Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7250597 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı ozgursum

Gomez in roportaji cok guzeldi cok begendim ancak kafama birsey takildi. Yani ben bir oyuncunun Sampiyonlar ligi icin transfer lazim bu kadro yetelri degile getirdigi sozunu daha onceleri de duydum. Bunu da hep cok sevildigi takimindan ayrilmak icin bahane yaratan oyuncular kullandi. Evet takima transfer lazim ki bunu baskandan teknik direktore herkes soyluyor zaten. Oyuncunun hele ki gidip gitmeyecegi belli olmayan oyuncunun boyle soylemesi suphe uyandirdi. Belki ben cok supheci yaklasiyorum bilemem ama Umarim seytan menajerler boyle bir cakalligi yaptirmamislardir kendisine.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Türkay

PSG Zlatan'ı bir proje olarak aldı ve tecrübesiyle inanılmaz katkı verdi. Biz de bunu Mario ile yapmalıyız.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı SLYKRT

Bu adam gitsede artık saygım sonsuz.Bu profesyonellikte ve tecrübede bir oyuncuyu ne kadar istesekte 30 yaşına gelmiş bir futolcununda son dönemlerinde biraz daha başarılı olmak istemesi en doğal hakkı.Beşiktaşlara kattıkları yatsınamaz.Galatasaray maçında o golü atmasaydı sporting şokundan çıkan takım bir şok daha kaldıramayıp belkide şampiyonluktan olacaktı.
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı onurturan

Mehmet Demirkol Gomezden bahsederken haftalardır çok az abartıyo gibi geliyodu ama şimdi yorumları okuyunca çok merak ettim röpörtajı.. var mı link mink bişeyler arkadaşlar  :acim: :acim: :acim: :acim:

Çevrimdışı cisse557

Gomez diyor ki AL'de ilerleyemedi bu takım ŞL için ihtiyaç var, Başkan diyor ki Ts'ye 3 gol atan adama yer bulamadık. Yanlış anlaşılmasın başkanı eleştirmiyorum, başarılı da ama bakış açısını net bir şekilde gösteren örnek bu.

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı can1903

Gomez kalırsa CL kadrosu. Gomez giderse HAZİN kadrosu olur.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı atalay

Bugünkü izlenimim Gomez'in kalma ihtimalinin düşük olduğu yönünde. Tabii bu kendisine gelecek teklifler ile de orantılı.

Çevrimdışı b.damatoglu

Gomez kısaca bu savunmayla bizi elek yaparlar. Ben elek olmak istemiyorum diyor.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Gomez diyor ki AL'de ilerleyemedi bu takım ŞL için ihtiyaç var, Başkan diyor ki Ts'ye 3 gol atan adama yer bulamadık. Yanlış anlaşılmasın başkanı eleştirmiyorum, başarılı da ama bakış açısını net bir şekilde gösteren örnek bu.

İki farklı konuyu karşılaştırıyorsunuz yanlız. Fikret Orman Ömer Şişmanoğlu örneğini altyapıdan yetişen gençlerin A takımda yer bulmasının zor olduğunu açıklamak için verdi.

Kadromuz yeterli, takviye gerekmiyor filan demedi.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Mavi Tuna

Gomez'in bir sözü daha dikkatimi çektiki çoğu kişinin de çekmişti. Şampiyonlar ligi için takviye yapalım, demiyorum ki şampiyon olmayalım ama en azından iç saha da galibiyetler alalım tarzı bir şeyler söyledi. Esasında bir anda değil ağır ağır vites yükseltmek gerektiğine vurgu yaptı. Değişik bir mantelisine sahip. Normal de bu kafa yönetici kafası olmalı. Çünkü çok net ifade etti kendini.

Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı Gürcan

Mario Gomez'i dinledikten sonra

Almanlar'ın neden başarılı olduğunu çok iyi anlaşılıyor... VİZYON
Iste asil mesele bu. Biz ulke olarak kendimizi kaldırıyoruz adamlar idealist ve hedef koyuyor.

Çevrimdışı 38life

Gomez kalmayacak arkadaşlar. Boşuna beklemeyin. Bu net olarak bu akşam belli olmuştur. Artık Gomez'i değil yerine alınacak santrafor adaylarını konuşmak gerek.

Çevrimdışı 38life

Vizyon budur. Bunlara alışık değiliz biz gerçek karakter budur. Çok büyük oyuncu.

