Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5871522 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı warofpoet

Hiç kolay olmuyor. Adamların yaptığı zeminin haline bakın.

Bizde çatı bitse çimler serilse koltuklar takılsa bitti gözüyle bakanlar olacak. Bursa stadının son hali şu ona rağmen 6 ay daha süre gerekiyormuş her şeyin bitmesi için.

O yüzden yinelemek lazım beklentiyi düşük tutun. Stat bence tüm olan biteni göz önüne alarak, bu seneye yetişmeyecek benim beklentim umarım Ağustos'a TAM Açarız.

bursaya 6 ay daha süre gerekiyorsa 5 senede bitirmiş olacaklar stadı. o stada bakıp 2 senesi daha dolmamış stadımız üzerinden kıyas yapmak ne kadar sağlıklı ?  :D  Ola ki bu sezon açamadık dünyanın sonu değil. Ağustosta açsak 2.5 yılda bitmiş olacak stat. Çatı kalksın bu negatif düşünceler pozitife dönüşecek diye düşünüyorum. Kendi adıma da bu sene bitmeden yetişeceği kanaati hakim. 14 şubata 19 marta falan denk gelebilir   :D :D :icool:
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı MamiReyiz_39

bursaya 6 ay daha süre gerekiyorsa 5 senede bitirmiş olacaklar stadı. o stada bakıp 2 senesi daha dolmamış stadımız üzerinden kıyas yapmak ne kadar sağlıklı ?  :D  Ola ki bu sezon açamadık dünyanın sonu değil. Ağustosta açsak 2.5 yılda bitmiş olacak stat. Çatı kalksın bu negatif düşünceler pozitife dönüşecek diye düşünüyorum. Kendi adıma da bu sene bitmeden yetişeceği kanaati hakim. 14 şubata 19 marta falan denk gelebilir   :D :D :icool:

Çagrı'nın yazısına bakma.. Onlar Fikret Başkan'a sinir oldugu için Beşiktaş düşmanı oldular..
Mermiler Atılacak Gökyüzüne..Şampiyon Olduğun Gece..Piuvvv Piuvvvv Piuvvvvv
İletişim Adresi: http://instagram.com/muhammetrslan

Çevrimdışı Anıl

Bizde çatı bitse çimler serilse koltuklar takılsa bitti gözüyle bakanlar olacak. Bursa stadının son hali şu ona rağmen 6 ay daha süre gerekiyormuş her şeyin bitmesi için.

O yüzden yinelemek lazım beklentiyi düşük tutun. Stat bence tüm olan biteni göz önüne alarak, bu seneye yetişmeyecek benim beklentim umarım Ağustos'a TAM Açarız.

Baştan aşağı yanlış bir karşılaştırma. Bizim iç taraflar Bursa stadından daha iyi durumda şuan bile. Sadece görünen kısımlara odaklanmışlar 4 senedir, içeriler hala ilk yapıldığı şekilde kaba inşaat halinde. Bizde ise önce iç taraflar yapıldı, yapılıyor. Bizim stadda böyle çimli, koltuklu, membranlı görüntü oluştuğunda bizim stad açılmış olacak :)

Çevrimdışı umit

Arkadaşlar stad ilk yıkılmaya başlayınca bu günleri görebilmekte hayal gibiydi. Şimdi işin büyük bölümü bitti. Çatı bittikten sonra başka bir zorluk kalmıyor.

Çevrimdışı Karabay

ben zaten fikrimi aylar öncesinde söylemiştim. bir sonraki sezona yetişir diye.
hem zaten en güzeli öyle olur. stadı her detayına kadar güzelce bitirmiş olursun ve güzel bir gala yapıp her santimini medyaya açarsın.

