Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5869396 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deadam

O boru gördüğüm kadarıyla yerde muhtemelen bir sıkıntı çıktığı için sökmüşlerdir. Veya çatı yükselirken kasma yapmasın diye havada monte edecek olabilirler, Bu kadar muazzam bir çelik yapıyı yukarı kaldırırken bir miktar esneme imkanı tanımak lazım yoksa bağlantıların yükü çok fazla olur diye tahmin ediyorum.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı ErsinA.

Orada vince bağlı kahve tonlarda bir iskele var sanki..borunun olduğu yere denk gelip pişti olmuş. Bence boru var orada :D

Bugünkü resme bakınca Evet oraya vincin aparatı denk gelmiş ama boruda yok gibi

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı İhsan

Çok kolay çatılar var başakşehir stadı gibi minimum ve maksimum kotu arasında  + 10 m var .Ya düşük kapasiteyi tercih edecektik hızlı yapacaktık ya da bu kapasitede bu hızda olacakdı. Ayrıca parçaların yerde birleştirilmesi bana göre zaman kazandırdı çünkü yukarıda çok daha zor bu işler. @pascal26

Bizim kot sıkıntısından dolayı uygulanması ya imkansız yada kapasite 30bine düşmeliydi. Başakşehir çatısı bizde uygulanamazdı
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

Bizim kot sıkıntısından dolayı uygulanması ya imkansız yada kapasite 30bine düşmeliydi.
bende ondan beahsettim . :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

@Efe  nin açıklaması biraz moralimi bozdu açıkçası.sürekli ocak gibi diye tarih veren adam marta bile yetişmez diyorsa ve dün stadı gezmişse vardır bir bildiği .zaten yapı çok büyük ve akla gelmeyen bir sürü detay vardır. @Necmi abide şubatı bulur diyor.bir kaç maç kaçırırız diyor.
tabi ki hepsi tahmin şahsi fikirler ama arada bu kadar fark olması  şaşırttı beni.özellikle efenin martı geçer demesi hem şaşırttı hem üzdü.
bunun fazla beklentiye girmeyin diye soyledim kis aylari geliyor normal sartlarda subat ayinda acilma ihtimali var tabiki ama cati gercekten cok sikinti vincler sahadan ne zaman cikar belli degil nir cok celik takilacak daha ne kadar surer belli degil ben dun gorduklerimden sonra vinclerin yil sonundan once cikacagini dusunmuyorum zaten ocakta cim baslasa mart sonu anca biter ic kisimlarida tam bitirmek istiyorlar oda mayisa sarkabilit hic eksiksiz stadi acacaklar marta biter bence cok iyi sure olur eksiksiz acmak istedikleri icin bunu soyluyorum yani hersey tamam acilacak eskiden dedigimiz futbol oynanacak hale gelmesi degil tamaminin bitmesinden bahsediyorum o yuzden beklenti icine girmeyin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İhsan

İç çember birleşmişti ama bugünkü fotoğrafta Numaralı-Yeni Açık köşesinde iç çemberin bir borusu sökülmüş görünüyor. Bir sorun mu çıktı acaba? Tek eksik orası şu anda.

Bağlantı parçası yeniden kaynatılıyor. Boruda sorun yok. Tekrar takılacak
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

boruyu buldum  yerde yatıyor  :D
oh be sonunda resim harika gorunuyor o gordugunuz beyaz kutle varya cati havaya kalkarken 850 ton tam bittiginde 2500 tona gelecekmis bunu duymamissinizdir o gordugunuz halatlar benim 2 bacagim kalinliginda acayip bisey ve burgu seklinde acayip bir cati yapiliyor herkes hayran kalacak havalandigi zaman ve cok ses cikacakmis kalkarken
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

1 saatte 8cm çekilecek ve yapımı bu kadar uzun ve meşkatli süren

dünyada belilrli ölçülerde bir ilk olan bir çatının bu mevsimde ve bu koşullarda mesai saatlerinde kaldırılacağını sonrada mesai bitti ben eve gidiyorum diyerek sj lere bırakılarak paydos edileceğini bir mühendis olarak aklıma yatmıyor

17 m euro fiyatı olan yapımında da talihsiz bir kaza meydana gelen bu işin en kısa sürede bitmesi gerektiğini düşünüyorum

eminimki iz inşatta öyle düşünüyordur

Çevrimdışı 34BJK64

Çatı kalkacak duruma geldi. Önümüzdeki hafta sonunda çatının havada olduğunu göreceğiz inşallah.

