Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7250610 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı can1903

Cengiz'i 3 sene sonra burda yazarsın keşke biz alsaydık diye. Emin ol @cursedofdragon
[ Son Düzenleme: 17 Mayıs 2016, 20:54:09 MURAT ]
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı cursedofdragon

Basının suçu hep bunlar. Gidecek gidecek diye odakladılar herkesi ama kalacak. Yine laflarını yiyecek basın.

adam facebook hesabından ben sizin marionuzum dedi.

Bugün çıkıp Beşiktaş'ta kalmaya olumluyum diyor, bu şehri çok seviyorum diyor,Beşiktaş'ta mutluyum diyor.

Nisan ayında imzalamamasının sebebinide açıkladı.

Gomez'le alakası yok bizim kendimizinde zaten hedeflerimiz büyüdü haklı olarakta gomez'de yapılanmayı merak ediyor.

Kendi ağzından açıklamarına rağmen halen gidicek diyoruz ilginç ülkeyiz vesselam :)

Çevrimdışı mylife1903

Atom parcalayip, parcacik carpistirmaya gerek yok, bir tane stoper, bir tane sol bek yeterli, ayrica toplam kaliteyi arttirmak icin gg ve topal da alinmali.

Soyle dusunelim
Raketci
Caner
Topal
Gg
Musa
Yalcin
Bu oyunculardan raketci ve caneri kesin alacaksin, kalanlari da zorlayacaksin. Mustafa ve bir miktar canliya yalcin yahut musa alinirsa ben hayir demem.
Ismail kesin yolcu,
Serdar gonderilecekse gg alinir, becki bu haliyle kesemez ama beck dinlendirildiginde oynar. 

Yahu baskan cok zor degil git butun kasayi raketciye bas, canerle imzala islem tamam.

Çevrimdışı 38life

Bugünkü izlenimim Gomez'in kalma ihtimalinin düşük olduğu yönünde. Tabii bu kendisine gelecek teklifler ile de orantılı.

Gomez'in ve Fikret Orman'ın açıklamalarını peşpeşe dinledim. Açıkçası net olarak fikrim şudur ki Gomez'in kalma ihtimali %0

Çevrimdışı Ensar

Gomez'in ve Fikret Orman'ın açıklamalarını peşpeşe dinledim. Açıkçası net olarak fikrim şudur ki Gomez'in kalma ihtimali %0
bu kanıya başkandan dolayı vardın di mi ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Orayı kaçırmışım o halde ama şöyle bir bağ var. Gomez Sporting maçını örnek gösterip bir de bunun Citysi, Reali var bu savunma ile haşlarlar demeye getirdi. Peki yarın bir gün Tolga ve Ismail ile sözleşme yenilenmeyecegine dair hem fikir miyiz? Diyebiliyor muyuz gönül rahatlığı ile Tolga ve Ismail olmayacak?

Gomez endişelerinde son derece haklı.

Ancak bu konuyu sadece Tolga, İsmail üzerine yıkmamak, olayı "Tolga ile İsmail kalırsa ben yokum"a indirgememek lazım. Örneğin bu sene Atiba ile Oğuzhan neredeyse tüm maçlarda oynadılar, çok şanslıyız ki sakatlık, ceza, formsuzluk vs. yaşamadılar. Seneye de böyle olacağının garantisi yok. O bölgeye de takviye gerekiyor. Gomez'in kastettiği bu, genel olarak kadro kalitesinin ŞL seviyesine yükseltilmesi.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2016, 21:01:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Çok heyecan yapıyorsunuz. Gomez güçlü takviyeler istiyorum dedi yanıma 10 tane Dünya çapında oyuncu istiyorum demedi.

Fikret Orman 2-3-4 takviye düşünüyoruz dedi. Daha önce de 3 dedi 5 aldı. Devre arasında 1 dedi 3 aldı burada verdiği mesaj 8-9 oyuncu alıp kadroyu komple değiştirmeyeceğiz.

Zaten temelde 5 takviyeye ihtiyacımız var bizim. 4 tanesi geri dörtlüye 1 de ortasaha. Kaleci Boyko giderse gelecek. Olay bundan ibaret kimin gelip gideceği belli değil.