Çevrimdışı harund1k3

hoş geldin kardeşim ama o iş senin dediğin gibi değil malesef
taraftar olmak başka bir şey kulüp yönetmek başka bir şey unutmayalım bu kulübün tek gelir
kaynağı bizleriz bir şey istiyorsak istediğimizin alınabilmesi ancak bizim verdiklerimizle oluyor
sen kendini örnek veriyorsun ama bir kere maç günü köy içine gitme imkanın olsun ne demek istediğimizi
anlarsın orda bütün restoranlar tıka basa dolu olur her masa 500-600 lira hesap öder maçı gidip stadda izlemez
sırtında cola turka forması vardır ama 500 lira hesap öder gidip kartal yuvasından bir forma almaz
bu köyiçinde birde istanbulun diğer yerlerini düşün işte bunu kulübüne çok gören insanın bir şey istemeye
yada eleştirmeye hakkı yoktur yoksa Beşiktaş taraftarı sadece istanbulda yok sen şimdi Hatayda ne yapabilirsinki
en fazla yapabileceğin katkı bir iki forma bir kaç tshort almak olur oda kartal yuvası varsa burda doğuda
oturan üyelerimiz var kombine aldılar ama belkide o kombineyle bir kere bile stada giremeyecekler
her hafta burda ihtiyacı olan bir kardeşimize devrediyorlar. işte onlar bizden çok daha büyük Beşiktaşlı
Bir ayda izlediği dört maç için bir kombine parasını restoranlara bırakıp sonrada ortalıkta bıdı bıdı konuşanların
söz hakkı yok ve emin ol bunlar hiçte azımsanacak bir miktar değil. Bir avuçluk Başakşehir stadını istanbulda dolduramıyorsak
burda konuşmaya hakkımız yok yirmi milyon taraftarı olan bir kulübün 70 bin kişilik stadı her maç dolduramamasının imkansızlıkla ilgisi yok
o nedenle bu sözleri imkanı olmayanlar üstüne almamalı zaten eminim bir gün imkanları olduğunda
seve seve vereceklerdir. bizde zamanında hiç bir imkana sahip değildik işte esas olan bir gün gelip buna sahip olduğunda
yapabilmek yoksa kimse kalkıpta çocuğunun rıskını vermesini bekleyemez.Karaborsadan 10 lira verip atkı alan 15 lira
verip kartal yuvasındanda alabilir. Bakıyorsun elinde bira gitmiş karaborsadan atkı alıyor eee omu şimdi konuşma hakkı olan
taraftar @Murat Erarslan yirmi milyon taraftar içinde senede bir forma alabilecek 500 bin taraftar vardır herhalde satabiliyormuyuz
yok

besiktasin kalbidir koyici. lutfen herkes kime laf attiginin farkinda olsun. belki aralarinda istisna vardir ama oradaki adamlarin cogu sizin hayal edemeyeceginiz kadar besiktasa formayla, kombineyle, madden ve manen yanindadir.

bunun disinda haydi parasi olmasin forma alacak atki alacak forma olmasin. ben sirf besiktasli futbolculari gorebilmek icin otobus parasi bulup bulusturup umraniyede cuma namazinda futbolcu gorucem diyen cocuklari bilirim. biz bu takimin taraftariysak elestirmek de en buyuk hakkimiz. elestirimiz daha iyi besiktas icindir. fulya davasini, gereksiz transferleri, beyaz yalanlari elestirmeyeceksek kimse kendine besiktasliyim demesin. onun disinda fikret orman'in takima neler kattigininda farkindayiz. bunlari gormeyim kuru elestiri yapmak da ayri buyuk bir yanlis.

tabiki imkan varsa destek olunmali tabiki kartal yuvalarindan urunler alinmali, kombineler, imkan varsa localar alinmali ama kimse parasi yok diye durumu yok diye besiktas taraftarinin elestiri hakkini elinden alamaz. lutfen biraz kime laf ettigimize dikkat edelim necmi abi. birakalim optik baskan yerinde rahat yatsin.

Çevrimdışı Tolga

Çagrı'nın yazısına bakma.. Onlar Fikret Başkan'a sinir oldugu için Beşiktaş düşmanı oldular..
Buna Çağrı cevap verecektir ama bu söylediğin çok ağır.

