Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5871673 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Çagrı'nın yazısına bakma.. Onlar Fikret Başkan'a sinir oldugu için Beşiktaş düşmanı oldular..
@Necmi abi @Çağrı Beni söylememişsin...!
Herkes Haddini bilecek Kimse Benim Yöneticime ve Üyeme BEŞİKTAŞ düşmanı diyemez...!
Siz atmayın bana söyleyin hak edene hakkını vereyim...!

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Paletli Vinç

Bu forum Paletli Vinç forumudur.  :icool:

Kulüp binası stada taşınırsa eski bina nolcak akaretler osmanlının ilk toplu konut projesiymiş baya değerli bir tarihi var oranın keşke stadın o bölümümü başka birşey için kullansak.

Çevrimdışı Efe

Kalktı mı kalktı mı
yarını bekliyoruz bize gelen bilgilerde şirketin verdiği bilgiler kaldıracağız diyip sonra vazgeçiyorlar işlemi başlatacaklarsa bu sefer kesin bilgiyse yazılır muallaksa bilgi vermemeye özen göstereceğiz @Necmi abiye kesin bir bilgi gelirse yazar zaten muallak olan bilgiler yanıltıcı olabiliyor ama söyleyen şirket oluncada siz gibi bizde inanıyoruz yarın tam bir bilgi gelir teyitlemeden de yazılmaz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı can1903

yarını bekliyoruz bize gelen bilgilerde şirketin verdiği bilgiler kaldıracağız diyip sonra vazgeçiyorlar işlemi başlatacaklarsa bu sefer kesin bilgiyse yazılır muallaksa bilgi vermemeye özen göstereceğiz @Necmi abiye kesin bir bilgi gelirse yazar zaten muallak olan bilgiler yanıltıcı olabiliyor ama söyleyen şirket oluncada siz gibi bizde inanıyoruz yarın tam bir bilgi gelir teyitlemeden de yazılmaz
Bak vuracağum kendimi artık kalksın  :steamed:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Hakan_11

Merhaba arkadaşlar,siteyi uzun zamandır misafir olarak takip ediyorum,hergün stad konusuna bakıp çıkarım,Sonunda üye olmaya karar verdim.Umarım stadımız bir an önce tamamlanır ve şampiyonluk turunu burda atarız.

Çevrimdışı Tolga

Merhaba arkadaşlar,siteyi uzun zamandır misafir olarak takip ediyorum,hergün stad konusuna bakıp çıkarım,Sonunda üye olmaya karar verdim.Umarım stadımız bir an önce tamamlanır ve şampiyonluk turunu burda atarız.
:hosgeldin iz
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

Bak vuracağum kendimi artık kalksın  :steamed:
vurma kalkacak bu hafta içi havada görürüz artık önemli olan problem olmasın deveye hendek atlatıyoruz şuan o yüzden azami dikkat lazım o çatı olduğu yere çökerse bırakın bu seneyi stadı açabileceğimiz sanmıyorum geç olsun temiz olsun
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı can1903

vurma kalkacak bu hafta içi havada görürüz artık önemli olan problem olmasın deveye hendek atlatıyoruz şuan o yüzden azami dikkat lazım o çatı olduğu yere çökerse bırakın bu seneyi stadı açabileceğimiz sanmıyorum geç olsun temiz olsun
Bakalım, içimde kötü bir his var..

İnşallah sağ salim kalkar..

Çevrimdışı szgntemel

Necmi bey özellikle size soruyorum.Sizce stadyumun açılış maçı 19.03.2016 da mı olur.Niye soruyorum şimdiden ucuz uçak bileti almak istiyorum

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

V halatlar kirişlere nasıl monte edilecek ? Kirişlerde çatal gibi çıkıntılar var onlara mı takılcak acaba ?

Çevrimdışı cadavra

Arkadaşlar benim daha önceki yazimi okuyanlar bilir ki son 10 yildir yurt ici ve yurt disi stadlari takip ediyorum demistim.Yurt disindaki stadlar 2-3 yillari arasinda tamamlaniyor.Bizde bu daha uzun konya stadi haric istisnalar kaydeyi bozmaz tt arena 4.5 bursa 5. Yilina girdi ve hala acilmadi simdi bizim stada bakiyorum temel atma tarihinden baz alirsak gercekten hizli gidiyor 2 yil olmasina az kaldi ki yasanan sorunlar gezi olaylarindan baslayip kazalar anitlar yuksek kurulu vs.vs.5 6 ay ilerde olabilirdik.Ama bakiyorum stada buraya bakiyorum bu sene icin umutlananlar cok o stad seneye yetissin basaridir.Cati kaktigi anda biz iskeleti yeni bitirmis olcaz hea hizli mi gidio bence hizli 3 yilda turkiyede bitirmek cok zor hele oyle bi jeopolitik konumda olan bi yerde 5 6 ay ilerde olsaydik 2. Yariya yetistirme olasiligimiz yuksekti iyi geceler herkese.

Çevrimdışı ozan m.

@Necmi abi klüp binasından kasıt bjk plaza mı abi?

Çevrimdışı Deniz

Gordugum en komplike çatı projesi.kazasi belasiz kaldirsaydik iyiydi..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Gordugum en komplike çatı projesi.kazasi belasiz kaldirsaydik iyiydi..
kaldıracağız  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sağduyu

:hosgeldin
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ekim 2015, 23:54:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Arkadaşlar biraz önce haklı yere itiraz edildi konudışılara ve temizledim.

Ancak devam ettiriliyor. Lütfen konu dışına çıkmayın temizliyorum tekrar. Bu tarz şeyleri konuşacağınız yere futbol forumu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Büyük gün geldi mi acaba :)

Selamlar herkese :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İz İnşaat kaldırıyor.. İz İnşaat kaldırıp göstericek şimdi.. :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

Büyük gün geldi mi acaba :)

Selamlar herkese :)
öyle ümit ediyoruz yarın sabah belli olur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hakan Gülcan

"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."