Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7257090 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Şampiyon olmak ne güzel ya, sabah uyandın şampiyonsun, gece yatarken şampiyonsun :D

Valla her sene isterim artık :D :D :bandit:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2016, 01:57:11
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bide böyle birşey var ben arfa ön sözleşme imzalamışız eğer ben arfa başka takımla imzalarsa 1 milyon € bize para vericekmiş buda gerçek atınç'tan sonra beleş 2 milyon € oldu :D

Pek gerçekçi gelmedi :D

Çok güzel oyuncularla ilgileniyoruz ama lisedeki azman delikanlının lisenin güzel kızlarına sırayla çıkma teklif etmesi gibi olmaz umarım sonu :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2016, 02:11:41
  • Beşiktaş / Bodrum
34 yaşına girecek Atiba'ya ne 10 milyon veren filan çıkmaz. Çok fena sallıyor birileri.

Atiba çok değerli oyuncu. 2 sene daha üst düzey oynar ama bu yaşta oyuncuya 10 milyon filan maddenin tabiatında yok, sıkıntı yok..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

https://twitter.com/HaberKartali/status/732265932819705856

Sırf bu oyuncuların bu kafası bu bizdenliği için gitmesini istemiyor bi yanım. Kalsınlar ama oynamasınlar  :D

Çevrimdışı Yado

Abi Bide kilima diyişleri vardı yakaladınız mı bilmiyorum , sanki benim amcaoğulları konuşuyor.

Herşeye rağmen takımdaki her futbolcu adam gibi adam hepsi ayrı değer. ( Herkez'e çay ismaile yok )
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı tangaz

34 yaşına girecek Atiba'ya ne 10 milyon veren filan çıkmaz. Çok fena sallıyor birileri.

Atiba çok değerli oyuncu. 2 sene daha üst düzey oynar ama bu yaşta oyuncuya 10 milyon filan maddenin tabiatında yok, sıkıntı yok..

atibaya veriecek en büyük bonservis 4  m sterlindir onu da sadece Biliç verir. iyi para mı? evet. gönderirmiyim? bilmiyorum kafam karıştı   :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2016, 02:28:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Alma durumumuz çok düşük ama..

Newcastle United küme düştü malumunuz. Orada bir oyuncu var Fransız milli. Sissoko.

Hani diyorum olur da olursa, Atiba'dan sonra gönlümüze taht kurardı..

http://www.transfermarkt.com.tr/moussa-sissoko/profil/spieler/46001
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

albayrakın antlaştık dediği isim zapata  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Alma durumumuz çok düşük ama..

Newcastle United küme düştü malumunuz. Orada bir oyuncu var Fransız milli. Sissoko.

Hani diyorum olur da olursa, Atiba'dan sonra gönlümüze taht kurardı..

http://www.transfermarkt.com.tr/moussa-sissoko/profil/spieler/46001

newcastle'dan çökülecek adam bence JANMAAT
sissoko TR.ye gelmez  henüz...
[ Son Düzenleme: 17 Mayıs 2016, 02:32:41 tangaz ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2016, 02:33:48
  • Beşiktaş / Bodrum
newcastle'dan çökülecek adam bence JANMAAT

O da iyi oyuncu. Lakin Sissoko..

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2016, 02:37:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Ortasaha alacağımız şu zamanlarda geçen sene paylaştığım nacizane Fer'i tekrar paylaşmak isterim.

İyi geceler.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Ortasaha alacağımız şu zamanlarda geçen sene paylaştığım nacizane Fer'i tekrar paylaşmak isterim.

İyi geceler.

Menajer yine iş başında  @Anıl :bandit:
[ Son Düzenleme: 17 Mayıs 2016, 02:49:26 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı atalay

Transfer planlaması, maaş skalası düzenlemesi, asset değer yaratma, gidenin yerini doldurma vesaire... Çıta yükselip, hedef büyüdükçe asıl iş yeni başlamış oluyor. Bu süreci doğru yönetmek; kısa, orta ve uzun vadede güçlü planlamalar yapmak gerekiyor.

Çevrimdışı tangaz

Transfer planlaması, maaş skalası düzenlemesi, asset değer yaratma, gidenin yerini doldurma vesaire... Çıta yükselip, hedef büyüdükçe asıl iş yeni başlamış oluyor. Bu süreci doğru yönetmek; kısa, orta ve uzun vadede güçlü planlamalar yapmak gerekiyor.