Çağrı'yı hiç tanımamışsın.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Sedat_BJK

besiktasin kalbidir koyici. lutfen herkes kime laf attiginin farkinda olsun. belki aralarinda istisna vardir ama oradaki adamlarin cogu sizin hayal edemeyeceginiz kadar besiktasa formayla, kombineyle, madden ve manen yanindadir.

bunun disinda haydi parasi olmasin forma alacak atki alacak forma olmasin. ben sirf besiktasli futbolculari gorebilmek icin otobus parasi bulup bulusturup umraniyede cuma namazinda futbolcu gorucem diyen cocuklari bilirim. biz bu takimin taraftariysak elestirmek de en buyuk hakkimiz. elestirimiz daha iyi besiktas icindir. fulya davasini, gereksiz transferleri, beyaz yalanlari elestirmeyeceksek kimse kendine besiktasliyim demesin. onun disinda fikret orman'in takima neler kattigininda farkindayiz. bunlari gormeyim kuru elestiri yapmak da ayri buyuk bir yanlis.

tabiki imkan varsa destek olunmali tabiki kartal yuvalarindan urunler alinmali, kombineler, imkan varsa localar alinmali ama kimse parasi yok diye durumu yok diye besiktas taraftarinin elestiri hakkini elinden alamaz. lutfen biraz kime laf ettigimize dikkat edelim necmi abi. birakalim optik baskan yerinde rahat yatsin.
Arkadasim Besiktas yonetimi elestirilebilir, Besiktas baskani elestirilebilir ama carsi elestirilemez mi? Bu ulkede kimler hangi kurumlar elestiriliyor ortada ama carsi elestirilince laf atiliyor demek dogru mu sence? Arkadasin yorumunu okudum herhangi bir hakaret yok, kesinlikle oyle degil diyebilecegin bir durum yok. Neden bu kadar tepki gosterdin anlayamadim.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Ersoy

Bursanın stad görünüşte güzel timsah kafası falan.Zemin çok kötü.Vatandaş geliyor dağılıyor,yağmur yağıyor dağılıyor.Onların devre arasında açma ihtimali var mı ?
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı cagdas44

Köy içinin dokunulmazlığı nereden geliyor ayıptır sorması? Nasıl ki siz yönetim eleştirilebilir diyorsanız taraftar da diğer taraftarlarca eleştirilebilir. @Necmi abinin dediği gibi hala yıllar öncesinin formasını giyip yüzlerce liralık hesap ödeyen adam kime hesap katkıda bulunuyor kulübe mi mey içkiye mi anadolu efese mi? Kulübe elinden geldiğince destek olan kimseye kimse bir şey demiyor. İmkanı olmadığı için destek olmayana da kimse bir şey demiyor. Ama imkanı varken bunu göstermelik karaborsa ürünle ortaya koyup sonrasında da şunu neden  almadınız diyene laf söyleniyor ki bunun söylenmesini engelleyecek hiçbir karşı argüman da bulunmuyor.

Çevrimdışı Anıl

Bursanın stad görünüşte güzel timsah kafası falan.Zemin çok kötü.Vatandaş geliyor dağılıyor,yağmur yağıyor dağılıyor.Onların devre arasında açma ihtimali var mı ?
Bizim devre arasında açma ihtimalimiz ne kadarsa onların ki yarısı :D

Çevrimdışı ers_an

Ne yani maddi durumum yoksa, forma atkı vs vs alamıyorsam kulüp yönetimini veya yanlış gördüğüm şeyleri eleştiremez miyim ?
veya Beşiktaş'lılığımız kulübe harcadığımız paraylamı ölçülüyor..Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir..Her Beşiktaşlı gördüğü yanlışı söyleyebilir..
Eleştirisini yapar buna ne sen nede başkası karışamaz..senin her yıl forma kombine vs vs alman seni benden daha iyi Beşiktaşlı yapmaz..
Beşiktaş halkın takımıdır..parası olanların değil..

