Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7250538 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Yalnız şöyle bir durum da var. Israrla da bunun üzerinde duruyorum Gomez konusunun Euro 2016'dan önce halledilmesi gerekiyor.

Fakat Gomez'in düşüncesine göre yani hedeflerin büyümesine katkı sağlayacak transferler yapmaya kalkarsak bile bu transferlerin takıma katılması anca Ağustos'u bulur.

Böyle baktığımız zaman da neresinden tutarsan tut elinde kalıyor maalesef.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Arena_

Şampiyonlar Ligi için hedeflerinizi çok yüksek tutmayın kardeşlerim. Üzülen siz olursunuz

Çevrimdışı Ensar

arti birsey ekleyeyim bu tarz bir konusmayi diger oyuncular nasil karsilar.futbolcu oynayacagi kulubu secmekte ozgurdur ama yaninda oynayacak oyunculari belirlemesi dogru degildir/onu yapacak yonetim ve teknik kadrodur.kulub kendi gelir gider dengesine gore secimini yapar.
yok abi cenk bunu diyemez ama gomez ise bunu diyebilir , adama bunu zorla söyletiyorlar habire soruyorlar o da mecbur konuşuyor yoksa gidip kendi anlatmıyor ben bu konuda sorun göremiyorum
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

Şimdi biz Adler, Subotic, Skrtel ve Caneri alsak Gomez bu oyunculara burun kıvırıp olmamış bu transferler diyebilir mi? Diyemez. O zaman neden başkan 3-4 gündür kimler geldi kimler geçti diyor? Benim kendimce burdan anladığım Skrtel Mkrtel hikaye. Marselonun bonservisi alınır. Ismail ve Tolga ile sözleşme yenilenir. Rize'den de Eren alınır Zapata ve Gökhan Gönülü de alıp transferi bitiririz.
benim de transfer de olacaklar ile görüşüm buna paralel , bugüne özel değil bu fikrim , burada geçen isimlerı sanmıyorum alacağımızı.  taraftar çok uçuyor

Çevrimdışı cursedofdragon

arti birsey ekleyeyim bu tarz bir konusmayi diger oyuncular nasil karsilar.futbolcu oynayacagi kulubu secmekte ozgurdur ama yaninda oynayacak oyunculari belirlemesi dogru degildir/onu yapacak yonetim ve teknik kadrodur.kulub kendi gelir gider dengesine gore secimini yapar.

abi başkanın taraftarın hocanın gördüğünü oda görebiliyor sporting maçında dağıldık adam şampiyonlar liginde sporting değil real madrid,man city gelirse bu kadro ile ne yaparız diyor ?

Gomez'in demesine gerek yok bunu bizde diyoruz zaten bu kaleci ile bu defans hattı ile ne yaparız diyoruz ki transferde ilk önceliğimiz stoper.

Başkanın,hocanın ve taraftarın gördüğünü gomez'de görebiliyor bu kadro tamam lig için yeter li ancak şampiyonlar ligi için yetersiz yapılanmayı merak ediyor.

Çevrimdışı Gürcan

Şimdi biz Adler, Subotic, Skrtel ve Caneri alsak Gomez bu oyunculara burun kıvırıp olmamış bu transferler diyebilir mi? Diyemez. O zaman neden başkan 3-4 gündür kimler geldi kimler geçti diyor? Benim kendimce burdan anladığım Skrtel Mkrtel hikaye. Marselonun bonservisi alınır. Ismail ve Tolga ile sözleşme yenilenir. Rize'den de Eren alınır Zapata ve Gökhan Gönülü de alıp transferi bitiririz.
Malesef boyle olacak çünkü hep bu tip trenleri kaçırdık. Hep yeter haddimizi bilelim gibi düşündü yönetimler. Firsat kapıda gerekirse sat kardesim gokhan tore yi 15 m euro 7 de harcama butce. Var. 4 saglam transfer bize lige ambargo ve cl de ceyrek final gostere bilir.