Çok büyük İnsan

Çevrimdışı Ensar

demeyin abi şöyle kalmayacak felan diye
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı can1903

Gomez kalmayacak arkadaşlar. Boşuna beklemeyin. Bu net olarak bu akşam belli olmuştur. Artık Gomez'i değil yerine alınacak santrafor adaylarını konuşmak gerek.
Paraya kıymalıyız artık. 1 sağ bek. 1 sol bek 1 stoper. 1 ön libero. 1 sağ açık almalıyız. ALMALYIZ.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

demeyin abi şöyle kalmayacak felan diye
Kalacak. haberler ilk çıktığından beri söylüyorum. Son röportajı da teorimi güçlendirdi  :iblush:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı İhsan

Hannover küme düştüğü için ucuza alabiliriz ki sözleşmesi de 2017'de bitiyormuş ama ilk önce Boyko'nun satılması lazım.

Fiyatı 3.5 milyon €
Kontratta küme düşme halinde oln fiyatı
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

kalmayacak diyenler neye istaneden kalmayacak diyorlar merak ettim doğrusu ?

Başkan en az 4 transfer yapıcaz diyor hangi oyuncular bilmiyoruz tabi.

Şenol hoca hedefim şampiyonlar liginde gruplardan çıkmak diyor.

Gomez "ilk seneden şampiyonlar ligini alalım demiyorum ama "iddaalı bir kadro kurup"en azından 2-3 maç kazanalım" diyor.

Çevrimdışı Ersoy

Kalmayacak demeyin moralim bozuluyor.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı MUSTAFA_

kalmayacak diyenler neye istaneden kalmayacak diyorlar merak ettim doğrusu ?

Başkan en az 4 transfer yapıcaz diyor hangi oyuncular bilmiyoruz tabi.

Şenol hoca hedefim şampiyonlar liginde gruplardan çıkmak diyor.

Gomez "ilk seneden şampiyonlar ligini alalım demiyorum ama "iddaalı bir kadro kurup"en azından 2-3 maç kazanalım" diyor.
Basının suçu hep bunlar. Gidecek gidecek diye odakladılar herkesi ama kalacak. Yine laflarını yiyecek basın.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

varmı halen cengiz hasan hüseyin isteyen ?

Ben dani alves,fabio coentrao,pepe yazınca uçma diyenler vardı böyle dünya yıldızı adamlar ancak bu şekilde kalır. :)

Sen taktın Bu Cengize... Arkadaş hangi kulüp 20 yaş altındaki bir futbolcuyu direkt 11 oynatmak için alır? Ne alakası var bunun bu işlerle? Bütün dünyanın tanıdığı kaliteli isimleri alırsın karşılığını sportif başarı olarak alırsın bir kaç yıl ve gider. Bir de genç oyuncu alırsın yetiştirirsin yükseltirsin bu esnada hem takıma rotasyondan katkı yapar bir süre sonra 11'i kapar ondan sonra 500 bin euroya aldığın bu futbolcuyu 10 milyon euroya satarsın. hem sportif menfaat hem de ekonomik menfaat elde edersin bu ikisi bir arada olur.  Sadece büyük isimler alarak nereye varabilirsin?

Çevrimdışı b.damatoglu

Abi bu herif Alman. Ne diyorsa odur. Kalıp kalmaması yönetime bağlı.  Adam herhangi bir duygusal güdüyle hareket etmiyor. Adam gibi savunma hattı kur kalırım diyor.

Muhtemelen gelen tekliflere de bakacak. Ölçüp tartacak. Nerede daha verimli ve başarılı olursa orda devam edecek.

İş bizim yönetimde bitiyor. Fakat ben yönetimin ŞL için çok büyük paralar iddalı futbolcular alacağını zannetmiyorum.

Ha Gomez'e Beşiktaş'tan ayrılma riskine değecek büyük bir teklif gelir mi onu da zannetmiyorum.

Olabilecek en kötü senaryo şu; Gomez transferlerden tatmin olmaz, süreci daha da uzatır.

Biz yerini doldurma konusunda geç kalırız...

Bu olabilecek en kötü senaryo.

Eğer yönetimin Gomez'i tatmin edecek transferleri olmayacaksa ve Gomez için alternatifi hazırsa hiç uzatmayıp resti çeksin. Kalırsa kalır...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cisse557

İki farklı konuyu karşılaştırıyorsunuz yanlız. Fikret Orman Ömer Şişmanoğlu örneğini altyapıdan yetişen gençlerin A takımda yer bulmasının zor olduğunu açıklamak için verdi.

Kadromuz yeterli, takviye gerekmiyor filan demedi.
Orayı kaçırmışım o halde ama şöyle bir bağ var. Gomez Sporting maçını örnek gösterip bir de bunun Citysi, Reali var bu savunma ile haşlarlar demeye getirdi. Peki yarın bir gün Tolga ve Ismail ile sözleşme yenilenmeyecegine dair hem fikir miyiz? Diyebiliyor muyuz gönül rahatlığı ile Tolga ve Ismail olmayacak?