Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7257069 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2016, 23:47:01
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@can1903 @Ensar üslubunuza dikkat edin uzatırsanız ikiniz de moderasyon alacaksınız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı nusretaslanturk

ŞurdaN sürgün yemiş adamlara şahit oldu bu gözler şu lafı dediği için :  ' Bilic Efendi ' ,  yanlışa her zaman yanlış demek lazım yani Beşiktaş zirhini giydirmemek lazım , bu adam kulliyen yanlış biriydi ve cok gereksiz inat biriydi . Bize çok zarar verdi
Önder Özen getirdi zaten.. önder özenin sanırım bir gram faydası olmadı bize

Çevrimdışı Ensar

@can1903 @Ensar üslubunuza dikkat edin uzatırsanız ikiniz de moderasyon alacaksınız.
ya daha şampiyonluk kutluyoruz ne moderasyonu tövbe tövbe :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kemal

Tosic'in Werder Bremen görmüşlüğü var da İsmail'i bende çözemedim :)

3 ay almanya da tedavi görmüş anliyormus bazı cumleleri

Çevrimiçi murat

4
Murat abi  :kop: :kop:  Allah da seni güldürsün..
Birtek ben mi duydum.kendimden şüphe etmeye başladım şimdi.maçtan sonraki ilk gün beni fazla kaale almayın. :lol:

Çevrimdışı raichu

Nasıl ne payı var? Gökhan Töre, Atiba, Sosa, Oğuzhan hepsi Bilic döneminde filizlendi, Şenol Güneş de hepsini büyüttü. Bilic ile Avrupa'da coşuyorduk hatta Tolga'nın yediği o gol olmasa finaldeydik belki de kupayı alacaktık. Ayrıca ligde gayet güzel top oynatıyordu. İnsafsızlık yapmamak gerek.
oğuzhan ı oynatmadı ki ne filizlenmesi

Çevrimdışı Anıl

Nasıl ne payı var? Gökhan Töre, Atiba, Sosa, Oğuzhan hepsi Bilic döneminde filizlendi, Şenol Güneş de hepsini büyüttü. Bilic ile Avrupa'da coşuyorduk hatta Tolga'nın yediği o gol olmasa finaldeydik belki de kupayı alacaktık. Ayrıca ligde gayet güzel top oynatıyordu. İnsafsızlık yapmamak gerek.
Oğuzhan nasıl Bilic döneminde filizlendi ya ? Resmen adamın kariyerini bitiricekti Şenol Güneş gelmese. Avrupa'da falan da coşmuyoduk iki Brugge maçında da rezalet futbol oynadık sadece olay Tolga'ya patladı. Ligde de manyak top oynuyoduk hakikaten, 2 senede 8 derbi 1 puan, son 4 derbide gol bile atamadık.

Çevrimdışı Eray

Ben burda Beşiktaş'ın eski teknik direktörüne her ne olursa olsun saygı duyulması gerektiğinden bahsediyorum ancak bazıları olayı kişiselleştirip, nefret etmeye kadar getirmiş.

Seviye bu kadar düşmemeli. Beğenirsin beğenmezsin ancak  kimsenin Bilic'i sevenin Allah belasını versin deme hakkı olduğunu düşünmüyorum. Ayıp.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2016, 23:49:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Önder Özen getirdi zaten.. önder özenin sanırım bir gram faydası olmadı bize

Düşünceleri iyi olsa da uygulayacak iradesi maalesef olamadı ve karakteristiğinden ötürü de hayatı boyunca olmayacak gibi duruyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

3 ay almanya da tedavi görmüş anliyormus bazı cumleleri
3 ayda almancayı öğrenmiş bu çocuk o kapasite'de varmış anlaşılan..26 yıldır neden sol bek oynamayı öğrenememiş  :lol: :lol:
ah ulan ismail :)

Çevrimiçi Mehmet57

Blic Kerim ve Oguzhan'i harcadi. Sevdigim hoca ve bu basarimisin mimarlarindan biri olabilir, ama bu iki oyuncu Bilic doneminde hic gelistiremedi kendini.

Çevrimdışı Anıl

Ben burda Beşiktaş'ın eski teknik direktörüne her ne olursa olsun saygı duyulması gerektiğinden bahsediyorum ancak bazıları olayı kişiselleştirip, nefret etmeye kadar getirmiş.

Seviye bu kadar düşmemeli. Beğenirsin beğenmezsin ancak  kimsenin Bilic'i sevenin Allah belasını versin deme hakkı olduğunu düşünmüyorum. Ayıp.

Ben nefret ediyosam kişisel bi olaydan değil, Beşiktaş'a verdiği zarardan dolayı nefret ediyorum kendisinden. Her ne kadar inanmasam da verdiği katkılar umrumda bile değil.

