Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5869944 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

yaklaşık 8-9m çekmek gerekecek abi saatte 8cm ise 24saat çekerlerse 4 gün
24 saat olmaz diye düşünüyorum ona görede süre uzar 8cm az geldi bana
yok @FARUK  autocad de ölçtüm dünde özellikle girdim yanına gidip baktım
5 metre civarı çekilecek  göz yanılması olsa bile az olur on saatte bir metre çekeceklermiş
buda 50 saatte 5 metre demektir hadi 60 saat olsun 6 metre çeksinler o kadar en fazla
2,5 gün eder birde bence durmadan çekecekler paydos edip askıda bekletmezler diye düşünüyorum
çeki halatlarına bayağı yük binecek mümkün olan en hızlı şekilde askıdan kurtarmaları gerekiyor

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı İhsan

Bilgiler için teşekkürler, yazdıkalrınızı dikkatle takip ediyoruz.

Yalnız başıma bişey gelmeyecekse bişey söyleyim. Ben bu çatı bittiğinde şimdi övüldüğü kadar güzel bi yapı göreceğimizi sanmıyorum. Sadece kaplaması biraz daha kaliteli ortalamanın biraz üstünde bi çatı olacak. Öyle waay 17m euro harcanmış, dehşet bişey olmuş denecek bişey beklemiyorum. Ki bu da sorun değil bence. Esasen bu çatı işi bence yanlış planlanmış. Yapımı daha az riskli ve daa çabuk bitecek bi çatı seçilmeliydi... Zira şampiyonluğu 3-5 puan belirliyor. Stadsızlıktan bu seneki şampiyonluk giderse camiamızın emeğine yazık olur. Şubat başında bu stad hazır olsun artık inşallah.

Hangi çatı daha uygun olurdu bizim için ?
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ErsinA.

48 saat içinde aralıksız kaldırmayı planlıyorlar.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Çekme halatlarının tamamı gergin mi duruyor yoksa bana mı öyle geliyor?

Bir de Yeni açık sağ tarafta bir boru eksik onu halat gibi bir şeyle birleştirmişler sanırım.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı denilanz

İç çember birleşmişti ama bugünkü fotoğrafta Numaralı-Yeni Açık köşesinde iç çemberin bir borusu sökülmüş görünüyor. Bir sorun mu çıktı acaba? Tek eksik orası şu anda.
[ Son Düzenleme: 02 Ekim 2015, 16:29:03 denilanz ]

Çevrimdışı ahmetx

:alala:

@Necmi abi ve @ahmetx   sizce gerçekten bu çatı ancak bu şekilde mi yapılabilirdi? Çok vakit kaybettik. Kapasite kaybetmeden daha basit
bi çatıyla daha hızlı geçemez miydik bu çatı işini?

Sadece halkayı yerde yapıp, yukarı çekip, içeri vinçleri doldurup, havada hızlıca tamamlamak mümkün değil miydi?

Çok kolay çatılar var başakşehir stadı gibi minimum ve maksimum kotu arasında  + 10 m var .Ya düşük kapasiteyi tercih edecektik hızlı yapacaktık ya da bu kapasitede bu hızda olacakdı. Ayrıca parçaların yerde birleştirilmesi bana göre zaman kazandırdı çünkü yukarıda çok daha zor bu işler. @pascal26

[ Son Düzenleme: 02 Ekim 2015, 16:30:36 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ekim 2015, 16:28:40
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Çekme halatlarının tamamı gergin mi duruyor yoksa bana mı öyle geliyor?

Bir de Yeni açık sağ tarafta bir boru eksik onu halat gibi bir şeyle birleştirmişler sanırım.
kahverengi görünen boru değil mi benimde gözüme çarptı.
acaba yağmur çamur bulaşmış olabilir mi.
boru yerine başka birşey olmaz çünkü oraya.
türk işi iple bağla geç yapmazlar :biggrinking:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetx

evet halatların boşluğu alınmış ve yakın köşedeki boruyu fanatik beşiktaşlı birisi hatıra için evinin bahçesine götürmüş.  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı denilanz

kahverengi görünen boru değil mi benimde gözüme çarptı.
acaba yağmur çamur bulaşmış olabilir mi.
boru yerine başka birşey olmaz çünkü oraya.
türk işi iple bağla geç yapmazlar :biggrinking:
Orada boru yok abi, sökmüşler. Geçici sanırım, bir halatla da bağlanmış.