Çevrimdışı murat

Abi saygı duyuyorum düşüncene bakış açına ama yaptığı konuşmadan bunu anladığımız için zaten  büyemiyoruz Türkiye olarak.
bende sizin dusuncenize saygi duyuyorum ama bazi seyleri gozden kacirmamak lazim.biz hala yuksek miktarda borclu bir kulubuz/ve futbolcunun istegine gore transfer yapmak gibi bir durumu kendi acimdan dogru bumuyorum/bir futbolcunun bunu pazarlik unsuru yapmasini dogru bulmuyorum.
isin en kotu yani da kararini yazin verecekmis

Çevrimdışı EagleForce

Forveti Gomez olan takimin kalecisi Tolga solbeki Ismail olmamali. Ha 1 yil denk gelir olur ama 2. yil olmaz. Isin ozeti bu. Ha Gomez ayarinda kaleci solbek olsun demekle olmuyor tabi ama en azindan Tolga ve Ismail ayarinda olmasinlar. 

Çevrimdışı Gürcan

Hadi boyko bu yil kampya kendi e geldi desek bize en az 4 elit adam lazim. Hadi sag beke gokhan gonulu aldik desek. Geriye stoperler ve sol bek kalıyor.

Cinliler q17 icin geldi gibi toreyi satma q17 sat 10 a gitsin

Çevrimdışı b.damatoglu

Gomez bekleyecek, büyük bir teklif alırsa ki bkz, Liverpool, United, PSG... gider.

Ki kendisine kızmayız yolu açık olsun.

Başkan olur da büyük transferler yapamazsa ona da kızmayız. 75M TRY yıllık faiz ödüyoruz. Öncelik bu yükten kurtulmak haliyle.

Gomez'e kızıyorum biraz. Çünkü bu işi Euro 2016 sonuna sündürecek gibi bir hissiyata sahibim.

Bu hoş bir iş değil. Başkan transfer stratejisini menejeriyle paylaşır. Kendisi de karar verir, kalacak mı kalmayacak mı. Eğer kalmayacaksa da Dzeko mu, Falcao mu artık herkimse yerine adam alınır.

Klübüb finansal durumu bu, eldeki yapı bu. Bu işi daha sündürmenin uzatmanın alemi yok...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

bende sizin dusuncenize saygi duyuyorum ama bazi seyleri gozden kacirmamak lazim.biz hala yuksek miktarda borclu bir kulubuz/ve futbolcunun istegine gore transfer yapmak gibi bir durumu kendi acimdan dogru bumuyorum/bir futbolcunun bunu pazarlik unsuru yapmasini dogru bulmuyorum.
isin en kotu yani da kararini yazin verecekmis

yönetim de senin gibi düşünüyor ve atarlı giderli açıklama yapıyorlar gomeze :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İş yönetimde.

Yamalarla değil olmuşlarla doldurmak lazım bu seneki transfer listesini.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozgursum

yok abi cenk bunu diyemez ama gomez ise bunu diyebilir , adama bunu zorla söyletiyorlar habire soruyorlar o da mecbur konuşuyor yoksa gidip kendi anlatmıyor ben bu konuda sorun göremiyorum
Bence yanlis dusunuyorsun. Gomez neye istinaden alinan oyunculari degerlendirecek? O yetkinlikte mi ?  Isimli olmasina mi bakacak yoksa takima yarayacagina mi? Buna karar verecek kisi hoca degil midir? Hoca ne sistem oynatacagini  nasil oynayacagini Gomez e mi sormuyor ki Gomez bu konuda karar verebilecek olsun. Soylemek istedigim Hoca belki de isimsiz ucuz ama takima inanilmaz katki verecek Atiba gibi adamlar buldu ve takima da cuk oturacak bunlar. O oyuncularla takim da cok basarili olacak. Ancak Gomez bu adamlari haziran temmuzda kondisyon idmanlarinda mi anlayacak iyi mi kotu mu diye. Cok bariz bahane uretip gidiyor adam. Taraftar sevigisini de biliyor ve menajer uyanikligi ile arayi sicak tutuyor. Quaresma gibi , birkac yil sonra milyon euroluk transferi ancak bu sekilde yapabileceklerini biliyorlar. Aksi halde taraftarda biz seni yeniden canlandirdik sen bize ihanet ettin gorusu de baya yaygin sekilde canlanacak. Belki cok komplo teorisi gibi konustum ancak Gomez in aciklamasinin olumlu bir tarafini goremiyorum malesef.

