Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5870368 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı levent

eski açık ile kapalı köşesinde 1 adet st yerde gördüm sanki???

Çevrimdışı ahmetx

koltuk Merkezden merkeze
o zaman kapasite en az 48 bin olur .Çünkü 44 cm koltuk 5 cm boşluk üzerinden 44 bin kapasite çıkıyordu. @İhsan. Demek ki koltuklar daha dar.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx dostum şişirme plastik olayını pek anlayamadım :alala: yan oturduğumuzda rahatsız eden şu sert ve saçmasapan plastikler gibi mi yoksa o şişirmenin içinde ayrı bir dolgu mu var? Bunu sormamın sebebi de  koltukların dışarıdan çok basitmiş gibi gözükmesi. Stada girmediğim için açıkçası nedir ne değildir pek bilmiyorum. Sadece fotoğraflardan görüdüğüm üzerinden konuşuyorum.
yani bildiğin plastik ama içinde hava boşlukları var  :tabe:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Sercan62

yani bildiğin plastik ama içinde hava boşlukları var  :tabe:

Anladım. Ben plastikten ziyade daha rahat bir maddeden yapılır yada içi yumuşak bir madde ile doldurulur diye düşünmüştüm. Gerçi o da maliyet olarak biraz da fazla olurdu. Mesela sadece vip bölümünde değil tüm tribünler oradaki koltukların kaplandığı madde ile kaplanabilirdi. Bu deri ya da hangi maddeyse...Bu arada ben yaş faktörünü göz ardı ederek dostum demişim kusura bakmayın:) @ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Anladım. Ben plastikten ziyade daha rahat bir maddeden yapılır yada içi yumuşak bir madde ile doldurulur diye düşünmüştüm. Gerçi o da maliyet olarak biraz da fazla olurdu. Mesela sadece vip bölümünde değil tüm tribünler oradaki koltukların kaplandığı madde ile kaplanabilirdi. Bu deri ya da hangi maddeyse...Bu arada ben yaş faktörünü göz ardı ederek dostum demişim kusura bakmayın:) @ahmetx
estağfrullah . O kadar lüks bize uymaz .Amerikalılar gibi popcornunu alıp maç seyreden taraftar lazım öyle koltuklara.

Çevrimdışı ers1903

Dun aracla stadin ordan gecerken efenin ifadesini gordukten sonra anlamistim birseyler oldugunu,kara kara dusunuyordu :) neyse kazasiz belasiz bitsinde onemli olan o ..

Çevrimdışı ers1903

Bende merak etmeye basladim koltuk montajindan sonra kac bin kapasite olacak acilis icin 45-46 bin iyidir :)

Çevrimdışı Efe

eski açık ile kapalı köşesinde 1 adet st yerde gördüm sanki???
1 tane tribunun uzerinde evt 1 tane onlar bisey degil 1 kac saatlik is onu takmak diger isler bitsin baglablntilar onemli kaldiris icin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Bende merak etmeye basladim koltuk montajindan sonra kac bin kapasite olacak acilis icin 45-46 bin iyidir :)
eğer ihsanın dediği gibiyse 47-48 bini göreceğiz galiba.fenerin koltuk standartları bu 45 cm mesafe.
[ Son Düzenleme: 02 Ekim 2015, 17:55:41 ahmetx ]

Çevrimdışı ahmetx

uefa min. standarları koltuklar 45 cm, iki koltuğun merkezi arası 50 cm olmalı diyor .

Çevrimdışı Tolga

19.03.2016 dedik o da mı yalan oluyor şimdi :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Alparslan

8 cm çekilecekmiş  @Gokhan_1903
@Necmi  saatte 8cm çekilirse 4 günde bitmezki o zaman. 24 saat sürekli çekeceklerini ben sanmıyorum. Kaldırma işlemi çok daha uzun sürer dediğin şekilde olursa.

Çevrimdışı cursedofdragon

19.03.2016 dedik o da mı yalan oluyor şimdi :D

olsun ya boşver :D Özledik artık stadımızı :D

Çevrimdışı Factatum

Rüzgar veya hava muhalefeti kaldırma işlemini etkiler mi?

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Eksik boruyu goren forum ahalisinin tepkisi Vizontele'deki ''Baba akü yok, aküyü çalmışlar baba'' muhabbeti gibi oldu :lol:

:kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı BlackEagle26

Çevrimdışı Necmi

Ustam Selam
Merak ettim. 8cm yi nereden duydun?
Bana çok çok az geldi.