Bu cümleler özeli almıyor kardeşim. Genel resime bir bakmayı denersek gerçeğin bu olduğunu görürüz. Acı ama doğru olan bu maalesef. Kimse senin imkanlarını ya da imkansızlıklarını eleştirmiyor. Nüanslara dikkat edersen sevinirim abicim.

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı Abdullah

:zuhaha: :zuhaha:

Çevrimdışı cursedofdragon

ysariusta

• Ziyaretçi

Önce herkesin başı sağ olsun. Arkadaşlar konu dışı mesajlar artıyor lütfen dikkat edin. Hemen her konuda başlıklar mevcut. Buyrun oralarda yazın.

Çevrimdışı Kalyoncu

Bursa stadıyla bizimkisi kıyaslanamaz üniversiteden arkadaşım fanatik bursasporlu olduğu için onunla birlikte herşeyine hakimim o stadın öncelikle acılmamasının sebebi onlar stadı yaparken içeride pek iş yapmadılar sonra timsah kafası parçalar üç kere geldi gitti cok ugrastırıcı birşey hala daha tamamlanacak gibi görünmüyor bir diger hususta stada giden yol yok daha bağlantı yolları felan yapılacak ben onlardan önce acacagımızı düşünüyorum.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ekim 2015, 14:37:22
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Öncelikle şuan sitede yönetici olmasam bu mesajı doğrudan sadece rapor ederdim cevap vermeye kalkmazdım. Çünkü cevap verilir hiçbir nitelik taşımıyor. Ancak yönetici olduğum için ve bazı şeylerin burada tekrarlanmaması için cevap vereceğim.

Şimdiye kadar forumda özellikle de transfer sezonu futbol başlığında yaşı bizlere göre baya genç olan arkadaşlar hayli yorumda bulundular. Zaman zaman fazla heyecandan ve tecrübesizlikten inanılmaz abartılı ve tepki çeken yorumlar ortaya çıktı. Çok fazla şikayet geldi.

Bu yorumların mantıklı olanları da vardı mantıksız olanları da vardı. Mantıksız olanlarda üye atılsın talepleri hayli fazlaydı. Çünkü kişiler birbirini Beşiktaş düşmanı olmakla suçladılar. Bütün yaz boyunca gençleri forumda özellikle yönetim kısmında korudum. Cesaretlendirilmek gerektiğini uyararak düzeltebileceğimizi söyledim. @Necmi abi ve @Deniz fazla fazla şahittir.

Bir yola sokmak içinden elimizden geleni yaptık. Benim ve bizim bunu yaparken kıstasımız başkanımızın tabiriyle '' iyi çocuk '' olanlardı. İyi olduğunu hissettiğimiz herkesi uyardık. Kötü olduklarından emin olduklarımızı da uyardık. İyi olanlar çeki düzen verdiler kötü olanlar had bilmeyip, hakarete devam edip forumdan atıldılar.

Yorumu kıstas alırken yaşı hiçbir zaman kıstas almadım. Alınmasına da izin vermedim. Bundan sonra da vermeyeceğim. Şu yorumu bana 45 yaşında biri de yapsa 18 yaşında gördüğümüz üzere biri de yapsa bir farkı yok. Bu yorum had bilmezlik, ölçüsüzlük adını her ne koyuyorsanız koyun.

Burada tek tek Beşiktaş için neler yaptığımı, neler yapıyor olduğumu ve neler yapacağımı yazmayacağım. Ama çok üzüldüm böyle bir yorum görünce. Çünkü gerçekten özellikle bu jenerasyon büyük nefret tohumlarıyla, taraf olmayan bertaraf olur anlayışıyla büyüdüler.

Biz burada hep bu şekilde gelenleri değiştirmeye çalıştık. Taraf olmayın Beşiktaşlı olun dedik. Eleştiri yapın, taraflı eşetiri yapmayın dedik. iyi olanı da söyleyin kötü olanı da söyleyin. İyi olanı övmek sizi Fikret Orman sevdalısı yapmaz, kötü olanı söylemek sizi Beşiktaş düşmanı yapmaz dedik.