Çevrimdışı Ensar

marcelo bugün büyük ihtimal 3 yıllık anlaşma olacağını açıkladı

tolga ismail çoktan takımda kaldıkları kesin

eren de ismailin yedeği olarak alınacak muhtemelen çünkü bonservis yok

muhtemelen zapata veya ayarında bir stoper alınacak ve yola devam
[ Son Düzenleme: 17 Mayıs 2016, 21:34:08 Ensar ]

Çevrimdışı Yasin02

Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı 38life

tekrarını verirlerse bidaha izle o zaman.

Gomez : "Ben herşey bir anda olsun demiyorum 1 senede kupayı bir anda almak hayal olur ancak hiç değilse 2-3 maç kazanalım.Şampiyonlar liginde oynamış olmak için mi oynayacağız yoksa gerçekten bir şeyler için mi oynayacağız.Beşiktaş'ta mutluyum bu ülkeyi seviyorum ve yapılanmayı merak ediyorum"

Şenol güneş : "Bu sene şampiyonlar liginde gruptan çıkmak istiyorum"

Fikret orman : "Kongrede Beşiktaş'ın borcu aşağıya inmesine isteniyor ancak bir yandan da büyüdük artık burdan geri dönüş yok Beşiktaş'ın önü açık artık.7-8 tane oyuncu almayacağız 4 tane oyuncu alacağız"

Benim özetlemem şu ki gomez'de,başkan'da,taraftarda herkes biliyor ki savunma'ya takviye olucak.1 kaleci boyko giderse 1 sağ bek 1 sol bek 2 tane stoper ve gomez'in gitmesi için bana sebep söyle ? Gomez'in ilk isteğini yaptık şampiyon olduk şampiyonlar ligine katıldık 2.ci isteği euro 2016 idi onada katıldı bu ülkede Beşiktaş'tan mutlu ve şenol hocanın önümüzde ki sene için ilk hedef gruptan çıkmak 1.ci veya 2.ci olaraktan.Kadromuzu güçlendireceğiz.Bazı şeyleri sallamak basit.

Ben zaten Tivibudan tekrar başa sarıp tekrar seyrettim anında üstüste. Hem Gomez'in açıklamalarını hem Başkanın konuşmalarını. Hatta başkanın konuşmalarını 3 kez dinledim diyebilirim.

Şenol Güneş'in hedefinin gruptan çıkmak olması birşeyi değiştirmiyor malesef. Başkan'ın kafasındaki "gerçekçi" hedef 3.cü olup UEFA'da yürümek.

Sen herzamanki gibi Cümleleri cımbızla seçmişsin. Başkan'ın söylediklerinden olumlu birşey çıkarmak mümkün değil. Sen sadece olumluları cımbızla seçmişsin.

Gomez'in hedefi şampiyonluktu Euro 2016'ydı vs. bunları geç artık. Adam yeni bir kriter koydu ortaya ve şuan tek kriter bu. Adam Şampiyonlar liginde gruptan çıkacak gerçekçi bir kadro istiyor. Fiorentinada daha önce kandırıldığını açıkça söyledi. Bu adamı Tolgayla Boykoyla kandıramazsın artık. Stoper'e Zapatayı alarak falan da kandıramazsın. Adam gerçekçi kadro istiyor. Adam diyor ki Karşımıza Madrid, City, Benfica grubu gelebilir bunlara karşı maç kazanabilecek bir kadro istiyorum diyor. Fikret Orman'ın böyle bir kadro kuracağını düşünüyor musun?

Eğer düşünüyorsan eyvallah. Zaten Gomez'in kalacağını düşünmekte sonuna kadar haklısın ozaman...

Çevrimdışı 38life

Evet başkanın açıklamalarından bu anlaşılıyor malesef. En fazla 1 adet güzel tatmin edici transfer yapılır diğer mevkiler yine boş geçer...

