Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7256743 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı 'TaNeR'

Bunlar verildi mi bilmiyorum  :evillol:

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bilic'in en önemli yetersizliği strateji üretememesi . Bir planı , düşüncesi olur ve buna sadık kalır Bilic. Anlık durumlarda çözümler üretemez . Arsenal,Liverpool,Totenham gibi İngiliz takımlara karşı başarısının sırrı bu takımların Beşiktaş'ın eksiklerini, zayıf noktalarını gözetmeksizin belli bir oyun planına sadık kalmaları , Bilic ve yardımcısının bu takımların oyun planlarını , stratejilerini en ince ayrıntılarıyla çözmesi bunun yanında kompak oyunumuzun İngiliz takımlarına ters gelmesiydi.
Bilic'in karşısında Beşiktaş'ın zaaflarını gören , bu zaaflardan faydalanan takımlar geldiğinde Bilic çözüm üretemedi.Örneğin  geçen sezon 2. yarıdan itibaren hemen hemen bütün takımlar  orta sahada sertlik sağlayan Atiba ve Veli'yi uzun toplarla kontra ataklarla bypass ettiler , ağır defans, sakar kaleci ile karşı karşıya kalan rakip hücum oyuncuları için gol atmak çok kolaydı. Hücum planlarımız Töre ve Demba Ba'nın kişisel çabalarına bağlı kaldı. Demba Ba 2. yarı sürantre biçimde sahada dolandı, dinlendirip 2 hafta Cenk Tosun'u oynatmak aklına bile gelmedi. Töre maç yoğunluğuna dayanamadı , o da sonunda patladı . Oyuncu seçiminde haksızlıklar yaptı. Takımı düzgün yönetemedi. Tek yaptığı olan biteni izlemekti.
Önder Özen ise kısaca hayal gücü yüksek olan bir insan . Kendisinden en iyi fantastik, bilim kurgu romanı yazarı ya da senaristi olurdu.

Çevrimdışı eronimo18

FİKRET ORMAN: "Çin'de PR şirketleriyle anlaştık. O bölgeye yönelik stratejilerimiz var."

FİKRET ORMAN: "2023 yılında 120. yılımızı kutlayacağız...

O tarihe kadar taraftar sayımızı dünya genelinde 150 milyona çıkartmak istiyoruz."

FİKRET ORMAN: "Şu anda Çin'de çok popüleriz. Demba Ba ve Ersan, Beşiktaş'ı çok iyi temsil ediyorlar."

FİKRET ORMAN: "Transferde strateji aşaması en önemli aşama.

Sonra kadro planlaması, oyuncu incelemesi, şans, akıl, en son da para var."

HADİD - 20

Çevrimdışı canergiray77

Arsenal ile görelim o hesabı ama Tolga olmasın o hesabı görürken. Yoksa yine borçlu çıkarız gibi gözüküyor.
aynı fikirdeyim dostum  :claps: :claps: @Eray
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Ensar

valla başkanın lig tv de yaptığı ''ben arfa diye bir futbolcu var yılan gibi allah sahibine bağışlasın'' sözünden sonra olmaz diyemeyeceğim olabilir..ama ben aminu umar diye düşünüyorum
bu daha gerçekçi tabi :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı eronimo18

CENK TOSUN: "Geçen sezon kadroya giremediğim dönemlerde küsüp trip atmışlığım dahi vardır...

Ama sonra anladım ki bunun zararı sadece bana."

CENK TOSUN: "O mental problemleri artık geride bıraktım.

Bu sezon daha çok çalıştım ve daha iyi performans gösterdiğimi düşünüyorum."

CENK TOSUN: "Oyuna girdiğim andan itibaren tabir-i caizse kendimi yırtıyorum sahada.

5 dakika-10 dakika neyse, gol atmak istiyorum!"

TOLGAY ARSLAN: "Yedek beklemeyi hiç sevmiyorum ancak büyük bir sakatlıktan döndüm.

Bu yüzden biraz zaman gerekiyordu bana."

HADİD - 20

Çevrimdışı nusretaslanturk

bu gargamel arı duru ......

Çevrimdışı eronimo18

NECİP UYSAL: "Beşiktaş'ın seyircisi zordur.. Ancak onlar savaşan adamın hakkını verirler.

Görüyorlar sahadaki futbolcuları..."

TOLGAY ARSLAN: "Futbol takımlarına başarıyı isimler değil, karakter getiriyor.

Bizim karakterimiz bu sezon daha ağır bastı galiba."

NECİP UYSAL: "Olcay ilk geldiği sezon fazla gol attığı ve üstüne çıkamadığı için

kendini beğendiremiyor insanlara ama katkısı çok büyük."

NECİP UYSAL: "İnsanlar, sürekli yaptığının fazlasını bekliyor karşıdan.

Ancak bakış açısını değiştirirlerse Olcay'ın katkısını görecekler."

CENK TOSUN: "Biz futbolcular olarak Fikret Başkanımızı çok seviyoruz."

CENK TOSUN: "Düğünümden sonra Galatasaray'ı ve Osmanlıspor'u yendik,

şampiyon olduk, çifte şampiyonluk yaşadım."

HADİD - 20

Çevrimdışı 'TaNeR'

O değil de Cenk soru üzerine:

''Gomez'e dün sordum ne düşünüyorsun diye... Şu an henüz karar vermedim, yüzde 50 yüzde 50''

:alala:

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı eronimo18

CENK TOSUN: "Şampiyonlukta en büyük paylardan biri de Olcay abinindir. Çok iyi basar."

OLCAY ŞAHAN: "Bu konuşmandan sonra Çarşamba günü Konya'da sana 2 asist yapacağım Cenk."
HADİD - 20

CENK TOSUN: "Şampiyonlukta en büyük paylardan biri de Olcay abinindir. Çok iyi basar."

OLCAY ŞAHAN: "Bu konuşmandan sonra Çarşamba günü Konya'da sana 2 asist yapacağım Cenk."
@eronimo18  abi okuduk bunları hep yaw :) :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Metin Albayraka tuzak kuruyor resmen şu kel.
"Gomez wolfsburg anlaştım "dedi diyor.

Gomez şampiyonlar liginde oynamayacak da hiçbir avrupa ligine katılamayan Wolfsburgda mı oynayacak?
Hadi ordan ciğerci kedisi başka kapıya.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı MrtBlgc

Gomez şampiyonlar liginde oynamayacak da hiçbir avrupa ligine katılamayan Wolfsburgda mı oynayacak?

Resmen yalan habercilik yapıyor adamın gözünün içine baka baka.
Yahu Gomez ne dedi ? Benim için Şampiyonlar Ligi çok önemli bir hedefti ve bunu başardık.
Daha ne desin ? Şu adamın programına niye katılıyorlar ki zaten anlamak mümkün değil.

Çevrimdışı cursedofdragon

şu gargamelin programına çıkmayalım diyorum ya.

Çevrimdışı MrtBlgc

Trtspor da tekrar yayın var kaçıranlar izlesin!

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 'TaNeR'

HaberTürk Sportürk Özel'de canlı yayın var... enteresan muhabbet var... Keser abimiz de orada...

[ Son Düzenleme: 17 Mayıs 2016, 00:56:43 'TaNeR' ]
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı eronimo18

METİN ALBAYRAK: "Şu anda bitirmiş olduğumuz yabancı bir transferimiz var ancak açıklamak

için biraz daha zaman var."

"Konoplyanka'yı çok istedik geçen yıl, olmadı, Sevilla'ya gitti.

Sonra Quaresma 'Ben eve dönmek istiyorum' dedi, onu aldık."

"Quaresma eskisi gibi değil. Kendisini mental anlamda çok geliştirdi. Takımı artık daha çok sahipleniyor."

"Takımın omurgasını bozmadan 2-3 takviyeyle yolumuza devam edeceğiz."

"Vodafone Arena öncesinde bizim yıllık gişe & maç günü gelirimiz 20 milyon TL'ydi şu an ise 150 milyon TL."

HADİD - 20

Çevrimdışı eronimo18

Senin okuduğunu biliyorum.

Okumayanlar okusun diye amme hizmeti

@eronimo18  abi okuduk bunları hep yaw :) :evillol:
HADİD - 20

kim bu anlaştığımız oyuncu :D

kim bu anlaştığımız oyuncu :D
aminu umar..belki hatem bunlar geldi aklıma ilk.. ama düşünmeden edemiyorum costil neden bizim şampiyonluk kutlamalarının fotoğraflarını beğendi??
edit: skrtel'de olabilir

aminu umar..belki hatem bunlar geldi aklıma ilk.. ama düşünmeden edemiyorum costil neden bizim şampiyonluk kutlamalarının fotoğraflarını beğendi??
edit: skrtel'de olabilir

umar nereden çıktı yav :D