Ama maalesef bu arkadaşımız özellikle yetiştiği jenerasyonun etkisinden, devamından kendi eksikliğinden böyle hadsizce bir yorumda bulundu. Ben Beşiktaşlıyım, yüksek ego sahibi bir insan değilim. Ama şunu bana Beşiktaş başkanı bile söyleyemez. Kimseye söyleyemez.

Hele ki beni tanımayan, yaptıklarımı bilmeyen biri hiç söyleyemez. Stat hakkında herkes istediği tahmini yapmakta özgürdür. Ama biri buna karşı bir yorumda bulunacak ve bir genç olarak yapacaksa yukarıda gördüğünüz üzere aynı yaşa sahip @Anıl gibi yapabilir.

Karşısına doneler koyar. Öyle değil böyle der. Sene sonunda oturur bakarız.

Ben bunlar alışığım biz Opare alındığında eleştirdik yine benzer yorumlar geldi. Tosic'te aynı yorumlar geldi. Quaresma hakkında köşe yazısı yazdım bin beteri geldi. Küfür geldi. Ama hiçbirinde hadsizce Beşiktaş düşmanı yazan olmadı.

Ben Fikret Orman'ı severim. Hatalarına rağmen severim. Beşiktaş'ı her şeyden çok severim. Ama bana göre olan gerçekleri de sonuna kadar ifade ederim. Yine söylüyorum ben stadın bitmeyeceğini düşünüyorum bu sezona. Ama bitmesini de en az herkes kadar ben isterim. Biterse herkesten önce ben içeri girmek isterim.

Çok uzattım. Normalde arkadaş bunu bir başkasına söylemiş olsa hakaretten forumdan atılma sebebidir. Bir yöneticiye söylediği için ikinci kez atılma sebebidir.

Ama böyle bir işlem yapmayacağım. @MamiReyiz_39 için @Necmi abiden de rica edeceğim yapmamasını. Bu durumu görsün herkes ve bundan sonra yazacaklarına çok dikkat etsin.

Kimse yüz yüzeyken gözlerinin içine bakarak söyleyemeyeceği şeyleri buradan söylemesin.
[ Son Düzenleme: 11 Ekim 2015, 14:41:59 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Doğuhan

çatıdan önce biz gerilmişiz vay arkadaş

hayatta soyut değerler asla sorgulanamaz nasıl neyle ölçersin ki sevgiyi düşmanlığı aşkı gerek yok böyle tartışmalara

en büyük gururdur beşiktaşlı olmak bırakalım birbirimizi yemeyi

Çevrimiçi Samet Demir

Bursa stadıyla bizimkisi kıyaslanamaz üniversiteden arkadaşım fanatik bursasporlu olduğu için onunla birlikte herşeyine hakimim o stadın öncelikle acılmamasının sebebi onlar stadı yaparken içeride pek iş yapmadılar sonra timsah kafası parçalar üç kere geldi gitti cok ugrastırıcı birşey hala daha tamamlanacak gibi görünmüyor bir diger hususta stada giden yol yok daha bağlantı yolları felan yapılacak ben onlardan önce acacagımızı düşünüyorum.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen öyle yol yok ince işçilik dışardan baktığım kadarıyla çok az başlandı bursa da oturdugum için  haftada 1 geçiyorum stadın önünden hatta babamla iddaa ya bile girdim bizimkisi önce bitecek diye..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kartal1903

hava durumuna bakılırsa salıda yagmur var ve bugünden daha şddetlı rüzgar var,sonrası acık...bence en ideal zamn perşembe ve sonrası rüzgar iyice duruyo çünkü..
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı talha

Ne demek Fikret başkan şöyle lafların direk banlanması lazım
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ihsanakkanat

Bir önceki sayfada yazdığım gibi. Milletin canı sıkılıyor birbirine sarıyor. Çatı kalkmaya başlasa da herkes asıl konuya dönse iyi olacak