Biz 300t luk bir parçayı 10 saate 30 m kaldırdık.  Çatı biraz daha hassas biliyorum ama 8cm/h çok az geldi bana.
@İhsan  ben kaldırmaktan bahsetmiyorum çekmekten bahsediyorum 10 saatte bir metre çekeceklermiş
buda yukarı çıktıkça azalır ama ilk bir metre çekiş 6-7 metre kaldırır çemberi yukarı zaten duyumlar örtüşüyor
yaklaşık beş metre çekecekler buda 50 saat gibi ediyor yani iki günden biraz fazla ben toplamda 4-5 gün süreceğini
duydum bunun içersinde sanırım civataların tekrar sıkılmasıda var yani yedisinde başlarlarsa 12 si gibi biter zaten iki aydır burda
ekim ortasında çatıyı havada görürüz diyorum benim kafamdan yaptığım planda ekim ortasını işaret ediyordu
propandan olsun iz inşaattan olsun gelen bilgilerde bu yönde hep.
zaten pazarteside divan giriyor restorant ve büfelerin yapımına başlıyor.
bu arada neden şaşırdın anlamadım benim aldığım bilgiler senin fikirlerinlede @Birisi  nin bilgileriylede örtüşüyor.
sanırım birisi de izden alıyor bilgiyi. biz bir çok kaynaktan farklı bilgiler alıyoruz karşılaştırma yapıyoruz
makul olan tarihleri söylüyoruz yanılabilirmiyiz elbette yanılırız sonuçta işin içinde değiliz sadece duyduğumuz bilgiyi
değerlendirerek konuşuyoruz.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ekim 2015, 19:11:42
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Koltuklarda Necmi abi ve efe sıkışmış gibi oturuyorlardu.eğer bu şekilde tüm koltuklar olursa kapasite 47-48 eder mi.ben 45 w de razıyım...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı cadavra

uzun zamandır formu takip ediyodum yeni üye oldum merhaba herkese bi şey sorcam kapasite 41.903 değil mi yahu yetkili biri bi şeyler mi söyledi komplo teorisi gibi havada bi tartısma mı bu aslı nedir ?

Çevrimdışı Necmi

@Necmi  saatte 8cm çekilirse 4 günde bitmezki o zaman. 24 saat sürekli çekeceklerini ben sanmıyorum. Kaldırma işlemi çok daha uzun sürer dediğin şekilde olursa.
aldığım bilgi saatte sekiz cm gibi aslında on saatte bir metre gibi olacak yönünde
yanlız karıştırmayın yükselmeden bahsetmiyorum çekmeden bahsediyorum yükselmesi gereken çember
yaklaşık 25 metre gibi yükselecek bunuda aşağı yukarı 5 metre halatları çekerek yapacaklar ilk metrelerde çok yükselir
son metrelerde az yükselir @Alparslan  geçenlerde @ZEKI  @AdemG  @bjk_mabet  tartıştık bu konuyu
ikna olmadılar dünde bizzat yerine gittik halatların yanında anlattım. onlarda çekmeyle kaldırmayı karıştırmış sanırım :D
sonra güvenliğin alarmıyla kaçmak zorunda kaldık  :evillol: bunlara anlatabilmek için girilmez yere sızdık şimdi kameralardan tesbit
etmişlerdir artık stadın yanına yaklaştırmazlar bizi :bandit:

Çevrimdışı Necmi

uzun zamandır formu takip ediyodum yeni üye oldum merhaba herkese bi şey sorcam kapasite 41.903 değil mi yahu yetkili biri bi şeyler mi söyledi komplo teorisi gibi havada bi tartısma mı bu aslı nedir ?
Hoşgeldin kardeşim resmi olarak kapasite 41 903
gerisi şehir efsanesi

Çevrimdışı Emre Ş.

Anıtlar kurulunun verdiği karar doğrultusunda maksimum seyirci sayısı resmi kayıtlarda 41.903 olarak gözüküyor; fakat bir çok kişiye göre bu kapasite bu sayının üstünde henüz de koltuklar yerleştirilmediği için bu kapasite ile ilgili net bir sayı belirlenemiyor.

Çevrimdışı Necmi

Koltuklarda Necmi abi ve efe sıkışmış gibi oturuyorlardu.eğer bu şekilde tüm koltuklar olursa kapasite 47-48 eder mi.ben 45 w de razıyım...
yok çok rahat oturuyorduk ama @ZEKI  yi bilemem :kop: koltuklar çok rahat korkuluklarda kasık hizasına geliyor.
ortada bir çirkinlik oluşturmuyor. ve çok sağlam monte edilmişler zorlasanda sallanmıyor.

Çevrimdışı Turco

kapasite 41903 rakamını aşarsa ruhsat vermezler zaten