Çevrimdışı Ensar

serdar ayrılacağı için çok üzgün gerçekten
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2016, 23:53:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Bilic iyi bir oyun şablonu oturttu ve Oğuzhan dışındaki oyuncuların gelişimine katkıda bulundu.

O zaman da söyledim elinizde çok yüksek bütçe varsa Bilic en doğru tercih olur. Çünkü savunmayı ön planda tutan güçlü takım ssavunması olan ancak hücumu yetenekli oyuncuların spontane varyasyonlarına bırakan bir teknik adam.

Pereira da böyle. O yüzden ikisi de şampiyon olamadı, olamazlar.

En önemli özelliği oyuncudan anlaması. Töre'de ısrarcı oldu, Atiba'yı getirdi, Sosa'yı istedi. West Ham'da da aynı şekilde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sosyalkartal

biliçe hiç bir şey için saygı duymayacaksan bile atiba için bir ayağına kapanmak lazım  :tabe:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Anıl

Bilic iyi bir oyun şablonu oturttu ve Oğuzhan dışındaki oyuncuların gelişimine katkıda bulundu.

O zaman da söyledim elinizde çok yüksek bütçe varsa Bilic en doğru tercih olur. Çünkü savunmayı ön planda tutan güçlü takım ssavunması olan ancak hücumu yetenekli oyuncuların spontane varyasyonlarına bırakan bir teknik adam.

Pereira da böyle. O yüzden ikisi de şampiyon olamadı, olamazlar.
Pereira ve Bilic aynı diyosun ama yüksek bütçe varsa Bilic en doğru tercih diyosun. Pereira asrın bütçesiyle şampiyon olamadı. Bu ne şimdi :D

Çevrimdışı Kemal

Başkan aleni söyledi bugün Şenol hoca olsa geçen senede sampiyonduka getirdi , gerçekten öyle çok ama çok yazık emeklere ayrıca ondan önceki sene kramponlarini alıp gelen pu st yüzünden direk cl ye katilimdan olduk grup maçlarıyla birlikte belki 20 m euro . Önder Özen ve bilic bize zarar verdiler , bilice dikkat edin transferde hala bize madik atıp zarar vermeye çalışıyor

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2016, 23:55:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Pereira ve Bilic aynı diyosun ama yüksek bütçe varsa Bilic en doğru tercih diyosun. Pereira asrın bütçesiyle şampiyon olamadı. Bu ne şimdi :D

Fenerbahçe mi yüksek bütçe? Ben dev bütçelerden bahsediyorum. Paris, Chelsea gibi takımlar için çok doğru tercih olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat

Biliçin garip takıntıları vardı.takımı dizginleyen atibanın yanına veliyi koymadan oynamayan dolayısıyla oğuzhanı körelten,en iyi oynadığı anda tolgayı çıkartan,pektemek ısrarı yüzünden cenk i
Kulübeye hapseden takıntılı bir adamdı.liverpoola
Oynadığın gibi kayseriye oynayamazsın.pereiranın öteki eşi.

büyük bitçe ve o bütçeyle alınan doğru oyuncu tercihlerinden bahsediyor.. fenerin yaptığı oyuncu tercihleri doğru değildi..ayrıca çokta büyük bir bütçe değil fenerin bütçesi o sistem için

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Skrtel hep savruktu ama Premier lig için savruk bizde ilah olur :D
Seni sectim skrteeeell :super: :super:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Mehmet57

Bilic'in West Ham'deki butcesi Fener'e 1000 basar. Hele bu sezon felaket kavrulacak ortalik BPL paralariyla. Adam West Ham'de Fener'in tum senelik transfer butcesine 1 oyuncunun bonservisine verebilecek durumda.

Çevrimdışı Tolga

Bilic'in katkıları oldu ama bu takımı şampiyon yapacak inanç kendisinde maalesef yoktu.

Bunun yanında Cenk yerine Pektemek'te ısrar etmesi, Tolgay'ı her maç 60'tan sonra oyundan alması, Oğuzhan'dan yeterli ölçüde faydalanamaması ve en önemlisi yukarıda da dediğim gibi Fb ve Gs'yi geçebileceğine ya da onları yenebileceğine inanmamasıydı.

Bilic yeteri kadar cesaretli bir hoca değildi zaten ne kaybettiysek bu yüzden kaybettik. Yoksa bu takım geçen sezon da şampiyon olabilirdi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2016, 23:57:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Bilic'in hayatının özeti Hajduk Split'tir. En büyük hatası ise Hajduk Split ile Beşiktaş'ın kaderini bir görmesidir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

çünkü biz leicester'dık :D
Hope for the Best, Plan for the Worst