özledik seni ve değerli yorumlarını @atalay

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı 38life

Ben burda Beşiktaş'ın eski teknik direktörüne her ne olursa olsun saygı duyulması gerektiğinden bahsediyorum ancak bazıları olayı kişiselleştirip, nefret etmeye kadar getirmiş.

Seviye bu kadar düşmemeli. Beğenirsin beğenmezsin ancak  kimsenin Bilic'i sevenin Allah belasını versin deme hakkı olduğunu düşünmüyorum. Ayıp.

Bu forumda Bilic'i övemezsin dostum. Anında linç edilirsin :D Ben koca bir sezondur sadece Bilic hakkındaki yorumları okuyup iç geçirmekle yetindim. Şimdiye kadar hiç tartışmaya girmedim, yorum da yapmadım. Sen de öyle yap :)

Edit: Hatta bir çok arkadaşımıza göre Bilic Beşiktaşı bilerek şampiyon yapmamıştır  :lol:
[ Son Düzenleme: 17 Mayıs 2016, 03:17:15 38life ]

Çevrimdışı atalay

Yönetimin önünde çok net bir Galatasaray örneği ve bilfiil yaşadıkları Beşiktaş gerçeği var. Bunun pratikteki karşılığı ve tahribatları ortada. Kişisel egolar ve transfer planlamaları doğru yönetilirse önümüzdeki birkaç yılı domine edecek bir konjonktüre sahibiz. Yönetime başarılar diliyorum!

Çevrimiçi COB

Anlaştiğimiz yabanci kim acaba. Muhtemelen sözleşmesi bitmiş bir futbolcu. Ben Arfa yada Zapata olabilir. Aminu falan gelmese de olur.

Çevrimdışı 38life

Bu kadro'nun Şampiyonlar Liginde nereye kadar gitmesi sizce sürpriz olmaz?

Ben yarı final diyorum.

Anlaştığımız oyuncu Ben Arfa, Robben, Umar falan olmasın, mümkünse defans olsun.

Bu arada hala şampiyonuz.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Bekrakn

abiler bu geceki yayınların kayıtlarına rastlayan olursa bize de haber edin trt tekrarını yarım yamalak izleyebildim ama müthiş zevkli bir program olmuş :D

hem burdaki yorumlardan, hem izleyebildiğim on beş yirmi dakikasından anladığım kadarıyla hem takım hem yönetim acayip rahatlamış kaç senedir şampiyonluk göremiyorlar safsatasını ortadan kaldırdıkları için.

stat takım için de önemli bir ateşleyici olmuş. içerideki arkadaşlık enfes, çoğu oyuncu profesyonelliğin bir tık üstüne geçip takımın taraftarı gibi davranıyor. bir de şunu farkettim bizim taraftar olarak düşündüğümüz şeylerin benzerlerini oyuncuların da düşündüğünü duymak mutlu etti beni. takım olarak belli düşünceler etrafında toplanabiliyoruz. ki bence şampiyonluktan daha önemli konular bunlar. umarım bu düzeyde devam eder hepsi.

son olarak şampiyonluk kutlamalarında stadın ortasına oturup civelek söyleseler ne güzel olurdu :D :D

Bu arada Beşiktaş taraftar profilinde bi değişiklik olabilir, ya da bize hep iyileri denk geldi.

Çarşıda izledik maçı abimle.. Ailece gelenler vardı, eşiyle-kız arkadaşlıyla gelenler vardı, grup halinde gelen kızlar- erkekler vardı.. Ne bir kavga ne bir taşkınlık ne bir salça olma durumu görmedik(ya da denk gelmedik)

Çok seviyeli bi şekilde eğlendi gördüğümüz herkes, alkolün etkisiyle sapıtanda görmedik, tam bir abi-kardeş ortamı vardı Beşiktaş'ta çok hoşuma gitti..(tekrarlıyorum başkasına denk gelmiş olabilir ama bize herhangi bir olumsuzluk denk gelmedi.)

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Bekrakn

günaydın ahali, dün geceki programları kaçıran arkadaşlar için dursun burda. ben de yeni izlemeye başladım kayıtlar sorunsuz mu tam bilmiyorum ancak hiç yoktan iyidir :D