İnşallah kazasız belasız şekilde stadı bitiririz ve Şubat ayında hasretini çektiğimiz yeni mabedimize geçiş yaparız.  :ishock:
BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı cursedofdragon

oh be sonunda resim harika gorunuyor o gordugunuz beyaz kutle varya cati havaya kalkarken 850 ton tam bittiginde 2500 tona gelecekmis bunu duymamissinizdir o gordugunuz halatlar benim 2 bacagim kalinliginda acayip bisey ve burgu seklinde acayip bir cati yapiliyor herkes hayran kalacak havalandigi zaman ve cok ses cikacakmis kalkarken

ne zaman kalkacakmış efe :D

Çevrimdışı Efe

Bağlantı parçası yeniden kaynatılıyor. Boruda sorun yok. Tekrar takılacak
gun icinde bir cok boru baglantisi kontrol ediliyor o boru ben ordayken 1 tarafi monte degildi heralde bi sıkınti oldu tekrar monte olacak problem degil boru iside tam olarak bitti strand jackleri hazirlasinlar bu is tamamdir tam olarak 15 ekimde havada asili durur cati
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

ne zaman kalkacakmış efe :D
7 si dediler ama erkende olabilir 1 gun falanda sarka bilir dediler motor montajin bitmesine bagli
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan Çağıl

Vurur yüze ifadesi çatı kalkmaya hazır bitanesi  :ishock: :super: :ebebe: :halay:

Çevrimdışı Sercan62

içeri sızdık kameralara yakalanmışız her taraftan güvenlik aktı olay yerine
çaktırmadan topukladık aslında ben koridordaki taşlara bir göz atayım dedim  o tarafa yönlendim
bizimkiler bunu fırsat bilip sel gibi aktılar içeri :ebebe: @ALI RIZA
şu bağlantı halatları var ya bacağım kalınlığında koltuklar çok rahat yanlız korkuluklar
çok aşağıda kalıyor ayaktayken korkuluk dizinin 20-25 cm üstüne geliyor yani tutunamıyorsun
aşağıda kalıyor ama boyu 1.60 olanlar için ideal yükseklik sanırım kendilerine göre yapıyorlar :kop:
@Necmi abi koltuklar sanki komple plastik gibi duruyor öyle mi? Yoksa sırt dayadığımız yer rahat bir madde ile mi kaplı? Türk Telekom stadında koltuklar çok rahat gibi gözüküyor ve komple plastik değil bildiğin kadarıyla. Bizimki de öyle mi?

Çevrimdışı FARUK

görüntüye göre sadece strand jaklerin boşluğu alınmamış gergi halatlarıda yukarı çekilmiş
az kaldı

Çevrimdışı ahmetx

@Necmi abi koltuklar sanki komple plastik gibi duruyor öyle mi? Yoksa sırt dayadığımız yer rahat bir madde ile mi kaplı? Türk Telekom stadında koltuklar çok rahat gibi gözüküyor ve komple plastik değil bildiğin kadarıyla. Bizimki de öyle mi?
Koltuklar şişirme plastik .

Çevrimdışı İhsan

gayet rahattı
Aradaki mesafeyi 45cm olarak ölçtüm. Yani çok sık. Kapasiteyi merak ediyorum.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı samet67

Kısa dönem mi  gideceksin  samet? Benim oğlan da 2 ay önce gitti.Denizlide şu an.Ocakta  evde  kısmetse.Kısa  gidersen sende  Martta  evdesin.
Bu ayın 25inde belli olacak @Coşkun Mevsim abi kısa olacak büyük ihtimal sorduklarında uzun dönem istemediğimi söyledim

Çevrimdışı sozkul

yok @FARUK  autocad de ölçtüm dünde özellikle girdim yanına gidip baktım
5 metre civarı çekilecek  göz yanılması olsa bile az olur on saatte bir metre çekeceklermiş
buda 50 saatte 5 metre demektir hadi 60 saat olsun 6 metre çeksinler o kadar en fazla
2,5 gün eder birde bence durmadan çekecekler paydos edip askıda bekletmezler diye düşünüyorum
çeki halatlarına bayağı yük binecek mümkün olan en hızlı şekilde askıdan kurtarmaları gerekiyor

hipotenüs 8m çekilecekse kısa dik kenarın 4-5m yükselmesi gayet normal..

Çevrimdışı ahmetx

gayet rahattı
Aradaki mesafeyi 45cm olarak ölçtüm. Yani çok sık. Kapasiteyi merak ediyorum.
aradaki mesafe derken koltuğun genişliği mi? @İhsan

Çevrimdışı F1903

Eksik boruyu goren forum ahalisinin tepkisi Vizontele'deki ''Baba akü yok, aküyü çalmışlar baba'' muhabbeti gibi oldu :lol:

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı can1903

Vurur yüze ifadesi, çatının kalkması çok zor olcak bitanesi.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Sercan62

@ahmetx dostum şişirme plastik olayını pek anlayamadım :alala: yan oturduğumuzda rahatsız eden şu sert ve saçmasapan plastikler gibi mi yoksa o şişirmenin içinde ayrı bir dolgu mu var? Bunu sormamın sebebi de  koltukların dışarıdan çok basitmiş gibi gözükmesi. Stada girmediğim için açıkçası nedir ne değildir pek bilmiyorum. Sadece fotoğraflardan görüdüğüm üzerinden konuşuyorum.