu :D stadın kasvetli bir havası var ya ben onu kastettim için fesat yusuf :D
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı kaankartal

HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK KARTAL !

Çevrimdışı Mehmet K

Şimdi bu işten anlayanlara bi sorum olacak.

Biz bu çatıyı yerde birleştirip kaldırma riskini almak yerine bir yapbozun parçaları gibi havada monte ederek ilerleseydik olmaz mıydı?

Yani anlatmak istediğim ikisinin farkı nedir?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şimdi bu işten anlayanlara bi sorum olacak.

Biz bu çatıyı yerde birleştirip kaldırma riskini almak yerine bir yapbozun parçaları gibi havada monte ederek ilerleseydik olmaz mıydı?

Yani anlatmak istediğim ikisinin farkı nedir?

Onu bende çözemedim :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

EEEEEEEEEEEE hala uyuyormu bu forum vede staddaki işçiler.... beşiktaşşşş uuyaaaaaaaaaaaaannnnnnnnn  :sevinc :sevinc :super: :super:

Çevrimdışı Yasin A.

koğuş kalk  :halay:
daha işimiz gücümüz çatı olacak bütün gün hala uyuyanlar var  :busted_cop:

Çevrimdışı SoYKaN

Çevrimdışı Efe

sabah sabah kalakacak mi kalkmayacak mi onu dusunuyoruz ne hallere dustuk :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Ooooooooo
Bir...
Ki...
Üç...

Çatı kalk,
Çatı kalk,
Lay lay lay lay lay lay lay lay laaayyyyy ooooo çatı kalkkkkkkk  :evillol:
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı ers_an

Günaydın Arena. Var mı kıpırdanma. 10 cm bile yeter. Kalp atacak moduna girdik. Çatı kımıldayacak aga der gibi :))

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

dün stadın oradaydım çatı kiriş bağlantılarını makinalar ile traşlıyorlardı üzerini

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı aoguzd

herkese günaydın. kalkış var mı bugün son durum nedir?

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Kaldırın Kaldırın Kaldırıııınn Bu taraftar İçin Kaldııırııınnnn  :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı SDemirsoy

bence umutlanmayalım sonra patates oluyoruz :D

Çevrimdışı sametbagan

herkese günaydın arkadaşlar kalktı mı kalktı mı ?  :D

Çevrimdışı aziz1903

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

bence kalkarken renkliler etrafında fazla dolaşmasın  :evillol:

Çevrimdışı enemy1903

içimden bir his kalkmayacak diyor.hayırlısı bu kadar bekledik 2-3 gün daha bekleriz

Çevrimdışı Anıl

Bugün ve yarın hava yağmurlu gözüküyor. Çarşambadan itibaren 4 gün ise güneşli, yani Çarşamba başlayabilir belki :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@bjk_mabet haber var mı çatıdan bugün kalkmayakcaksa bilelim de gene hayal kırıklığı olmasın :icool:

Çevrimdışı Mehmet92

Yağmurun bi olumsuz etkisi olacağını düşünmüyorum ya,vinçle kaldırmıyoruz ki.halatları geriyoruz sadece sabit bi yere bağlı ordan çekiliyo.Kalktıktan sonraki montajları etkiler etkilerse yağmur

Çevrimdışı insolente_jk

Bjk Genel Kurul Üyesi - Since 2005