Buradan ne %100 ne %0 çıkar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Gürcan

Evet kulüp olarak bir ayrima geldik ya gomez gibi düşünüp. Sampiyonlukla beraber vizyon belirleyecez ya da pısırık sacma transfer ve sozlesme yenilemeleri yapip tr liginden bi tik ote gidemeyecez ve renklilerle surekli yıldız muhabbetlerine girip sidik yaristiracaz

Çevrimdışı Çağatay

Gomez şl de boyle defansla 4-5 yiyecek takimda olmak istememesi normal
Yapin transferleri kalayim diyor
Bakalim baskanin burada tavri nasil olacak
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı murat

benim hosuma gitmedi yaptigi aciklamalar. ben bakacagim yapilan transferlere kafama yatarsa kalacagim tarzinda geldi.kararini yazin verecekmis.
tamam bu sene cok katki verdi ama bu tavirlari bana vizyon filan gibi gelmedi. daha cok eline koz gecmis kullaniyor hissi verdi.

Çevrimdışı Ensar

benim hosuma gitmedi yaptigi aciklamalar. ben bakacagim yapilan transferlere kafama yatarsa kalacagim tarzinda geldi.kararini yazin verecekmis.
tamam bu sene cok katki verdi ama bu tavirlari bana vizyon filan gibi gelmedi. daha cok eline koz gecmis kullaniyor hissi verdi.
aynen senin bu lafına da cevap verdi abj

Çevrimdışı Gürcan

Bana da hic oyle gelmedi. Adam resmen BEŞİKTAŞ gibi bir kulup büyük dusunmeli. Biraksin artik tr yi demek istiyor. Bunu da sevdiği icin söylüyor. Zaten ukalalik icin demedigini belli etti

Çevrimdışı Ensar

Evet kulüp olarak bir ayrima geldik ya gomez gibi düşünüp. Sampiyonlukla beraber vizyon belirleyecez ya da pısırık sacma transfer ve sozlesme yenilemeleri yapip tr liginden bi tik ote gidemeyecez ve renklilerle surekli yıldız muhabbetlerine girip sidik yaristiracaz
+1

Çevrimdışı cisse557

Gomez endişelerinde son derece haklı.

Ancak bu konuyu sadece Tolga, İsmail üzerine yıkmamak, olayı "Tolga ile İsmail kalırsa ben yokum"a indirgememek lazım. Örneğin bu sene Atiba ile Oğuzhan neredeyse tüm maçlarda oynadılar, çok şanslıyız ki sakatlık, ceza, formsuzluk vs. yaşamadılar. Seneye de böyle olacağının garantisi yok. O bölgeye de takviye gerekiyor. Gomez'in kastettiği bu, genel olarak kadro kalitesinin ŞL seviyesine yükseltilmesi.
Orta sahayı kastettigini hiç sanmıyorum.  Futbolu takip eden herhangi birisine Beşiktaş'ın sorunu nedir sorusuna alacağın cevap savunma ve kaledir.

Çevrimdışı can1903

Gomez gibi gol atan bulma ihtimalin %60. Ki bu takımda atar.

Gomez gibi karakter bulma şansın YOK.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı 38life

kalmayacak diyenler neye istaneden kalmayacak diyorlar merak ettim doğrusu ?

Başkan en az 4 transfer yapıcaz diyor hangi oyuncular bilmiyoruz tabi.

Şenol hoca hedefim şampiyonlar liginde gruplardan çıkmak diyor.

Gomez "ilk seneden şampiyonlar ligini alalım demiyorum ama "iddaalı bir kadro kurup"en azından 2-3 maç kazanalım" diyor.

Ben de "Gomez kalacak" diyenlerin neye dayanarak bunu söylediğini anlamıyorum. Hatta "Gomez kalacak" demeyi geç "Gomez kalabilir" demek bile hayalperestlik bana göre.

