Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5871731 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi COB

Çatı yarin da kalkmayacak deseler sürpriz olmayacak,  4 ekimde kalkacakti, bir hafta sarkti,  az bi süre.  Normalde 3 hafta sarkmasi gerekir Başkan'ın vermiş olduğu tarihten bu yana. Ekimde çatı kalkarsa kendi adima mucize olacak. Geç olsun sağlam olsun diyeceğiz demeye mahkumuz. Allah yardimcimiz olsun.

Kendinizi önümüzdeki sezona hazirlayin derim ben ufaktan. Yoksa çok üzülüyoruz sonra.

Çevrimdışı can1903

Beşiktaş başkanına, (Hakaret Yasak)₄-Fikret diyenlere saygı göstermem.

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı F1903

Bugun herhangi bir calisma var mi acaba stadta? (cati iskeleti kontrolleri, ince iscilik vs)

Çevrimdışı ALBATROS

vidalar kırılmaya devam ederse ne olacak?

Çevrimdışı Sedat_BJK

Kim dedi ki vidalar kirilmis diye? Kirilacak vidayla kalkacaksa hic kalkmasin ozaman.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı matraxgk

kendi çapında alğı yapmaya çalışıyor örk veriyorum bir vida kırıldısa bütün vidalar kırılmış sayıyor

böyle şahışların amaç düşünce yapılarını biliyorumda yeri ve zamanı degil

Çevrimdışı BlackEagle26

En çok endişelendiğim konu kışın kotu hava şartlarının çalışmaları durdurması 😕

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Çagrı'nın yazısına bakma.. Onlar Fikret Başkan'a sinir oldugu için Beşiktaş düşmanı oldular..

@MamiReyiz_39 

:s18:

:alala: :by2: :olmaz :dont: :outtahere: :vur

Kelimelerle anlatamadım Çağrı ve Beşiktaş düşmanlığının aynı cümlede geçmesini :)

Çevrimdışı BlackEagle26

Tribun ışıklandırması olacak mı bilgi var mı ?

Çevrimdışı osman1903

Birinci kat niçin 2. Kat kadar dik değil 2. Katın görüşü kapanabilir diye mi?

Çevrimiçi Necmi

Çagrı'nın yazısına bakma.. Onlar Fikret Başkan'a sinir oldugu için Beşiktaş düşmanı oldular..
haddini aşmışsın Bırak burdaki bir yöneticiyi bunu herhangi bir Beşiktaş taraftarına bile söyleyemezsin.
Ne yani her Başkanı eleştireni Beşiktaş düşmanımı sanıyorsun şu an hala forumda duruyorsan bunu @Çağrı ya borçlusun
yoksa bu kelimenin tek bir yaptırımı var. Bu lafın gittiği yer sadece çağrı değil onlar kelimesi forumdaki bir çok arkadaşı kapsıyor.
saygı Beşiktaş taraftarının en büyük erdemlerindendir. Hiç kimse eleştirilmez değildir yeterki bu saygı ölçülerinde olsun.
burda yanlış bir algı oluştu yönetim eleştirilerini engelliyoruz gibi hayır biz eleştiriyi engellemiyoruz sadece saygısızlığı eleştiri
sananları engelliyoruz. Yanlış bir algı içersinde olmayın burası ne yönetim şakşakçısıdır nede yönetime muhaliftir. Doğru olanlar
alkışlanır yanlış olanlarda eleştirilir. Yeterki denge iyi kurulsun ve art niyet taşımasın ve eleştiri Beşiktaşımıza bir değer katsın. @MamiReyiz_39
burda Çağrıyı savunmayacağım bu komik olur. Bu sözü yaşına veriyorum ve hoşgörülü olmaya çalışıyorum bir sefere mahsus

Çevrimiçi Necmi

Birinci kat niçin 2. Kat kadar dik değil 2. Katın görüşü kapanabilir diye mi?
Birinci kat oldukça dik nerdeyse juvenin stadıyla aynı açılara sahip daha dik yaparsan
üst katlarda C90 ı kurtarabilmek zorlaşır diğer taraftanda yükseklik kodunu yersin ve yukarıdaki sıra sayısı azalır.
şu anda bile yükseklik kotu sınırda düşün 2 metre civarı dikleştirsen buda iki üç derece eder yukarda 3 sıra kaybedersin
buda 4000 in üzerinde koltuk kaybı olur @osman1903

Çevrimiçi COB

Çağrı arkadaşimizi günlük hayatta tanimam,  forum nezlinde yorumlarini zevkle okuduğum bir kardeşim yada abim. Ona Beşiktaş düşmani denmesi bana denmiş gibi oldu, çünkü hiçbir Beşiktaşli Beşiktaş'a düşman değil, olamaz. Hepimiz kendi fikirlerimizce Beşiktaş'a katki da bulunmaya çalişiyoruz.

Arkadaş özür dilemeli.

Çevrimdışı BlackEagle26

Bizim stadla juve stadinin diklik farki nedir ?
@Necmi

Çevrimdışı osman1903

Birinci kat oldukça dik nerdeyse juvenin stadıyla aynı açılara sahip daha dik yaparsan
üst katlarda C90 ı kurtarabilmek zorlaşır diğer taraftanda yükseklik kodunu yersin ve yukarıdaki sıra sayısı azalır.
şu anda bile yükseklik kotu sınırda düşün 2 metre civarı dikleştirsen buda iki üç derece eder yukarda 3 sıra kaybedersin
buda 4000 in üzerinde koltuk kaybı olur @osman1903
Teşekkürler abi netleştirdin düşüncelerimi

Çevrimiçi Kartal Ç

kulelerdeki kullanım alanları eski açık tarafını işleten restorana mı dahil olacak yoksa vodafone arenaya taşınacak olan klüp merkezine mi dahil olacak?

Çevrimiçi Necmi

Bizim stadla juve stadinin diklik farki nedir ?
@Necmi
çok emin değilim bir derece gibi bir fark var sanırım üst katlar bizim daha dik sanırım 2-3 derece gibi
bir fark var yanlış bilmiyorsam 36 veya 37 derece gibi bizimki 39 dereceye yakın @BlackEagle26 ama aklımda kalan bu daha önce karşılaştırmıştık
yanlışda olabilir. koltuklar konmadığı için dikliği tam algılayamıyoruz

Çevrimiçi Necmi

kulelerdeki kullanım alanları eski açık tarafını işleten restorana mı dahil olacak yoksa vodafone arenaya taşınacak olan klüp merkezine mi dahil olacak?
büyük ihtimal stad güvenliği kullanacak kuleleri  @Kartal Ç

Çevrimdışı onurturan

Necmi abi kalkış esnasında tüm yük vidalara bindiğinde oluşabilecek bi İHTİMAL den bahsetmişti orada.. tüm yük her daim vidalara binmeyeceği için bu dediğin de olmayacak demektir..
Kötü düşünmeyin yarından itibaren show başlayacak inşallah..   :halay:

Çevrimiçi Kartal Ç

büyük ihtimal stad güvenliği kullanacak kuleleri  @Kartal Ç

Hazır seni yakalamışken sorayım necmi abi. ben bu klübün stada taşındığında ofislerin nereye yerleşeceğini kafamda oturtamadım. yeni açığın arkasına bakarsak tribün altları hep maça giriş çıkış ve taraftar dolaşım alanı. şuan konteynerlerin olduğu kısım da katlı otopark. e bu kadar personelin kullanacığı ofisler wcler ortak alanlar ve klübün giriş lobisi nerede olacak?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!