Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5869395 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Çatı havaya kalktıktan sonra havaya gireriz Fikret Orman dahil ve Mart 16 ya açarız bence .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ekim 2015, 15:34:10
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı SDemirsoy

yeni inonu foto koysada şu çelikleri tam bi görsek artik 2 gundur bi foto icin helak olduk yada süzer sameti mi cikarsak yukari :)
:D :D

Çevrimdışı Efe

peki vinçler ne zaman sahadan çıkar diyorlar. @Efe
yil sonu anca cikarlar gibi gorunuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Çatı 'ilk germe' ile  iskeleden 10cm yukarıya kaldırılıp asılı kalacak. Bu halde Mickey Mouseların cıvataları 100% torklanacak.  Bu işlem 2-3 gün sürer. Akabinde ki göçerebileceğimiz kaldırma işlemi bir günde tamamlanması öngörülüyor.

aynen o sekilde dun bizde o sekilde bilgi aldik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yani çatı 4. günde  + 26m kotuna gelecek diyorsun  @İhsan
7 sinde baslamak istiyorlar ama belki once yada 1-2 gun sonrada olabilir motor baglantilari yapiliyor borular bitti  halatlarin bosluklari aliniyor ayin 7 sini bekliyoruz artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

Çatı 'ilk germe' ile  iskeleden 10cm yukarıya kaldırılıp asılı kalacak. Bu halde Mickey Mouseların cıvataları 100% torklanacak.  Bu işlem 2-3 gün sürer. Akabinde ki göçerebileceğimiz kaldırma işlemi bir günde tamamlanması öngörülüyor.

yok saatte sekiz santim çekebilecekler eğer 24 saat sürekli çekerlerse
yaklaşık 2 gün sürer çekme işlemi yani 10 saatte bir metre 48 saatte 5 metre gibi
çekecekler zaten çatal halatların ucuyla bağlantı yerleri arasında yaklaşık o kadar mesafe var
burda merak ettiğim hiç durmadan çekeceklermi @İhsan

Çevrimdışı pascal26

Bilgiler için teşekkürler, yazdıkalrınızı dikkatle takip ediyoruz.

Yalnız başıma bişey gelmeyecekse bişey söyleyim. Ben bu çatı bittiğinde şimdi övüldüğü kadar güzel bi yapı göreceğimizi sanmıyorum. Sadece kaplaması biraz daha kaliteli ortalamanın biraz üstünde bi çatı olacak. Öyle waay 17m euro harcanmış, dehşet bişey olmuş denecek bişey beklemiyorum. Ki bu da sorun değil bence. Esasen bu çatı işi bence yanlış planlanmış. Yapımı daha az riskli ve daa çabuk bitecek bi çatı seçilmeliydi... Zira şampiyonluğu 3-5 puan belirliyor. Stadsızlıktan bu seneki şampiyonluk giderse camiamızın emeğine yazık olur. Şubat başında bu stad hazır olsun artık inşallah.

Çevrimdışı Necmi

yani çatı 4. günde  + 26m kotuna gelecek diyorsun  @İhsan
@ahmetx  halatı bir metre çektiğinde zaten çember yerden 4-5 metre yükselir

Çevrimdışı ahmetx

yil sonu anca cikarlar gibi gorunuyor
ben de 2-3 ay süre vermiştim çatıdan sonra .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Necmi

Yalnız başıma bişey gelmeyecekse bişey söyleyim. Ben bu çatı bittiğinde şimdi övüldüğü kadar güzel bi yapı göreceğimizi sanmıyorum. Sadece kaplaması biraz daha kaliteli ortalamanın biraz üstünde bi çatı olacak. Öyle waay 17m euro harcanmış, dehşet bişey olmuş denecek bişey beklemiyorum. Ki bu da sorun değil bence. Esasen bu çatı işi bence yanlış planlanmış. Yapımı daha az riskli ve daa çabuk bitecek bi çatı seçilmeliydi... Zira şampiyonluğu 3-5 puan belirliyor. Stadsızlıktan bu seneki şampiyonluk giderse camiamızın emeğine yazık olur. Şubat başında bu stad hazır olsun artık inşallah.
:alala: zaten sansaydın kesin hesabın hacklandı derdim :evillol:

Çevrimdışı samet67

Askere mi gidiyosun? Hayırlı teskereler olsun şimdiden.