Çevrimdışı Necmi

:alala:

@Necmi abi ve @ahmetx   sizce gerçekten bu çatı ancak bu şekilde mi yapılabilirdi? Çok vakit kaybettik. Kapasite kaybetmeden daha basit
bi çatıyla daha hızlı geçemez miydik bu çatı işini?

Sadece halkayı yerde yapıp, yukarı çekip, içeri vinçleri doldurup, havada hızlıca tamamlamak mümkün değil miydi?
vinçler birbirine çarpar şantiyelerde birbirlerine yakın çalışma mesafesinde vinç çalıştıramazsın
çarpışmaları kaçınılmaz terde monte etmekmi daha hızlı yukarda monte etmekmi zor olanı hızlı olsun diye yerde monte ettiler
farketmedinmi aynı noktada çemberi monte ederken 4-5 tane vinç çalışıyordu bunu yukarda monte etmeye kalkarsan aynı yerde 4-5 büyük vinci nasıl çalıştıracaksın
birde sabitleme sorunun var aşağıda altına iskele kurarak tribünlere gergi halatlarıyla bağlayarak sorunu aştın yukarda nasıl aşacaktın
sırf çabuk yapmak için basit ve kalitesiz iş yapılmaz @pascal26

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı ahmetx

Eksik parçayı herhalde havada takacaklar  :D

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ekim 2015, 16:34:49
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Boruyu çalmışlar.
yunus emre dökmeci sadece koltukları aldı hatıra için o yapmaz :biggrinking:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Çok sağol @Birisi  :) ben sezon bitmeden gelirim diye düşünüyorum belki son maç stadda forum ahalisiyle beraber kutlarız :)
Kısa dönem mi  gideceksin  samet? Benim oğlan da 2 ay önce gitti.Denizlide şu an.Ocakta  evde  kısmetse.Kısa  gidersen sende  Martta  evdesin.

Çevrimdışı İhsan

yok saatte sekiz santim çekebilecekler eğer 24 saat sürekli çekerlerse
yaklaşık 2 gün sürer çekme işlemi yani 10 saatte bir metre 48 saatte 5 metre gibi
çekecekler zaten çatal halatların ucuyla bağlantı yerleri arasında yaklaşık o kadar mesafe var
burda merak ettiğim hiç durmadan çekeceklermi @İhsan

Ustam Selam
Merak ettim. 8cm yi nereden duydun?
Bana çok çok az geldi.

Biz 300t luk bir parçayı 10 saate 30 m kaldırdık.  Çatı biraz daha hassas biliyorum ama 8cm/h çok az geldi bana.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ErsinA.

yunus emre dökmeci sadece koltukları aldı hatıra için o yapmaz :biggrinking:

Bende @keremfrat1  dan şüpheleniyorum ama onunda beyanı var "Borular ilgimi çekmiyor ben halatçıyım" diye  :evillol:

Çevrimdışı Gomez_33

Artık havaya kalkmaya hazırsın canısı  :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Taylan Kutlu

boru çalmışlar denilen yerin simetrik olarak diğer köşelerdeki yerlerde de boru yok ben mi yanlış görüyorum?

Çevrimdışı pascal_21

İç çember birleşmişti ama bugünkü fotoğrafta Numaralı-Yeni Açık köşesinde iç çemberin bir borusu sökülmüş görünüyor. Bir sorun mu çıktı acaba? Tek eksik orası şu anda.

Orada vince bağlı kahve tonlarda bir iskele var sanki..borunun olduğu yere denk gelip pişti olmuş. Bence boru var orada :D

Çevrimdışı ErsinA.

boru çalmışlar denilen yerin simetrik olarak diğer köşelerdeki yerlerde de boru yok ben mi yanlış görüyorum?

iç çapraz boru değil.  bugünkü yeniinönü fotosuyla karşılaştırırsan görebilirsin.

Çevrimdışı ahmetx

hocam sen halis muhlis sinasyon görüyorsun  :biggrinking:

Çevrimdışı Serkan Çağıl

Hiç hoş bir şaka değil kim o boruyu çaldıysa geri bıraksın  :money: :steamed: