Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7257398 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

Yani başka bişey çıkmıyo burdan  :kop: :kop:

Wenger'in kırkı çıkmadan anlaşırlar biliçle  :kop:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Eray

ilk kez tolga zengin'e katılıyorum "arsenal ile görülecek hesabımız vardı"
Arsenal ile görelim o hesabı ama Tolga olmasın o hesabı görürken. Yoksa yine borçlu çıkarız gibi gözüküyor.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı nusretaslanturk

ilk kez tolga zengin'e katılıyorum "arsenal ile görülecek hesabımız vardı"
ahh ahhh  o medya gücü işte.. o şampiyonlar liginde arsenal'in olmasını istemeleri.. elemiştik biz arsenal'i bunu herkes biliyor

Çevrimdışı Çağatay

artisliğin lüzumu yok öyle barçalar, dortmundlar arsenaller filan
en kolay kombinasyon hangisiyse ben onu isterim
riske girmeye gerek yok paracıkları alacaksın en kolay yoldan
çıkacaksın üst tura

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Gargamel futbolculara da aynısını sordu, Metin Albayrak'a da aynısını soruyor. Neymiş Fenerbahçe'nin bu süper kadrosundan transferlerinden korkmuş muyuz. Yahu duyan da Real Madrid'le Bayern'le yarışıyoruz sanacak. Dünyanın en loser takımının nesinden korkalım?
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Zafer55

Eskiden daha çok kullanılan bir kavram vardı "kolej takımı gibi" denirdi.Son yıllarda "endüstriyel futbol" "marka değeri" gibi yeni kavramlar sık kullanılmaya başlandı.Bugün önce trtsporu sonra 360 ı izleyince..eskiye döndüm , Bugün birdaha şampiyon olmuşuz gibi hissettim.Zira Bizim Çocuklar pırıl pırıl.Çok güzel çocuklarmış.Zeki,çevik ve ahlaklı.

Alin size haber @Necmi abi söylüyordu da inanmıyordunuz
http://www.fotospor.com/haber-fenerbahcede-yeni-sponsor-arayislari-220321 :evillol:
google chrome varken kafamı kesseler Yandex kullanmam kullanamam..virüs mü yoksa legal şirket mi belli değil benim için..her dosyanın içinde gelmesi yok mu deli ediyor beni

Çevrimdışı eronimo18

Çocukluğumda izlediğim efsane ''Kolej takımı Beşiktaş'' ı izler gibi hissediyorum

kendimi son 2-3 senedir

Eskiden daha çok kullanılan bir kavram vardı "kolej takımı gibi" denirdi.Son yıllarda "endüstriyel futbol" "marka değeri" gibi yeni kavramlar sık kullanılmaya başlandı.Bugün önce trtsporu sonra 360 ı izleyince..eskiye döndüm , Bugün birdaha şampiyon olmuşuz gibi hissettim.Zira Bizim Çocuklar pırıl pırıl.Çok güzel çocuklarmış.Zeki,çevik ve ahlaklı.
HADİD - 20

Çevrimdışı onurturan

artisliğin lüzumu yok öyle barçalar, dortmundlar arsenaller filan
en kolay kombinasyon hangisiyse ben onu isterim
riske girmeye gerek yok paracıkları alacaksın en kolay yoldan
çıkacaksın üst tura
Bize en zor kombinasyon gelecek ne yazık ki.. Ama ŞL müziğini stadımızda dinleyeceğiz ya gerisi hikaye abi.. Hele bide ben yeni açıktayım ses çok iyi geliyo eski açıkta boğuk diyolar biraz  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı eronimo18

OĞUZHAN ÖZYAKUP: "Ersan abi gitmiş, Rhodolfo sakatlanmıştı...

'Necoo' dedim, 'stoper oynayacaksın'. 'Sıkıntı değil 3 yer, 4 atarız' dedi."
HADİD - 20

Çevrimdışı eronimo18

OĞUZHAN ÖZYAKUP: "Buca maçıydı...Vuruyorlar, vuruyorlar, Tolga abi çıkartıyor...

'Abi bilseydik daha önce getirirdik Boyko'yu' dedim."
HADİD - 20

Çevrimdışı eronimo18

CENK TOSUN: "Siz programa katılırsınız da ben altında kalır mıyım? Ben de TV'ye çıkacağım."

OLCAY: "Biz gitmediğimiz için seni çağırdılar."
HADİD - 20

Çevrimdışı Çağatay

Bize en zor kombinasyon gelecek ne yazık ki.. Ama ŞL müziğini stadımızda dinleyeceğiz ya gerisi hikaye abi.. Hele bide ben yeni açıktayım ses çok iyi geliyo eski açıkta boğuk diyolar biraz  :evillol: :evillol:

infantino çekmeyeceği her kurada şansımız vardır  :evillol:
orta karar bi grup bekliyorum ben

bayern,napoli,tothenham biz :D

Çevrimdışı eronimo18

FİKRET ORMAN: "Milli takım arasına girmeden önce sürekli takım

aleyhinde haberler yapılıyordu, Oğuzhan şuraya gitti, bu buraya gitti diye.."

FİKRET ORMAN: "Metin (Albayrak) geldi bana dedi ki 'Stadı ön plana çıkartıp takımı geriye çekmeliyiz'

bu konuda bi stratejimiz var."

FİKRET ORMAN: "Bir ton röportaj verdik stat konusunda, işe de yaradı...

Ancak bu yüzden bize de çok sallandı kamuoyunda."
HADİD - 20

Hatem ben arfa işte :D
valla başkanın lig tv de yaptığı ''ben arfa diye bir futbolcu var yılan gibi allah sahibine bağışlasın'' sözünden sonra olmaz diyemeyeceğim olabilir..ama ben aminu umar diye düşünüyorum