Allah aşkına Fikret Orman'ın açıklamalarını nasıl dinlediniz siz? Başkan açık açık söyledi. Borc'un azalması ve Takımın büyümesi gibi 2 beklenti var. 2 beklenti ters orantılı. 1'ine yüklendiğinde diğeri ters tepecek. Oyüzden ikisini de temkinli şekilde yavaş yavaş yapmayı hedefliyor yönetim. Şu önümüzdeki transfer sezonunda Bu yönetimin CL seviyesinde Gomez'in istediği gibi bir kadro kurması mümkün değil. Başkan açık açık söylüyor zaten Şampiyonlar liginde bizden birşey beklemeyin diyor. Ama bir kaç sene içinde yavaş yavaş istikrarlı şekilde büyüyerek o noktaya gelicez diyor. Gomez ise hemen bu sezon istiyor. Yani bu iş o-la-maz...  Anca belki yönetim şöyle ikna edebilirse belki eder. Sen bu sene kal biz senin istediğin kalitedeki kadroyu önümüzdeki sene kurucaz. 2 aşamada kurabiliriz bu kadroyu çünkü diyerek ikna edebilirse belki olur ama Gomez'in bunu kabul etme ihtimali de çok düşük.

Çevrimdışı murat

aynen senin bu lafına da cevap verdi abj
gayet iyi dinledim. ben kendi gorusumu soyledim..ok dogru gelmedi bana. biraz vakit kazanmaya calisiyor gibi geldi.bizi cepte goruyor hissi uyandirdi/avrupa sampiyonasinin sonuna atmasi

kabul edilebilecek birsey degil.karari olumsuz olursa artik bulursunuz o donemde br golcu

Çevrimdışı 38life

bu kanıya başkandan dolayı vardın di mi ?

Başkan'ı tanıyan ve bu akşamki konuşmasını dinleyen herkes böyle düşünür zaten diye düşünüyordum ama foruma bi girdim baktım hala millet pozitif düşünüyor. Hayret ettim. Pozitif düşünmek iyidir ama hayal kırıklığı çok kötü birşeydir. Yine üzülen siz olacaksınız malesef.

Çevrimdışı Ensar

gayet iyi dinledim. ben kendi gorusumu soyledim..ok dogru gelmedi bana. biraz vakit kazanmaya calisiyor gibi geldi.bizi cepte goruyor hissi uyandirdi/avrupa sampiyonasinin sonuna atmasi

kabul edilebilecek birsey degil.karari olumsuz olursa artik bulursunuz o donemde br golcu
bu açıdan bakınca haklısın abj

Çevrimdışı brci

Abi saygı duyuyorum düşüncene bakış açına ama yaptığı konuşmadan bunu anladığımız için zaten  büyemiyoruz Türkiye olarak.

Çevrimdışı Arthur

Bende başkan konuşunca kesin kalacağını anladım. En fazla 3-4 transfer yapacaz dedi. Zaten defansa yapılacak 2-3 transfer. Gomez giderse bu en az 6 olur ki bence çok büyük hata olur. Gomez bizde  :super:

Çevrimdışı 38life

Çok heyecan yapıyorsunuz. Gomez güçlü takviyeler istiyorum dedi yanıma 10 tane Dünya çapında oyuncu istiyorum demedi.

Fikret Orman 2-3-4 takviye düşünüyoruz dedi. Daha önce de 3 dedi 5 aldı. Devre arasında 1 dedi 3 aldı burada verdiği mesaj 8-9 oyuncu alıp kadroyu komple değiştirmeyeceğiz.

Zaten temelde 5 takviyeye ihtiyacımız var bizim. 4 tanesi geri dörtlüye 1 de ortasaha. Kaleci Boyko giderse gelecek. Olay bundan ibaret kimin gelip gideceği belli değil.

Buradan ne %100 ne %0 çıkar.

Bahsettiğimiz bütün bölgelere transfer yapılacak. Buna zerre kadar kuşkum yok. Fakat beklediğimiz isimler alınmayacak malesef. Başkanın kendi açıklamaları bunu gösteriyor.

Ha dediğin gibi kimin gelip kimin gideceği şuanda belli değil evet olur da çok iyi bir transfer şansı yaşarsak bonservissiz veya ucuza tam nokta isimleri falan alırsak ozaman eyvallah Gomez de bunu görür kalır ama bu çok düşük bir ihtimal. Çünkü tek bir mevkiiden bahsetmiyoruz ki. Bak mesela geçtiğimiz dönem şans yanımızdaydı forvete Gomez'i alabildik. Ama şimdi sağ bek sol bek stoper kaleci vs. çok zor...

