Çagrı'nın yazısına bakma.. Onlar Fikret Başkan'a sinir oldugu için Beşiktaş düşmanı oldular..
Öncelikle şuan sitede yönetici olmasam bu mesajı doğrudan sadece rapor ederdim cevap vermeye kalkmazdım. Çünkü cevap verilir hiçbir nitelik taşımıyor. Ancak yönetici olduğum için ve bazı şeylerin burada tekrarlanmaması için cevap vereceğim.
Şimdiye kadar forumda özellikle de transfer sezonu futbol başlığında yaşı bizlere göre baya genç olan arkadaşlar hayli yorumda bulundular. Zaman zaman fazla heyecandan ve tecrübesizlikten inanılmaz abartılı ve tepki çeken yorumlar ortaya çıktı. Çok fazla şikayet geldi.
Bu yorumların mantıklı olanları da vardı mantıksız olanları da vardı. Mantıksız olanlarda üye atılsın talepleri hayli fazlaydı. Çünkü kişiler birbirini Beşiktaş düşmanı olmakla suçladılar.
Bütün yaz boyunca gençleri forumda özellikle yönetim kısmında korudum. Cesaretlendirilmek gerektiğini uyararak düzeltebileceğimizi söyledim. @Necmi abi ve @Deniz fazla fazla şahittir.Bir yola sokmak içinden elimizden geleni yaptık. Benim ve bizim bunu yaparken kıstasımız başkanımızın tabiriyle '' iyi çocuk '' olanlardı.
İyi olduğunu hissettiğimiz herkesi uyardık. Kötü olduklarından emin olduklarımızı da uyardık. İyi olanlar çeki düzen verdiler kötü olanlar had bilmeyip, hakarete devam edip forumdan atıldılar.Yorumu kıstas alırken yaşı hiçbir zaman kıstas almadım. Alınmasına da izin vermedim. Bundan sonra da vermeyeceğim. Şu yorumu bana 45 yaşında biri de yapsa 18 yaşında gördüğümüz üzere biri de yapsa bir farkı yok. Bu yorum had bilmezlik, ölçüsüzlük adını her ne koyuyorsanız koyun.Burada tek tek Beşiktaş için neler yaptığımı, neler yapıyor olduğumu ve neler yapacağımı yazmayacağım. Ama çok üzüldüm böyle bir yorum görünce. Çünkü gerçekten özellikle bu jenerasyon büyük nefret tohumlarıyla, taraf olmayan bertaraf olur anlayışıyla büyüdüler.
Biz burada hep bu şekilde gelenleri değiştirmeye çalıştık.
Taraf olmayın Beşiktaşlı olun dedik. Eleştiri yapın, taraflı eşetiri yapmayın dedik. iyi olanı da söyleyin kötü olanı da söyleyin.
İyi olanı övmek sizi Fikret Orman sevdalısı yapmaz, kötü olanı söylemek sizi Beşiktaş düşmanı yapmaz dedik.Ama maalesef bu arkadaşımız özellikle yetiştiği jenerasyonun etkisinden, devamından kendi eksikliğinden böyle hadsizce bir yorumda bulundu. Ben Beşiktaşlıyım, yüksek ego sahibi bir insan değilim. Ama şunu bana Beşiktaş başkanı bile söyleyemez. Kimseye söyleyemez.
Hele ki beni tanımayan, yaptıklarımı bilmeyen biri hiç söyleyemez. Stat hakkında herkes istediği tahmini yapmakta özgürdür. Ama biri buna karşı bir yorumda bulunacak ve bir genç olarak yapacaksa yukarıda gördüğünüz üzere aynı yaşa sahip
@Anıl gibi yapabilir.
Karşısına doneler koyar. Öyle değil böyle der. Sene sonunda oturur bakarız.
Ben bunlar alışığım biz Opare alındığında eleştirdik yine benzer yorumlar geldi. Tosic'te aynı yorumlar geldi. Quaresma hakkında köşe yazısı yazdım bin beteri geldi. Küfür geldi. Ama hiçbirinde hadsizce Beşiktaş düşmanı yazan olmadı.
Ben Fikret Orman'ı severim. Hatalarına rağmen severim. Beşiktaş'ı her şeyden çok severim. Ama bana göre olan gerçekleri de sonuna kadar ifade ederim. Yine söylüyorum ben stadın bitmeyeceğini düşünüyorum bu sezona. Ama bitmesini de en az herkes kadar ben isterim. Biterse herkesten önce ben içeri girmek isterim.
Çok uzattım. Normalde arkadaş bunu bir başkasına söylemiş olsa hakaretten forumdan atılma sebebidir. Bir yöneticiye söylediği için ikinci kez atılma sebebidir.
Ama böyle bir işlem yapmayacağım. @MamiReyiz_39 için @Necmi abiden de rica edeceğim yapmamasını. Bu durumu görsün herkes ve bundan sonra yazacaklarına çok dikkat etsin.Kimse yüz yüzeyken gözlerinin içine bakarak söyleyemeyeceği şeyleri buradan söylemesin.