Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7250512 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ensar

Gomez'i eskiden çok severdim , bize geldi daha çok sevdim ama bugünden itibaren çok büyük saygı duyuyorum ve bu ülkeye GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK OYUNCU MARİO GOMEZ'dir!.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cisse557

Bu adam ilerde mükemmel bir yönetici olabilir.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Gomez, tam vizyon sahibi bir adammış. Çok net ve akıllıca cevaplar veriyor. İnşallah kalır.

Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı BlackEagle_33

Öyle diyorsa yarın gitsin..
Neden Beşiktaş Şampiyonlar Ligi Seviyesinde Olmalı Avrupa Ligi Seviyesinde Değil Gomez Yerden Göğe Kadar Haklı

Çevrimdışı ilhan mansız

Tabi Gomez'in düşündüğü gibi bir transfer politikası yürütülür mü bilemiyorum.
şartları mümkün olduğunca zorlarlar. Başkan da zaten çok uzun zamandır avrupa da başarıdan söz ediyor. Açıkçası şunu alsınlar bunu alsınlar diyemem. o kadar futbol bilgim yok ama genel olarak yönetimin bu transfer dönemini başarıyla atlatacağını düşünüyorum. Bence 2 veya 3 üst düzey oyuncu yeterli olacaktır.

Çevrimdışı onder23

gomez giderse valla yıkılırım adam başlı başına vizyon  :icool:
vizyon kelimesinin hayattaki örneği

Çevrimdışı Bekrakn

nerede oynadığının bir önemi yok başkaları türkiyeye düşük profil gözüyle burun kıvırırken adam araştırıp kafasına yatınca kabul etmiş. oynadığı her yerde kazanmak istiyor. mantalitesi bu yonde anladığım kadarıyla. gidebileceği kadar ileri gitmek istiyor. favori golünü bile bütün gollerimde aynı duyguyla seviniyorum diyor. gol atmak önemli.

diğer takımların yöneticileri forvetlerine bu programı izletip winnerlık öğrenin ulan dese yeridir :D genç forvetlerimizle daha çok bir arada tutmak lazım gomezi :D

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Kuntz

Bu kafa yapısındaki bir futbolcuyu takımda tutmak en büyük transferdir. Takımdaki oyuncuları da aynı kafa yapısına ve hedef odaklı noktaya getirebilecek büyük bir oyuncu. Bu yüzden Mario'yu mutlu edecek özellikle üst düzey bir stoper ve bir bek alınırsa seve seve kalacağını ve hep bir sonrası için çalışacağını düşünüyorum. Sponsorumuzu bu konuda çok iyi kullanmamız lazım. Tarihi bir fırsat var önümüzde.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Mario Gomez çok hakli ama yonetime guvenmiyorum
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Ensar

eğer ki gomezi iki sene daha kadromuzda tutarsak uzun yıllar bu camiaya hizmet edeceğini düşünüyorum

Çevrimdışı Orhan

Takim uzerinde muthis bir etkisi var bu adamin bunu cok acik bir sekilde anladim. Cok hirsli cok.

Çevrimdışı Bekrakn

fikret orman da geliyor yayına birazdan

Çevrimdışı BlackEagle_33

Fikret Ormanda Çıkacakmış İzlemeye Devam  :lol:

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı Tolga

şartları mümkün olduğunca zorlarlar. Başkan da zaten çok uzun zamandır avrupa da başarıdan söz ediyor. Açıkçası şunu alsınlar bunu alsınlar diyemem. o kadar futbol bilgim yok ama genel olarak yönetimin bu transfer dönemini başarıyla atlatacağını düşünüyorum. Bence 2 veya 3 üst düzey oyuncu yeterli olacaktır.
Arka tarafa 4-5 takviye yapılması gerekiyor. Bakalım ne yapacağız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Gomez gibi winner oyuncuların ne kadar önemli olduğunu da görüyoruz. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Gomez'in açıklamaları gayet doğal ve güzel. Hedef büyütmek gerekiyor. Fakat hedef büyütürken o süreci yönetmek çok kolay değil. Bu hamleler yapılacaksa rasyonel ve reel olamalı, popülizm uğruna yapılmamalı.

Çevrimdışı cursedofdragon

varmı halen cengiz hasan hüseyin isteyen ?

Ben dani alves,fabio coentrao,pepe yazınca uçma diyenler vardı böyle dünya yıldızı adamlar ancak bu şekilde kalır. :)

Çevrimdışı Kuntz

Arka tarafa 4-5 takviye yapılması gerekiyor. Bakalım ne yapacağız.

Mario için 4-5'e gerek olacağını sanmıyorum. Yeter ki niyeti görsün. İki bilemedin üç üst düzey transfer yeter kalması için İlhan'ın dediği gibi. Çıta gruptan çıkmak. Adam hedefini bildiği zaman zaten mutlu olacak. Bunun için çaba sarf edildiğini gördüğü zaman da içinde bulunduğu koşulları bırakıp gideceğini düşünmüyorum. Burada top tamamen yönetimde artık. Sponsoru da bu işin içine dahil etmek lazım.

Çevrimiçi Necmi

defansdan şikayetci :)
bizde kalması demekki bizim avrupaya bakışımızı belirleyecek
gomez tamam derse şov başlıyor demektir :ebebe:

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Fikret Orman şimdi çıkıp "Gomez madem iyi kadro istiyorsun, getir Almanya'dan Badstuber'i Adler'i" derse şaşırmam.  :D
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı İhsan

Gomez'in Balkon konuşması bitti
Başkanlık sistemine artık hayır demiyorum   :biggrinking:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

Gomez'in açıklamaları gayet doğal ve güzel. Hedef büyütmek gerekiyor. Fakat hedef büyütürken o süreci yönetmek çok kolay değil. Bu hamleler yapılacaksa rasyonel ve reel olamalı, popülizm uğruna yapılmamalı.

atalay diyorum çok para harcamadanda yapılabilecek transferler var ancak biz halen gidelim cengiz'i alalım diyoruz başakşehir alıyor bizde keşke bizde alsak diyoruz.

Bizim ne işimiz var cengizle gomez'de farkında sporting karşısında dağıldık diyor daha sporting karşısında böyle olursak real madrid,city karşısında ne oluruz diyor.