Ben 5 ay askerlik yaptım onda da Beşiktaş'ın Şampiyonluğuna denk geldim. Askerde şampiyonluk kutlamak bi başka oluyor  :D   Darısı başına.
Çok sağol @Birisi  :) ben sezon bitmeden gelirim diye düşünüyorum belki son maç stadda forum ahalisiyle beraber kutlarız :)

Çevrimdışı FARUK

@ahmetx  halatı bir metre çektiğinde zaten çember yerden 4-5 metre yükselir
yaklaşık 8-9m çekmek gerekecek abi saatte 8cm ise 24saat çekerlerse 4 gün
24 saat olmaz diye düşünüyorum ona görede süre uzar 8cm az geldi bana

Çevrimdışı Necmi

ben de 2-3 ay süre vermiştim çatıdan sonra .
Kasımın sonu vinçler çıkar büyük ihtimal aralık ve ocak ayı membran kaplaması çim yapımı ve koltuk
döşemeyle geçer bitermi ne kadar sarkar belli olur ben şubat ayını bulur bitmesi diyorum ikinci yarıdan 2-3 maç kaçırırız

Çevrimdışı Mehmet92

antalya kesin ama bursa 2.yariya sarkabilir vodafone arenayi ne siz sorun ne ben soyleyeyim dün stadtaydik çatıda yapılacak bi ton is var kalktiktan sonrada sıkıntılı bir is 1 boruyu 1 saatte monte edemediler gercekten cok buyuk metal aksamlarla ugrasiyorlar çimın baslamasi sene sonunu bulacak gibi gorunuyor stad acilisi marttan sonraya hatta mayisa tam olarak bitmeden stadin acilmasi istenmiyor o yuzden bu sezonda stad hayali pek kurmayin derim :)

O zaman membran döşemeleri de içerden yapılacak sonucuna ulaşabilir miyiz? Bir de çim 1 Ocak'ta başlarsa 10-15 mart civarları top oynanıcak düzeye gelir.Bahsettiğin tarihlerde açılması demek şu an ince işlerde %10 falan bitirdiğimiz anlamını çıkarttım ben.Yanlış mıyım?

Çevrimdışı Gokhan_1903

yaklaşık 2 gün sürer çekme işlemi yani 10 saatte bir metre 48 saatte 5 metre gibi
çekecekler zaten çatal halatların ucuyla bağlantı yerleri arasında yaklaşık o kadar mesafe var
saatte 8 cm yukarıya mı kalkacak yoksa halatlar 8 cm mi çekilecek @Necmi abi ?

Çevrimdışı ErsinA.

Aralık ta membrana başlandığında, 20 gün sürecek drenaj işleri de aynı anda yapılacakmış.

Membranlar takılırken drenaj işleri yapılabiliyorsa, çimlerde yapılır diye umuyorum.

Çevrimdışı ahmetx

@pascal26 anıtlar kurulu +34 kotunun üstüne izin vermedi , farklı bir çatı tekniği uygulanması için tribün yüksekliğini +27,70 den aşağı tutmamız gerekirdi ki buda kapasite kaybı demektir.

Çevrimdışı ErsinA.

Çok sağol @Birisi  :) ben sezon bitmeden gelirim diye düşünüyorum belki son maç stadda forum ahalisiyle beraber kutlarız :)

İnşallah.  :pray:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ekim 2015, 16:11:24
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
şu çatıyı biraz havaya kaldırsalar kamera çalışacak sanırım.
kamera çalışsada @Efe bize dakika ve skor vermeye başlasa eskisi gibi.
helal olsun adam 1 hafta statta nöbet tutup resim gönderdi durdu.
forumun en çalışkan adamı :ok:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Necmi

saatte 8 cm yukarıya mı kalkacak yoksa halatlar 8 cm mi çekilecek @Necmi abi ?
8 cm çekilecekmiş  @Gokhan_1903

Çevrimdışı quentine83

@Efe  nin açıklaması biraz moralimi bozdu açıkçası.sürekli ocak gibi diye tarih veren adam marta bile yetişmez diyorsa ve dün stadı gezmişse vardır bir bildiği .zaten yapı çok büyük ve akla gelmeyen bir sürü detay vardır. @Necmi abide şubatı bulur diyor.bir kaç maç kaçırırız diyor.
tabi ki hepsi tahmin şahsi fikirler ama arada bu kadar fark olması  şaşırttı beni.özellikle efenin martı geçer demesi hem şaşırttı hem üzdü.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı pascal26

:alala: zaten sansaydın kesin hesabın hacklandı derdim :evillol:

:alala:

@Necmi abi ve @ahmetx   sizce gerçekten bu çatı ancak bu şekilde mi yapılabilirdi? Çok vakit kaybettik. Kapasite kaybetmeden daha basit
bi çatıyla daha hızlı geçemez miydik bu çatı işini?

Sadece halkayı yerde yapıp, yukarı çekip, içeri vinçleri doldurup, havada hızlıca tamamlamak mümkün değil miydi?

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı yldrmaydn

öğrendiğim kadarıyla kesintisiz çekilecek. bu yüzden de işlem jeneratör destekli yapılacak. mış.
Seninle Başladı Hayat..