Çevrimdışı murat

bu açıdan bakınca haklısın abj
arti birsey ekleyeyim bu tarz bir konusmayi diger oyuncular nasil karsilar.futbolcu oynayacagi kulubu secmekte ozgurdur ama yaninda oynayacak oyunculari belirlemesi dogru degildir/onu yapacak yonetim ve teknik kadrodur.kulub kendi gelir gider dengesine gore secimini yapar.

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben de "Gomez kalacak" diyenlerin neye dayanarak bunu söylediğini anlamıyorum. Hatta "Gomez kalacak" demeyi geç "Gomez kalabilir" demek bile hayalperestlik bana göre.

Allah aşkına Fikret Orman'ın açıklamalarını nasıl dinlediniz siz? Başkan açık açık söyledi. Borc'un azalması ve Takımın büyümesi gibi 2 beklenti var. 2 beklenti ters orantılı. 1'ine yüklendiğinde diğeri ters tepecek. Oyüzden ikisini de temkinli şekilde yavaş yavaş yapmayı hedefliyor yönetim. Şu önümüzdeki transfer sezonunda Bu yönetimin CL seviyesinde Gomez'in istediği gibi bir kadro kurması mümkün değil. Başkan açık açık söylüyor zaten Şampiyonlar liginde bizden birşey beklemeyin diyor. Ama bir kaç sene içinde yavaş yavaş istikrarlı şekilde büyüyerek o noktaya gelicez diyor. Gomez ise hemen bu sezon istiyor. Yani bu iş o-la-maz...  Anca belki yönetim şöyle ikna edebilirse belki eder. Sen bu sene kal biz senin istediğin kalitedeki kadroyu önümüzdeki sene kurucaz. 2 aşamada kurabiliriz bu kadroyu çünkü diyerek ikna edebilirse belki olur ama Gomez'in bunu kabul etme ihtimali de çok düşük.

tekrarını verirlerse bidaha izle o zaman.

Gomez : "Ben herşey bir anda olsun demiyorum 1 senede kupayı bir anda almak hayal olur ancak hiç değilse 2-3 maç kazanalım.Şampiyonlar liginde oynamış olmak için mi oynayacağız yoksa gerçekten bir şeyler için mi oynayacağız.Beşiktaş'ta mutluyum bu ülkeyi seviyorum ve yapılanmayı merak ediyorum"

Şenol güneş : "Bu sene şampiyonlar liginde gruptan çıkmak istiyorum"

Fikret orman : "Kongrede Beşiktaş'ın borcu aşağıya inmesine isteniyor ancak bir yandan da büyüdük artık burdan geri dönüş yok Beşiktaş'ın önü açık artık.7-8 tane oyuncu almayacağız 4 tane oyuncu alacağız"

Benim özetlemem şu ki gomez'de,başkan'da,taraftarda herkes biliyor ki savunma'ya takviye olucak.1 kaleci boyko giderse 1 sağ bek 1 sol bek 2 tane stoper ve gomez'in gitmesi için bana sebep söyle ? Gomez'in ilk isteğini yaptık şampiyon olduk şampiyonlar ligine katıldık 2.ci isteği euro 2016 idi onada katıldı bu ülkede Beşiktaş'tan mutlu ve şenol hocanın önümüzde ki sene için ilk hedef gruptan çıkmak 1.ci veya 2.ci olaraktan.Kadromuzu güçlendireceğiz.Bazı şeyleri sallamak basit.
[ Son Düzenleme: 17 Mayıs 2016, 21:18:20 cursedofdragon ]

Çevrimdışı cisse557

Şimdi biz Adler, Subotic, Skrtel ve Caneri alsak Gomez bu oyunculara burun kıvırıp olmamış bu transferler diyebilir mi? Diyemez. O zaman neden başkan 3-4 gündür kimler geldi kimler geçti diyor? Benim kendimce burdan anladığım Skrtel Mkrtel hikaye. Marselonun bonservisi alınır. Ismail ve Tolga ile sözleşme yenilenir. Rize'den de Eren alınır Zapata ve Gökhan Gönülü de alıp transferi bitiririz.