Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5869335 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

Gayriciddi bi yazı olduğunu anlarsınız diye ummuştum ya :D Girişe bizden bi bu kadar da yerin altında var yazalım bari,küçük sanmasın dışardan bakanlar :D
zaten küçük durmuyorki işte kolonların avantajıda bu yapıyı heybetli gösteriyor
yarısı yer altında gömülü olduğu halde şu haliyle fener stadından çok daha heybetli görünüyor

Çevrimdışı Factatum

zaten küçük durmuyorki işte kolonların avantajıda bu yapıyı heybetli gösteriyor
yarısı yer altında gömülü olduğu halde şu haliyle fener stadından çok daha heybetli görünüyor

Şükrü Saracoğlu'nun dış kabuğu stadtan çok AVM'yi andırıyor. Özellikle 90'ların ortasında yapılmış olan AVM'leri. 

Çevrimdışı msk_bjk

ben stadimizin ovale yakin seklinden dolayi statik hesabi dusunulerek kolonlarin mecburi olarak asimetrik olarak yerlestirildigini dusunmustum yanilmisim sanirim

msk

Çevrimdışı ahmetx

Aslında stadımızın düzgün bir oval yapıya sahip olduğunu söyleyemeyiz. Eski açıkta form değişikliğe uğruyor.
kolonlar oval çizgide ama önemli olanda bu  :)
[ Son Düzenleme: 02 Ekim 2015, 14:36:53 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

hadi fener stadını anladık da gs nin dış kabuk nedir yahu yıl olmuş 2010 yaptıkları stada bakın (edit:tribün yapısını kastetmiyorum.)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

ben stadimizin ovale yakin seklinden dolayi statik hesabi dusunulerek kolonlarin mecburi olarak asimetrik olarak yerlestirildigini dusunmustum yanilmisim sanirim

yok canım statikle ilgili değil .

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ekim 2015, 14:39:01
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ekim 2015, 14:42:10
eskişehirin yeni stat keşke pazar günkü maça yetişseydi.
şuanki stat üç tarafı açık pazar yeri gibi insanın izleyesi gelmiyorki oyuncu nasıl oynasın...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı ErsinA.

şuanki stat üç tarafı açık pazar yeri gibi insanın izleyesi gelmiyorki oyuncu nasıl oynasın...

Kendi stadımızı açmadan, milletin açılış maçlarını hep biz mi oynayacağız? 

Antalya ile açılış maçında oynıcaz işte.  :D

Çevrimdışı Tolga

3 ay sonra açılacağı söyleniyor son durumu nasıl bilmiyorum tabi. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

3 ay sonra açılacağı söyleniyor son durumu nasıl bilmiyorum tabi. :)
Şimdi baktım bu stat bu sene açılmaz nasıl haber yapıyorlar anlamış değilim :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ekim 2015, 14:57:48
Kendi stadımızı açmadan, milletin açılış maçlarını hep biz mi oynayacağız? 

Antalya ile açılış maçında oynıcaz işte.  :D
biz iyi statlarda daha iyi oynuyoruz o yüzden.
gerçi eses taraftarı yeni statta çok gürültü çıkarırdı takımını ateşlerdi o da ayrı tabi...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimiçi COB

Kalkişa hazirmiyiz?  Emniyet kemerini bağlayalim artik..

Erdal Torunogullari stad için konuşurken çatıya bir bakacağiz dedi. Heralde kalkişi ve montaji çok meşaakatli olacak gibi. Allah kazadan beladan korusun.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

dışardaki görseller degişmiş :)
güzel olmuş
Vaaaaaaaaaayy super olmus :super: :super:
Senol Hoca bir baska ya karizmasi yeter :tabe:
Birde bu seferki Gorseller gecen senekilere gore daha CANLI ve DAHA Guzel olmus bence daha bi kafa yorulmus bu cok belli..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

2015 de sadece bursa ve antalya açılır.
antalya kesin ama bursa 2.yariya sarkabilir vodafone arenayi ne siz sorun ne ben soyleyeyim dün stadtaydik çatıda yapılacak bi ton is var kalktiktan sonrada sıkıntılı bir is 1 boruyu 1 saatte monte edemediler gercekten cok buyuk metal aksamlarla ugrasiyorlar çimın baslamasi sene sonunu bulacak gibi gorunuyor stad acilisi marttan sonraya hatta mayisa tam olarak bitmeden stadin acilmasi istenmiyor o yuzden bu sezonda stad hayali pek kurmayin derim :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Mersinin stadinida biz actik zaten Gecen sezon :bandit:

antalya kesin ama bursa 2.yariya sarkabilir vodafone arenayi ne siz sorun ne ben soyleyeyim dün stadtaydik çatıda yapılacak bi ton is var kalktiktan sonrada sıkıntılı bir is 1 boruyu 1 saatte monte edemediler gercekten cok buyuk metal aksamlarla ugrasiyorlar çimın baslamasi sene sonunu bulacak gibi gorunuyor stad acilisi marttan sonraya hatta mayisa tam olarak bitmeden stadin acilmasi istenmiyor o yuzden bu sezonda stad hayali pek kurmayin derim :)
:o_o: :o_o:
Sende boyle diyorsan Gecmis olsun ozaman simdiden :by2: :by2:
Ama Sampiyonluk macina yetisir belki :halay: :halay:

Çevrimdışı ahmetx

temiz olsun gelecek sezon olsun .

Çevrimdışı Efe

yeni inonu foto koysada şu çelikleri tam bi görsek artik 2 gundur bi foto icin helak olduk yada süzer sameti mi cikarsak yukari :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

peki vinçler ne zaman sahadan çıkar diyorlar. @Efe

Çevrimdışı İhsan

Çatıyı yukarı çekme işlemi gece de devam edecek mi? Akşamları paydos edip havada bırakmak çok mantıklı olmaz sanki? Bilen varsa yanıtlarsa sevinirim.

Çatı 'ilk germe' ile  iskeleden 10cm yukarıya kaldırılıp asılı kalacak. Bu halde Mickey Mouseların cıvataları 100% torklanacak.  Bu işlem 2-3 gün sürer. Akabinde ki göçerebileceğimiz kaldırma işlemi bir günde tamamlanması öngörülüyor.

Come to Beşiktaş

Çatı 'ilk germe' ile  iskeleden 10cm yukarıya kaldırılıp asılı kalacak. Bu halde Mickey Mouseların cıvataları 100% torklanacak.  Bu işlem 2-3 gün sürer. Akabinde ki göçerebileceğimiz kaldırma işlemi bir günde tamamlanması öngörülüyor.
Bilgiler icin teseekurler :ok:

Çevrimdışı ahmetx

yani çatı 4. günde  + 26m kotuna gelecek diyorsun  @İhsan

yani çatı 4. günde  + 26m kotuna gelecek diyorsun  @İhsan
Gecenlerde @Necmi abi de 4 Gunde kaldirilacak bilgisini aldim demisti @ahmetx  abi