Çevrimdışı Tolga

marcelo bi ihtimal 3 yıllık anlaşma olacağını açıkladı

tolga ismail çoktan takımda kaldıkları kesin

eren de ismailin yedeği olarak alınacak muhtemelen çünkü bonservis yok

muhtemelen zapata veya ayarında bir stoper alınacak ve yola devam

Zaten buna benzer takviyeler yapılırsa Gomez'i tutamazsın burada.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı 38life

Yalnız şöyle bir durum da var. Israrla da bunun üzerinde duruyorum Gomez konusunun Euro 2016'dan önce halledilmesi gerekiyor.

Fakat Gomez'in düşüncesine göre yani hedeflerin büyümesine katkı sağlayacak transferler yapmaya kalkarsak bile bu transferlerin takıma katılması anca Ağustos'u bulur.

Böyle baktığımız zaman da neresinden tutarsan tut elinde kalıyor maalesef.

İşin kötü yanı Gomez'i Fiorentina satarsa bile transferin son dönemlerinde olacak bu iş ve dolayısı ile kendi değerinin altına düşebilir fiyatı transfer döneminin sonunda.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Önceki sayfada da yazdığım gibi bu olayı salt Tolga'ya İsmail'e bağlamamak lazım.

Bizim kadro kalitesinin yanında oyunu da geliştirmemiz, çeşitlendirmemiz gerekiyor. Gomez'in verdiği Sporting Lizbon örneği çok doğru bu anlamda, bize orada beraberlik yetiyordu ama bizim "beraberlik oyunu" için ne kadromuz ne de planımız var. Şenol Güneş'in de bu konuda çalışması lazım.

Bayern deplasmanına çıkarken Antalyaspor'a hücum eder gibi oynayamazsın. Savunmaya yapılacak 4 transfer bunu çözmez, savunma yapmayı öğrenmek gerekiyor.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı mylife1903

Gomez gidici bence. Adam buraya fazla.
Ustune yaptigi danismanlik hizmeti icin 1 milyon euro verilse darilmam. Insallah kalir, benim sevdigim tarz bir oyuncu degil ama cok buyuk karakter ve cok iyi futbolcu adam. Tahsilini bilmiyorum ama ya kendini cok gelistirmis yahut iyi bir universiteden hakkiyla mezun olmus bu cocuk.

Allahtan aziz yildirim baskan degil, hemen kovardi gomezi. Sen kimsin lan (...)₄, sen mi sampiyon yaptin, kime ne ogvetiyovsun, ben hem betondan hem futboldan anlavim, der maasina zam isine son verirdi.

Bilemiyorum kimse benim gibi dusunur mu ama ben biraz haddini astigini ve kendini biraz ustun gordugunu dusunuyorum, aslinda cok mutevazi birisi belki cok ictenlikle konustu, belki ben kendi durumumuzdan utandigim icin tepki veriyorum.

Bir stoper al bir de caner kapat transferi iste baskan, ismail bey ve mustafa beyi paketle, tasarruf ettigin parayi gomeze ver, kulube danismanlik hizmeti de versin

Çevrimdışı Çağatay

Kisacasi free olup isimize yarayacak iyi adamlari bir sekilde ikna edip takima katarsak seneye hem gruplardan cikariz hem şampiyon oluruz ve en onemlisi bunlari yaparken forvette gomez olur.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Enseyi karartmayın bence 2 3 tane iyi transfer olur 1 2 tane de idare eder adam alırız

Çevrimdışı cisse557

Zaten buna benzer takviyeler yapılırsa Gomez'i tutamazsın burada.
Tutamadığın gibi yerini doldurmak için de Min 3-4 milyon € harcarsın.

Çevrimdışı mylife1903

Enseyi karartmayın bence 2 3 tane iyi transfer olur 1 2 tane de idare eder adam alırız

Valla ben cok karamsarim yonetimden cok korkuyorum. Basimiza herzaman talih kusu konmaz gomez gibi, dembayi satip ndoye almaya calisan, atiba ile sozlesme yenilememis bir yonetim.

Insallah duzgun 2 tane adam alirlar. Atibaya gomeze sorsunlar kimi alalim, utanmasinlar.

Sampiyon olduk, stress bitmedi.ne bitmez cilemiz varmis arkadas